30 juli

då var man hemma igen, ursäkta det förra inlägget, var ganska tråkigt skrivet, men men haha. daniel har fixat datan nu så nu ska jag nog kunna skriva mer :)

i måndags åkte jag & mamma & farmor till ikea & köpte en tvbänk till lägenheten & lite småsaker.. bytte min mobil, fick en sprillans ny för min gick inte att laga! blev en fin rosa sony! sen var det hem & laga mat, sen ner & jobba, slutade vid nio..

i tisdags jobbade jag till kvart i tre, sen åkte jag mamma & pappa ut till min mosters optikeraffär i gimo & provade glasögon. jag kommer få glasögon, när jag kör & kollar på tv & så. riktigt snygga glasögon hittade jag, kände mig genast mycket smartare haha! efter det åkte jag & daniel med hem till lövstalöt & åt sill & potatis till middag, mums riktigt gott!

igår var jag ledig, då åkte jag till farmor & lånade hennes cykel & cyklade till lisa & juni. det var så himla kul att få träffa dom igen. har saknat dom båda! vi gick & lämnade tillbaka en film, sen gick vi till gränby & kikade lite, jag köpte en jättesöt kofta till juni! efter det gick vi hem till lisa igen & gjorde kycklingsallad, satan så gott det var! myste med juni hela dagen & lekte. hon är ju bara för söt! hon har vuxit så mycket sen jag såg henne sist. sen kom johanna förbi också.. jag åkte väl hem runt halv sex, så det var en lång dag.,men den var jättemysig! många mer såna dagar i fortsättningen:) lisa & elias skulle grilla, då blev jag också så sugen på det så jag cyklade förbi ica & köpte fläskfilé, tyvärr har vi ingen grill, men jag marinerade köttet ialla fall så det blev super gott! så när min älskling kom hem från sin träning hade jag dukat fint & gjort värsta salladen, riktigt gott faktiskt! sen runt halv nio tiden kom jennifer förbi, kollade på tv & åkte & köpte godis & hyrde film, marley & jag, den var jättebra! men jennifer somnade så hon åkte hem innan, skulle upp tidigt stackarna! i slutet av filmen bara låg jag & grät, brukar inte gråta,men det var sorgligt..

imorse gick jag upp vid åtta, gick i rask takt & joggade till ica & lämnade tillbaka filmen. sen var farmor här & har plockat & donat. hon är så snäll som hjälper oss & fixa! så nu är det lite mer ordning här.
dessutom har jag & farmor kommit på en ny sak vi kan ändra här i vardagsrummet, måste bara höra med min baby vad han tycker om det!
idag ska jag börja jobba fyra, så nu ska jag duscha & ta det lugnt..jag stänger ikväll & sen öppnar imorn, så jag är nog trött imorn när jag slutar! men sen är det helg, antingen blir det singö eller stockholm, beror på vädret!

ha det bra!








2 veckors semester

Egypten
resan till egypten med anna & dennis & min älskling var underbar..
resan började inte så bra när jag blev ledsen på planet, förstår inte varför, har flygit hur många gånger som helst sen jag var liten, men nu var det pga massa saker jag inte orkar skriva. men mina tre kära resekamrater fick mig snabbt att börja skratta igen!

vi kom ner itll egypten lokal tid runt två. vi checkade in & hoppade i poolen på en gång! kändes så skönt men ändå konstigt att vi äntligen var framme, så som vi hade längtat & väntat på denna resa..tror inte jag kan skriva exakt vad vi gjorde vissa dagar då blir det här en hel uppsats haha.

men vi hade ett underbart hotell, jättegod mat! har haft trevligt, badat hela tiden! har inte gått att lega i solen, var alldeles för varmt för det.. det blev partaj andra kvällen, lite mycket för mig & anna haha, men så är det när det är all inclusive, man får dricka hur mycket man vill, tror det blev 15 drinkar, vad vi KOMMER IHÅG haha..fick en kompis, en av bartenderna också..

vi åkte iväg på en utflykt på fredagen, snorklade & så.. var helt underbart. men jag är lite rädd för vatten så jag snorklade bara lite.. sen gick min dröm i uppfyllelse, jag fick se vilda delfiner hoppa & göra konster mitt ute på röda havet.. det varhelt otroligt, alla hoppade i & simmade med delfinerna. dom må vara mitt favorit djur men jag vågade inte hoppa i haha.. men jag & daniel hade en undervattenskamera så han tog massa fina bilder. det är så himla fint vatten, inte sett något klarare vatten..

sen var det det här med magarna.. jag & anna åkte på någon skit, hade ont från tisdagen, jag har det ännu, två veckor efter. så det var inte kul..
resan var jättehärlig, underbar, verkligen semester, det jobbiga var alla araber, dom är inte att bråka med, mer behöver jag inte säga haha.

jag skriver mer sen när jag har mer tid & kommer på något speciellt.
annars tack, älskling, anna & dennis som gjorde min vecka!

börjar med några bilder resten kommer sen:




Åland & Hälsingland
när vi kom hem på söndags kvällen åkte vi hem till mamma & pappa & grillade..
dagen efter åkte vi till singö & sov där över natten..
på tisdagen åkt vi med mamma, pappa, ludde, mormor, morfar, jonas, anna & ebba till åland till degersands camping,alltid lika mys där.. var lite jobbigt för min del pga magen. men vi hade trevligt & spelade spel & drack lite & åt god mat!
på onsdágen var det hemåt till singö, hämta bilen & sticka upp till hälsingland!
gud så jobbigt det var, har aldrig kört så långt, var helt slut i huvudet & högersida av kroppen haha! jag & daniel hade ialla fall kul & satt & sjöng hela vägen.. vi var ialla fall framme runt åtta tiden, då var det happy hour sen slocknade jag haha..
dagarna där uppe var lugna & sköna, tyvärr regnade det hela tiden så har inte gått att göra så mycket. men trevligt var det!
vi åkte hem på lördagen, var framme på singö vid tio tiden..
söndagen på singö var lugn sen var det hem & storhandla & tillbaka till vardagen!
slut på semester för i år!







/Louise

10 juli

ojoj vi har inte lyckats med daniels data så jag har inte kunnat skriva under hela veckan, känns konstigt & tråkigt att inte få skriva.. men nu är jag ialla fall hemma hos mamma & ludde..

veckan har varit bra. vi har trivs jättebra i lägenheten, den har blivit jättefin! har fått upp hyllor, speglar& nattbord & lite smått..  veckan har ialla fall gått jättefort..

i måndags åkte jag & famor runt & köpte lite småsaker till lägenheten sen hämtade jag upp anna så vi gick på gränby hela dagen & shoppade inför egypten!åkte & åt lunch på ikea sen kom daniel så vi åkte till gränby igen..
inget mer har hänt speciellt, har jobbat hela veckan & jennifer har kommit & myst med mig & daniel varje kväll. eftersom min kära sambo lägger sig så tidigt behöver jag sällskap haha!

igår efter jobbet så åkte jag ialla fall hem till lisa, elias & lilla juni, det var verkligen en liten ängel. så söt & bedårande att jag nästan blev lite tårögd att se den lilla krabaten. att lisa & elias har skapat den fina lilla tjejen är så underbart! jag vågade inte hålla i henne ibörjan, var så rädd att göra henne illa, blir alltid så nojig haha, men sen kunde jag nästan inte släppa henne. så jäkla söt liten tös alltså! &så snäll, bara glad hela tiden. gullunge!
på kvällen blev det middag hemma med familjen, tacos, mums! efter sju skjutsade pappa hem oss, hämtade upp jennife rpåvägen. hade oc kväll & stod ut med speedade daniel, när killen är trött är han inte att leka med haha..

för övrigt känns allt bra med lägenheten, börjar vänja sig nu & den är jättefin. & jag & daniel klarar av det galant att vara sambos på riktigt, visst har bara gåt en vecka men känns riktigt bra.

idag blir det fixa lite saker med mamma inför resan, tabletter & så.. sen ska jag jobba ikväll , jag stänger, men min söta mikalea är där så dett blir kul! hinner säga hej då också då..
eftersom jag förmodligen inte hinner skriva mer innan jag åker så kan jag säga:

imorn kommer dennis & anna runt elva tiden. blir massa att fixa, hanndla lite, växla pengar, hämta grejer av hannah, packa, se sällskapsresan & äta pizza. men morgondagen är den del av resan, ska bli så kul!

söndag åker vi hemifrån halv fyra typ, pappa skjutsar oss, sen... EGYPTEN HERE WE COME!
så nu hörs vi inte på någon vecka. ha de bra alla!


underbara juni

jag & juni


kalas

idag har jag & mamma varit hos tinna på hennes 18årskalas, det var trevligt, med massa goda smörgåstårtor & kakor & frukter! var kul att bara sitta & umgås.. emma åker till cypern imorn! åååh är så avis! men vi åker om en vecka det är helt sjukt! skulle åkt till lisa idag men dom har haft full rulle hela dagen & förstår henne att hon är helst slut. så blir nog imorn förmodligen. beundrar henne att hon ens orkar ta dit massa folk..
nu kommer ialla fall stensson hit snart.. sen runt halv åtta ska jag in & möta upp daniel, ska åka & storhandla inför veckan.. sen hem till lägenheten & sova för första gången, hoppas vi hyr en film, skulle vara myys. kanske tar ett bad  också :) ska försöka göra en användare på daniels data på en gång så jag kan skriva imorn & så.. måste ju få skriva va mig lite här haha!
ha en fortsatt trevlig söndag :)


5 juli, 18årskalas & träffa bebis

gårdagen hos jennifer var trevlig, hade värsta tjejmiddagen fram till tio tiden. grillade & åt tårta.. camilla & petra var där från vår klass. så himla kul att träffas igen! vid tio tiden gick vi mot lokalen vi skulle till, var ett dagis, jättefint haha.. sen kom det mer folk.. jag åkte väl hem, gansla tidigrt. var hemma vid halv tolv någon gång. var så trött. var dessutom nykter med massa fyllon, inte lika kul då tyvärr haha. så jag körde hem sen.. min brorsa, timothy & simon skulle dit när jag var hemma, men hade tydligen blivit massa bråka. mycket pga en idiot som har förstört alla gånger, IDIOT ALLTSÅ! så jennifer rang mig hela natten & prata.. fattar inte hur man kan vara så idiot & vilja förstöra, han förstörde hela jennifers 20årsdag & har förstört många av hans fester fast han inte varit bjuden.. men men..
idag ska jag hem till tinna, hon fyller 18 imorn så hon har öppet hus.. sen ska jag åka hem till lisa, elias & lilla juni, skaa äntligen få träffa henne, denna lilla prinsessa!  längtar verkligen.
sen ikväll ska jag & daniel mötas, åka & handla mat inför veckan & sen sova där för första gången ikväll! pirrigt..


födelsedagsbarnet

gullungarna

vackra töser

jag & petra

haha muppar oss litegranna

4 juli

igår var det mycket att hinna med innan jag börajde jobba. jag, mamma & pappa åt lunch på the village, sen lämnade pappa & åkte & köpte presenter till tjejerna. fick åka hem & leta efter min plånbok, sån tur var så hittade vi den direkt. sen åkte vi & hämtade ut gardiner & sängkläder som vi beställt till lägenheten. sen åkte jag till jobbet & jobbade..  slutade vid 9 & åkte hem till emma, blev så sent att åka till lägenheten. så vi satt där & drack lite rödvin & en p2a, riktigt lyckad smakade precis som den gör ute! emma & jag satt & pratade hela kvällen, så det var trevligt som alltid.
idag ska jag jobba mellan 13-18, sen om jag har tur får jag ptillstånd på jobbet & kan ta bilen in nu så drar jag direkt ut till jennifer ikväll, annars måste jag hem först, är lite onödigt..  jennifer ska ha stor 20 års fest ikväll!
ha en bra lördag kanske hörs sen!

GRATTIS JENNIFER 20 ÅR!

idag fyller min äldste vän jennifer år, hon finns alltid till när det nehövs!
vagga till grav vännen!



far & fläng

*in till stan snart möta upp mamma för lunch på panini
*åka & köpa present till jennifer & tinna
*hämta våra gardiner
*åka till lägenheten & städa lite & träffa farmor
*(hoppas träffa min älskling innan jag går tilljobbet)
*jobba 16.30-21.00
*visa emma lägenheten


3 juli

igår så var det ju så hett, blir bara varmare & varmare. man kan inte sitta ute  solen. orkade inte  det igår. men anna & tinna kom över & badade i vår pool & pratade lite.. sen kom familjen hem & vi åt sen slet vi ut allt från mitt rum & åkte in till lägenhten. hann få in mycket igår. sägen & så, lite kläder & mest prylar. sen ska det upp några hyllor & vi ska köpa garadinstänger & sätta upp gardiner & få dit ett vardagsrumsbord & lite smått.. så vi sov inte där igår, utan här hemma på sofforna, var bara svalt & skönt haha. daniel ska nämligen hem i helgen & jag vill iten sova i lägenheten själv..så vi sover där först på söndag när han kommit hem.. när vi kom hem från lägenheten igår var det full rulle här! familjen mattson&thörnqvist var här med barnen & tvillingpojkarna. gud så söta dom är! alla badade i våran pool. så himla söta dom är, har blivit så stora, redan två år, kommer ihåg när dom föddes & man satt & höll i dom båda..
lisa smsade ju igår kväll att nu har äntligen deras lilla älskade kommit, Juni ska hon heta. så himla fint. jag tänkte träffa dom idag innan jobbet, men dom var kvar på bb så jag hinner nog inte. dom kan få vara lite själva första dagarna så kanske jag hälsar på på söndag om dom orkar :)
idag vet jag inte hur jag ska göra, börjar halv fem. innan det ska jag hinna köpa present till jennifer & kanske åka till lägenheten & hjälpa farmor. vi får se helt enkelt. jag slutar ialla fall 9 ikväll, sen åker jag nog bara hem..
vi hörs senare


Välkommen Juni Alkell

igår kväll fick jag sms av en av mina absolut bästa vänner, lisa. igår 18.25 blev hon mamma till en underbar liten Juni Alkell, 54 cm lång & väger 4700 g & alla tre mår bra.
stort grattis till dom nyblivna föräldrarna elias & lisa. jag är så stolt över dig gumman!

otursdag nr 1

herregud så min dag har varit hittills!
det börjar med att jag ska ta bilen in till stan & möta pappa för att lämna in min telefon. då har min käre bror tagit mina nycklar så pappa får åka hem till mig & lämna dom först. sen när vi är på elgiganten så kommer jag på att jag glömt min mobil hemma. åker & hämtar upp farmor för jag har ingen bensin i bilen. får tankkortet av pappa. åker till okq8 för att tanka, får en konstig känsla i magen, kollar på kortet, då är det statoil jag ska till. så jag fick betala bensin för 39 kr.. kommer hem & ska packa bilen full med grejer. jag & farmor ska in till lägenheten & börja göra ordning. nej då går inte bilen igång, får gå till pappas kompis/granne ove, han säger det är batteriet, visar sig att det inte funkar. bilen är tvärdöd! får ialla fall låna hans bil till elgiganten att lämna in telefonen. glömmer plånboken & får vända. men ni hör ju vilken dag! ojojoj! så nu ska jag ut & lägga mig på baksidan, har inte hunnit äta eller dricka något! jag måste svalka mig lite! så nu msåte jag & farmor sitta här & vänta tills alla kommer hem. en sån dag,,,,,

härlig sommarsallad

Fräsch sommarsallad

*rädisor
*salladsblad
*gurka
*tomat
*fetaost
*pasta
*soltorkade tomater
*rödlök
*vattenmelon
*rökt lax eller kyckling



2 juli, flytt & värme

dom sista dagarna har inte hänt mycket..
i tisdags hade vi trevligt hos kjelle & anita, beställde mat & hade trevligt & umgicks. vid halv nio tiden började vi rulla mot arlanda för att hämta upp mamma & pappa.. sån himla mäktig känsla att vara på arlanda alltså. älskar det, vet inte varför haha! kändes bra att  ha mmama & pappa hemma igen, har faktiskt saknat dom.. efter det köpte dom hem mat & vi satt uppe ett tag sen gick vi & la oss..
igår kom jennifer igen haha. då var jag, jennifer, mamma & farmor ute i solen hela dagen. har badat massor, är 25 grader i poolen, helt otroligt! sen kom mormor & morfar förbi & åt middag med oss & badade..
flytten blev sen igår, killen som ska flytta ut var jättesen.. men vi fick ialla fall dit två fåtöljer & en stor lampa. sen tar vi en del ikväll.. väl hemma igen kollade jag på filmen rånarna. sen skulle jag sova. men det går fan inte, är huuur varmt som helst. fan lättare att sova utomlands för där har dom ac i rummet´..
idag vet jag inte hur jag ska göra, eller inte i vilken ordning. nu till att börja med ska jag åka in med min skittelefon & byta den helt & hållet! har en gammal nokia nu. men det skiter jag i.. sen får vi se om jag får med mig farmor ut hit. för jag vill nog ligga is olen & bada ett tag sens ka vi nog åka till lägenheten & fixa lite, ikväll ska vi ta dit det mesta.. den här flytten är lite mixade känslor. känns ärligt lite sorgligt att lömna huset jag vuxit upp i. självklart får jag komma tillbaka när jag vill.. men samtidigt måste jag släppa taget någon gång. jag & daniel ska prova bo ihop nu. självklart ska det även bli kul & spännande, men känns lite pirrigt.. aja, nu ska jag sluta skriva & åka in tills tan & möta upp pappa & lämna in telefonen!


vår underbara lunch & middag igår

RSS 2.0