31 augusti, hemma & firar pappa!

helgen var mysig, förutom när jag fick pböter i fredags, skriver inte mer, orkar inte dra det igen..
men jag daniel & dennis åt tacos, åkte & hryde två filmer & massa godis & hade en myskväll.

på lördagen gick vi upp tidigt & åkte till stockholm, vi blev upphämtade av brita & bertil, dom skjutsade mig till balettakademien. det var så himla kul att vara igång igen! helt underbart gud vad jag älskar baletten! vi har ju en ny grupp eftersom aurora är borta nu, så jag & tre från den andra gruppen, vi som kom bäst överens, vi är kvar så det var jättekul! den nya läraren var klockren, jättebra! lika härlig & söt som aurora, inte så konstigt att dom påminde om varann, dom har varit bästa vänner sen 9 års ålder. gått i samma skola & turnerat ihop som prima ballerinor. men jag kan säga att det var ett helt annat tempo på anne-brits lektion, men det var kul med något nytt mer utmanande!  jättekul verkligen, jag bara längtar tills nästa lördag!

efter dansen hämtade daniel brita & bertil upp mig. sen åkte vi med mia, emelie & fredrik till haninge & hälsade på lilla ossian som lill killen ska heta. han var så himla söt & liten. mycket svart hår. han var så himla sööt- daniel höll i han hur länge som helst. märkte att han tyckte det var jättekul.. jag  fick också hålla lite i lilla ossian..
senare åkte vi hem till skogås igen & var där, malin & martin var där, martin sov kvar så vi busade lite..
sen satt jag & brita & pratade om allt mellan himmel & jord & åt ost & kex..
en myskväll..

igår, söndag, TRÄNINGSVÄRK från baletten, den som aldrig dansat balett vet inte vilken träningsvärk man kan få!
fick skjuts till uppsala. daniel stack ppå träning hela dagen, 3 träningar.. jag skulle åka & se min brors match, i bilen ringer pappa & säger att det blir akuten istället, ludde hade skadat sig.  det var riktigt illa, värre än dom trodde, ett ben & en muskel är av under axeln, så min älskade lillebror var helt förstörd igår. jag tyckte så himla synd om honom, usch..

sen mötte jag upp emma vid unik i luthagen, vi gick & kollade på ett köksbord & stolar hos stefan, pappas kompis. jag tänkte köpa det av han, betsa i svart & ha som finbord när vi har gäster..
sen gick jag & emma hem, fikade & pratade, kollade på filmen När mörkret faller, man vill bara skrika när man ser den, usch hemsk.. trevligt var det ialla fall att träffa min emma :)
daniel kom hem sen & vi hade myskväll, åt soppa & varma mackor & kollade på baymatch :)

idag har jag jobbat från halv åtta till kvart över fem.. hemsk dag...!
men nu  är jag hemma med nära & kära så jag ska ner nu & fika!

imorn jobbar jag halv sex på morgonen till nio, ändå ganska skönt, inventering!
sen blir det kycklingsallad & mys med juni, lisa & henns mamma :)

var snäll & köpte hem lite till min älskade bror, han behöver massa stöd nu från oss!



resa

jag vet inte vad det är med mig nu för tiden, men det enda jag gör är att drömma mig bort. jag vill bara ut & resa.
jag har ju velat göra den här nagelteknologutbildningen, men jag känner att det kan vänta, är ingen brådska, kan göra den närsomhelst..

jag, mamma, mormor & morfar ska åka & hälsa på mammas kusin som bo i haag i december, ska bli riktigt kul att få komma iväg & julshoppa.
jag & familjen funderar även på att åka iväg till thailand i april & resa runt lite.
skulle vara så himla skönt! & självklart försöka klämma in en sista minuten under sommaren också :)


Haag


BABYLYCKA

Ett stort grattis till Mickis & Jesper som fick en liten son i onsdags.
Han har varit efterlängtad.
Vi ses i helgen!

Fläskfilésås med pasta

igår använde jag min fantasi & gjorde en jättegod middag,läs om ni är intresserade

Detta behöver du:


1 fläskfilé
1 röd paprika
1 gul paprika
1/2 schalottenlök
vitlöksklyfta
champinjoner
1,5 creme fraiche
soyasås
rödvin efter smak


Gör såhär:
Lägg fläskfilén i rödvinsmarinad så länge som möjligt.
stek fläskfilén & grönsakerna för sig.
blanda i creme fraichen, låt koka upp. pressa i vitlök, häll sedan i soya & rödvin efter smak.
salta & peppra efter smak.

SMAKLIG MÅLTID!



28 augusti, jobb

tisdagen var lika mysig som alltid med mina änglar lisa & juni..
mindre mysigt var när vi skulle baka & lisa skulle amma juntan så spåra det ur.. ni vet, jag ensam för att baka, inte så bra... men det märkte vi inte förrän lisa kände att det luktade bränt. hade missat massa ingredienser & massa saker haha. men lisa känner mig så hon förväntar sig inte så mycket mer haha. god blev den ialla fall..

vid åtta tiden åkte jag, mamma & farmor & handlade på kvantum, storhandling! gud va dyrt det är med mat alltså. men men..

i onsdags åt jag lunch med min moster anna & gick på stan, var smakråd åt henne.. efter det mötte jag upp mikaela så vi knallade hem till mig & fikade. lagade mat, köttfärssås & spaghetti till grabbarna efter deras träning..
sen jobbade jag 5-9, var hemma före killarna. dennis sov hos oss.. så vi var uppe & kollade lite tv sen sov vi alla..

igår jobbade jag 11-20. är så himla mycket på jobbet nu. hur mycket folk som helst. märks att semesterna är slut & skolorna igång! väl hemma igår vid åtta tiden lagade jag en jättegod maträtt, använde min fantasi! ska lägga ut receptet sen. grabbarna kom hem & tyckte maten var jättegod! sen kollade vi på scary movie 3 & sov..

idag har det varit jobb mellan halv elva till fem.. nu är jag hemma i lövstalöt, har betalt in räkningen till balettakademien..
jag ska hem snart & fixa ordning tacos till i kväll. dennis sover hos oss ikväll med en tredje natt, pga att han jobbar på coop förtillfället.. så det blir en myskväll med grabbarna ikväll med. anna skulle kommit men kunde ej sen..

imorn blir det balett äntligen. sen blir vi kvar i stockholm över helgen. ska få träffa daniels lilla kusin som kom till världen i onsdags!

ha en bra helg allesammans!


25 augusti, LÖÖÖN

MIN DAG! IDAG HAR JAG, LOUISE, NAMNSDAG

söndagen var mysig, jag & daniel hade en riktig slappdag, kollade på baywatch hela dagen & myste hela dagen & kvällen lång. sen cyklade vi & hyrde film & köpte pizza.. farmor kom förbi ett tag också..
filmerna vi hyrde var Motsånd & Hopplös och hatad av alla.. dom båda var bra. Motstånd handlade om andra världskriget, vilket alltid är intressant & gripande,.. den andra filmen var mest en komedi.

igår jobbade jag lååång dag, 9 timmar & 40 minuter..
efter det var det raka vägen mot friskis, spinningen är igång för min del, underbart!
närr jag kom hem var daniel på senträning, så jag gjorde mat till han & matlåda & en bacon sallad till mig med ett ägg. det var jättegott, en ny favorit!

idag är jag ledig. farmor är här nu. ska hem till henne ett tag, sen klockan 12 ska jag på spinning, klockan två ska jag till frisören & finslipa topparna lite. sen ska jag om jag orkar framkalla vår undervattenskamera från egypten & vanliga bilder. får se om jag orkar det.. sen ska jag köpa en fin stickad tröja & sen ta mig till lisa & juni, mina små solstrålar!
vi ska självklart äta kycklingsallad & kanske baka något ur min kokbok Leila.
så det blir en underbar dag :)
senare mot kvällen ska jag, daniel & mamma åka & handla mat på kvantum..

ha en bra dag allesammans så få vi se när vi hörs nästa gång!
/Louise


23 augusti, kräftskiva

i fredags efter jobbet åkte jag hem till min bästa lisa & bästa juni, vi gjorde e jättegod fruktsallad med allt det gidaste på färska frukter, det var jordgubbar, melon, persika, hallon & vindruvor, kalasgod blandning med vanilj glass till!vi satt & pratade & bara umgicks på det bästa sätt vi alltid gör. runt tio var jag tvungen att lämna mina änglar för att skjutsa ner dennis till stationen.

efter det skjutsade jag & daniel hem pappa, sen hämtade vi upp jennifer, sen åkte vi hem till oss & sov..
halv två ringer min käre bror & väcker mig, jag måste gå upp & skjutsa hem honom säger han. hade inte så mycket val så det gjorde jag.. var ganska så sur & trött.. var hemm igen kvart över två..

sen var det bara att knalla upp halv sju igår.. jag daniel & jennifer skulle upp & fixa oss sen åka eckerö.. så vi svängde förbi hemma hos daniel innan, kul för henne att se hur daniel bor.. sen efter det åkt vi båt, det gungade ganska mycket..
haha jag förstår inte var det alltid kommer fram alkisar till daniel & ska prata? alltid är det så hah, igår tre stycken!

vi var hemma igen i uppsala vid halv fem, sen skjutsade vi hem jenifer & sen ut till kräftskivan hos mormor & morfar i bälinge.. det var jättemysigt.. älskar min familj & släkt.. vi åt gott, jag äter dock inte kräftor så jag åt sill, potatis & räkor & västerbottten paj & massa annat gott.. blev två snapsar också ahha, inte vanligt för min del.. daniel åkte strax efter åtta med timothy till norrtälje, skulle vara med dennis & kanske träffa hans kompis som ligger i lumpen.

jag var bjuden på en 20års fest, var sugen på att åka men var så himla trött så jag orkade aldrig ta mig till fålhagen..
var kvar & satt & pratade med mamma, moster anna & mormor :)
vi åkte hem runt elva tiden, gick & la mig halv tolv, toksomnade..
inatt vakna jag av att min påverkade pojkvän ringer klockan tre & frågar vart jag är. jag sov hemma hos mamma & pappa. då blev han ledsen & ville att jag skulle komma hem haha.. han smsa & höll på det fyllot men jag somnade om!

nu är jag ialla fall vaken, ska äta frukost med mamma & pappa. sen vet jag inte hur dagen ser ut. jag vill åka med mamma till gränby & kolla på nya lagerhaus & indiska. vill köpa en lila halsduk där!
sen får vi se hur dagen blir!

fick ett jättegulligt sms av juni igår, hihi.
jag älskar er lisa & juni, ni är mina änglar.




hemskt..

..jag har suttit & kollat på therese som blev mördad, fortfarande svårt för mig att försåt att svartsjuka kan leda så långt.. det är sjukt. jag har suttit & fällt många tårar..usch..

jag kollar just nu på unga mödrar, tycker det programmet är jättebra! ska väl åka hem om ett tag, sitta i min ensamhet i lägeheten. ta en dusch & kolla på tv..
grabbarna är nog hemma efter halv tolv först..

helgen för vi se hur den blir, imorn jobbar jag ialla fal halv elva till kvart över sju..
lördag blir det träffa jennifer & kräftskiva hos mormor & morfar med mina älskade släktingar!
mer vet jag inte nu, men det märker vi!

ha det bra!

lägenheten

jag har lovat elin att ladda upp bilder på hur jag & daniel har det i lägenheten nu, allt är inte riktigt klart men såhär ser det ut för tillfället:


såhär ser det ut när man kommer in, ostädat, ful matta ( vad gör man inte för sin älskade?)

badrummet första till höger + ett badkar till vänster

vår andra "lilla hall"

vårt sovrum

en tv mot vid andra väggen

köket

köket ligger till vänster om barköket

vardagsrummet från den lilla hallen


nu vet ni hur det ser ut ni som inte hunnit vara hos mig :)


20 augusti, jobb & jobb

i tisdags hade jag en supermysig dag med lisa & juni igen.
mindre mysigt var det när jag skulle cykla hem, blev dyngsur då med haha.. ställde mig ialla fall i en jättevarm dusch när jag kom hem..

igår öppnade jag, var så himla trött, slutade vid två, efter jobbet åkte jag & famor till ikea, hon köpte en ny fin lampa till oss & lite småsaker. när vi kom hem, började jag med maten, det blev köttfärssås, jättegod. daniel var hemma igår, hann inte till träningen, så det var lyx att få vara med sin pojkvän en eftermiddag + kväll. jag & farmor cyklade iväg & köpte fika sen. sen gick vi igenom min garderob & fixa ordning. så nu är det organiserat alltihopa!
efter det hade jag & daniel myskväll, kollade lite på baksmällan igen, guuuud så rolig den är haha..

imorse var det upp tidigt igen, inte så svårt att vakna av daniels nya hemska alarm, man står ju fan upp i sängen haha.. den är verkligen hemsk den låten! det var bara att trampa iväg till jobbet..
har varit en lång dag, men mikaela jobbade idag så det var kul!

nu är jag hemma i lövstalöt & ska äta middag. daniel har jättesen träning ikväll, dennis ska sova hos oss. så dom leker nu, låter dom vara själva.. så jag åker hem senare ikväll någon gång..

imorn blir det jobb..
idag har jag bokat in mig på spinning två gånger nästa vecka, vet inte riktigt hur jag jobbar. men ska bli riktigt kul, är taggad nu! balett & spinning, i löööööööv it!

just det, köpte två snygga nagellack idag, svart & mörklila!


en sliten louise

18 augusti

gårdagen med lisa & juni var jättemysig. vi hyrde en film, en riktig high school film hah, den var helt okej ialla fall.. jag cyklade hem runt åtta i spöregnet, kan lova att jag aldrig varit så blöt haha. väl hemma så var jag helt genomfrusen. jag & daniel kollade på baywaych & åt mackor..

imorse kom farmor till mig, hon bara går & plockar & städar hela tiden haha. så vi gjorde fint i lägenheten & åt frukost, sen åkte jag hem till farmor & pumpade mina däck, sen vidare till lisa & juni, vi gick till gränby & kikade runt lite. jag köpte nya hakar till panellängerna i vardagsrummet, dom vi har nu är för korta..
sen har vi varit här hemma & tagit det lugnt. ska hem sen & träffa min älskling & mysa lite, ha en kväll ensamma tillsammans, han har ingen träning idag, ska bara gymma ett tag nu.
men nu ska jag fortsätta vara med lisa & juni någon timme till :)

imorn blir det jobb, usch..


17 augusti, helgen..

lördagen var skitkul, jag mötte upp dennis & daniel vid statonen, vi åkte till norrtälje & blev hämtade av micke & emelie. när vi var framme på singö gick vi över till ek, det var en jätterolig kväll. mycket trevligt folk & god mat.. jag hjälpte anna, fanny & nelly i baren sen, vi fick ett riktigt arbete  må jag säg, fullt upp haha! det blev också mycket dans så det var riktigt kul! men vid två tiden orkade jag inte mer, jag gick hem & la mig haha. precis när jag skulle lägga mig kom dom bra danslåtarna, typ svenne banan haha. men jag var så trött så jag somnade iallafall haha. daniel var hemma vid fyra tiden. men var nog kul för han att träffa grabbarna..

igår gjorde vi ingenting, var hemma vid åtta, sen kom timothy till oss & höll oss sällskap, kollade på friidrottsem & baywatch haha..

idag är jag hos min kära lisa & juni. vi har ätit kycklingsallad med elias & lisa har köpt skor. nu är vi ensamma & ska mysa i regnet, vi ska nog gå & hyra film senare, jag blir här nog framåt kvällen.
nu ska vi fortsätta mysa & sen hyra en bra film!
väntar på alla bilder från fanny från helgen!


juni idag i sitt fina hårband


Lisa Alkell

Lisa jag älskar dig & finns alltid med dig.
du är bäst! juni har verkligen haft tur :)


dagens

såhär tänkte jag se ut idag;
*korallfärgad klänning från gina
*svart kavaj från hm


15 augusti

2 år & 4 månader


jag älskar dig


myskväll med min pojke

igår åt vi tacos & åkte & hyrde två filmer, vi hade ialla fall tur med vädret igen & wild child.. vi båda var så himla trötta så vi somnade vid tvn vd elva så vi gick & la oss..
vaknade upp imorse & myste ett tag, våran 2 år & 4 månader dag idag .. efter det gick vi upp & kollade klart ena filmen. fixade ordning lite & så-.. jag åkte med tvätten till famor & lämande filmerna. daniel skulle på träning, sen vi rödlyset hamnar jag bredvid timothy & daniel haha,  värsta slumpen..

är hemma nu, har lämnat bilen, ska fixa mig lite. blir bråttom sen, ska hinna med 15.20 bussen till norrtälje, tveksamt alltså.. vi ska över till ek ikväll, peter fyller 50 år! ska bli kul!
men jag har ju fått en vagel, har blivit ännu större under natten, gör jätteont! men men haha..
nej nu ska jag göra mig i ordning.
ha en trevlig lördag!


14 augusti

idag har jag jobbat till klockan tre, efter jobbet växla jag tillbaka pengarna från egypten, sen in på jobbet & handlade lite för kvällen. min älskling föreslog en riktig myskväll för bara oss två, efter som vi inte har så mycket tid för varann i veckorna. en myskväll med lite champagne & tacos. så det blir det ikväll!
 
nu är jag hemma, ska skjutsa in min bror på träning, sen åka förbi mina älsklingar lisa & juni ett tag :)
vi hörs imorn kanske när jag lämnar tillbaka bilen här hemma!

jag har fått ett extra jobb!

glasögonorm


Leila

nu är jag hemma i lövstalöt, vi ska grilla ikväll, blir jättegott!
fick leilas piece of cake av mamma, tack!
ska nog baka en hel del gott ur den!



Balettakademien

nu har jag precis bokat in mig på yttligare en termin på balettakademien, flera från min tidigare grupp är kvar, så det blir kul, ska bli spännande med den nya läraren, men längtar tills aurora är tillbaka.
åh vill ta på mig mina tåspets nu!


13 augusti

i tisdags jobbade jag heeeela dagen lång..
även igår jobbade jag, halv tio till tre, sen mötte jag upp daniel så vi tog sällskap hem.
när vi väl var hemma, röjde vi upp lite hemma inför vårt främmande..

brita, bertil mickis & jesper kom förbi med några inflyttningspresenter. fick en soda streamer som kommer att vara väldigt nödvändig! vi fick även en smörgåsgrill & ett yatzy spel! så vi åt mat & spelade ..
var så härligt att se mickis stora härliga bebismage, hon är beräknad till nästa fredag :)
dom åkte hem runt nio tiden, jag & daniel satt uppe ett tag sen gick daniel & sov, stackarn är så himla trött, tycker verkligen synd om honom, förstår inte hur killen orkar..

jag rang jennifer så jag cyklade & mötte henne vid statoil, vi hyrde filmen i taket lyser stjärnorna, efter det cyklade vi till luthagens  livs & handlade lite smått.. sen hem & myste.. filmen var helt okej, väldigt sorglig, jag & jennifer satt & grät, sen blev det lite oc, sen heöt plötsligt var klockan ett så jennifer cyklade hem..

imorse kvart i åtta cyklade jag & lämna filmen, sen till ungdomshälsan & hämtade ut recept till ppiller.. hon tog blodtryck, hon frågade om jag tränade mycket jag hade jättebra hjärtslag, kul att höra! måste sätta igång nästa vecka ska jag försöka! väl hemma igen åt jag lite frukost..

runt tio cyklade jag till farmor, sen cyklade vi till therese, har varit barnvakt åt amanda idag. var upp på gränby & kikade lite, hittade två jättefin saker jag vill ha! typiskt.. gjorde ett kap, 49 kr för en ljusblått basplagg, lite tunika, jättefin..
mötte lisa & juni också, mina älsklingar!

jag ska hem runt fyra med mamma & pappa till lövstalöt, jonas, anna & ebba kommer ikväll, vi ska få våra glasögon, så nu jäklar haha¨, kommer jag bli mycket smartare! ska bli trevligt att träffa dom ikväll..
jag kanske hinner skriva sen ikväll :)

/ Louise


ikväll får jag mina glasögon

stockholmsbesök igår


10 augusti, myshelg med kanonväder

fredagen var härlig. rebecca kom hit under dagen & vi catcha upp lite, härligt att se henne, var så länge sen. blev en god lunch med färskpotatis & sill..
jag fick agera chaufför en del underkvällen men sen kom jag ialla fall till elins 18 årskalas! det var jättetrevligt, god mat & gott sällskap. blev en lång kväll. lite vin & ost & kex, kan det bli bättre?
jag var hemma vid tolv, då var daniel & timothy ensamma hemma hos mig & levde livet haha. sen sov jag & daniel kvar härhemma i lövstalöt.

i lördags åkte jag & daniel til stockholm, hässelby hem till kjelle & anita. vi åkte till långholmen, kollad epå det gamla fängeslet. fy satan så varmt det var hela dagen! hela veckan har ju varit kanon! hursomhelst hade vi tänkt åka till grönan jag & daniel, men tyckte synd om han eftersom jag inte åker så mycket. så vi skippade det & åkte ut på sjön istället i det vackra vädret.. vi åkte runt där i skärgården. alltså vilka hus det finns, helt otroligt. snacka om drömläge. en stor villa vid vattnet & sjötomt, en dag ska det bli sant haha! stockholm överhuvudtaget är så himla vackert!
när vi kom hem blev det grillning & lite vin, hade jättetrevligt, satt & pratade om det mesta.. kollade på film & sen myste..

igår, söndag, skulle vi åkt till skogås, brita & bertil, men blev ändrat. var så himal fint väder så vi åkte ut med båten istället. var så himla varmt & avkopplande..
vi fick skjuts till uppsala & visade lägenheten. promenerade från oss vid fyrishov, längsfyrisån, stannade & åt middag på tzatziki, jättemysigt, satt precis vid vattnet. dom har ju så himla god mat där!
efter det forsatte vi ner mot stadsparken, jättemysigt..
vi var hemma igen vid sju, då hyrde vi film & myste resten av kvällen.

idag har jag varit med lisa, juni & savitri hemma hos mig, gick ner & mötte dom på stan, vi köpte med oss lunch & jordgubbar hem.. dagen har varit jättemysig, verkligen. så himla kul att se hur juni växer & utvecklas. hon är för underbar.
kul att se hur lisa har vuxit som person, världens bästa mamma.
så vi har gjort en jättegod kycklingsallad till lunch hemma hos mig & ätit jordgubbar & glass :) mamma kom förbi med min nya cykel, så hon fick träffa juni :)
jag har haft en underbar dag som sagt med mina vänner & det lilla charmtrollet.
lisa du är verkligen för söt, min bästa vän!
nu är jag hemma i lövstalöt med mamma.. ska ät här ikväll, sen hem till min baby & mysa!

nu kommer massa bilder från helgen


jag kisar haha

emma & födelsedagsbarnet

vår vackra huvudstad

skärgården

underbar resturang

underbar mat

juni, lisa & savitri på besök hos mig idag första gången

sötaste tjejen

tant savitri & juni

du är lyckligt lottad med din familj :)

min nya fina cykel

7 augusti, en vecka med mina underbara vänner

i tisdags slutade jag 9, det var bara hemåt byta om & gå ner på stan, mötte upp savitri & pelin,pappa hade sett till så vi kom in på snärkes, så vi skulle gå & äta, men köket hade stängt, så det blev lite dans i en timme, kul att få dansa lite! vid tolv tide gick vi till max en snabbis, sen skulle jag ta halv ett bussen hem, då gick inte min buss upptäckte jag när jag skickat iväg bussbiljetten från mobilen. typiskt. så jag rang upp mamma, så timothy & ludde fick åka in & hämta mig & skjutsa hem mig..

i onsdags jobbade jag hela dagen, var hemma sent & gick & la mig..

igår åkte jag med mamma & ludde upp till akademiska, ludde ska röntga sin bröstkorg, det ångrade jag när han kom ut med ett litet plåster i armväcket. jag kände att jag var påväg att svimma, men klarade mig. usch jag klarar verkligen inte va sånt där, speciellt inte att se på när ludde har fått stå ut med det hemska.. efter det åkte vi & köpte present till elin. sen hem till lisa.. jag hade en lång mysdag med juni & lisa. vi gick & köpte lunch. det blev lax & grekisksallad. mums! 
det är kul att se en sån fin mamma, lisa är verkligen lyckligt lottad med en sån fin tjej. hon charmar alla verkligen! jag fick byta blöja på juni igår också, första gången för mig haha. juni har verkligen världens bästa mamma & pappa..
juni var så söt & somnade i min famn två gånger igår när jag gick runt med henne på axeln, så himla söt..
hursomhelst så gick jag från lisa vid fem tiden till mathilda som fyllde fem, där var det livat som alltid, jäkla busfrön haha..

sen runt sjutiden åkte jag & pappa & hämtade upp emma & åkte hem till mig. vi gjorde tacogratäng & drack vin & pratade om sommaren.. det var faktiskt jättetrevligt! daniel & timothy kom hem närmare halv tio, då klippte emma daniel. båda han & jag blev nöjda, jag bestämde haha, han får inte bli för korthårig..
emma åkte hem vid elva, hon måste ju upp & jobba.. timothy var kvar ett tag. sen fortsatte jag & daniel mysa ensamma..

nu är jag hemma i lövstalöt, jag tänkte gå ut & lägga mig i solen. sen hoppas jag att rebecca kommer förbi :) var så länge sen.
ikväll blir det lite party hos emma, elin fyller nämligen. 18. GRATTIS TJEJEN!





juni har börjat skratta lite, så himla söt!







4 augusti

igår när jag kom hem efter mary kay så rang savitri mig, jag blev så himla glad! hon är äntligen hemma från thailand! jag har verkligen saknat den lilla människan hur mycket som helst!


idag har jag inte gjort mycket, varit här hemma med ludde & timothy.. jag ska åka in & jobba om en timme typ, usch, inte kul, slutar klockan nio. jobbar imorn också!
ha det bra gott folk så höres & synes vi!

/ Louise

en underbar vän

anna har blivit en av mina riktigt nära vänner. hon är ärlig & rak rakt igenom & har båda fötterna på jorden. hon är hur go som helst & alltid glad. jag är glad att vi träffades genom våra pojkvänner. vi har haft några riktigt roliga stunder ihop. därför tänkte jag ladda upp lite bilder på mig & anna till & börja med från egypten :)
bilder på grabbarna får komma senare ;)

något annat riktigt kul är att förmodligen blir dennis & anna sambos ijanuari, ska bli så himla kul att anna flyttar till uppsala!




















 


jag vill se världen

dom sista veckorna har jag drömt mig bort hela tiden..
jag vill se världen, jag vill ut & resa!! jag & daniel har pratat om att spara ihop pengar i ett år ungefär & sen sticka iväg till thailand & vara borta så länge pengarna räcker! förstå så härligt, att åka till thailand, malaysia, fillippinerna, jag vill resa runt i asien! det vore något att satsa på det..
jag har varit i thailand en gång, men bara på ett & samma ställe i två veckor, vill åka runt i thailnad & upptäcka nya smultronställen!

vill även resa till paris, london & holland, där vi har en släkting. så någon gång om ett tag ska jag minsann ut & se det jag vill! vill även göra min nagelteknologutbildning, får se vad jag väljer att göra först.

nej! back to reality, nu blir det middag!


måndag kväll

dagen har varit lugn, blev inte så mycket sola idag, mest sitta ute på altanen..
snart kommer mormor & morfar hit, så vi alla ska äta middag här. sen ska jag hem & åka iväg på mary kay kick off. känns inte som att jag har sån stor lust med det.. men men. hoppas jag kommer hem ikväll till en ny fin tv bänk!
ha en fortsatt trevlig måndag kväll :)



/ Louise

3 augusti

tiden rinner iväg & sommaren försvinner, men just idag är det väldigt fint väder!

vad har jag gjort dom sista dagarna? jag jobbade torsdag & fredag, efter daniels träning hämtade mia upp oss & åkte ut till singö..
helgen har varit lugn inte hänt ett dugg, åkte ut till singö för dom lovade fint väder, men jag fattar inte ens att det finns meteorologer som yrke, fan jag kan spå vädret bättre! men men..

igår så åkte jag daniel & fredrik med mormor & morfar hem till uppsala, vi tre gick på bio, sommaren med göran, var faktiskt riktigt kul film enligt mig, man kan inte fövänta sig så mycket mer av svensk film men helt klart min humor! efter bion blev det max haha. sen hem & se på filmen yes man med jim carrey, tål inte den mannens filmer eller humor, usch inte alls kul. men daniel & fredrik skrattade hela filmen. vi gick väl & la oss vid tolv tiden.. fredrik sov mellan mig & daniel haha. så det var lite varmt måste jag säga!

imorse kom mia & emelie & hämtade fredrik vid tio, farmor kom vid halv tio. så vi åt frukost & så..
pappa kom förbi med nya borsbenet, så ikväll ska min babe snickra ihop det!

nu är jag hemma i lövstalöt, jag & farmor åkte hit, så himla fint väder, så ska ut i bikinin & lägga mig! sen ikväll blir det mary kay kick off!

daniels data suger & jag kan inte gå in på internet med den, så kommer inte kunna skriva så mycket jag vill, men ska försöka! & alla egypten bilder är på gång!

den här veckan kommer bli härlig ialla fall tror jag!
jobba två dagar
träffa lisa & juni
savitri kommer hem, gud så jag saknat dig
fira elins 18 års dag
emma kommer hem till mig & daniel
stockholm i helgen som det ser ut nu

/ Louise


RSS 2.0