kalas

idag har jag & mamma varit hos tinna på hennes 18årskalas, det var trevligt, med massa goda smörgåstårtor & kakor & frukter! var kul att bara sitta & umgås.. emma åker till cypern imorn! åååh är så avis! men vi åker om en vecka det är helt sjukt! skulle åkt till lisa idag men dom har haft full rulle hela dagen & förstår henne att hon är helst slut. så blir nog imorn förmodligen. beundrar henne att hon ens orkar ta dit massa folk..
nu kommer ialla fall stensson hit snart.. sen runt halv åtta ska jag in & möta upp daniel, ska åka & storhandla inför veckan.. sen hem till lägenheten & sova för första gången, hoppas vi hyr en film, skulle vara myys. kanske tar ett bad  också :) ska försöka göra en användare på daniels data på en gång så jag kan skriva imorn & så.. måste ju få skriva va mig lite här haha!
ha en fortsatt trevlig söndag :)


Kommentarer
Postat av: Emma

yummy blev sugen igen nu haha

2009-07-05 @ 18:34:42
URL: http://emmalona.blogg.se/
Postat av: Elin

Vad mysigt det där med lägenheten! Bra att den kommer till användning! ;) Jag tänkte faktiskt, helt ärligt, på dig när jag första gången såg tapeterna i sovrummet. Och så fick jag höra att du kommenterade dem, haha så kul det kan vara! Hoppas att ni får det bra där i sommar och så länge ni blir kvar. :) Kram kram!

2009-07-07 @ 11:12:02
URL: http://elinisabellaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0