30 oktober

jani, vad säger man? igår såg jag amy macdonald med min bästis live på debaser i stocklhom, det var det bästa jag någonsin sett! skriver mer om det senare..
i tisdags jobbade jag, slutade kvart över sju, då mötte jag upp anna utanför åhléns, vi gick till  filmstaden & skulle köpa biljetter till låt den rätte komma in, sjävlklart var det slut, så vi köpte biljetter till patrik 1,5. mötte upp grabbarna sen, dom käkade på sub way. sen gick vi & kollade på bion, den var så himla bra! både skratt & tårar! efter filmen skulel vi gå hem till dennis, han bor typ precis vid gränby centrum, var en bit att gå & jävligt kallt må jag säga! vi tog halvlek vid donken haha, satt därjättelänge & bara pratade :) sen kom någon & pillade  mig i örat & drog mig i håret, jag tänkte vem fan är så dum? haha sen var det pelin min goa gumma!  vi gick väl hem till dennis runt halv ett, jag & daniel sov i dannes säng :)
igår gick vi upp havl sex, tog bussen, daniel skulle jobba, jag åkte hem till daniel & sov några timmar, sen åkte jag in & träffade emma på friskis runt halv elva, vi gymmade lite & så.. sen duchade vi & tog det lugnt, fixade oss.. sprang in på mitt jobb & köpte lite att fylla våra magar med. efter det sprang vi itll emmas salong & slängde in träningskläderna! vi tog 13.35 tåget till stockholm, satt & ut & pratade, skönt att prata ut med dig gumman. när vi kom till stockholm gick vi till åhléns. emma köpte en jättesöt mössa som jag glömde köpa sen haha! & så köpte hon en jättesöt klänning! jag såg mycket fint, men jag var duktigt igår köpte bara ett vanligt bas linne med spets på! jag gick även till dance & gymshop,s kulle köpa ett par byxor med trycket "balettakademien stockholm" på, men var en vecka sen, bara för jag varit sjuk i två veckor! TYPISKT! men men..
vi tog oss mot söder runt fem tiden, vi fick fråga oss fram lite men vi kom fram! var precis där jag, daniel & mickis var ut i våras, så vi åt på den pizza hut, var jättegott, vi lyxade till det lite, vi beställde extra stor dricka, salladsbuffé  & så. var riktigt gott :) & massa tjejsnack! vi drog oss mot debaser runt kvart över sex, det visade sig att insläppet började sju, inte spelningen. så vi gick in i någon galleria & kikade i lite affärer. runt sju gick vi ialla fal & ställde oss i kö, det var massa folk! när vi kom in visade det sig att spelnignen började halv tio, så jag & emma tog en cider & slog oss ner & pratade, var ett jättemysigt ställe! tiden bara rann iväg. sen var det dags för amy att inträda scenen. där sstod hon, en helt vanlig supersöt tjej i rutig klänning! fnittrade lite & hade sin roliga irländska. tjejen är helt otrolig. jag har inte ord alltså & det menar jag. jag har smålyssnat på hennes låtar, men efter spelning, alla är lika bra. ni vet när man får ett sånt där rus i hela kroppen & man bara står & gungar fram & tillbaka & ler av att se henne stå där. hon är helt otrolig! det tyckte emma med! vilken tjej, vilken röst & vilken talang i att spela gitarr"! det var ialla fall bästa kvällen på länge... vi tog 23.11 tåget hem, sprang in på donken, köpte te & cheese, emma kaffe & kanelbulle. på tåget hem läste vi våra cosmo tidningar vi fick gratis på åhléns.. vill bara tacka för en underbar dag/kväll emma <3
jag åkte hem till daniel & sov sen..
imorse rang dom från jobbet frågade ifall jag kunde jobba, men orkade inte.. så jag smsade farmor & frågade ifall vi kunde äta lunch. så vi sågs kvart över tolv vid vaksalatorg. sen blev det dagens lunch på venedig, oxpytt med rödbetor & äägg, MUMS! efter det gick jag förbi emmas salong & hämtade mina träningskläder sen åkte jag till famror, var där & fikade. drog till fiskis runt tre. klockan fyra körde jag spinningpass, var riktigt kul!! förutom att jga inte har några bra skor så jag fick ont som fan i fötterna! men men kul var det. låten just dance kom, då vart man såklart jättetaggad & körde extra hårt! mamma hämtade mig så nu sitter jag här.. jag har fått kläder som dom beställde genom mammas jobb, jättefina velour dress, ceriiserosa & En randig skjorta! ska duscha nu. sen ska jag nog åka in till daniel &  sova, börjar nämligen jobba 6.50 imorn-16.00.efter jobbet ska jag åka till stockholm, haninge, se ´på daniels match med hans pappa, syster, bror & moster. efter matchen åker vi till singö & är där hela helgen, ska bli så skönt!
men men nu ska jag hoppa in i duschen!
ska få alla bilder från emma sen igår, får dom ikväll, laddar upp dom när jag får tid! :)
CIAO




28 oktober

ojojoj nu undrar ni alla säkeret varför jag sitter är sex på morgonen.. men men det skriverjag snart.
i lördags åkte jag & min bror in till ishallen, vi skulle sitta i sekretariatet istället för mamma & pappa. det gick bra, jag fick öppna dörren till utvisningsbåset för östhammar. efter mycket om & men vart det bestämt att jag skulle åka med daniel hem till singö, så micke kom & hämtade oss runt åtta tiden. var väl på singö till kvart över nio. vi kollade på tv & sen tvärslockande jag, jag var så himla trött..
på söndagen blev vi väckta av fredrik, han ville spela playstation, sen kunde inte jag somna om, typiskt haha! under dagen kollade jag & emelie på serien höök, den var faktiskt riktigt bra! daniel var ute med sin far hela dagen & högg stubbar. det var en lugn söndag som alla andra. ialla fall runt fyra tiden kom mormor & morfar & hämtade mig, vi åkte till rasbo & hämtade upp lisa, sen till pelin, där vi mötte henne , jennifer & svaitri, vi skulle ha tjejemiddag så vi åkte till gränby & storhandla! efter det drog vi på högsta volymen i bilen & sjöng till just dance! så jävla bra låt!
vi började med maten direkt, vi satt & skrattade mest hela middagen, jag &savitri åt såklart mest haha! vi åt oss proppmätta! sen skulle vi se på white chicks, jennifer hade inte sett den, pinsamt jennifer haha :O vi hade köpt massa godis, cheez balls & chips, men ingen orkade typ haha! vi satt & sa hela filmen & skrattade haha.. vi åkte runt kvart över tio, dom flesta skulle upp tidigt & jobba, dock inte jag.. jag, pelin & jennifer åkte & skulle tvätta bilen, & jag blev livrädd. vi skulle tvätta bilen i en sån där läskig sak. sist jag gjorde detvar jag liten & då grät jag alltid helt hysteriskt! jennifer sprang in & sa att det var första gången så hon fick instruktioner. men dom hjälpte såklarat inte, vi stod där inne ett bra tag körde in & ut men inget hände. så jag fick springa in på shell & fråga, & smart som jennifer är så hade hon inte tryckt in koden.. så sen funkade det! det drog igång & det var faktistk lika läskigt nu som för tio år sen typ, fast inga tårar denna gång.. närvi var klara åkte vi & köpte mat till daniel på mc donalds sen skjutsade jennifer hem oss. var en riktigt trevlig kväll :)
igår jobbade jag mellan 12.00-21.00, det passet känns som en evighet!! hade otn i huvudet hela dagen igår..när jag slutade jobba igår frågade min kära pojkvän ifall han fick sova med mig haha, så han följde med hem. när vi kom hem var det bara äta & sova!
så nu, varför sitter jag här?jo för jag har varit vaken sen fyra & inte kunnat sova, daniel tog halv sex bussen. jag fick något ryck att städa hela mitt rum halv sex på morgonen!?! vem gör så mer än alla tanter på 80+ ? jo jag.. men men.. ska försöka sova någon timme eller något. ska ialla fall jobba mellan 9.30-19.15 idag, sen ska jag & daniel träffa dennis & anna, vi ska ut & äta & gå på bio eller nåågot :) ska bli riktigt mys, sen ska vi alla sova hos dennis :)
& imorn, DÅ JÄVLAR!! då ska jag & emma åka till stockholm, jag ska shoppa med måtta & äta god mat sen bjuder jag emma på amy macdonalds spelning som present! :) det ska bli riktigt riktigt kul! så den här dagen plus imorn blir dunder!
nej nu ska jag försöka plocka undan lite mer i rummet sen vila om jag hinner :)
CIAO

 
 

25 oktober

i torsdags gjorde jag klart mitt prov, jag fick 20 av 24. monika blev så glad att hon nästan började gråta haha! vi blev alla så glada & jag fick så mycket beröm. jag känner för första gången i mitt liv att matte är kul & jag KAN! så det var jättekul.. började med sannolikheten som är det sista jag har nu..  träffade harriet & gick igenom uppgiften.. när jag & mirja hade ätit pannkakor gick vi ute & då hör jag, louise är det du? då var det min älskling. det var så ul för vi visste inte att vi var på skolan samtidigt, så det var en såndär glad överrasknign när det pirrar till lite extra i mage.. vi tog bussen ner tillsammans till stan, daniel åkte hem, jag gick till mamma & sen mötte pelin, vi gick på stan & strosa sen gick vi till jalla & åt, jag åt en god sallad, verkligen prisvärd! men lite för mycket mat, till & med för min del :O orkade verkligen inte äta upp..efter det gick vi till friskis, vi gymmade från fyra till halv sju! träffade värsta läskiga typen. började pratade med mig & pelin.. för att göra en lång historia kort, killen bjöd tillslut ut mig på dans & en kopp kaffe, mitt bland alla som satt & pumpade armarna! guud så jobbigt, han var en sån typ som jag trodde skulle typ hugga kniven i mig för jag inte ville gå ut på date, jag sa att jag hade pojkvän & då gick han knallröd i ansiket ut & kom inte tillbaka.. ojoj säger jag!
klockan sju gick vi på aerobics, det så jävla kul! efter träningen, fyra timmar åkte jag hem till min älskling & hade myskväll.
igår jobbade jag mellan 11.00-20.00, var huuuuu rmycket folk somhelst hela dagen, löning! jag gick ut med mamma & maria på lunchen, köpte mina söta lila skor, ett par leggings & kneeover.. efter jobbet tog jag & daniel halv nio bussen hem, hade myskväll med brorsab till typ två haha!
imorse gick jag upp sju, trött som satan! klädde på mig & åkte iväg till stockholm. mötte aurora vid tunnelbanan, gick & pratade påväg till baletten, hon är så söt! lektionen var jättekul, synd att vi inte hade tåspets idag bara. kul var det ialla fall! efter baletten tog jag & amanda tunnelbanan ihop, jag gick av vid centralen & åkte hem, gick till hm & köpte en lila tröja :) nu sitter jag här, nyduschad & ska piffa till mig. alla planer för idag/ivkäll har blivit ändrade.. så vet ej hur det blir. vi hörs sen kanske. ska ialla fall sitta i sekretariatet på ludwigs lags match, får pengar!
CIAO
                                                              
på balettakademien


23 oktober

sitter här nu klar, ska springa till bussen om sex minuter.. ska till skolan & träffa amrriet, sen maria, sen ska jag till monika & göra klart provet sen ska jag börja på sista kapitlet, hoppas jag är klar till v.46 ialla fall! efter skolan ska jag möte upp pelin, hon ska lämna ut CV, jag ska hämta ut min & emmas biljett sen ska vi gå & träna, ska köra dubbelpass & gymma, orkar inte vänta mer har lite ont i halsen, men jag måste träna! efter jag tränat ska jag till daniel..
nu vet ni hur min dag ser ut, ska springa förbi mammasjobb sen också & hälsa!
CIAO

ännu en dag..

kom precis hem, jag har jobbat sen tio imorse till åtta, fick jobba över en halvtimme. pappa & ludwig hämtade mig efter jobbet, jag skulle köra hem.. jag kan säga att det gick hur bra som helst! måste fortsätta hålla i det här nu att köra så ofta som möjligt.. jag fick inte ett enda motorstopp & jag körde såååååå bra! så nu är jag taggad, hoppas jag hinner få körlektioner till nästa vecka, men tror inte det. så fort jag får tid börjar jag ialla fall!
nu händer väl inte så mycket ikväll, ska se på greys med mamma & sen se på OC med ludde :) äta lite middag också!
jag längtar tills nästa vecka!!

jag saknar sommaren, jag hade den bästa sommaren någonsin, & nästa sommar ska bli lika underbar!
lite bilder från kreta i somras med hjärtat.


 
 

JAAAA!

nu är biljetterna bokade! emma, onsdag klockan 19.00 ser vi amy macdonald sjunga live! JAG LÄNGTAR!!!!!


22 oktober

sitter just nu i telefonkö till ticnet, väntetiden är tretton minuter, jag kommer inte hinna boka biljetterna! får be mamma ringa sen om jag inte hinner.. min buss går kvart över nio! har tagit mig upp & sminkat mig ialla fall. igår kollade jag på OC, till halva avsnitt tre..ska kolla vidare ikväll efter jobbet.. se på greys & sen OC hela natten :)
tack hjärtat för alla orden <3

21 oktober

igår körde jag & pappa i en timme, det gick faktiskt jättebra måste jag säga! tills jag fick två motorstopp vid ett rödlyse, då åker en idiot förbi mig & gör en grimas, pappa lacka satan & svor en massa fula fula svordomar, sen small det, pappa slog sönder rutan haha, så arg blev han! men men vi körde vidare & det gick bra.. jag körde till ishallen & mötte emelie sen kollade vi på daniels match. det blev värsta bråket, daniel bråkade som fan, då blir inte flickvännen glad!
men men, matchen var bra annars, förutom att dom bråkade väldigt mycket, dom vann ialla fall med 5-2 tror jag. efter matchen gick jag & daniel hem till kantorn, hämtade pengar, gick till statoil & köpte massa gott att äta, sen mötte vi upp dennis & danne & gick till max & åt, vi var där runt elva kanske. vi åt, satt & pratade & skrattade hur länge som helst, helt plötsligt var klockan halv två haha, så då gick vi hem.. vi gjorde upp planer för nästa sommar.. när vi kom hem var jag & daniel jättetrötta, allt gott vi hade köpt orkade vi inte äta alls haha..  så vi sov :)
imorse gick jag upp runt tio tiden & fixade mig, åkte till jobbet.. har inte jobbat på två veckor, varit sjuk.. mina gulliga kollegor undrade hur jag mådde nu.. dagen gick långsamt. men fick ialla fall besök av mormor & farmor :)
efter jobbet hämtade mamma & ludwig mig, jag skulle köra hem, men jag gav upp., var för trött fick lite många onödiga motorstopp. sen skulle ludde försöka, haha ojoj säger jag bara. hur var det med att killar överskattar sin körförmåga? han har kört en gång & då fick han kanske 3 motorstopp, nu kan jag säga att efter cirka 24 motorstopp hade vi hoppat fram cirka fem meter haha! gud så jag skrattade! jag & mamma höll på att skratta ihjäl oss! hursomhelst körde mamma hem sen.. när jag kom hem sprang jag direkt över till marit, eller tinna rättare sagt, maarit va inte hemma haha.. hon kom sen :) vi kollade på DH, VILKET SLUT :O det får inte vara sista avsnittet då dör jag!
idag skulle jag beställa biljetter till amy macdonald, mendet gick inge bra, så jag ringer imorn & beställer via telefon.. jag ska bjuda emma som present på amy!
min älskling rang nyss, han skulle sova hos dennis & danne & vi har dejt med dennis & anna nästa tisdag, ska bli jättekul! men nu ska jag hoppa ner i sängen & börja se på OC säsong 2, TACK EMELIE GUMMAN ! :D
CIAO god natt

HERREGUD!!!!!!!

DET ÄR INTE SANT! :O min favorit artist amy macdonald kommer till sverige nästa onsdag :O jag har inte ord! jag ska gå, snälla vem vill/har möjlighet att följa med & se henne?! hon uppträder på debaser medis i stockholm! jag måste beställa biljetter!


20 oktober

i lördags kom jennifer & hämtade mig runt halv tre tiden, vi åkte till statoil & jag hittade den ny alokan, jordgubb & guava! DET GODASTE JAG DRUCKIT :O den var så grymt god! efter statoil begärde vi oss av till gränbycentrum, jennifer skulle byta tillbaka en BH, jag gick där & kikade, & där såg jag en tunika jag kollat på.... jag kunde itne låta bli så jag köpte den, en mörkblåsatin tunika & ett par söta hjärtörhängen.. så jag åkte ifrån gräbny med två nya saker..
efter gränby åkte vi till ishallen, vi kom eftre någraminuter, det stod 3-1 till almtuna, matchen var jättebra! förutom att daniel fick matchstraff hah. men det var kul att träffa dig gumman, var ett tag sen.. efter matchen åkte vi till daniel, han duschade, vi tankde & sen fick jennifer se hur vi bodde när vi är hos daniel :) efter det skjutsade jennifer hem oss.
familjen sterning var hemma hos oss, så vi hade en lugn & skön mysig kväll med mycket skratt! sen blev det myskväll, vi kollade på filmen noll tolerans & åt goda mackor!
igår åkte daniel iväg på träning & jag var hemma & fixademig, sen övningskörde jag till gränby med mamma, skulle till apoteket. jagvar in på rocks, såg att alla OC säsonger kostar 299 kr styck, jag ska köpa alla fyra, spelar ingen roll att jag sett varje säsong minst tre gånger, OC är det bästa någonsin, jag & ludwig är besatta av det helt klart!
efter det körde jag till ishallen, vi kollade på ludwigs match, den var så grymt spännande! saniel kom efter hans träning, sen övningskörde jag hem för första gången med daniel i bilen, men eftersom det var automat så gick det bra! när vi kom hem började jag , mamma & daiel med middagen, vi gjorde lax, MMM!
på kvällen låg vi & kollade på tv, sen tog vi tio över sju bussen till stan, träffade emma vi bussen, hon var skitsnygg i håret! vi tog sen bussen till daniel, mötte rebecca & köpte massa gott!sen kollade vi på bad company, den filmen var riktigt bra! rebecca gick hem efter filmen runtelva, sen myste jag & daniel lite & kollad epå tv & sen somnade vi..
idag gick jag upp kvart över elva, duschade & tog mig in till stan, träffade savitri, vi gick till jalla & åt hamburgare, mums! våra platser var upptagan, dom vid drickan, men sen flyttade tanten sig & jag & savitri tog våra platser! sen fyllde vi på glasen emellanåt haha! sen kom daniel & åt upp min hamburgare. efter det gick vi till stadium, daniel köpte något konstigt som man gjorde armhävningar på, sen gick daniel & köpte hamburgare sen åkte han hem..savitri & jag kom överens om idag att vi ska gå på konsert, det skulle vara så kul! daniel tyckte vi var lite roliga som planerade att gå på christina aguileras konsert fast hon inte ens ska komma hit haha. savitri & jag gick på stan sen & jag hittade världens sötaste skor jag ska köpa när jag får lön! ett par lila vagabond..  sen gick vi & köpte glass & sen gick vi till mammas jobb & nu sitter jag här hemma.. ska äta snart, sen ska jag & pappa övningsköra sen ska jag möta emelie i ishallen, vi ska se på daniels match..
idag fick jag höra en väldigt tråkig sak, så det drog ner mitt humör lite.. jag tänker på er, det ska ni veta!

  



18 oktober

igårkväll gick jag, mamma & ludwig hem till stensson & kollade på idol, vi har nämligen inte ettan, tvåan eller fyran helt plöstligt. skitkonstigt, dom kanalerna hela sveriges befolkning har som standard liksom! men men. vi satt & hejade på våra favoriter! ludwig var så snäll, satt & sa snälla saker till mig, du är en bra kille du brorsan, det vet jag det, det som ska få dig ska jag minsann godkänna först! jag, mamma & sus satt & skvallrade hela kvällen, åt mörkchoklad, & jag drack te & myste.. runt tio i tio tiden mötte jag upp daniel som kom efter träning & ha kollat på teamets match.. vi gick hem, daniel åt & duschade, sen kollade vi på freaky friday & sen gick & sov, var så himla trött!
idag har jag varit lite sur, jag fick nämligen itne åka iväg & dansa balett, visst jag vet att det inte är bra eftersom jag varit sjuk i snart två veckor & fortfarand hostar, men baletten, den är speciell, vill verkligen inte missa en enda lektioN! men men.. jag sov faktiskt till halv elva idag utan att vakna en enda gång innan, jag kommer inte ihåg sista jag sov så länge..
anyway, jag & daniel gick upp & gjorde toasts till frukost, låg & kollade på OC med ludwig.. sen åkte dom iväg med henke & timothy till samlingen. jag har duschat & fixat mig precis, ska bara klä på mig! sen kommer jennifer & hämtar mig om ett tag, vi ska åka & se på daniel smatch. ska bli jättekul att träffa dig tjejen! var ju så himla länge sen!
ikväll får vi främmande, familjen sterning, så det blir en lugn & skön dag/kväll.
CIAO


tråkigt..

har ingenting att göra, bara massa tråk tråk.. väntar på maten just nu bara.. är ganska hungrig faktiskt..
alltså, jag vet inte varför, men jag kan inte låta bli, jag vill verkligen & bryr mig inte, inte ett skit tycker det är skönt som fan att du är borta. vad håller jag på med? varför skriver jag ens såhär.. aja..
just nu vill jag bara ha daniel här, jag vill pussas!!

 
  

17 oktober

imorse åkte jag till skolan & träffade maria, men jag gick på en gång, harriet har inte  gett mig några nya instruktioner, så jag behövde inte vara där. så jag gick till monika, men kom på att hon inte börjar förrän tio på fredagar, så jag gick till biblioteket & tro det eller ej, men jag läste faktiskt ut en bok på 80 sidor på en timme. jag läste en bok som lars gustavsson skrivit, han var med om en svår olycka i sitt yrke som brandman, hans hud kokade i över 1000 grader.. boken var rörande.. jag kunde inte sluta läsa, och det är inte ofta jag känner så om en bok, eller överhuvudtaget läser..
efter jag läst ut den gick ja till monika & räknade, det gick jättebra! sen kom moa & hade matte, då satt vi mest & pratade.. jag började mitt prov, har ett tal kvar men gör det nästa vecka..  mamma & farmor kom & hämtade mig runt ett tiden, då åkte vi & handlade på gränby.. storhandla!
nu är jag hemma, har plockat undan på rummet & fixat & donat lite..
ikväll blir en lugn kväll, god mat! jag bestämde, det blir potatisgratäng med vitlöksostfyllda kycklingfiléer inlindat i bacon.. MUMS! sen blir det kolla på idol & fredag hela veckan! får se om min älskling kommer hit ikväll sen, hoppas det!
hörs sen! CIAO

 

myyysdag/kväll

sådär då, då har jag kollat på tv & film hela dagen!jag började kolla på DH & bonde söker fru, sen gjorde jag lite lunch, gjorde tacos, mums världens godaste mat!! kollade på en film som hette perfect stranger som vi fick hem genom lovefilm, den var väl bra, men lite pshyco! efter det kollade jag på a walk to remember, den var bra & jag satt & grät. låten som mandy moore sjunger, only hope, den har vi haft på dansen med linet till stretchingen, så det var coolt att den låten är från filmen.. efter den kollade jag på made of honor, den var supermysig! så nu har jag inte så mycket att göra, ska se på andra avenyn som halv nio, efter det vet jag inte haha.. jag är själv hemma hela kvällen så vet inte vad jag ska hitta på, är ju typ sjuk också så vet inte om jag orkar ringa hit någon haha. jag ska ialla fall duscha & lägga i en hårinpackning sen & dricka lite te & äta pepparkakor & nötter som mamma köpte till mig, pepparkakor liksom, TYP DET GODASTE SOM FINNS! så jag ska bara ligga här ikväll i soffan..
tänkte på det idag när jag låg i soffan & kollade på DH, det regnade & jag drack te, även ifall det är lite deprimerande väder så gör det mig glad, jag tycker det är mysigt. ligga i morgonrock under en filt & dricka te & småfrysa & titta ut genom fönstret, se regnet bilda små ringar i alla vattenpölar, jag tycker det är mys :)

16 oktober

igår morse gick jag upp runt nio tiden, sminkade mig & tog det lite lugnt, försökte ladda upp inför mitt läkarbesök.. så jag kollade på tv & fixade & donade.. när jag väl kom till min husläkare så ställde jag mig i kö för att betala för besöket, då kommer hon ut, kvinnan, eller snarare häxan! gissa vad hon säger: kom in här så ska jag få sticka dig i fingret..
mitt hjärta börjar på en gång dunka trippelt så snabbt. jag går in i rummet, blundar hårt & kollar in i vägge, vill inte se något i det där rummet.. hon määrker hur jag får panik. jag säger det att jag aldrig varit där själv & tagit prover för jag har sån himla fobi.. hon sa bara att det går fort. hon har tagit prover på migi alla år & vet vilken kalabalik det blir,så har hon inte ens minsta lilla samvete att visa medlidande.. jag frågar ifall jag får sätta på musik så jag slipper höra ljudet. hon tar tag hårt i mitt finger & drar det mot säg, automatsikt av rädsla försöker man ju kämpa emot lite. då är hon som alltid, bara grinig & suckar åt en. jag tycker att det ingår för fan i det arbete som sjuksköterska att ha lite förstående  för människor som har extrema fobier & tycker sånt här är jättejobbigt, men nej det har hon inte, hon är inte mänsklig när det kommer till den punkten! blir så förbannad! hursomhelst, gick det väl ganska bra, men jag började gråta, kände att jag kan itne ställa till en scen där helt ensam, skulle bara bli pinsamt. men när jag väl var klar & skulle betala & stod i kö, då var den någon jävla mupp som stod & prata i hundra år, & eftersom jag hade varit så nervös, så vek sig mina ben, jag ramlade nästan omkull, hann ta tag i en hylla. men jag svimmade nästan av all nervositet, allt bara släppte. så jag satte mig ner & försökte ringa daniel, men han svarade inte.. sen rang han upp, men då kom precis läkaren.
det var inte min husläkare, var någon annan, men det var bra det, för den här läkaren var jättebra! han lyssande på mina lugnor & så, han sa att jag var jättesvullen i hela bröstpartiet & hade som massa rivsår i halsen för all hosta.. men efter hans bedömning så ansåg han att jag absolut inte var frisk så han sjukskrev mig i fem dagar till! det första jag tänkte: åh nej chefen, hon kommer bli arg..  men men inte mycket att göra, om man blir sjukskriven av en läkare så är det för att man inte är frisk & måste vara hemma & vila.. så jag gick därifrån med mitt läkarintyg.. gick förbi mammas jobb en snabbis. när jag kom till jobbet sen var det ltie pirrigt att prata med chefen, men men, vad ska hon göra. hon suckade väl & sa att hon fick mycket att göra, ringa in folk & så, menmen jag kan ju inte göra något.. efter det gick jag & hämtade ut min medicin & köpte några AD vitamin olja som småbarn äter, det skulle tydligen vara bra för min hals.. sen gick jag & köpte mat till mig & daniel sen åkte jag hem till daniel & la mig & vilade.. jag hade tråkgit, så jag gick & handlade mat & lite gott att ligga & knapra på.. självklart kollade jag på white chicks. finns nästan ingen bättre film, kollar alltid på den hos daniel, skrattar alltid lika mycket varje gång man ser den! andra avenyn reprisen började tjugo i tre så det kollade jag på..
daniel kom väl hem där runt den tiden.. jag hade köpt lite fika till oss som vi åt :) & daniel hade köpt.... JULMUST!!! så jag har längtat efter julmust, men nu är det gjort, årets första julmust eller vad man säger blev den 15 oktober, gud så gott det var! sen var vi tvungna att ta oss till ishallen, daniel skulle hämta sina skridskor, vi gick från i daniel till ishallen, tog buss från ishallen & gick av vid kvarntorget, efter det gick vi till någon cykel city butik fär han skulle lämna skridskorna på slipning.. efter det gick vi till bussen, tog bussen till stan, väntade på bussen i stan till farmor, åkte till farmor, hämtade tvätten, gick till bussen & åkte hem, jävlar vilken resa haha! när vi kom hem slängde vi oss framför tvn & åt våra sallader.. runt sex tiden kom mormor & morfar & hälsade på, så jag satte på kaffe, te & värmde bullar. sen kom mamma hem runt halv åtta nästan.. så vi satt & fikade.. efter det åkte mormor & morfar hem. jag & daniel kollad epå room service, helt otroligt porrigt rum! precis som dom ville ha det! precis den här harem/orientaliska känsla jag försökt med i mitt rum, men jag tycker faktistk jag lyckats bra själv haha! jag & daniel tog en dusch innan efterlyst & sen gick vi upp & la ossi sängen & öppnade vår roséchampagne, den var jättegod.. det blev en lugn  väldigt mysig kväll, men jag antar att jag måste ta det lugnt nu  när jag är sjukskriven..  kvällen var ialla fall helt kanon!
imorse vaknade vi tidigt jag & daniel så vi låg & myste i sängen, daniel tog en senare buss bara så vi kunde få ligga i sängen & ta det lugnt.. självklart kunde jag inte somna om sen.. så nu hamnade jag här.. har inget att göra, ska väl kolla på DH, bonde söker fru & oskyldigt dömd som jag spelade in igår.. finns inte mycket mer att säga nu, vi hörs väl senare antar jag!
CIAO

   

14 oktober

GRATTIS JOHAN 16 ÅR! fan grabbar ni är ju inte små längre :( ni är ju för fan män! :O
inatt har jag inte kunnat sova något alls! jag la mig i sängen elva för att sova, jag kollade på klockan senast halv två, då hade jag legat & hostat under tiden.. så jag har inte sovit mycket alls, vaknade runt sex & hostade, kunde inte sova då heller.. men men, gick ialla fall upp halv sju & gjorde te & låg i sängen ett tag & kollade på nyhetsmorgon, alltid lika mysigt :) sen sminkade jag mig & klädde på mig.. gick till bussen, då jag stötte på maarit :) när vi om till bussen kom emma också, det var som att gå i högstadiet igen, vi alla tre åker buss samtidigt, tror nästan inte vi gjort det under gymnasietiden.. sen var anna på bussen också, blev värsta träffen!
jag gick av bussen tidigare & gick till farmor skulle lämna tvätt & hämta pengar, sen var jag där ett tag. mamma rang mig & sa att jag hade fått läkartid imorgon, klockan 10.40, jag börjar 10.00.. men men.. jag rang ialla fall leena nyss, min chef, så jag kan börja jobba tolv istället :)
efter jag varit hos farmor åkte jag till skolan, när jag åkte buss fick jag sms av fanny, det var faktistk jättekul! gullligt av henne att undra när jag & daniel kommer så vi kan ses :)´hon saknar oss hihih!
i skolan var det jättekul att träffa monika, saknar faktiskt henne hihi!
gick väl bra att räkna men seeeeegt. monika sa att det syntes & hördes att jag var sjuk. monika trodde jag hade luftrörskatarr, om det nu hette så, vet inte vad det är, eller att jag hade lunginflammation, men det är nog bara ett skitvirus man inte kan få pencillin för så man bara får ha denna jävla hosta!
runt elva tiden rang jag maarit, inget svar haha. men hon smsade sen & bad mig komma till dansen, det var en dans/sång show, ett projekt för dom utbytesstudenter som ska till kina i vår, jättebra var det ialla fall! sakanr dansen sådär i skolan. träffade på åsa också, alltid lika glad, honsa att min hårfärg var jättefin, alltid liak kul att höra hihih.. hon berättade även att maria fått barn nu, en liten flicka, för någon vecka sen, så maria gick över tiden.. 
hängde med maarit & julia sen ett tag ialla fall.. sen gick jag & räknade ett tag sen orkade jag inte mer.. åkte ner påå stan & gav emma pengar :) & nu stter jag här & dricker te.. väntar på att DH ska börja, börjar om tjugoen minuter hihi!
ikväll ska vi på kalas till johan som fyller år :) sen ska jag & rebecca ta bussen in till stan, ska sova hos min baby.. för imorn har vi varit ihop 1,5 år :) jag ska till husläkaren klockan 10.40, jobbar 12.00-19.30, sen ska jag & min älskling gå ut & äta mat & sen hem & gosa..
men som sgat nu ska jag ner snart för att se på DH!
måste bara säga, idag när jag skulle gå ifrån skolan, så satt ludwig vid iljard bordet vid hela hans klass, alla killar bara tittade när udwig vinkade till mig & jag tillbaka.. tänk vad stor han blivit, fyller 17 om några månader, 1,81 cm lång, hänger vid biljardbordet i skolan.. min lillebror har blivit STOR!
hörs kanske sen alla söta läsare!
CIAO

  

kärlek

det jag skriver nu skriver jag idag, för jag vet inte om jag kommer hinna skriva det här på onsdag..
på onsdag har jag & daniel varit ihop i ett år & sex månader,1,5 år, 18 månader, 78 veckor & 3 dagar, 549 dagar & 13 176 timmar. jag kan utan tvekan säga att du är det bästa som har hänt mig & du är det finaste som finns på jorden. jag vet att du är min stora kärlek & jag vill inget annat än att vara din. vi har haft det tufft vissa gånger, men det är det som gör att man blir starka ihop. man får problem & löser dom tillsammans. jag vet att vi är starka ihop & klarar av det mesta tillsammans. alla förhållanden har upp- & nedgångar någon gång. jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig mer än något annat i världen, du är helt sagolik. jag har inga ord som kan beskriva dig, även om jag skulle samla alla de finaste orden & säga, de skulle inte räcka till. men du vet hur jag känner för dig & vad du betyder för mig, jag har på något sätt lyckats få dig att förstå det. du visade mig vad kärlek var, du visade mig lyckan att ha någon vid sin sida, du visade mig hur det var att känna sig älskad. du har gjort mig lycklig daniel!
jag älskar dig mitt hjärta, din louise


mamma mia

har precis sett klart på mamma mia, filmen är verkligen att rekommendera! en jättebra film i min smak!
mamma & pia tvingade med mig till fullerö idag, så jag köpte tre plastblommor & en söt liten lykta för mitt presentkort jag fick där av stensson i studentpresent :)
nu har jag inget att göra, men nu börjar alla komediserier på tv så nu ska jag väl hänga framför tvn innan jag går & lägger mig.
CIAO

jag vill ha!

åh pia var förbi nyss med leo, deras hund, så gudomligt söt! en labrador, ser ut som en svart golden retriver gud så söt! han har blivit ganska stor men ändå en liten valp.. jag ska köpa en hund, det bara ska jag!

13 oktober

igår kväll blev dagen som jag ville. jag rang daniel & frågade ifall han & timothy kunde åka in & hyra en film till mig & mamma, så det gjorde dom! jag & mamma kollade på tv hela dagen, kollade på reprisen av desperate housewives. efter det rang vi & betsällde pizzor, gud så gott det var.. när vi åt började vi kolla på filmen vi hyrt, utan spår. den filmen var väldigt bra kan jag säga! jättespännande! efter en kollade vi bara på andra avneyn & se upp för dårarna, sen kom ludwig hem & då kollade dom på i robot.. jag & daniel gick upp & la oss runt elva tiden & tog hand om varandra.
imorse åkte daniel till skolan, jag rang jobbet & sjukanmälde mig, inte frisk ännu..
mamma är ledig idag, lite sällskap idag ska jag ialla fall kolla på tv & se på mamma mia!
CIAO


daniel tyckte den här bilden var fin, eftersom det ser ut som vi gör ett hjärta med händerna.

britney spears

jag måste bara skriva, jag har älskat britney spears sen hennes första singel baby one more time, okej jag har varit besatt av henne typ, mitt rum var tapetserat av bilder med henne.  jag har alltid gillat henne. hon har haft en jobbig tid i sitt liv, men det är medias jävla fel. jag har alltid gillat den tjejen för jag tycker hon är stark!
& idag på nyhetsmorgon hörde jag hennes nya singel womanizer,. självklart var låten helt enastående! den var så jävla grym! så nu har jag laddat hem den & sitter & diggar den.
GO BRITNEY SPEARS!!


12 oktober

igår åkte jag in & kollade på daniels match, träffade svärföräldrarna & fredrik där, vi satt & hejade! det gick riktigt bra för daniel, två mål & en assist, BRA JOBB ÄLSKLING! efter matchen åkte vi hem, träffade rebecca & stefan. jag bytte om & rebecca fixade min supersnygga blogg! TACK GUMMAN!
vi åt tacos & kollade film, alla var jättetrötta, så vi började med jag har aldrig spelet när vi insåg hur trötta vi var haha. så det underhöll vi oss med i några timmar haha! det var trevligt men jag var helt slut, har faktiskt varit hemma & varit sjuk i fyra dagar, är det nu med. jag hoppas jag kan åka & jobba imorn, men vet inte ännu..
imorse gick jag upp & kokade ägg till daniel & ludwig. jag & älskling hoppade in i duschen för att börja med en bra start på dagen :) timothy kom & hämtade daniel kvart i tolv,dom skulle på träning. sen låg jag & ludwig & kollade på andra avenyn repriserna.. mamma & pappa kom hem för ett tag sen..
jag skulle ut & övningsköra idag, men jag vet inte om jag orkar helt ärligt.. idag vill jag bara ha en dag framför tvn! jag & mamma åker nog in & hyr en film sen, ludwig & pappa ska iväg på hockey i flemingsberg. jag, mamma & daniel ska ligga här hemma i sofforna som tre stök & dricka milkshake (min världs goda) som mildar min hals.. & SEN VILL JAG HA PIZZA! men det får vi se hur det blir med det haha!
nu vet ni lite om min dag :)
CIAO

11 oktober

igår var en mysig kväll, daniel kom hem runt kvart över åtta, vi kollade på idol, HEJA ALICE, ANNA, JOHAN, SEPIDEH!!
senare kom sus, vikollade på singing bee & hejade på lovisa, gick bra för henne, otur bara!
kollade på men of honor sen & hade en riktigt myskväll med daniel <3
imorse var jag klarvaken typ halv åtta, bara hostade, så jag gick upp & drack te.. dessutom tappade jag nästan rösten igår, var jätttehes, så det är jag nu med, lite bättre.. pappa skjutsade in mamma & daniel runt halv elva. mamma & pappa ska på någon ståupp show ikväll med eva & pg, så mamma & eva åkte in tidigare till stockholm & shoppade, & daniel åkte in för att träffa sin mamma & pappa & lillebror innan matchen. jag har duschat & kollat/kollar på OC med ludwig & nu fick vi något ryck & städa hela huset, så ludwig dammsuger, jag ska sminka mig! sen in till stan & träffa rebecca & stefan & se daniels match & träffa svärföräldrarna & fredrik, synd att emelie inte var med, hoppas du får det kul idag gumman!
efter matchen ska vi hem hit & ha en kanonlördag!
CIAO


amy macdonald

EN AV MINA NYA FAVORITARTISTER!


amy macdonald - a wish for something more


princess of egypt

sitter här & småskrattar för mig själv.. kom & tänka på en vanlig kväll i mitt rum för några år sen, jag & emma sitter & lyssnar på gamla skivor, emma sätter i etype skivan, princess of egypt. jag ligger i sängen & håller på något annat & småsjungerr, jag sjunger låten helt utantill, kan vartenda ord, & emma började skratta.. jag kunde HELA låten, fast man lyssnade på dom när man var liten & inte kunde engelska. det var faktiskt coolt! haha kom & tänka på det nu när jag lyssnade på den. jag laddade hem lite etype låtar, jag & mamma ÄLSKAR HAN ;)
snälla emma säg att du kommer ihåg det här haha?!

förresten, min kompis, eller en kompis till familjen ska vara med på singing bee ikväll, lovisa! HEJA LOVISA!!!!!!

övningskörning

då har jag varit ute & kört, mamma körde till ishallen, sen körde jag till willys,parkerade riktigt snyggt! är så stolt! vi gick & handlade lite gott för ikväll & tacos grejer för morgondagen.. sen körde jag hem från willys, känns så härligt atta köra! gud så jag vill ha körkort, nunununu!!!
har precis ätit, sitter här & lyssnar musik nu.. pappa ska iväg & jobba sen, mamma & jag ska glo på idol, ludwig & daniel kommer hem senare, dom har hockeyträningar.
ha en härlig fredagkväll alla!
CIAO

är det inte snyggt parkerat?


..

jag vet inte vad jag ska säga, jag vill prata men vet inte vad jag ska säga,samtidigt som jag inte orkar lyssna.. jag blir så knäckt, så ledsen, jag vet inte vad det är med mig just nu men jag blir helt förstörd.. jag vet att du  har rätt till viss del, men är rädd för att höra sanningen.blir glad av att höra vissa saker av det du har att säga. & jag vet att jag vänder på i princip allt, men det är sån jag är, tyvärr.. sorry, jag har varit sån i alla år, kan inte ändra på det över en natt, och jag vet att jag överreagerar... men nu när jag lugnat mig lite så skäms jag, jag skäms för hur jag skrek.. men som sagt jag vet inte vad det är med mig just nu, det måste vara hösten, vädret, jag vet inte.. något är det som får mig att släppa ut allt jag känner när jag blir ledsen & skriker. så..förlåt..
nej nu ska jag ta mig i kragen, inte vara ledsen, jag ska vara glad, det är jag bra på! tror jag ska köra saaben, automatbilen till ishallen, lämna ludwig & åka & handla med mamma, bara för att bekanta mig med bilen. om jag & mamma vågar åka tillsammans själva..

i love you


sex and the city

nu har jag kollat på sex & the filmen, den var jättebra, var lite snyftande.. jag måste bara säga att charlotte alltid har varit min favorit. hon är riktigt vacker!
nu är mamma & ludwig hemma, ska åka in & handla med mamma snart när vi skjutsar ludwig på träning, jag ska utanför dörren. sist jag var ute var påväg från bilen in, innan dess var jag ute i måndags, helt sjukt haha!


10 oktober

igår var jag hemma själv & sjuk HELA dagen, pappa avr hemma i någon timme mellan fem & sju.. sen åkte han till ishallen.. ludwig kollade på en match i ishallen, mamma var på föreläsning med jobbet. jag kollade på OC HELA dagen & HELA kvällen, sen runt halv elva tiden kom familjen hem, vi satt i soffan. eftersom jag varit själv hela dagen & inte pratat med någon så skrattade jag åt varenda ord någon sa, dom trodde jag var full eller något. ludwig sa att det märktes att jag varit själv, jag var helt galen haha.. min bror lärde mig några ord igår, haha, bland det roligaste jag hört, men det behöver jag inte skriva här, ifall någon skulle veta vad det betyder haha..men men..
kunde inte somna igår, får bara mer ont i halsen, inte mindre.. så om det inte är bättre innan måndag måste jag få en tidigare tid hos min husläkare.. har tid den 23 oktober för ett annat läkarbesök, men det här gör kanske att jag måste dit redan i veckan..
imorse vaknade jag, var klarvaken klockan åtta, gick ner & kollade på OC, ludwig kollade ett tag innan han åkte till skolan.
nu har jag legat & kollat på det sen imorse, & har sett hela första säsongen, jag har bara legat & gråtit nu på den sista skivan kan jag säga, glädjetårar & vanliga tårar.. usch usch, att mankan bli berörd så mycket av en serie.. OC, det är fan som min bror säger, det är nästa det bästa som hänt mig haha! jag vet att jag & min bror ltie scary haha men ni kan vara lugna, vi är inga psykopater haha! nu vet jag inte vad jag ska göra hela dagen, ska nog se på sista skivan i säsong fyra, sista säsongen i OC, haha det blir ett litet hopp, men jag kan alla säsonger som rinnande vatten så inga problem att hänga med!
ska försöka klä på mig idag ialla fall, igår låg jag i nattröja & under täcket hela dagen. men de tär fredag idag, ska ha kläder på mig ialla fall!
CIAO

jag vill ha lördag!

jag längtar tills lördag, ska bli jättemysigt! rebecca & stefan ska komma till mig & daniel, vi ska ha en supertrevlig kväll! vi är verkligen helt oslagbara ihop. först ska vi se daniels match & sen hem till mig & göra tacos & ha det myyys!


9 oktober

hela dagen har jag kollat på oc, böörjade igår kväll med dom tre första avsnitten, nu är jag på skiva fyra, sista avsnittet. älskar scenen när det är nyår & marissa väntar på att ryan ska komma, så springer han in, kysser henne & säger att han älskar henne, GOD I LOVE IT! nu är det dom jobbiga avsnitten med oliver, hur han förstör, sen kommer ryan & marissa bli osams & göra slut, det är då man ska ligga & bara gråta. men men.
mamma rang mig, hon var in på mitt jobb & hämtade mitt schema! jävla SKITVECKA som kommer, ledig tisdag, jobbar till åtta varje kväll, & på fredag, jobbar stängning, 16.00-22.15, åh!!! men men, var en tidsfråga till jag skulle få stängning, ,men varför en fredag när hon vet att jag går upp tidigt? aja...
ska ner & fortsätta glo på OC, får se hur mycket mer jag orkar se haha..
CIAO


automat!

när vi åkte till mormor & morfar körde jag, provade köra vår automatbil, GUD SÅ SKÖÖÖNT! det går bara inte att göra fel man kör som en gud.. & jag känner mig som en gud när jag kör, och det är inte ofta annars jag gör med manuellbil haha. men det var verkligen kul! så jag ska försöka ta det här jävla körkortet så jag kan köpa automatbil! vill ha det till jul, får se om jag hinner, tror inte det, men ska försöka..
när vi kom till mormor & morfar så fikade vi, satt & prata & hade kul, kollade på bonde söker fru, snackade skit om husläkaren haha.. när vi skulle hem så kollade mormor & morfar när jag backade ut  körde hem, jag fick applåder, det var jättebra fick jag höra! åh vad jag vill ha körkort!
när jag kom hem så kollade jag upp tågtider till daniel, han ska till stockholm imorn, träffa jocke, ska köpa skor & mössa.. & jag ska vara hemma & vara sjuk imorn, ska egentligen till skolan, men får inte för mamma & pappa, måste vara hemma & bli frisk, får se om jag kan jobba på fredag..
nu har jag kollat på greys med mamma & ludwig, ätit glass & druckit te.. ska krypa ner i min säng snart & börja om OC serien från säsong ett, det är vad jag ska ägna natten & morgondagen åt!
så.. GOD NATT!


8 oktober

hemma igen..
jobbet igår var jobbigt, jag kände hur febern gjorde mig trött, åt två alvedon & en ipren under dagen. jag sa till redan innan jag gick hem att jag skulle vara hemma idag, dom sa att det var nog lika bra..
när jag kom hem till daniel gjorde jag ordning lite sallad bara, men gick knappt att äta. hade så jääkla ont i halsen! jag kollade på andra avenyn & lite på främmande fågel & sen kollade jag på linas kvällsbok. daniel kom väl hem till kvart i elva.. vi var uppe ganska sent...
imorse åkte daniel iväg på HG, jag låg kvar & sov, vaknade runt tio tiden att daniel smsade, sen kunde jag inte somna om :O jag gick upp & tog en varm dusch, sminkade mig lite, målade mina naglar, åt lite glass för att kyla ner halsen, sen tog jag mig en promenad i höstsolen till ica & köpte tomatsoppa. jag frstår inte egentligen, ska man dricka varmt eller kallt om man har ont i halsen? två motsatser, men ända är det lika skönt för halsen.. konsitgt :S
kollade på 27 dresses, typ tredje gången jag ser den, jag tycker den filmen är riktigt mysig..
daniel kom hem runt tre tiden, då passade jag på att låtsas sova, hihi, bara för att det blir alltid lite extra kul & gullligt & se vad han säger eller gör. så han gav mig en puss & sa hej min älskling.. åh älskling du är verkligen bäst <3
vi låg & kollade på tv & myste i typ en timme, sen kom mamma & pappa & hämtade mig. så nu sitter jag här, ska ner & äta lite soppa, sen ska vi till mormor & morfar & fika & jag & mormor ska se på bonde söker fru! UNDERBAR ONSDAGKVÄLL! självklart ska jag se på greys ikväll!
CIAO




7 oktober

ännu en  dag.. har hållt på fram & tillbaka hela morgonen om jag ska gå till jobbet. men jag åker & jobbar, men jag ha rmer ont i haklsen idag, fortfaran 37,9 febergräns.. känner mig inte pigg alls..
efter jobbet ska jag handla hem lite mat till mig & daniel. ska ringa rebecca, så vi kan leka :)
 nu ska jag leta efter strumpor & sen gå till bussen, ha en bra dag alla!
CIAO

ont i halsen

en sån dag.. har varit en lång & tung dag., jag har haft ont i huvudet hela dagen, sen började jag få jätteont i halsen, & har haft det hela dagen, kan typ inte svälja. så idag har jag mått dåligt, så börjar det klia i min aööron som det alltid gör när jag börjar bli sjuk.
min ääälskling kom & hälsade på mig idag på jobbet :)
nu sitter jag här hemma, blev hämtad av pappa & ludwig, dricker te, tog tempen nyss, har 37,9 febergräns. men men.. måste jobba imorn..  jag som skulle träna imorn, har ju längtat. men mamma förbjuder mig. självklart vet jag att det aldrig är bra att överanstränga sig när man har on ti halsen, men vill så gärna träna!
ska väl krypa ner i sängen snart, vänta på att daniel hör av sig sen om resultat ifrån matchen. jag ska knapra lite naturgodis & lindt mörka choklad med mint, mums!
ha en bra måndag kväll :)
CIAO

snart åker jag till jobbet

sitter här nu & dricker min smoothie,mumma!
sitter bara här & har ångest för dagen, har ingen lust alls att jobba! en lång dag också, enda till klockan nio ikväll! dessutom missar jag höstmarknaden på vaksalatorg som alltid är en tradition med mormor, mamma eller farmor, men nu kan jag inte gå på den varken idag eller imorn dör jag jobbar!så jag får vänta till vårmarknaden i mars istället!
men men..

vill bara passa på att skriva lite om min pojkvän daniel. du är verkligen den mest underbara person jag träffat, på alla sätt & vis. det har varit vi två i snart ett & ett halvt år, vi har haft det tufft vissa stunder, men alltid tagit oss igenom det. ja tror på oss & vet att vi två är starka ihop! du är allt & så mycket mer, jag kan inte beskriva mina känslor för dig. tack för alla underbara stunder du gett mig & ger mig. dom går inte att jämföras med något. kreta i somras, jag kan säga att jag aldrig haft såna sju helt underbara,sagolika dagar i sju dagar i sträck. du är bäst hjärtat




6 oktober

ojoj, vilken start på dagen, började kolla på gårdagens andra avenyn avsnitt, efter det sista avsnittet av oc, gud så jag grät, men nu har jag samlat mig lite haha!
igår när jag kom in till stan mötte jag upp emma vid statiol, köpte fikabröd som jag  bjöd farmor & emma på fika. när vi kom upp till farmor satte vi oss & pratade, kollade på tv, åt lite pizza haha, och fikade.. runt två tiden satte vi igång med mitt hår.. vi hade trevligt & pratade om det mesta. när min färg var i klippte emma farmor, farmor blev jättenöjd!
när vi sköljde ur min färg var jag lite nervös, tyckte det såg väldigt lila ut, men efter vi klippt & fönat det...jag var så himla nöjd, det blev mycket bättre än jag trodde! vi alla tre tyckte det blev ursnyggt!
när vi var klara gick emma ner på stan & tränade, haha jag struntade i att träna, orkade inte. jag låg inne hos farmor & kollade på desperate housewives & greys anatomy. så himla skönt. sen om farmors granne över, hon var lite speciell haha. men ändå trevlig, tog förs sig väldigt kan man säga haha. vi åt ialal fall schnitzel & pommes, riktigt gott!
farmor var jättenöjd med håret & pratade om emma hela kvällen sen, hur söt & pigg hon var, att hon var en riktig proffs frisör, så det så emma! :)
runt kvart i åtta tiden tig jag mig ner på stan, skulle hämta ut bio biljetterna till mig & älskling, han hade varit emd dennis & danne hela dagen. så jag mötte han vid åhléns, vi gick in på mitt jobb & köpte lite naturgodis. sen gick vi på arn, den var så grymt bra! mycket bättre än första filmen tyckte jag, men inte daniel haha. jag tyckte den här filmen var ganska sorglig, grät några skvättar! & slutet.... ja vad säger man haha.. daniel hade rätt HAHA! efter filmen åkte vi hem, tog halv tolv bussen hem, tog en äggmacka när vi kom hem, sen kröp vi  ner i sängen. kunde inte somna om imorse när daniel gått upp, så därför har jag legat & kollat på andra avenyn & oc fram tills nu..
så nu ska jag läsa ltie blondinnella sen ska jag hoppa in i duschen & sen fräscha till mig, ska jobba idag mellan
12.00-21.00. så himla drygt! daniel har match ikväll också borta, så ska hem & sova ikväll, kommer väl hem runt tio om jag inte blir hämtad.. men vi kanske hörs innan jag dra iväg om någon timme!
CIAO

     

5 oktober

i fredags var en lång & tråkig dag behöver inte säga mer! jobbade i 10,5 timmar!!!
efter jobbet skulle jag springa & köpa pizza på jalla, men dom stängde precis, typiskt! så jag & daniel köpte hem sub way istället. pappa & ludwig hämtade oss, när vi kom hem kollade ja,da niel & ludwig på idol. helt bäst av alla är johan palm, han är bäst av alla! anna, johan & alice, heja!
igår morse gickjag upp tidigt & tog mig till stockholm, när jag väl sitter på tåget så hittar jag inte min mobil. så jag ber en äldre dam ringa mig, & jag hörde den inte, hade tappat den i bilen.. spelade ingen roll, var bara gamla nokian, lämnade in min andra mobil igår..IGEN! men men..
baletten varhelt underbar som alltid, dansade med tåspets, det går inte beskriva känslan att sfå dansa i tåspets, ialla fall inte för mig, som älskar baletten & tycker den är helt fantastisk..
 jag har ialla fall fått en kompis i min grupp haha, hon frågade ifall vi kunde gå & shoppa nästa vecka efter baletten, jag tänkte fan vad kul! grejen var att hon ville itne shoppa i stockholm, utan i uppsala, haha hon tycker vi har jättebra shopping här, dessutom har hon en farmor & en farfar här som hon skulle till sen, så det blir nog kul om det blir av :)
efter baletten, gick jag & amanda & bytte om & tog oss till centralen där vi skildes åt. jag satte mig på tog hem, sprang i på salong panczel & hälsade på emma! efter det till cupido & köpte en sallad,hem till farmor & sminkade mig, från farmor till ishallen. där träffade jag emelie, fredrik, micke, kjell & anita, daniel hade match mot nacka. det var hur spännande som helst! almtuna hade hela matchen, 18-5 i skott på mål. det blev sudden death, till slut vann almtuna! vilekn match alltså, men det är så hockey ska vara ;)
efter matchen gick jag & daniel till kantorn, hämtade min hårfärg, sen kom timothy & hämtade oss. när vi kom hem gjorde vi mat, fläskfilé med potatisklyftor & världens  godaste sallad. vi kolladepå svensson svensson & såg på stjärnor på is & på sing a long, en helt perfekt myskväll! åt massa nötter! och självklart, KANELBULLAR MED MJÖLK! det var ju faktiskt kanelbullens dag igår, kvällen var jättemys!
imorse varknade jag med min älsklings stora armar runt mig, det är bara en gång i veckan vi kan vakna tillsammans & verkligen ha sovit ut, så söndags mornar är speciella, extra mysiga. vi åt frukost med mamma & pappa, sen skulle dom till lidingö & se på ludwigs match. så jag & älskling låg i min säng & myste & såg på sista skivan på sista säsongen av oc, kollar nu också på sista avsnittet, avsnittet med jordbävningen, så hemskt, jag bara gråter av oc, det är ju så grymt bra! men nu har jag bara ca tjugo minuter kvar på sista säsongen, ska nog börja om från säsong ett sen haha! får aldrig nog.
jag ska ta 12.40 bussen in till farmor, ska äta lite lunch & mysa. sen kommer emma runt två tre tiden, hon ska färga mitt hår & klippa mig & farmor! ska bli så spännande! hoppas färgen blir bra, men det tror jag absolut :) ska även se reprisen av desperate houswives idag som jag missade i veckan! efter det sesn ska jag ner & träna på friskis, & efter det ska jag & min älskling gå på bio, arn, så idag blir en kanon dag!
en annan, sak jag är helt beroende av naturgodis, finns det något godare?! torkad banan, chokladdoppade bananer, pistagenötter, cashewnötter, japansk mix, torkad cantaloupemelon, MUMS säger jag bara!
nej nu ska jag klä på mig & dra iväg snart :) ha en bra söndag alla!
CIAO




3 oktober

nu ska jag skriva en del om mina senaste dagar!
i tisdags jobbade jag, det var en låååång dag.. anyway, orkar inte skirva om jobbet är tråkigt. iall fall på morgonen åkte jag in till stan med samma buss som emma, hon sa att bussen gick tio tjugo över åtta, så jag tänkte sätta mig vid datan & blogga lite, tänkte, går in på ul & kollar när bussen går, SJÄLVKLART går den tjugo över från GRÅALSVÄGEN! :O ojojoj det var bara att springa satan! hur som helst hann jag, men var helt slut haha. jag & emma åkte till hennes salong, hon visade färgerna hon skulle lägga i mitt hår, ska blanda en färg som heter deep plum & medium blonde, tror det blir riktigt bra! så det inte blir för svart. så jag köpte färgerna & var skitglad resten av dagen!
när jag slutade tog jag bussen till daniel, rebecca mötte mig vid bussen, vi gick hem & jag lagade en jättegod mat faktiskt :) med laxfiléer och en sås med schalottenlök, gräslök, paprika, gul lök & champinjoner & västa grönsalladen med citron, GUD SÅ GOTT! vi kollade ialla fall på idol. daniel kom väl hem runt nio halv tio, han hade varit i norrtälje med grabbarna & haft värsta grabbdagen. vi låg ialla fall & kollade på tv & sen sov :)
i onsdags gick jag upp väääldigt tidigt haha. tog sju bussen ner till stan, gick in på jobbet & fyllde på min mobil. åkte till willys, där bussen går, tjejerna var lite sena haha, men men bussen kom & vi var taggade & skulle åka utomlands haha!
vi måste ha haft världens skönaste busschaufför, gud så vi skrattade haha. han s ahelt sjuka saker. pratade en massa på bussen, så himla skönt att prata med er tjejer :) vi som åkte var ialla fall jag, pelin, svaitri & lisa :)
vi kom ganska snabbt på båten, det första vi skulle göra på båten, gissa? ÄTA haha. så vi gick runt & kluraade vad vi skulle ha, jag fick vara guide eftersom jag åkt båten så himla många gånger, efter mycket klurande var det självklart, VI SKA HA BUFFÈ! så vi åt & pratade, riktigt mysigt :) sen var det efterrätten, chokladmousse, helt ärligt finns det något godare? jag har aldrig gillat tårtor eller något för det är så mycket grädde, men satan vad gott det är med chokladmousse! efter vi ätit gick vi till tax free & handlade, sen var vi i princip framme på åland. så vi gick av & på haha!
sen var det tillbaka resan, vi gick & satte oss i baren, jag beställde in en kaffedrink, baileys coffee cream, jättegod! men jagkom på varför jag slutat dricka kaffe, får så himla ont i magen av det! men god var den haha, pelin & savitri drack p2, en jättegod drink! sen gick vi till tax free igen, pelin köpte typ tre parfymer haha, jag köpte mascara & nötter :)
sen var vi typ hemma i sverige. bussresan var jätterolig, jag var så himla trött, så jag vart helt cp & skrattade åt allt haha. men men kul var det. när vi kom hem till uppsala skulle jag åka hem & byta om, för jag & peli skulle träna. så jag åkte hem & bytte om & åkte ner på stan igen. vi gick till friskis, jag har köpt mitt kort nu, JIPPI! vi körde step 1 passet, jätteroligt! efter det körde vi aeorobics2, det var så mycket hip hop så jag  tyckte inte det var så kul.. efter det strecthade vi rejät & åkte hem :) när ag kom hem så bestämde vi oss för att äta.....PIZZA haha, var faktiskt min idé, lagom efter man kört dubbelpass haha, så rebecca & stefan åt med oss på shima, ligger precis utanför daniels port. så vi satt där & åt pizza & kollade på idol. efter det gick vi hem, jag & daniel tog ett varmt bad, daniel masserade mina axlar & min nacke, kände vilken träningsvärk jag skulle få, så vi hade en myskväll & såg på americas got talent.
igår, torsdags, jobbade jag, 11.30-20.00, jättedryg dag!!!!!!!! ville bara hem igår. ialla fall, efter jobbet sprang jag till bussen, där stod emma så vi pratade :) Emma fråade mig tidigare under dagen ifall jag ville vara hennes långhårs modell på hennes gesäll prov, hon ska göra en uppsättning, jag sa ja, jättekul ju! daniel hoppade på bussen efter polishuset så vi satt & pratade på vägen hem. emma & jag preliminär bestämde att hon kanske ska fräga mitt hår på söndag & klippa lite, hoppas det! i så fall efter ska vi gå & träna!
när vi kom hem igår gjorde jag & daniel tacos & hade myskväll, kollade på lyxfällan. & jag HATAR det programmet, för jag känner igen mig i det :/ men men. sen kom familjen hem, ludwig hade haft match, mot aik, förlorade med 0-6.
sen gick jag & daniel upp & kollade på en film som heter ond aning, den var ganska dryg i början, men sen vart den bra, när daniel somnade haha. alltså, jag låg & grät som en gris , men ärligt, den var faktiskt bra!
imorse gickvi upp åtta, daniel skulle ta 8.10 bussen från bälinge, nu sitter jag här, ska  nog skynda mig lite, ska sminka mig & så, ska ta 9.40 bussen, börjar 10.30 & slutar 21, KUL DAG! så fan heller. aja, hörs sen kanske!
CIAO




RSS 2.0