läggdags

sitter här & borstar tänderna, har duschat & ätit nötter. ska hoppa i säng, ska upp tidigt imorn, in till stan med emma & åka till hennes salong & bestämma färg till mitt hår, ska bli så kul!
imorn jobbat jag mellan 9.30-19.30, sen ska jag hem till min älskling, ringer nog rebecca :)
& på onsdag blir det jättekul!då ska jag, pelin & savitri åka eckerö, en liten utflykt, ska bli så himla mysigt! har frågat emma, lisa & camilla också :) så hoppas dom följer med :) efter det ska jag & pelin träna, då drar vi igång haha!
som sgat ska i säng nu,god natt allesammans!

övningskörning!

denna dag har varit jobbig, blev typ attackerad av en idiot idag,gapa & skrek på mig & två i kön, skrek att hon var narkotika polis & dom skulle få tio år i fängelse, helt sjuk alltså, men men.. på lunchen gick jag ner på stan & gick till indiska, skulle leta efter blommor, men dom hade inga..
efter jobbet idag kom pappa & hämtade mig, vi åkte iväg & övningskörde. gick faktiskt bra, körde mitt i stan, till ishallen, hämtade ludde & sen hem, gick bra! ska ner & äta nu ialla fall.
god natt
CIAO


29 september

igår kväll kom emma hit & vi såg på coyote ugly & låg & pratade. emma ska kolla en färg till mig idag, ska göra håret i den fäärg jag vill nu! åh hoppas det blir bra bara! kan inte slut tänka på den. jag älskar allt som har med lila att göra, varför inte ha lite lila skiftningar i håret? gud  vad jag längtar!
nu sitter jag här, har fixat mig lite, ska ta 9.40 bussen till stan, sen blir det jobba till halv åtta ikväll. kanske ska övningsköra idag efter jobbet, :)
inte mycket mer & säga, idag ska min älskling till doktorn, hoppas han får medicin & blir bra!
hörs senare :)
CIAO






i love violet colours


28 september

igår morse åkte jag till stockholm, dansade balett mellan 9.45-11.15, efter det kilade jag till tunnelbanan, åkte & åkte, kändes lite långt, skulle till farsta där jag skulle bli hämtad. sen säger dom å tunnelbanan: slutstation, hagsätra.
SJÄLVKLART hade louise satt sig på fel tunnelbana. så jävla typiskt! sen tänkte jag, varför kunde ingen ha sagt något om jag satt & pratade i telefonen med emelie & sa att jag skulle till farsta, nej vet ni varför ingen sa något?! FÖR DET ÄR STOCKHOLM! jag personligen hade varit säll & sagt, ursäkta jag tror du site rpå fel linje om du ska till farsta, denna går mot hagsätra, men nej nej, det här är stockholm!!
hur som helst var det bara att ringa emelie & säga som det var haha, jag fick hoppa på på andra sidan direkt mot hässelbystrand, där jag kom ifrån. sen fick jag åka till gullmarsplan där familjen reinvalds hämtade mig!
när jag kom hem till daniels mormor & morfar, drog det igång, uppsalabon som inte kan klara sig i stockholm själv haha, så det kommer jag nog få höra en tid framöver haha. vi åt lite lunch, sen hoppade jag in i duschen & fixade mig, sen drog vi alla mot haninge!
vi satte oss ganska snabbt & hugg i! jag då då äter inte kräftor, men fick i mig lite räkor. om man ska dra kvällen lite snabbt, vi kom dit runt två, vi drack drinkar & vin från det tills nio tiden. så mia blev på väldigt bra humör haha! hon satt hela tiden & sa: louise det är inte ofta du ser din svärmor såhär! haha men det var jättekul, hon sjöng & dansade med martin! det var jättetrevligt! jag, mia & mickis öpppnade en flaska röd vin & åt fina ostar, gud så gott!
drink blandningen tog slut så jag & daniel tog oss ut på en promenad i haninge & köpte juice & sprite.
när vi kom tillbaka var det mer drinkar som skulle serveras! runt nio tiden åkte familjen reinvalds hem, thorin & henrik & roger & malin & martin. jag & daniel sov kvar hos jesper & mickis. så när alla gått, tog vi fram ölen & gjorde goda driknkar. jesper gick & la sig ganska snabbt, runt tio tiden. men jag,daniel & mickis satt uppe & pratade & hade det jättemysigt. jag kan säga att vi pratade om allt mellan ihmmel & jord. jag & daniel öppnade oss & det var jätteskönt att vi bara kunde sitta & prata om precis allt. jag kan säga det, mickis, tack för alllt du sa, du fick mig att inse, jag vet att jag fått det förklarat många gånger från olika, men att du sa det, det fick mig verkligen att inse. jag vill inte skriva för mycket om vad vi pratade om. men verkligen, tack, jag behövde höra det där ifrån dig & att daniel höll med.
hursom helst, vi satt & pratade & hade det trevligt, helt plötsligt var klockan kvart över tre, så vi gick & la oss. jag & min älskling var trötta & skulle upp tidigt, så vi gick & la oss & myste.
på morgonen kan jag säga att vi var väldigt trötta, fick gå upp kvart i sju. då bertil hämtade oss. jag kan säga såhär, vi höll på å drack i 13 timmar, men jag var absolut inte full, men imorse kändes det tungt verkligen. jag & daniel sov på bussen från tekninska till norrtälje, jag blundade & sen var vi framme kändes det som! sen var det bussen mot singö! var hemma runt tio. jag & mia pratade om kvällen haha, hon var inte så pigg, sen gick jag upp & la mig & sov med min älskling i någon timme .
sen har vi bara kollat på tv & ätit haha, jag tog halv sex bussen hem, daniel skull evara kvar hemma, han ska till doktorn imorn, & jag ska upp & jobba. så nu sitter jag här, emma kommer snart, vi ska se på coyote ugly :)
CIAO





fredag

jag hade skrivit ett JÄTTELÅNGT INLÄGG! allt försvann, det här är inte bra för louise humör just nu..
men men skriver sammanfattning nu..
imorse åkte jag till farmor, kusin mathilda var där, to glite kort.
åkte till jobbet, jobbade, hände mycket idag, jag hindrade en lill skit från att bli pinsamt full på 2,25 cider.
flera snattare idag
efter jobbet åkte jag till tania, hon hade avslutningsfest, hon åker till thailand i ett halv år på måndag!
imorn ska jag upp tidigt, åka & dansa balett på balettakademien, efter det, åka från balettakademien till farsta centrum, där någon, antingen bertil & brita eller micke & emelie hämtar mig. efter det ska jag fixa till mig & duscha & så, sen blir det kräftskiva i mickis & jespers nya radhus! efter det förmodligen sova hos beril & brita, hem till singö på söndag & sova där, åka hem på många morgon.
nu vet ni lite om min helg. hade skrivit jättemycket men skriver inte om allt, blev su rnu så nu ska jag sova, GOD NATT!


        

        

suck..

idag när jag åkte in till stan gick jag direkt till yolla & betalda för mitt senaste nagelbesök, vem sitter där? hahajo min jobbar kompis lina, vilken slump haha! den lyckosten var ledig haha, jag skull eockså varit ledig idag men jobbade extra. efter det gick jag en sväng frbi friskir & svettis, hörde mig för med priser & så. rakt ner på stan & köpte min skinnjacka!
sen var det bara sätta igång & jobba & ha nedräkning, skulle jobba från 11.00 till 13.45, alltså två timmar & fyrtiofem minuter, sen skulle jag shoppa! jag slängde imig maten på lunchen, sprang till hm, köpte, foundation & rouge. sprang till bik bok & provade leggings, köpte doM! tillbaka till jobbet & köpte hårinpackning & aceton.
dagen har gått fort, brukar faktiskt gå fort att jobba.
har längtat hela dagen efter att jag & jennifer ska gå  träna, skyndat mig på jobbet & gick lite tidigare för att hinna i tid till friskis. men självklart har jag fått ett sms, jennifer kunde inte. jag var så himla taggad på att träna, jag vet att jag kan träna själ, men just nu, när det var första gången ville jag ha med mig någon, så. jag blev irriterad & skulle ringa till mamma, då hörde jag inget i mitt headset. jag kan inte prata i telefonen, hörs inget ljud, något fel, kan bara prata i headset, men självklart fungerade inte ens det :O jag var så irriterad att jag skakade, plus att jag skulle få vänta på bussen en halvtimme, sen ser jag bussen stå inne, hade glömt busskortet så jag fick skicka ett sms som bussbiljett, självklart kom inte smset, men efter ett tag. jag var så arg! sen stängde jag av telefonen, fick itne igång den, typ efter hundra år! då funkade helt plötsligt mitt headset, då rang jag daniel & jag var så irriterad & sa allt jag kände! han bara skratta åt mig haha. pelin rang mig, på onsdag ska vi gå & köpa tröningskortet & göra första passet! då är vi båda lediga :)
när jag kom hem gick jag till stensson ett tag, & nu sitter jag här. ska hoppa in i duschen & ta hand om mig själv, göra hårinpackning & så :)
alltså, jag kan inte släppa det, jag vill göra mitt hår mörkt! någon stark färg, någon mahogny, som skiftar lite i lila eller rött! en mörkfärg, skulle var så fint nu till i höst, emma ge mig tips! tror jag ska överlåta mitt hår till dig, om du gör det i en mörk cool färg :)

CIAO

jag förstår inte, orkar helt ärligt inte.. förstår inte vad som händer.. men ska bli kul & se nu vad som händer..


haha

jag vet inte varför, men jag är beroende av att läsa någons blogg.. blondinbellas blogg haha, vet inte varför men jag läser den varje gång jag är inne!

24 september

igår när ja kom till skolan gick jag direkt till maria & satte mig & började med pm till svenskan, helt ärligt, jag har ändrat & klurat & min andra svenskalärare säger att det är VG/MVG nivå, men enligt harriet IG; jag förstår inte, kan hn vara klar & säga vad jag gör för fel! aja, jag orkar inte tänka på det nu..
anyway, jag gick ill monika runt kvart över tio & satte mig & räknade, gick typ halv tolv, har några tal kvar, sen ska jag göra prov sen har jag bara sannolikheten kvar! sen får vi se hur lång tid det tar med pm i svenskan,..
för nu vill jag bara anmäla mig till intensivkursen i sala! vill ha körkort till i vinter, men kanske bli lite jobbigt, men jag ska försöka verkligen, bara jag blir av med det här!
efter skolan åkte jag ner på stan, hänge undan ett par jeans leggings jag ska köpa idag, & min skinnjacka jag ska köpa idag! mötte mamma inne på ica & köpte lunch, satt uppe på kliniken med mamma & hennes jobbarkompisar & åt.
sprang iväg till bussen runt tio i ett & mötte daniel så vi tog bussen hem. när vi kom hem kollade vi på tv, slappade hela kvällen. jag bakade en kaka, toscakaka, så himla gott alltså!& jag lyckades riktigt bra faktiskt måste jag säga. morfar var här & hjälpte pappa med altanen, så han fick med sig en bit hem osom mormor ville smaka. så mormor rang upp & sa att den var jättegod att hon ville ha mer ;) den ni! ;)
kollade på idol igår med mamma, måste säga, anna, den otroligt söta lilla 16 åriga tjejen ifrån karlstad. hon får mig att gråta varje gång hon sjunger låten have a heart. så otrloligt bra! så heja anna & några fler haha, kan inte namnen!
efter det kollade jag & daniel på efterlyst & insider. jag var så himla trött, men daniel kunde inte sova, han låg & svettades för hans feber var påväg ner, så han hade tryckt i sig en massa ipren haha!
imorse vaknade jag nog runt sex och har varit vaken sen dess, daniel tog tjugo i åtta bussen till stan, han ska hem till singö idag & bli ompysslad av sin mamma.
så jag ska ta halv tio bussen in eller något & gå & betala yolla, köpa träningskort på friskis & svettis, sen springa iväg till jobbet. & på min långa rasat idag ska jag springa & köpa min jacka & mina leggings, för idag har jag fått LÖÖÖÖÖÖÖN!!!!! så himla skönt, pengar pengar!
ska väl sitta vid tvn kanske orkar koka lite ägg till frukost. ikväll ska ialla fall jag & jennifer träna, halv nio, medelgympa, ska bli så grymt kul & härligt! taggad idag alltså!
CIAO




24 september

igår när jag kom hem, kollade jag på tv, plockade lite irummet, fick sms av tinna & frågade ifall jag jobbade & kunde langa hem choklad, det kunde jag inte eftersom jag var hemma, men jag bjöd över dom till mig på lite kladdkaka. halv åtta ville dom sa comedy inc, men jag sa att jag ville se på sjukhuset, maarit skrattade & trodde jag skojade, men tinna sa snabbt, hon är allvarlig. så vi kollade på sjukhuset & åt kladdkaka. tinna gick hem runt åtta, men maarit var kvar. sen kom emma, & maarit gick efter idol, så jag & emma gick upp på rummet & åt kladdkaka & tände ljus. vi satt & pratade nonstop i tre timmar, det var så himla kul att träffa dig, jag har verkligen saknat dig. jag vet inte vad det är, men det är något speciellt med oss tycker jag. så det var jätteskönt. allt gick precis som jag trodde :) så nu ska det bli mer att ses!
emma gick hem runt halv tolv, efter det kollade jag på andra avenyn & gick & la mig!
nu är jag uppe, ville skriva lite innanjag åker till skolan, ska sminka mig lite nu, men idag blir det.. MJUKIS! orkar inte klä upp mig haha!
CIAO



<3


höst

min stackars älskling rang mig, han har 38 graders feber, han som skulle jobba & tjäna pengar på torsdag & fredag.. blir kanske ingen seriepremiär för hans del på lördag, men han måste bli frisk till kräftskivan! på lördag är det den traditionella kräftskivan för daniels släkt, så vi ska på kräftskiva hos mickis & jesper i deras nya radhus :)
nu är jag ialla fall hemma från mormor & morfar.
nu ska jag inte göra mycket, kolla på ett inspelat avsnitt av nya serien maria wern-främmande fågel! ikväll blir det svårt, är sista idol audition avsnittet & andra avenyn. jag tror ialla fall att jag spelar in andra avenyn & kollar på det innan sängdags!





jag måste bara säga, höst, jag gillar verkligen hösten, som idag, det är varmt när solen skiner, men ändå lite kyligt, att få se alla färger på löven ändras, färgerna är så fina, varje årstid har det fina i sig. koll apå bilderna jag tog & förstå varför hösten är så fin.








HÖST

!!!!!

idag när jag & mormor satt i bilen hörde vi någon extra sändning på radion, det har hänt igen... en massak i finland inträffade idag på en yrkesskola. jag tycker det är så läskigt, det är andra gången det händer, i finlland, finland, vårat grannland. det är bara en tidsfråga innan det skjuts en massa skott här i sverige. jag har inte ord, jag tycker allt har att göra med uppmärksamhet, definitivt när man lägger upp självaste "planen" & "träningen" på youtube, jävla idioter! ursäkta mig men sånt här skit kan jag sitta & svära över i timmar, vilka jävla idioter det finns som borde sitta inlåsta! FY FAN!

23 september

igår åkte jag till jobbet, var faktiskt en rolig dag på jobbet, man ser & träffar så olika människor hela tiden! dagen gick väldigt fort & helt plöstligt var det dags för mig att gå hem! daniel rang mig & sa att han var med dennis & danne, dom kollade på sirius-djurgården, daniel hade tydligen någon kompissom spelade där, sen gick han & grabbarna & åt på mc donalds & handlade mat till oss på willys :)
under tiden åkte jag hem, tog en avkopplande dusch & lyssnade på lite indisk musik, åt paj som jag tog hem från jobbet, med lite gurka & avocado för att lyxa till måltiden lite! satte igång filmen the notebook, spelar ingen roll hur många gånger jag ser eller sett den, är alltid lika bra att se! efter ett tag kom rebecca & stefan förbi, kollade film med mig. daniel kom väl runt nio tiden kanske. daniel hade köpt plopp & zingo som han bjöd på haha! sen började daniel & rebecca dra igång en världslång debatt som aldrig tog slut, jag & stefan bara satt & skrattade & fattade inte vad dom diskuterade om haha! men men, daniel & rebecca i ett nötskal tillsammans haha!
när dom gick, strax innan tio, kollade jag & daniel klart på the notebook, sen somnade vi.
imorse gick jag upp runt halv åtta & fixade till mig. självklart ringer min chef & frågar ifall jag kan jobba idag till stängning, men jag sa faktiskt nej, jag har andra planer!
var i skolan nästan två timmar, räknade matte, runt halv tolv gick jag från skolan ner till stan. gick och tänkte & funderade i det underbart vackra höstväder. dock lite för varmt för min del, hade på mig mina stövlar, en varmare klänning, en kofta, jacka & halssduk, så jag blev jättevarm!
jag rang mormor när jag var på mammas jobb, hade så himla tråkigt, orkade inte bara åka hem direkt runt tolv.så jag mötte upp mormor, vi gick & åt på sub way, efter det åkte vi till system bolaget i stenhagen, gick in & hälsade på faster therese på lindex, stod där & skvallrade lite. efter det tog jag & mormor en runda inne på ica maxi & handlade.
& nu sitter jag här, hemma hos mormor & äter kiwi! morfar kommer till oss ikväll & ska hjälpa pappa med altanen, så då åker jag hem med morfar. för jag ska vara här & äta god fisk!
senare ikväll ska jag även träffa emma, ska bli kul!
vi hörs!
CIAO


22 september

igår åkte jag & pappa & kollade på daniels match, den var jättetråkigt, almtuna var faktiskt bäst, men järfälla fick in ett mål i första period & sen blev det inga fler ml under matchen. anders & johan kom & kollade också :)
efter matchen gick jag & daniel hem & han skulle duscha, skulle ner på tan & köpa en plånbok till daniel på skitotal . efter det skulle vi träffa danne, anders & någon tjej som han hade träffat, skulle äta med dom på mc donalds, men dom var så sega så vi orkade inte vänta. vi gick till mitt jobb, hemköp, & köpte nötter & tog bussen hem.
när vi kom hem var det bara att slänga sig framför tvn! där låg vi från klockan fem till kvart över tio! kollade på tv och.. ANDRA AVENYN! gud så sorgligt det var alltså..
vi hade en riktigt myssöndag, alla i familjen var hemma, det är inte så vanligt längra, antingen jobbar jag, ludwig har träning eller pappa vaktar. så igår hade vi en riktig myssöndag, med morötter, chips & dip :)
kollade på ett inspelad idol avsnitt också, sen gick jag & min älskling & la oss & myste. somnade runt elva.
gick upp med daniel imorse, kvart över fem, han måste ta halv sex bussen till jobbet. men bara den här veckan kvar sen ska han ner på boland igen, då får han sova längre haha!
nu sitter jag här. som vanligt jätteont i magen.försöker packa väskan, ska nog ta med mig en morgonrock till dnaiel, tänk så mysig & ha en sån! det som alltid är så kallt där!
tror ialla fall jag skippa sminket idag på jobbet, orkar inte haha!
jobbar 11.00-20.00 idag, helt okej tid, men hinner inte göra något. ska ialla fall upp tidigt imorn & till skolan, usch så jobbigt! ska i alla fall till min älskling & sova sen ikväll!
 nej nu ska jag flytta mig härifrån!
ha en bra dag allesammans, CIAO!


21 september

igår kväll ar en trevlig kväll, vi grillade här hemma, anders & johan kom & åt här. daniel kom runt halv åtta kanske, vi satt & bara pratade & åt god mat. kollade på svensson svensson & efter det irene huss. sen gick jag & daniel upp & kollade på beck, & hade en riktigt mysig kväll. tack älskling!
imorse vaknade jag upp i min daniels famn, somnade i dom. det är bland det bästa som finns med att vara kär, att vakna upp i sin älskades armar, man känner den där närheten & tryggheten, att få vakna vid den man älskar. det är bland det bästa som finns!
vi gick i stort sett upp &  åt frukost bara, sen kom timothy & runan & hämtade daniel & ludwig, aj har match idag. så jag anders & pappa ska se på daniels match idag!!
det enda jag gör nu om dagarana är att funderapå vart jag & mamma ska resa, vi vill göra en liten weekend resa nu innan jul. jag vill allra helst åka till irland, dublin, jag tycker det verkar vara så himla vackert & mysigt där, men mamma var i dublin i våras ed jpbbet, så de är inte hon så på. likadant med skottland, dit var ju jag, mamma & mormor & mormors syter karin för tre år sen, till edinburgh, helt underbar stad! vill åka dit igen, men kansek inte nu när man kan åka någon  annanstans, har självklart varit inne på london också, men på ett sätt känns det ganska tråkigt. är ocskå inne på att åka till wien, bern eller haag, haag är en stad i holland ganska nära amsterdam, vi har en släkting som bor där. så vi får se vart det bär av. vi ska i alla fall försöka åka ínna jul. jag vill åka iväg bara för att spendera massa pengar på mig själv & shopping! så vi håller på att spåna jag & mamma :)
nu ska jag börja göra mig i ordning snart tror jag!
men ni alla kan väl ge mig lite tips om ni vill var jag & min mamma kan resa :)

        
         bern                          edinburgh                       haag

     
          dublin                         london                           wien


CIAO

 

20 september

har inte skrivit sen i torsdags.. i torsdags var jag ledig, & efter skolan åkte jag ner på stan, provade kjolen jag vill ha, INTE bra, betyder att jag förmodligen kommer köpa den på torsdag när jag får lön. hittade till & med två kjolar jag vill ha. efter stan åkte jag hem & träffa min älskling i cirka fem minuter, pussades & sen kom mamma & hämtade mig, åkte till ishallen & hjälpte henne stå i kiosken.
tog tio över sju bussen från ishallen, mötte upp paulina & gick & åt på o'connors, det är nog nästan min favorit resturang, är så mysigt där & himla god mat! vi åt club sandwich, så himla gott! pratade hela tiden, var jättetrevligt!
tog kvart i tio bussen hem till daniel , vi kollade på scary movie 2 & åt godis :) daniel somnade före mig & han snarkade som aldrig förr! jag kunde inte sova, fick sätta på tvn & kolla, men sen lugnade han sig & då kunde jag somna!
igår jobbade jag mellan 12-21, finns inte mycket att säga. säger bara, fan vilka människor det finns i vår stad alltså, så himla underliga människor. skakade hand med filip, han skrek att han ville skaka min hand för att tacka. så det var bara att göra som han sa haha. för er som inte vet vem filip är så går han & SKRIKER & säger lika som alla haha! när jag slutade tog jag & daniel bussen hem, åt mat & tände en massa ljus & gick & la oss i sängen & åt nötter, jag somnade runt halv elva, var så trött!
imorse gick jag upp sju, klädde på mig & åkte till stationen, tog 8.09 tåget. lektionen var helt underbar, kan inte beskriva hur känslan var att få dansa i tåspets, så fint, så vackert & så roligt!så nu är vi igång med tåspets!
efter lektionen strechtade jag snabbt, tog mig till stationen & tog 12.11 tåget hem, gick till farmor, fixade mig & duschade. lyxade till det, la i en hårinpackning, mitt hår blev helt silkeslent, ska nu mera göras en gång i veckan! gick ner & mötte jennifer på stan tre, vi gick till cupido & åt, var gott, gick & kollade på stan. jag var dum, köpte en tröja på rea, men var så himla fin har verkligen tänkt köpa en sån, sen halva priset, HALLÅ! ville köpa två saker till, får hoppas det finns kvar tills torsdag. annars ska jag & mamma kasnek gå på stan i stockholm efter min balett på lördag, kanske hittar något där!
när jag gick på bussen fick jag sms av daniel, han hade fått matchstraff, haha ovanligt!? han hade varit i slagsmål, men men haha!
IMORN BÖRJAR ANDRA AVENYN!
ikväll blir det en lugn mysig hemmakväll, skulle blivit fest i stockholm, men daniel har match imorn & ikväll så blir lugnt, anders & johan kommer :) SVENSSON SVENSSON!

     

18 september

sitter man här igen, biblioteket i skolan, kom lite sent till matten & när jag kom fick monika lunch, kommer inte hinna räkna något nästan, men men. kan passa på att säga att mitt prov gick jättebra jag hade i onsdags, nästan full pott!
i tisdags åkte jag hem till daniel, han kom hem tidigare från jobbet eftersom han hade match, vi låg & myste & tittade på ps. i love you, ärligt, så trodde jag den skulle vara bättre, inte alls så bra överhuvudtaget, men men.
rebecca & therese skulle ju se på matchen med mig, men dom kunde inte sen, så jag promenerade i alla fall senare så kom danne & dennis & satte sig vid mig, så jag slapp kolla själv. almtuna förlorade med 4-5 mot nacka, men det var ändå ganska jämt, trodde almtuna skulle vinna där ett tag.
efter matchen gick jag & daniel hem, sen rang danne & ville gå till mc donalds, så vi gick hem & hämtade pengar & sen gick till mc donalds. vi satt där mellan halv elva till halv ett. hade jättekul & pratade. började spåna om nyårsafton. jag & daniel ska ju förmodligen åka till fjällen, men vet inte med vilka. antingen blir det med familjen reinvalds plus släkt, annars bara jag, daniel & emelie med farmor & farfar reinvalds, eller med danne & några fler i hans stuga. eller kanske i stefasn stuga i huddinge. men hoppas det blir något i dannes stuga, skulle vara så himla roligt!
igår började jag jobba klockan tio, efter en halvtimme ringer chefen & frågar ifall jag kan jobba över, så det fick jag lov att göra, ingen annan kunde. så jag fick ställa in middagen med paulina, men den blir ikväll istället så det är lugnt :)
var en låååång dag igår på jobbet, men men, mera pengar, det är så man får tänka. mötte mamma på min rast & köpte sallad & macka & nötter :)
när jag kom hem mötte jag daniel, han hade varit & tagit ut pengar.& dom där jävla idiot töntarna var där, alltså jag förstår inte, SKAFFA ETT LIV!
när vi kom hem åt vi blåbärsbulle & wienerbröd & la oss i ett varmt bad & hade det jättemysigt, så skönt att lägga sig i ett varmt bad när man är alldeles frussen. efter badet kollade vi på scary movie 3 & åt pistagenötter, världens godaste!
vi kom fram till när vi kollade på scary movie 3 att 2 var bät, men orkade inte byta haha. hursomhelst somnade vi & såg aldrig klart filmen..
imorse var jag så himla trött, gick upp runt nio, fixade mig & åt en sallad, skulle in till stan för att åka till skolan, missade självklart bussen, så jag tog en runda till holmlunds & provade jackan jag vill ha, hittade även en mössa jag vill ha nu också! INTE BRA!
så nu sitter jag här, ska gå tillbaka till monika om ca femton minuter. sen ska jag till harriet klockan två, sen efter det till maria & skvallra vad hon sa haha. sen ska jag hem & fixa & dona, röja undan hos daniel, sen runt kvart över sju ska jag möta upp paulina så ska vi gå ut & äta någon god mat :)
ha det bra!
CIAO

16 september

nu ska jag berätta om mina senaste dagar..
i lördags åkte jag med 8.09 tåget till stockholm,  satt  & lyssnade på musik & halvsov. när jag hade gått av tåget & väl inne på stationen så kom någon & knackade mig på ryggen & sa hej med ett stort leende, det var aurora :) så vi hade sällskap till balettakademien & gick & prata. finns ingen sötare danslärare alltså. hon sa att den här gruppen är nog bättre för mig eftersm jag inte börjat med tåspets ännu, men att vi ska göra det om några veckor, LÄNGTAR!
när vi kom dit gick aurora & bytte om, jag gick upp & satte mig vid studio 8, då kom en trevlig tjej som jag pratade med, så vi satt & småpratade lite :) vi var bara fyra stycken på lektionen, men det var helt underbart att dansa, älskar verkligen baletten. det gick även jättebra & då är det alltid roligare!
efter lektionen tog jag tunnelbanan till stationen, väntade i ca en halvtimme, tåget till uppsala, väntade på stationen en halvtimme på hallstavik bussen, som dessutom var typ 10 minuter sen! när jag väl kom till hallstavik så stod itne daniel & dom där med bilen, var ISKALLT! sen kom jag på, det var ju daniel som övningskörde, därför tog det lite tid haha. men jag måste säga att han kör riktigt bra, så snäll skaffa körkort!
när vi kom till singö, satt vi & pratade lite, sen skulle jag prova nya duschen, eller, nya slangen med massagestrålar. haha jag visste inte hur man gjorde, så vattnet sprutade åt alla håll. mia skrattade när jag kom ut lite blöt & frågade hur duschen funkade. men min hjälte daniel kom & visade mig.
runt sju tiden kom daniels, emelies & fredriks mormor & morfar.
daniel & fredrik bastade & sen såg vi på svensson svensson, så himla bra, skrattar alltid lika mycket åt gustav!
sen hade jag & daniel filmkväll.
på söndagen åkte vi hem tidigt, runt nio, daniel hade träning klockan tolv. när vi kom till uppsala gick jag till famror & var där ett tag, mina kusiner var där, mathilda & amanda.. alltså, mathilda har garanterat kommit in i trots/kiss&bajs-åldern, hon är så himla jobbig emellanåt!
runt ett tiden kom mamma, vi åkte & bytte mitt överkast till ett...MÖRKGRÖNT ;) köpte nya gardiner & så. vi handlade mat också, efter det hämtade vi upp daniel & åkte hem. jag fixade & donade i mitt rum, blev jättefint!
efter det så lagade jag maten! tacos, så himla gott! jag älskar verkligen att laga mat & städa, längtar tills jag fkyttar hemifrån & kan laga all mat, städa & göra fint & inreda!
på kvällen började vi kolla på en film, var inte alls bra så vi kollade på helens små underverk istället, jättebra film!
igår, måndag, åkte jag in till stan & jobbade, kom hem runt åtta till daniel, han var dock inte hemma, han var på träning, men rebecca kom & jag lagade mat till mig & daniel, en färdiglagad pastasås med fiskpinnar haha, men det var faktiskt gott! daniel kom väl hem runt nio tiden. vi skulle se på ps i love you. men blev hockey haha!
när rebecca hade gått hem så duschade vi & sen gick & la oss.
jag kunde inten somna igår kväll, så jag låg vaken & funderade som jag brukar göra, & aldrig kommer fram till något vettigt. helt plötsligt så sätter sig daniel upp & skriker: LOUISE LOUISE VAR ÄR DU :O ?!
jag svarade, jag ligger här bredvid dig, så sa han okej & höll om mig & somnade om, haha gullunge!
imorse gick jag upp runt halv åtta, tog bort mina naglar idag, orkar itn med dom haha, vill ha röda eller lila naglar! nagelförlänging blir det till jul sen igen!
har haft matte nu i tre timmar snart, klarade provet, hade fått VG om det inte varit ett G prov bara. men men, satsar bara på G. nu har jag räknat ett kapitel till ,så ska göra mitt andra prov snart om kanske en halvtimme, så hoppas det går bra!
efter matten ska jag ner på stan, köpa ett nagellack, fylla på min mobil & sen åka hem till daniel.
han har träningsmatch hemma ikväll som jag, rebecca & therese ska se, ska bli jättekul, NU DRAR HOCKEYN IGÅNG!
nej nu ska jag ng börja dra mig till monika igen, har suttit i biblioteket nu under rasten & skrivit lite eftersom daniel glömde sitt trädlösa bredband hemma!
ha det bra alla!
CIAO


15 september






1 år & 5 månader, i love you more than words can say


ännu en fredag

då var denna kväll snart över, ialla fall för min del. rebecca kom inte, hon missuppfattade mig, trodde vi skulle vara i stan, men icke! så hon kom inte ikväll.. idag beställde vi i familjen hem mat, jag beställde hem ensallad, dyraste salladen jag ätit ialla fall helt klart, 130 kronor för en räk/kräftsallad med avokado, kronärtskocka, sallad, tomat & lite smått & gott. den var god, men absolut inte den godaste jag ätit.
jag & ludwig låg & kollade på OC. vet inte vad de tär, men jämt när jag kollar på OC så gråter jag jämt, helt sjukt..
daniel rang när han var påväg till bussen, så vi pratade i ca tjugo minuter :)
idag åt jag för första gången mörkchoklad & tyckte det var gott! är förvånad faktiskt..
tänkte att efter jag kollat klart på OC skulle jag gå hem & överraska maarit, men hon var itne hemma, var tinna som var hemma, så nu har jag varut där i någon timme, suttit & pratat & ätit chips & dip :) det har varit en lugn & skön & mysig fredagkväll, lika bra det, ska upp sju imorn, tar 8.09 tåget, får se om jag stöter på aurora på tåget hihi. mina skor är så fina & så redo för att dansas i imorn! efter baletten imorn åker jag hem igen till uppsala & sen tar bussen till hallstavik. ska bli så himla skönt att komma till er, har saknat er, mia,micke, emelie & fredrik. var ju i juli sist jag var på singö...
prata med emelie & ha ett snack med fredrik om hans tjej haha.. men ska faktiskt bli riktigt mysigt :)
synd bara att vi måste åka tillbaka på söndag rätt tidigt, daniels träning börjar tolv, men men...
idag var jag in på forever21.com, var itne bra att gå in där kan jag säga, hittade så sjukt mycket fina saker alltså!
men men, nu ska jag sluta skriva & faktiskt hoppa i säng, ska upp tidigt imorgon som sagt.
sov gott alla
CIAO

                

...

då var jag hemma!
imorse när jag skyndade mig ut så gick maarit förbi så vi hade sällskap på bussen :) när jag kom in till stan mötte jag upp en VÄLDIGT trött camilla, vilket betyder, förlåt mig camilla, nästan lite dryg haha!  vi gick & köpte mina stövlar, åh så glad jag blev, så fina så! vi gled omkring på stan ett tag & sen gick jag & köpte rut&retur biljetter till tåget till stockholm imorgonbitti. efter det åkte jag till skolan, där var moa & mirja & räknade, så jag slog mig ner där, var jättekul att sitta & prata. anyway, jag gjorde mitt prov idag,, & monika var så glad & sa till alla att jag var så duktig, kände mig riktigt smart idag! klarade provet efter bara några frågor, men har ett tal kvar, men vet att jag klarar det, så det känns bra, har bara två kapitel kvar sen! när i var klara tog jag &  moa bussen ner till stan, jag åkte hem :)
så nu har jag skrivit adress till alla som var & uppvaktade mig på studentdagen & ska skicka iväg..
ikväll ska jag mysa med rebecca, maarit kanske kommer, OM hon kan slita sig från sitt beroende lost, för det VÄGRAR jag titta på haha. jag ska själv alldeles strax ägna mig åt mitt beroende, OC, NU har skivan kommit & ska strax se det med min lillebror ludwig..
så allihopa, vi hörs!
CIAO

12 september

GRATTIS MIN SUPERSÖTA KOMPIS PAULINA 19 ÅR!


JAAAAAAAAA

jag fick låna pengar av pappa till att köpa mina stövlar, så imorn ska jag köpa mina efterlängtade stövlar!
nu kommer jag sova gott :)
GOD NATT!

...

rebecca, min älskade vän, måste bara skriva att du är nog den starkaste vän jag har, du är så sjävlständig. du är värd allt det bästa! du vet att jag alltid finns vid din sid. att du alltid kan höra av dig, även fast du aldrig har pengar på din mobil, hihi. men jag vet att du vet vad jag menar. du är så stark min underbara rebecca! glöm aldrig att jag beundrar dig för den du är, jag älskar dig för den DU är & INGEN ANNAN! jag vill bara krama om dig. & du har stefan, han är bra för dig, du jag, daniel & stefan, det är grejer det gumman <3

falskt alarm, hade inte fått hem OCskivan, skit också, kommer imorn. blev inge träffa emma heller, synd.. får se när vi kan ses nästa gång, våra jobb går inte ihop haha.
nu har jag bara legat & kollat på idol med mamma & druckit sparrissoppa, kände mig lite frussen.. nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på, inget bra på tv enligt mig ialla fall.
jag rang paulina, men hon skulle precis ut & övningsköra, paulina fyller år imorn :)
aja, vi hörs!
CIAO






11 september

en läskig dag för många, jag tänker varje dag vad som hände den 11 september år 2001, usch, minns den dagen precis som igår också, frågorna var många i skolan dagen efter..
ialla fall, igår när jag kom till jobbet fick jag frågan direkt om jag kunde stanna till klockan tio, jag kände bara att jag inte orkade det. var tvungen att åka & hämta nycklar va daniel & så. efter mycket om & men så blev det bestämt att fyra skulle jag åka till daniel & hämta nycklarna & sen direkt tillbaka till jobbet & jobba till klockan 19.30, det var helt okej.. igår var det faktiskt en riktigt rolig dag att jobba, mormor kom & hälsade på mig :) när jag väl hade slutat så skulle jag hämta rebecca, vi skulle köpa cigaretter till henne, så vi gick till statoil, där hade dom inte dom hon ville ha, så vi gick till en liten affär vid heidenstamstorg, hade inte heller dom, inte ica heller, så det blev några helt andra.
när vi kom hem till "mig" kollade vi på idol, jag gjorde mat, efter det kollade vi på heroes & efter det på filmen cloverfield, jag tyckte inte den var så bra. vi pratade också en heeeeeel deeeel tjejsnack! det är så kul att vara med dig vännen, tänk att vi två var i thailand tillsammans, det kan man inte tro haha.. daniel kom hem runt tolv & då gick rebecca hem. smart jag är, jag tog inga nycklar med ut. & rebecca tängde till dörren. så jag insåg ganska snabbt att vi var utelåsta. men jag fick plinga på hos mija, haha efter ett tag kom hon & öppnade. jag kände mig så dum & bad om ursäkt typ hundra gånger haha.
imorse skulle jag åkte till skolan & räknat matte med monika, men jag orkade faktiskt inte det, hade så fruktansvärt ont i magen också..så jag låg kvar & sov riktigt bra.
gick upp klockan tio & kollade på supernanny, fixade mig lite & drog ner på stan, skulle möta upp mamma för att få pengar, möta pappa för att lämna nycklarna & möta anna för att äta lunch :)
på mammas jobb hade dom fått någon billig katalog med jättefina kläder i, så jag beställde en jättefin rosa mysdress & en fin randig skjorta.
jag gick & mötte anna runt kvart i ett, lämnade nycklarna till pappa. sen skulle jag & anna bestämma vart vi skulle äta, vilket var ett väldigt stort problem haha. efter mycket om & men blev det ialla fall cupido :) vi satt & pratade & hade jättetrevligt, var så skönt att få prata ut med dig vännen! efter det mötte vi upp linn, jag var tvungen att visa dom mina stövlar jag ska köpa! gick till hemtex & visade det gröna överkastet jag ska byta till. sen var det dax för mig att åka & möta upp pappa. han hade kopierat nyckeln, jättebra! nu har vi varsin nyckel till lägenheten, kommer bli så mycket lättare. min älskling kom runt kvart i fyra, var där ett tag, sen åkte jag hem :) jag ska ju träffa emma, blev ändrade planer, ska ses här hemma för hon var krasslig, & min älskling skulle träffa grabbarna :)
nu sitter jag här & skriver lite. mamma sa även att vi hade fått hem nya OCskivan, var också därför jag beslöt mig för att åka hem :O nu ska jag försöka hitta på något ett tag
vi hörs, CIAO!

 

:)

Namn: Louise Björklund
Smeknamn: Lollo, lojsan, lossan, lois (pelins uttal)
Anser du själv att du är snygg: nej
Har någon varit otrogen mot dig: ja en kille i sjuan
När är du född: 891230
Vad gjorde du igår kväll: kollade OC med mamma
Har du nytvättat hår: japp
Vad luktar du nu: parfrym
När blev du fotograferad senast: i måndags
Saknar du någon nu: min älskling såklart!
Använder du icq eller msn: msn
När fick du senast en present:på min namnsdag
När drack du senast: fredags
Har du några högklackade skor: neej villl inte ha det
Vilken är din favoritfärg: många, brun, lila, blå, grön
Har du blivit hotad via telefon: tror inte det
Goth eller pop: pop
Vill du ha barn: ja, massa barn, 3-4 stycken :)
Vilken färg har du på dina underkläder nu: lila & svarta
Hur ofta loggar du in på helgon: aldrig har inte det
Längtar du till din nästa födelsedag: njaa inte speciellt haha
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: har jag fått höra i alla år haha
Har du rakat dina ben någon gång: självklart!
Vilka språk kan du prata: svenska , engelska, och lite spanska
Skulle du kunna ha silikonbröst: nej
Hur många hål har du i öronen: 2
Jag älskar: min Daniel
Jag hatar: inget speciellt som jag kan komma på
Just nu är jag: trött, ska åka & jobba
Just nu är jag inte: trött
Blir lätt för stunden förälskad i okända på ex, tåg, demonstrationer: haha nej
Är du snäll: ja asbolut
Är du blyg: ja eller det beror på
Tycker du att du har fin dialekt: har ingen dialekt
Vad har du på dig: mörklila strumpbyxor & en svart tunika
Hur mår du idag: sådär, känner mig hängig
Hårfärg: ljusbrun, ska färga 3 juni!
Ögonfärg: blågrå.
Syskon: Ludwig
Favorit dag i veckan: torsdag, fredag & lördag
Hårfrisör: Anna, den bästa!
Klädaffär: gina tricot & hm.
Favorit kläder: leggings och någon snygg tröja
Skola: bolandsgymnasiet
Klass: 3b, har tagit studenten
Trivs du i din klass o skola: ja, gjorde
Favoritämne: DANS och religion, när jag gick i skolan
Värsta ämne: matte och svenska, när jag gick i skolan
Musiken: VÄLDIGT BLANDAD
Dricker du: ja
Tycker folk du är snygg: ingen aning
Är du en gottegris: oo jaah haha
Är du modig: nej
Gillar du att prata i telefon: beror på med vem haha
Livshemlighet: ingen
När drack du sprit senast: min kräftskiva, 23 augusti, har druckit lite hemma när vi haft främmande


SENASTE.
senaste stora bilresa: ingen aning haha
senaste gången du grät: kommer inte ihåg
senaste telefonsamtal: daniel
senaste tv-program: supernanny
senaste dusch: för en timme sen
senaste skor: svarta med rosett på
senaste skiva spelad: egen bränd med kentlåtar
senaste skjortan du haft på dig: brun


VEM:
Vem vill du vara med just nu: min Daniel
Vem saknar du: min Daniel
Vem pratade du med senast: daniel
Vem fick du senaste sms:et ifrån: mamma
Vem ringde dig senast: daniel
Vem vet mest om dig: min närmsta vänner & mamma & farmor
Vem kysste du senast: min älskling såklart
Vem sov du i samma säng som senast: min älskling
Vem vill du gå på en konsert tillsammans med: haha ingen aning
Vem är din bästa kompis: har några som ligger mig närmast hjärtat
Vem kramade du senast: daniel
Vem var du på fest med senast:min kräftskiva
Vem lagade du mat med senast: mig själv haha
Vem hade du ett förhållande med senast: har min älskling daniel nu
Vem har du köpt den dyraste presenten till: daniel
Vem tog du ett kort på senast: mig själv
Vem har du flest meddelanden av i din inkorg: camilla & emelie
Ven tråkigaste du vet: ingen aning
Vem är den lataste du vet: ingen aning
Vem gjorde du bort dig för senast: ingen aning
Vem är skyldig dig pengar: ingen
Vem är du skyldig pengar: timothy haha
Vem såg du på film tillsammans med senast: rebecca & daniel
Vem kan du berätta allt för: några st
Vem skulle du vilja ge en ros till: daniel, mamma, rebecca & farmor
Vem av dina msn-kontakter pratar du mest med: ingen är aldrig inne
Vem umgås du mest med: daniel & rebecca
Vem bryr sig mest om dig: många
Vem bryr du dig mest om: finns någr astycken jag bryr mig om
Vem hatar du: ingen
Vem sov i din säng senast: daniel
Vem drömmer du oftast om: inget speciellt, saker som hänt under dagen
Vem snodde du den här listan ifrån: mig själv

10 september

sitter här nu, har precis fixat mig, duschat & sminkat mig & klätt på mig.  man känner sig faktiskt piggare om man sminkar sig & klär sig lite extra. ska bara jobba mellan12-16 idag, det ska nog gå bra :) måste skynda mig från jobbet sen, måste hem med en sallad till daniel & så som han ska ha & äta innan matchen, han har samling halv fem, så blir väldigt stressigt. måste även hinna få nycklarna.
efter det ska jag ialla fall träffa rebecca :) vi ska försöka sno blair witch 2 filmen av  någon på wattholma & se den & första blair witch filmen, ska även se idol, så ikväll blir det tjej/myskväll :)
har kollat på supernanny nu, som jag gör varje morgon om jag hinner haha!
ska gå till bussen snart, så ska sluta skriva nu :)
vi hörs!
CIAO

OC

OC , helt underbart verkligen, så himla bra! får vänta tills fredag då dom nya skivorna kommer!
jag tittade aldrig på malou möter, får se reprisen på söndag! nu vet jag inte alls vad jag ska göra. om jag ska gå & lägga mig eller inte.. har ingen bra film att titta på eller något. ska nog jobba imorn, är bara fyra timmar, 12-16. det ska jag nog klara.. ska ju ha världens myskväll med min vän rebecca imorgon kväll :)
jag tänker hela tiden på när jag & min älskling var i grekland, jag vill verkligen tillbaka dit. den veckan var helt sagolik. & den veckan var vår, bara din & min. hoppas verkligen vi åker utomlands i december. har hittat jättefina hotell för endast4000 kronor. men då är det din hockey & skola som du inte kan strunta i. jag kan bara ta en vecka ledigt. så det blir nog ingen resa i vinter, får nog vänta tills i sommar..
vet inte om jag skriver mer ikväll, annaras kanske jag hinner skriva imorgon innan jag åker till jobbet,
CIAO


MÄTT & BELÅTEN

nu har jag ätit, avokado & laxspett med en god vitlökssås! MUMS! vid matbordet försökte jag få med mamma på att köpa ett träningskort när vi får lön, men hon ville inte skaka hand på det, men skulle tänka på det, bra det!
ikväll ska jag & mamma ha en mysig hemma kväll, båda två är hängiga, och..... VI HAr ÄNTLIGEN FÅTT HEM OC SKIVA 3 PÅ SÄSONG 4 :O så den skivan ska jag se på ikväll, fyra avsnitt är det, finns inget bättre än oc, andra avenyn & desperate housewives.
funderar även på att se på malou möter ikväll ,programmet handlar om anna lindh. det mordet kommer jag ihåg som om det vore igår, 11 september år 2003, jag var hemma den dagen & var sjuk från skolan, såg på nyheterna att något hade hänt, förstod inte först, men sen när jag hörde att sveriges utrikesminister blivit knivskuren på NK & läkarna hade försökt att rädda annas liv hela natten, & tidigt på morgonen den 11 september kom beskedet att anna avlidit. jag kom ihåg att jag satt hemma & grät & tänkte: hur kan folk göra något sånt mot en sån bra människa? som gör allt får svenska folket! jag blev väldigt illa berörd. andra gången en stor politiker bland oss blir mördad ute på stan en helt vanlig dag. det är hemskt.. så jag tror jag ska se på det ikväll & låta tårarna rinna lite..
hörs sen ska ner nu & snart börja se på OC :)
CIAO




9 september

igår åkte jag in till stan runt kvart i elva & träffade camilla, gick & fixade lite saker, träffade farmor & fick alla tvätt. jag & camilla gick & kollade lite snabbt i affärerna, vill verkligen ha 25 september nu så jag kan köpa mina stövlar & träningskort & jacka! efter det var det bara att knalla iväg till jobbet. så fort jag satte mig i kassan så kände jag att idag skulle det inte funka. jag hade jätteont i magen, migrän & alldeles genom frusen. när jag hade min första rast så sa jag till lotta att jag inte mådde bra, alla hade frågat mig hur jag mådde för jag var helt borta.. dom kunde  inte fixa in någon för mig, men fick gå ialla fall klockan för att jag inte mådde bra. så jag åkte hem till daniel & la mig, han var med robin & skulle köpa nya hockeyklubbor. så jag åkte till daniel & slängde mig i sängen. vi rang rebecca, daniel ville gå & äta på mc donalds. & min lilla vän, du ska ringa oss när det är något, det vet du! men det var bra, för nu fick vi vara med dig & ta hand om dig. efter vi ätit gick vi hem & kollade på två filmer. eller jag har börjat se på knocked up, den är bra tycker jag så jag såg den igen. efter den kollade vi på superbad, MINDRE bra haha, helt värdelös enligt mig. förlåt om vi var tråkiga i slutet gumman, men vi var så himla trötta haha.
imorse rang jag ialla fall till jobber runt åtta, insåg att jag inte skulle orka.mamma & pappa sa att jag borde vara hemma & vila upp mig. så jag var hemma idag med.
gick upp runt halv tio, kan inte sova längre!kollade på supernanny som jag alltid gör. min gulliga vän camilla rang mig & frågade ifall jag ville sola med henne, så jag var lite busig & åkte in & solade med camilla, efter det gick vi till sub way, camilla köpte med sig en macka, efter det åkte vi hem till daniel, kantorn, vi kollade på 27 dresses & åt lunch :) så nu vet camilla hur jag & daniel bor när vi är där haha! jag var så rastlös så jag gick & gjorde mat till min älskade daniel & matlåda tills imorgon, tycker der är mysigt att pyssla om min älskling :) han kom hem runt kvart i fyra, vi hann gosa lite & vara med varandra ett tag sen kom mamma & pappa & hämtade mig runt fem över fyra. & Nu sitter jag här, har laddat hem lite musik från amy macdonald, jag tycker hon är helt kanon! jättebra låtar, verkligen, älskar hennes låt som går på radion, this is the life, grym!
när jag kom hem idag låg mitt nys överkast på sängen, jag vet inte vad jag tycker om det, var inne först på grön, sen såg jag brun, & nu den här ljus beiga. om jag har brunt syns inte min sängram som jag vill ska synas, smälter ihop. grön kanske inte passar & det ljusa , jag vet inte. för jag ska göra mitt rumt ljust tror jag. ni får gärna tipsa mig! var ärliga, hur ser det här överkastet ut?
ska kila ner nu & äta, hörs sen!
CIAO



7 september

igår hade vi jättetrevligt när familjen karlsson var här, satt & lyssnade på hur alla diskuterade & allt, skrattade hela kvällen
igår när daniel kom hem berättade han att hans pappa hade ringt han & sagt att fredrik hade försökt få tag i daniel hela fredagkvällen. så micke gav luren till fredrik.
daniel: hej gubben var det något viktigt?
fredrik: jag jag har skaffat tjej, hon heter jennifer & går i trean (fredrik går i tvåan)
daniel: fan vad kul vad gör ni då ? har ni pussats än?
fredrik: ja det är klart, vi är ju ihop!
HAHA jag & daniel höll på att skratta ihjäl oss. lilla fredrik har skaffat tjej det trodde jag inte skulle komma så tidigt haha.
imorse gick jag upp runt halv nio, fixade mig, skulle ju med & supporta min bror som hade match i valbo. vi var väl framme runt elva i valbo. så vi åkte till valbo köpcentrum & kollade runt. jag letar ju efter stövlar som jag ska köpa när jag får lön. tror jag hittat dom jag vill ha, 500 kronor på wedins :) vi gick & åt lunch med dom andra hockeyföräldrarna, jag åt en räksallad :) efter det köpte jag strumpbyxor, ett par slags orangea och ett par lila/vinröd/brun, ville ha mörklila men var det närmsta jag kunde komma :)
matchen började bra, ledde med 0-2, seninnan periodensslut gjorde valbo 1-2. sen blev det tre mål till, så matchen slutade 4-2 till valbo..
nu är jag hemma, ska göra matlåda & så,åka in med tvätt till farmor, hon ska tvätta åt daniel, jag ska packa en väska & ta till daniel. ska vara hos han ikväll & sova.
imorn ska jag in till stan & träffa camilla runt tio, vi ska fixa lite saker, sen ska jag jobba mellan 12-21, JAG VILL INTE :O
aja, nu ska jag fixa lite.
CIAO


SKA HA!

aurora rang mig nyss, hihi, jag rang henne imorse för att berätta vad som hände. så hon rang upp mig nu & sa att hon hade undrat var jag var imorse. & att det var krångligt med automaterna om man inte hade visakort. men jag sa att jag skulle komma nästa vecka & det sa hon att jag absolut skulle göra, åh aurora är så söt! nu blev jag glad :)

alltså, sen jag var liten har jag alltid velat ha en golden retriver hund, det finns ingen finare hund än den alltså, INGEN! jag ska, jag bara SKA ha en sån hund sen när jag flyttar hemifrån :)

            


            


finns ingen finare eller sötare hund

lördag

då har jag hunnit med att sola & vara med farmor idag, farmor sydde fast mina band på mina tåspetsskor, dom blev jättefina, verkligen, längtar till nästa lördag, nästa helg, åker på lördagen till stockholm & dansar, sen från stockholm till norrtälje, från norrtälje till singö :) har inte varit där på en & en halv månad, jättelänge :O nu är jag hemma ialla fall, vi får gäster ikväll, familjen karlsson, så jag ska vara med therese hela kvällen, ska bli jättemys! daniel kommer & sover här sen bara efter sin sista träning för dagen.
imorn hade jag tänkt  vara med maarit, men hon skulle vara barnvakt, så då åker jag med amma istället till valbo & kollar på ludwigs match..
ha en trevlig lördag kväll allihopa :)
CIAO





6 september

igår när jag kom till ludwigs match så träffade jag therese, var så himla kul att träffa dig gumman! vi pratade om allt som hänt under sommaren & så, har saknat dig vännen, får ses snart igen :) jag åkte hem tidigare, innan matchen var slut. daniel rang & sa att timothy hade köpt ny bil & vi var tvungna att åka den, så timothy & daniel kom & hämtade mig, var en fin bil, sån där cool bil där dörren öppnas uppåt haha!
när vi kom hem sen duschade jag & daniel, ludwig & daniel åt tunnbrödrulle, sen gick vi & la oss :)
imorse hade jag klockan på ringning kvarta i sju, snoozade till tio över sju då jag gick upp & klädde mig för baletten.. när jag väl kom till stationen så var det stängt där man köper biljetter, jag tänkte det är inte sant, men självklart var det det. jag skille därför prova ta ut biljett i en såndär automat, men mitt kort godkändes inte. så jag fick åka hem, kom inte till stockholm på något sätt. så jag åkte hem & sov , har ätit frukost & sitter här nu & deppar. alltså, balett, dans överhuvudtaget jag behöver det, dans för mig att må bra. så nu är det bara att längta tills nästa vecka, ville så gärna dansa idag, har ju längtat, skulle börja med tåspets idag. men har ändå ont i ryggen, då hinner jag vila upp mig tills nästa lördag :) nu ska jag ialla fall slänga ihop en väska, åka in till stan & sola & sen tänkte jag åka till farmor & var med henne :) hon är så söt, hon smsade mig igår & frågade om något hade hänt eftersom jag inte varit där på nästan två veckor.. så dit ska jag idag :)
måste abra säga, har varit inne på svts hemsida & kollat, vill veta när andra avenyn börjar, men står inget, så snälla, om någon vet, säg det till mig då :) LÄNGTAR till andra avenyn & desperate housewives!!!
hörs sen kanske, ha en bra dag alla!
CIAO

NAGLAR

jag älskar naglar, händerna blir mer kvinnliga & finare när dom är långa & fixade!
alltid lika kul att gå till yolla, du är så himla lättsam & trevlig, vi pratar verkligen om allt mellan himmel & jord, så underbart! om ni vill ha dom snyggate naglarna i uppsala till bästa pris & bästa service, gå in på www.artstudioclio.se & spana in priser & så :)
gick bra att räkna idag med, alltid lika kul att vara hos monika, skrattar alltid haha. camilla kom & Hälsade på idag,sen drog vi ner till stan, kikade på stövlar, hittade jättefina stövlar, men, jag har inga pengar, skit! men men såhär kommer det vara nu i tre veckor till, kommer inte kunna göra ett skit!
efter att ha varit hos yolla tog jag mig till ishallen, mamma skulle hämta mig där, pasade på att träffamin älskling & fick  mig en puss :) han kommer till mig sen ikväll :)
nu ska jag sitta & vara lite nörd, om en timme ska  jag åka till ishallen & se min bror spela :)
CIAO






5 september

nu sitter jag här, på bolandsskolan, gjorde min sista svenska c uppgift på tio minuter typ. & om min svenskalärare inte godkänner den, vet jag inte alls vad hon är ute efter. men men..
tänkte gå till monika på en gång & räkna, men hon var inte här, kom ju på. hon kommer när jag ska börja, klockan tio. så nu sitter jag här i biblioteket, väntar på camilla som ska göra mig sällskap hela dagen haha. tänkte passa på att gå in till dansen, prata med aurora hur jag ska syfast mina sidenband på min tåspetsskor, men  det var kolsvart inne på dansen, tinna var hemma så hon kunde inte hjälpa mig heller. så nu sitter jag här i det deprimerande biblioteket..
kan ju passa på att skriva hur min dag ser ut.
klockan tio ska jag börja med matten, sitta till klockan kvart i tre är det sagt, men kanske kan smita ner på stan lite innan så jag & camilla kan gå & prova stövlar vi vill köpa :) jag vill även prova jackan jag tänkt köpa när jag får lön & ett par lila strumpbyxor.. känns redan nu  när jag tänker att min lön jag får kommer typ ta slut på en gång. är skyldig mamma & pappa 2600 kronor, ska köpa ett träningskort på friskis & svettis. 2300 kronor, betala mitt återbesök hos yolla för mina naglar, 450 kr, kommer inte på mer just nu, men vet att det var något mer. men jag tror faktiskt att jag kan få några tusenlappar.. sen vll jag ju även såklart spara, lägga undan, ska öppna ett sparkonto till. ett resekonto & ett flytta hemifrån, så jag är redo när dagen kommer haha. & nu vet jag inte alls hur jag ska göra med att spara pengar till nagelteknolog utbildning, jag menar, måste gå typ tre utbildningar till för att kunna försörja mig som det yrket. så jag vet inte alls hur jag ska göra, är ju faktiskt lite mer inne på polis nu igen..
pappa har pratat med mattias & peter, två poliser som vi känner, bra kompisar till familjen, dom kommer var starka referenser för min del när jag söker :) så det är kul, &  dom tycker verkligen jag ska satsa på det, & jag tror nog att det är det jag gör. men som sagt, måste komma igång & träna inför dom fysiska testerna & skaffa mig ett körkort.
ialla fall, halv fyra idag efter skolan & efter ha förhoppningsvis hunnit kollat på stövlar, så ska jag till yolla på ett återbesök & snygga till mina naglar. efter det vet jag inte om jag åker till daniel eller hem först. min bror har hemmamatch klockan halv åtta som jag vill se & daniel har träning samtidigt, sen åker vi hem till mig & sover..
upp tidigt imorn, åtta tåget sen ta mig till balettakademien, men det ska bli kul så det spelar ingen roll! :)
jag & daniel var ju inne på att resa runt jul, men resorna går MINST på 16 000! vi kollade ju i & för sig den 20, då det är som dyrast. men om daniel väljer att strunta i sin hockey några dagar så kan vi ju åka, jag tar bara ledigt från jobbet. en resa runt den 10 december vore härligt, men vi får se hur det blir med det :)
nu ska jag försöka underhålla mig själv.  kanske hörs sen!
CIAO








helvete

idag har jag haft en riktig skit dag, har mått så himla dåligt, svimfärdig, huvudvärk, magont & frusit som en gris, har haft tre tröjor på mig i kassan hela dagen. helt sjukt, ätit ipren hela dagen!
förlåt hur jag låter & så men mår vekligen inte bra..

förlåt, förlåt, det är inte mening att det ska gå ut över dig. förlåt det var mitt fel.. förlåt..jag menar det inte det vet du..
jag älskar dig

ska se en riktig deppig film nu tror jag & sen sova!
upp tidigt imorn till skolan...
CIAO

4 september

har precis gått upp, ha inte kunnat sova på hela morgonen. har så himla ont i min mage. varför kan min mage aldrig vara bra? hur många prover har jag inte tagit för det här.. & vet ni vad mamma sa? när jag tog proverna sist för ett år sen, då kollade dom inte ens om jag var laktosallergiker! hur sjukt är inte det?! det är typ den vanligaste allergin om man har magproblem, men då kolla idioterna om jag har gluten, kan dom inte kolla laktos på en gång!? mamma sa att dom var riktigt dumma attt dom inte ollade laktos eftersom jag är så himla extremt rädd för nålat, prover & sprutor. stackars daniel var med förra året, sköterskan & mamma skrek att han skulle tvångshålla mina ben, han såg livrädd ut..
emma har ju också varit med en gång, och det hur det är haha..
funderade på att sjukanmäla mig idag från jobbet, men jag kan inte det, måste jobba.
imorn ska jag ialla fall till skolan halv nio, ha svenska till tio, sen matte till kvart i tre :O sen ska jag gå till yolla & fixa mina naglar! hem & ta det lugnt, ska ta åtta tåget till stockholm, ska dansa med en annan grupp & se vilken som känns bäst..
nej nu måste jag packa ihop min matlåda, hörs imorn!
CIAO


myyys

då har man sett första avsnittet av idol, en ny säsong.. är bara nu i början det är kul, på uttagningarna, sen blir det så allvarligt..
daniel åkte hem, skulle träffa danne & dennis. jag har legat & kollat på jersey girl, jag vet inte om jag tycker den är så bra. kanske försöker leta rea på en annan film & ligga & kolla på :) det är nu det är höstvädret kommer, tycker det är mysigt när det börjar bli lite kallt.. tyck jag är konstig när jag säger: jag längtar efter snön..
tro mig jag älskar sommaren, men även vintern. älskar alla årstiderna så sina egna sätt & vis. tänk nu när det blir lite kallare, man får köpa sig en ny fin höstjacka, klä sig lite varmare, alla fina höstfärger som kommer fram, mörkret som kommer, ligga i sängen & bara mysa under ett varmt täcke med tända ljus & se en riktigt bra film, det är vad jag kallar höstmys :) jag längtar ialla fall :)
ska in i mitt rum snart igen, försöka leta reda på någon bra film!

CIAO


3 september

igår jobbade jag, halv tio till halv åtta, riktigt jobbig tid, var så himla trött, men det gick ganska bra, tiden gick ganska snabbt. det finns dagar då allt bara går så himla låångsamt, när man kollar på klockan varje minut..
efter jobbet gick jag iväg lite tidigare för att räkna min kassa, tänkte hinna med bussen som går tio i åtta till daniel, självklart när jag åker upp i hissen & l´stoppar händerna i fickorn så kan jag inte känna min nyckel. jag får panik, springer runt & skriker att min nyckel är borta. eftersoom jag har så snälla jobbarkompisar så hjälpte dom mig att leta, men gick inge bra. av någon konstigt anledning fick jag för mig att kolla i pappersj´korgen i kassa 6, hade suttit i typ alla kassor. & i kassa 6 papperskorg låg den! haha vilken tur jag hade..
missade självklart bussen så jag passade på att handla lite mat, så jag handlade kebab & pitabröd & lite sånt..
när jag kom till bussen fick jag vänta i 25 minuter, men min pappa kom & hämtade mig. mötte upp rebecca & gick in & kollade på den där äckliga dokumentären där syskon är tillsammans & har barn, usch säger jag!
efter det började vi med maten, var jättegott faktiskt :)
rebecca drog & hämta stefan sen, & vi kollade på black water, har längtat & velat se den i typ ett halvår, men fan så dålig den var!
imorse gick jag upp & fixade mig & åkte till skolan, fick g- på mina svenska uppgifter, förstår verkligen inte hur kvinnan bedömer. inte ens min stödlärare förstår.. aja.. efter svenska drog jag till matten & älskade monika :) det jag säger nu tror jag aldrig jag sagt, men JAG VAR GRYM PÅ MATTEN IDAG! kände nästan lite kul att räkna, oops sa jag det?
ska dit på fredag igen, men är nog klar med allt om några veckor förhoppningsvis.
efter det gled jag ner på stan, leena min chef hade ringt & bett mig komma & hämta schemat för vecka 38, det var helt okej, skulle till yolla & fixa min ena nagel runt två, tänkte gå & göra ett kontoutdrag innan bara. & vet ni vad? jag kommer få sitta hemma resten av månaden, jag har 140 kronor kvar av 2300, har gjort mig av med allt på en vecka & två dagar. så hej då mat, kläder, ALLT!
åkte hem till dnaiel hämtade mina saker, sen tog vi bussen hem till mig, har kollat på en film, randoms heart, jag tyckte itne den var så bra, men daniel tyckte det. jag har börjat skära grönsakerna till tacos, nu fixar mamma det sista, så ikväll blir det mys med tacos &  IDOL!
en annan sak, jag & daniel har funderat på att kanske resa runt jul, åka bort, så hoppas daniel kan få ihop lite pengar,skulle inte var så tokigt med kanarieöarna en vecka i december!
imorn blir det jobba också, fredag skola & sen fixa naglarna (fick betala senare)

nästa torsdag ska jag träffa emma betämde i idag, ska bli jättekul :)

ska ner nu & äta!
hörs senare kanske
CIAO




1 september

gud så tiden rinner iväg, det är inte klokt, redan september, hösten är på ingång om det märks. börjar bli kallt faktiskt hade på min skidjacka idag, 5,9 grader imorse kvart i sex..
imorse var det tugnt, hade klockan på ringning fem,  gick upp typ halv sex, drog på mig kläderna & drog iväg till jobbet. insåg ganska snabbt att jag hade låst in mitt kort så man kommer in bakvägen, men sån tur var så mötte jag karin så hon släppte in mig. det var bara sätta i gång, räkna varor, var jobbigt eftersom jag inte mådde bra & var så trött.
när jag väl slutade hade jag tänkt gå & sola, träna & springa iväg på lite ärenden, men jag hade ingen ork. kändes som jag skulle svimma. varför blir det alltid så? att jag blir helt svimfärdig & nästan svimmar så fort jag får ett jobb & stressar & allt. blir alltid så, och det är jobbigt, sen har jag även min mage som alltid gör ont, men men det är väl så hårt att jobba.
ialla fall så hade jag fått två gulliga sms av daniel, han skrev att ha också var hemma för han kände sig krasslig, så han bad mig komma & jah beslutade mig ganska snabbt för att det var en mycket bra idé att åka till daniel & vila istället för träna & sola..
när jag kom till daniel hoppade jag in i duschen & sminkade mig, sen gick vi till gränby & handlade, kom hem & la oss i sängen & kollade på mysteriet på greveholm, jag kan den utantill, så himla kul! vi gjorde lite mat sen & myste innan daniels match..
jag drog till pelin runt halv fem, åt lite mat dör, pratade, gick & köpte godis & pratade ännu mer, så himla mysigt att vara  med dig gumman, vi har så mycket att prata om & du har så mycket bra & vetiigt att säga.. tog halv nio bussen hem & nu sitter jag här :)
jag har bestämt mig idag, att när jag får lön ska jag köpa mig ett träningskort på friskis & svettis, nu jävlar ska jag börja träna igen! är så jäkla taggad på spinning, aerobics, danspass, step up, boxercize, allt! så det sk ajag köpa för min lön, & det menar jag!
trodde vi hade fått hem oc säsong 4 cd 2 idag, men det hade vi inte.. får stå ut några dagar till. har kollat alla säsonger sen i juni under sommaren, oc är beroende framkallande. DH, OC & GREYS är dom bästa serierna!

ska snart hoppa i säng, upp & jobba imorn & slita
vi hörs, CIAO


RSS 2.0