TRÅÅÅK

har så grymt tråkigt, är pigg men får inte vara det, ska sova snart, dka upp halv sex imorn..
aja nu ska jag dra mig från datan!





CIAO

hemskt...

nu har alla släktingar åkt hem, var ett jävla liv här med mathilda & amanda. så söta :) höll på att skratta ihjäl mig, mathilda skulle viska sa hon, men hon vet inte hur man gör när man viskar så hon bara la sin kind mot min, så söt!
sen drog jag & mormor igång einar historian. det är nog helt ärligt det roligaste jag någonsin hört, skrattar så tårarna rinner! min faster hade ialla fall humor också & skrattade!
kollade nyss på kalla fakta, morden i arboga. alltså jag blir helt tokig. jag vet inte om jag ska vara arg eller bara ledsen. jag förstår inte hur man kan av bara svartsjuka brutalt slå ihjäl två småbarn med hammare & misshandla någon människa så illa. det är för mig helt ofattbart. jag har verkligen inte ord, gör ont i hela mig av att höra & se sånt,,,
lite roligare saker, jag & min älskling kom på en sak idag, fan vad smurfarna är bra! så vi laddade hem lite låtar hos daniel, så nu ska jag  sätta mig & ladda hem lite smurfarna :)
ska kanske se en film på datan eller något, har så tråkigt, är hemma själv, men behöver det också. ska upp tidigt imorn, ska jobba mellan 06.00-10.00, inventering, ändå en rätt så skön tid!
om vi inte hörs senare så hörs vi imorn eller något!
ciao!


31 augusti

GRATTIS PAPPA 42 ÅR & KUSIN EBBA 3 ÅR!

inatt hade jag en sån där riktigt jobbig mardröm, jag vaknade med tårar i ögonen & med att slänga mig upp ur sängen. sen såg jag att daniel låg bredvid mig & sen blev jag lugn & somnade om.
vaknade sen med väldigt grova svordomar skrikandes i huset, min bror la sig på en geting och blev stucken, stackars stackars ludwig alltså! efter det åt vi frukost & gav pappa present. jonas & ebba kom förbi ett tag, dom ska nämligen inte komma ikväll. sen åkte vi in till sdtan, ludwig hade match. sen rang daniel & ville att jag skulle komma, så jag åkte dit ett tag, vi gjorde lunch & så :) mamma kom & hämtade mig efter matchrn, vi åkte & hämtade pappas två tårtor på maxi.
nu är vi hemma & ska grilla, sen kom alla runt halv sex, så jag måste hinna snygga till mig lite..
daniel ska spela match i vallentuna, match ikväll igen, och imorn.. hockeyn är igång, & det är bara träningsmatcher nu. men jag längtar ändå, kul att gå på hockey!

måste bara säga grattis brorsan, jag visste att du skulle klara det, du är värd det här! LUDWIG GOES HOCKEYGYMNASIUM! kör precis samma fotspår som daniel, bygg & hockeygymnasium haha.

30 augusti

ojoj nu har jag inte skrivit på länge så ska skriva lite om vad jag gjort under veckan.
i tisdags åkte jag in till stan runt elva & mötte upp pelin, vi gick runt lite på stan, självklart blev det en blå tröja för min del att inhandla, 29 kr, ETT MÅSTE! i mötte upp savitri och gick till ahlbergs & käkade lite frukost. satt & pratade om vad som hänt undr sommaren, sen kom camilla ett tag :) eftersom det var jag, pelin & savve kan alla gissa vad vi gjorde hela dagen, ÅT!!! haha, vi gick ialla fall till jalla sen & åt hamburgare. efter det åkte vi hem till pelin & hängde ett tag .
pappa kom & hämtade oss runt halv sex, vi skulle på informationsmöte hos polisen om polisyrket. jag blev helt fängslad alltå. har varit inne på plois förr, men la det på hyllan, & har som sagt varit lite mer inne på nagelteknolog på sistone. jag vet att det är två helt olika yrken. men om man tänker såhär, det är svårt att verkligen lyckas som nagelteknolog, måste typ ha egen salong & mer att rbjuda en bara naglar, men då var ju jag inne på bruduppsättning & brud make up..
så polis är nog något jag ska satsa på, & kanske naglar me som ett intresse, men har en del saker att göra innana jag söker polisutbildning, t.ex. det största, skaffa körkort! men det kommer i vår. så pelin & jag blir värsta snutarna om några år! på kvällen åkt jag till rebecca & stefan, vi mötte upp daniel, jag & dabiel lagade mat & rebecca & stefan stod för nachos & cheddar cheese. blev en låååång kväll haha!
i onsdags vad kan man säga? jag jobbade jobbade jobbade, kom hem sent till min älskling & sov.
i torsdags, jobbade jobbade jobbade, kom hem sent & daniel hade gjort mat. sen hade jag & min älskling hade världens myskväll & badade, somande kvart i tio var så trötta.
igår jobbade jobbade jobbade jag, mötte upp daniel gick & köpte pizza, gick hem till stensson & hängde med rebecca :)
imorse var det upp tidigt, skulle åka till stockholm, balettakademien för att dansa balett med aurora, det var så himla härligt att vara igång igen med baletten. den här gruppen är tre år före mig i baletten, så vissa saker var nya & lite svåra. provar andra gruppen nästa vecka, dom som är på samma nivå som mig. dom ska precis börja med tåspets, så nästa vecka blir det tåspets, ska bli så himla kul!
kom hem precis, mormor, morfar, morbro & kusin är här, dom bygger altanen. ska hem till mormor & morfar sen & äta middag :) en lugn skön helg, preis vad jag behöver efter allt jobb & så.
ska sova med min älskling sen när han kommer hem från sin match i hudddinge!ska duscha & piffa till mig lite nu, hörs!
ciao




28 augusti

sitter hos maria nu & gör ina svenska uppgifter, bara en kvar sen om harriet godkänner dessa två :)
ska skriva mer i helgen om vad som hänt i veckan :)
ska åka & jobba sen klockan ett, jobbigt, orkar inte!




jag förstår inte, vad är det för fel.... ?

26 augusti

nu sitter jag här, är lite stressad, ska kila iväg till bussen snart, ska träffa pelin & savitri :) hoppas camilla kommer in sen!
jag måste ialla fall gå till hemtex och kolla på ett överkast till min säng, mamma hade dessutom rebatt där på  30 %
vet inte vad jag ska göra under tiden sen, om jag går till farmor innan mötet på polishuset, hon bor ju ändå precis bredvid där, eller kanske ringer rebecca, får se helt enkelt.
ikväll ska jag ialla fall träffa min älskling & mysa, han åker från singö till sin träning, sen ses vi efter den :)

nu måste jag kila!
ciao

26 augusti

Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende. Lys, lys som den stjärna du är. 
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med. Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig. Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på. Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två. Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land. Värme som sätter mig i brand
och jag känner hur du glöder min vän, passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen. Svårt att ta farväl, svårt att va isär. Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här. Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går. Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står. Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar. Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star. To my insperation and my shining star.
Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende. jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med. Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig














 
jag älskar hur du ligger bredvid mig & håller om mig, ser mig djupt in i ögonen & sjunger för mig.. hela kroppen pirrar till ,det är bara du & jag, du & jag mot hela världen









 


25 augusti

kom nyss hem från maarit, har kollat på mean girls, den filmen är faktiskt ganska värdelös men måste se den ialla fall!
eftersom jag har namnsdag idag så fick jag present va mamma som jag alltid får, fick ett jättesött örngott & en söt skål med mina favoritgodisar i, som dútta sa, hon vill nog att jag ska vara tio haha. men tack mamma!

snart ska jag krypa ner i mina stora säng & kolla på filmen angel, har sett den en gång, men ska se den igen :)

ha det bra alla!
ciao


på skålen står det:prinsessgodis







25 augusti, MIN dag

idag har jag namnsdag :) vaknade upp imorse, tog nio bussen in till stan, hade tid hos yolla klokan halv tio för att fixa min nagel som gått av, gick på en kvart. sen rang min älskling mig, sa att han skulle ta en tidigare buss till norrtälje, så vi sågs i stan & käkade frukost på MR Sandwich :)
gick efter det & solade & sen gick jag till farmor & var där, duschade & fixade mig. vi gick ner till venedig & åt dagens lunch, sen gick vi lite på stan, köpte en fin ny sjal & ett par örhängen :)
efter det kom vi hem, la oss i soffan, var helt slut haha, runt halv fem åkt ejag ner & mötte camilla, eller runt fem var hon. innan det gick jag in på mitt jobb & köpte choklad. dashti lät mig handla VIP i spelbutiken haha!
sen blev jag spion haha, bara camilla vet vad jag menar ;)
vi gick ialla fall till o'connors & åt fisch & chips, det var inte så gott som jag trodde.
var så himla kul för mimmi jobbade där, kul att träffa henne :)

nu kom jag hem nyss, ska till systrarna kallio & se på mean girls. har med en liten överraskning till maarit ;)

imorn ska jag träffa pelin, camilla & savitri :) sen klockan sex ska jag & pelin på informationsmöte på polishuset, vi två är inne på polisyrket, så om några år är jag & pelin dom mest fruktade i uppsala!
hörs sen, ciao!



IDAG HAR JAG NAMNSDAG


24 augusti

har precis sett filmen heartbreak kid, den var faktiskt lite rolig :) daniel har somnat & sovit i några timmar. känner också att jag är helt slut alltså, men snart kommer rebecca & då blir det myskväll sen med chips & dip :) eller morötter :)

nästa helg ska jag ialla fall vara hemma & ta det lugnt hela helgen, har varit mycket nu på sistone, dessutom  börjar min balett på lördag :) så det ska bli jättekul! på lördag kommer också, jonas, anna, ebba, mormor & morfar hit, hjälpa till med altanen, så det ska bli mys :)

ciao!

24 augusti

i torsdags & fredags jobbbade jag, gick bra förutom att en viss kollega som inte är så populär började diskutera med mig när jag skulle sluta.
ialla fall efter jobbet runt åtta åkte jag hem till daniel, lämnade min väska & sminkade mig lite, sen gick vi till mc donalds för att äta en snabb enkel middag. sedan knallade vi vidare till min kära underbara älskade faster. hon & hennes grannar hade  haft kräftskiva, så vi kom & satte oss & drack lite cider :) runt tolv tog vi ner en taxi till stan, vi skulle in på flutret, tur att man har en pappa som vakt ibland! som fixar in mig överallt ;)
inne på flustret hade vi verkligen jättekul, dansade & drack min favorit, lakritsshot..
träffade en "kompis" till therese han hade jag & daniel kul med haha!
vi drog hem när det stängde, klockan tre. jag & daniel promenerade till max & sedan hem, när vi kom hem kollade vi på jörgen perssons semifinal, men somnade ganska snabbt.

igår gick vi upp, rätt slitna, ångrade alla dessa shotar vi köpte & blev bjudna på. mamma kom & hämtade oss, åkte till therese och hämtade vinet och daniels tröja, åkte & köpte det ssita inför kräftskivan.
när vi kom hem gick vi ut  fixade ordning allt i lokalen. kom hem & lagade den där woken som jag fått recept av från mia, blev jättegott!

dom flesta kom runt sex, vi käkade runt sju, hade jättetrevligt. sen bestämde vi oss för att ta dit lite fler folk. så daniels kompisar från singö kom, micke, kaj, viktor & markus. jenenifers grabbar,  pontus, tobbe, DP & någon mer haha.
alla hade skit kul verkligen!det var lyckat :) sen blev det ,issförstånd som jag blev väldigt ledsen för, men men, sånt som händer :(

idag har jag & daniel städat ur lokalen, ska ut nu & plocka ur maskinen. idag ska vi grilla. sen in till stan & leka med rebecca :) rebecca, du är verkligen helt underbar, du är bara du, och det är så jäkla bra! <3

ciao!



20 augusti

igår var jag & fixade mina naglar, blev nöjd, yolla tipsa om en bättre nagelskola, mer central, dock lite dyrare, men 24 000 kr kostade den. ska gå den om ett år.  hon sa dessutom att hon behövde hjälp, så om hon inte hittat någon inom ett år så börjar jag där :)
träffade rebecca igår på hennes elevhem, wattholma :) var så stort! men mysigt :) vi satt & pratade & läste tidningar, sen gick vi hem till daniel, kantorn, såg på två dokumenärer, en hemsk om hedersmord. sen däremot, var en dokumentär som hette, HJÄLP-JAG KAN INTE SLUTA FISA! gud så vi skrattade, ojojoj..

idag var jag till frisören, klippte en decimeter, lugg, så jag kan ha sned & rak, en ganska mörk toning med violetta partier :) jättenöjd som alltid :)
sen träffade jag camilla & åt lunch, efter det hem till anna & umgicks, jättetrevligt :)
mamma & pappa kom & hämtade mig typ halv fem, åkte till ikea & köpte min nya säng, självklart när vi kom hem så var det en sida som var fel. fick åka in igen. lämnade då ludwigs säng hos daniel så vi har en dubbelsäng där med :) 
så nu står pappa & daniel & bygger ihop min säng & dricker öl :)
skulle lagat en wok ikväll som jag tagit recept av mia :) men får bli i helgen, nu blir det bara tunnbrödrulle :)
hörs alla! :)








16 augusti

har precis skaffat det här nu, ska på middag till stensson, sus fyller åt, sen blir det party ikväll! :)
ska försöka fixa det här haha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0