30 juni

igår kom jennifer hit & solade & badade med mig, timothy & kim kom hit också oinbjudna & badade haha.. riktigt skönt i poolen, 22 grader, helt otroligt!
jag lagade mat & matlåda till grabbarna, pasta carbonara,blev riktigt gott! på kvällen skjutsade jag & hämtade ludde på träning ute i bergsbrunna. under tiden åkte jag till jennifer på max & hängde i en halvtimme haha! väl hemma kollade vi på film, sen skulle vi sova, var så jääävla varmt så jag gick ner & kollade på oc ett tag..
imorse skjutsade jag grabbarna till jobbet sen när jag kom hem så sov jag i några timmar. rang upp kjelle, vi ska dit & hälsa på i hässelby eftersom vi ska hämta upp mamma & pappa på arlanda vid halv tio ikväll.. är faktiskt precis två år sen jag var där, har varit där mer sen dess men jus idag, för då sov vi där, jag skulle till rhodos den 1 juli. lite coolt hihi. så vi ska dit & äta middag ikväll.. ska bli trevligt! :) nu ska jag sluta skriva & ta mig in till stan & hämta upp jennifer & farmor, blir nog lite sol & bad idag med här hemma :)
ha  en bra dag!


29 juni, älskade sverige

gud vad sverige är underbart såhär års!
denna helg  har varit kanon..
det började med att i lördags kom dennis & anna ut vid halv elva tiden, det var bara packa oss in i bilen & rulla iväg mot hallsta, daniel & dennis skulle se aik norrköping mötas & fredrik skulle vara bollkalle.. så jag & anna åkte & handlade inför kvällen & sen hem & stekte med emelie. vi låg & pratade & drack massa saft! sen blev jag & anna sugen på korv så vi åkte & köpte något att äta när vi hämtat grabbarna i hallsta.. när vi kom hem bara packade vi ihop allt & drog ut med båten.. vi hade jäkligt kul påväg ner till båten, orkar inte skriva varför.. men jag kan säga att jag skulle backa upp i en fårhage haha! när vi väl var ute på ön lassa vi upp allt på berget, fick ta en annan ö i år, andra var upptagen, men den här var minst lika fin! daniel skulle ner & tvätta händerna & ramlade i, han lyckas alltid alltså haha! vi grillade ialla fall & hade trevligt, åt jordgubbar.. sen insåg vi ganska snabbt att ingen ville sova kvar eller sätta upp något tält. så vi åkte hem igen runt tio elva tiden. då var det soolnedgång, gud så fint det är ut över havet..när vi kom hem så kollade vi på film, jag & anna somnade direkt typ haha..
igår, söndag, åkte vi ut med den stora båten med micke, emelie & fredrik, dennis & anna.. det var jättemys. skönt att det fläktade lite ute vid havet. var ju så stekhett inne på land! där låg vi ialla fall i några timmar.. grabbarna & emelie simmade ut & la sig på en liten plätt ute i vattnet & stekte.. vi grillade korv & bara njööööt. sverige är verkligen helt underbart.. när vi åkte hem runt tre fyra tiden tog vi oss ett dopp i backby, där var det riktigt skönt, 22 grader!  efter det åkte dennis  & anna hem. jag & daniel avr kvar & åt tacos till middag sen tog dom ett kvällsdopp sen rullade jag & daniel hemåt till uppsala. köpte med oss lite mys hem & kollade på film med farmor & ludde.. var så himla trött igår men svårt att sova pga värmen!
imorse skjutsade jag ludde & daniel till jobbet, & skjutsade hem famor, hon skulle tvätta & hålla på.. så nu har jag suttit vid datan, ska ner & äta frukost sen ut i solen. hoppas på lite sällskap så slipper man plaska själv i poolen haha. hörs senare!


sötunge





härlig bild

jag


fin bild


emelie badar oavsett temperatur

sommar & sol

gud vad sverige är underbart på sommaren! så jäkal hett det är! åkte in & klippte mig idag & sen hämtade ut mitt pass. sen har jag, therese & småtjejerna & farmor legat ute i solen & badat i poolen. doppade mig en gång, kallt men skönt, väldigt svalkande haha! tjejerna badade  hela tiden ialla fall.. vi åt pizza till lunch, mm så gott! var in till stan nyss, köpte sovsäck till imorn. ska in nu igen & vattna blommor till pappas kompis sen hämta ludde, sen åker jag & daniel till singö.. imorn blir det mys, åka ut på en ö & sova kvar & steka på söndagen!
ha en bra helg, njuuut av denna härliga sommar!




26 juni

igår efter jobbet hämtade jag killarna & åkte hem, jennifer kom så vi åkte ut & åkte bil, åkte & handlade vattenmelon & saft! sen kollade vi oc när vi kom hem. amanda & mathilda sov här igår.
imorse skjutsade jag killarna till jobbet, var hemm strax efter sju, så jag har kollat på tv, nu har tjejerna vaknat. jag ska gå in i duschen & sen ta bilen in till stan, ska klippa mig & hämta ut mitt pass, sen hem & ligga i solen hela dagen till vi åker till singö ikväll! ska pressa, har ju jobbat hela veckan haha..


Michael Jackson död

imorse vi fem tiden vaknade jag till & kollade på min mobil. min jobbarkompis ferial hade skrivit att michael jackson var död, trodde henne inte, så gick in på internet, det stämde. jag vet inte men det kändes hemskt. nog för han var speciell. men vilken jäkla musiker. hans låtar var grymma. en favorit var billy jean. han skulle göra come back om några veckor.
vila i frid, detta är en världstragedi


25 juni, löön

jag har inte skrivit på ett tag, har inte gjort något speciellt. har jobbat hela veckan, kommit hem, fixat med mary kay & hämtat grabbarna från träningarna.. så har inte haft så mycket kul att skriva om haha. det känns ju ganska tråkigt att jobba dom här fina dagarna. men idag jobbar jag ,sen inte förrän nästa fredag, så har sex lediga dagar, blir som en semester vecka. men mycket ska göras, flyttar på tisdag! helt sjukt. mitt rum är typ utplockat, farmor håller på om dagarna.. känns konstigt.. men men,,
igår jobbade jag ialla fall till klockan tre sen ååkte jag & hämtade lisa, saknade henne så jag tog med mig henne hem! vi satt ute på altan & fikade & åt mat..satt & pratade om lillan som kommer närsomhelst. jag har sagt att senast onsdag kommer hon, momor & farmor trodde natten till idag, men ack så fel dom hade! hade ialla fall trevligt med min lisa :) vi åtke ut & lämnade sista mary  kay produkterna.. sen lämande jag lisa, hämtade jennifer & sen grabbarna från träningen. när vi kom hem kollade vi på tv & bakade kladdkaka. pratade & bestämde planerna inför helgen  med anna & dennis, det blir tagga inför egypten! vi kör midsommar den här helgen, åker ut på en ö & sover kvar sen solar hela dagen efter..
kom ialla fall hem nyss, lämnade daniel på jobbet, tankade bilen.. jennifer ligger nere i soffan & sover, vi kollad epå oc igår kväll, men jag decka vi tolv tiden, var så himla trött. ska nog ner & äta frukost & kolla på oc, sen ska jag jobba idag. så jag jennifer & farmor åker in sen.. jobbar 11-19.15. drygt, men mikaela jobbar nästan samma tid som mig så det blir kul :D ha en bra dag allai solen, själv ska jag sitta inne hela dagen i en kassa.!


söta lisa med lillan

jennifer bakar

kladdkaka med blåbär & jordgubbar

matlagning

jag lagade middag idag, blev spaghetti & köttfärrssås med dom ingredienser som vi hade hemma.
blev jättegott!

det här var var jag slängde i:

köttfärs
gul lök
vitlök
krossade tomater
matlagningsgrädde
tacosås


KÖRKORT

GRATTIS MIN SÖTA ANNA TILL KÖRKORTET! jag visste att du skulle greja det!

23 juni

imorse var man uppe med tuppen, vaknadae vid fem tiden & åkte till arlanda för att lämna mamma & pappa. känns faktiskt lite kostigt måste jag säga. dom har aldrig varit bort så länge. kommer faktiskt sakna dom tror jag. vi sa ialla fall hej då på arlanda & kramades. sen åkte jag & daniel & köpte en frukost macka på donken till frukost. skjutsade daniel till jobebt & sen hem. nu sitter jag här. ska sminka mig  lite & så sen sak jag ta bussen om en timme typ.. ska jobba halv tio till två, skön tid!  farmor kommer hit idag, vi ska börja packa till lägenhten nu när mamma & pappa är bort, så det mesta är klart tills dom kommer hem, tur att farmor älskar att städa haha! men men nu ska jag inte sitta här mer, vi hörs kanske senare!
ååh jag kan inte sluta längta tills vi åker till egypten, det är två veckor & fem dagar kvar! komer bli helt underbart!


22 juni, midsommarhelg

i fredags på midsommarafton
så kom bertil, brita & martin, familjen brolin & jag träffade för första gången daniels farbror tony. det var inte direkt härligt väder, regnade inte men var regn i hela luften så ändå fuktigt & lite kallt.. men vi tog oss ner mot midsomamrst¨ngen för det är ju bara ett måste. sen åkte vi hem & dukade upp för midsommar mat. jag tror faktiskt jag lärde mig tycka om sill denna midsommar, äntligen! vi hade det trevlgit & satt & skratta & pratade. dom flesta drog vid sex tiden, men thorin & vi fortsatte! hade så himla kul, jag, daniel & mia gick ut på promenad, ca 100 meter, svårt att förklara men kul var det gud så jag skrattade! när vi var tillbaka blev det tårta & champagne! hursomhelst så kom vi väl ialla fall i säng hyffsad tid, var så himla trött! emelie kom upp & prata med mig, var kul, var ett tag sen sist vi verkligen var ensamma som vi alltid var förut.
på lördagen tog vi det lugnt, var ganska fint väder, daniel  & emelie gjorde iordning båten. vädret var fint, men kom lite regn på eftermiddagen..   vi åkte ialla fall in till grisslehamn  & skulle spela minigolf, men var så mycket folk så vi köpte glass & gick lite vid hamnen..  på kvällen skulle vi tävla vem som avr uppe längst. jag vann! kollade på "jag vet vad du gjorde förra sommaren" , emelie somnade & daniel & dom kollade nere. sen somnade daniel när vi skulle börja se "jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren". så vi gick & la oss..
gårdagen söndag, gjrode ingenting, kollade klart på filmen & sen kollade vi på fucking åmål, ahah gud så dålig den är hade glömt. men någon film jag vill se är sanning eller konsekvens.. dagen rann iväg & vi åkte hem runt sju tiden.. när vi kom till uppsala så åkte vi in & sa hej då till savitri på max. satt med henne & pratade ett tag. sen åkte iv hem, kollade film & sov..
imorse åkte vi alla in till jobbet, jag öppnade, skulle vart ledig, men ställde upp för min vän mikaela. sirekt på morgonen kände jag att jag mådde illa. så jag fick ringa & be någon sätta sig i kassan,sprang upp & kräktes, trodde det var lugnt, sen höl jag ärligt på att kräkas på en kund, men fick springa upp & låta det komma ut igen. har hänt några gånger nu på sistone när jag öppnar att jag mår illa, konstigt.. allmänt varit en dryg dag, har verkligen insett hur känslig jag är. började gråta när jag kräktes, vet inte varför, började nästan gråta när en kund, döv, dum pensionär höjde rösten till mig.. usch hemska dag.. efter jobbet gick jag & mamma & köpte italiensk glass på martina. åkte & fixa pass till mig. sen förbi hem till anna & karin & fiakde & hämtade en tv & tvbänk till lägenheten :) efter det köpte vi med oss kinamat hem. så nu sitter jag här & ska snart skjutsa in ludde på träning & hämta min älskling.. ikväll blir det beck & mys..
imron blir det upp vid femtiden,ska skjutsa mamma & pappa till arlanda imorn! sen jobb.
vi hörs imorn!


fick smörblommor av min älskling under promenaden  haha

chokladtårta med tryffel

denna underbara härliga kaka gjorde jag igår, här kommer receptet!

Chokladtårta med tryffel

Ingredienser
15-20 bitar
150 g smör
3 dl strösocker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl

Tryffel:
1,5 dl vispgrädde
2 msk smör
200 g mörk choklad
0,5 dl rostade pinjenötter

Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Ta den från plattan. Rör i socker, kakako & vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget & till sist mjölet. Bred ut smeten i en smord & bröad rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min, kakan ska vara lite lös i mitten. Koka under tiden upp grädde & smör i en kastrull. Ta den från plattan. Hacka chokladen, rör ner & låt smälta. Låt tryffeln halvstelna i kylen ca 1 timme. Bred den över kakan, strö över pinjekärnorna. Låt stå kallt minst 1 timme före servering. Skär i smala bitar.


vi valde jordgubbar istället :)


18 juni

igår var det något fel på blogg.se, jag skrev tre stycken långa inlägg & försökta spara som utkast men dom blev bara några rader. konstigt, måste funka nu!
igår ialla fall på dagen så var jag med lisa en stund, vi var på gränby & åkte & kollade på vår nya bil, pappa såg så stolt ut när han kom åkandes i den!
när jag väl kom hem städade jag & bakade & åt lunch &  kollade på oc, ovanligt va? sen kom mamma & pappa hem då var det fullrulle att börja fixa för spakvällen. alla kom runt halv sju tiden & det gick faktiskt bra. fick höra mycket positivt & det blir man alltd glad av :) när tjejerna åkte hem så kom ludde, daniel & simon hem, då hade jag fotspa & lät dom ta hand om fötterna, det behöver hockeyspelare! men daniel ville inte, han tyckte det var bögigt haha, likaså pappa haha. men simon & ludde satt där ute & gnuggade fötterna med deras filar.. efter det gick jag & daniel upp till sängen & tittade på tv & somnade..
idag ska jag jobba mellan halv tolv till halv sex, hem & packa väskan till midsommar. sen tar jag & daniel bilen ut till singö ikväll! så det ska bli mys! midsommar blir ganska lugn, alla daniels släktignar som brukar komma kanske inte kommer pga det som hänt. men vi alla tänker på dig & vet att ingen skulle klarat sig bättre än dig för du är så stark!
hurosmhelst blir det mysigt & få äta lite traditionell mat & umgås & gå ner till midsommarstången & få klä upp sig lite :)
ha en bra midsommar!


det här söta marinlinnet köpte jag i´tisdags :)

spaklass

ludde & simon filar på

dom tyckte det var underbart med fotbad!

skor

här är dom snygga skorna jag köpte i barkarby



något mer än bara mina dagar?

jag har tänkt på en sak. jag skriver bara i min blogg om vad jag gör i mina dagar, kan bli ganska enformigt eftersom jag för det mesta, jobbar, träffar vänner & myser med min pojkvän haha.. dom flesta har liksom något dom skriver om, exempel kläder, mat osv.. det som inspirerar mig & jag tycker är kul är självklart kläder, naglar & matlagning.. kanske skulle börja fokusera mer på det & skriva mer om det.. frågan är hur? jag kommer nog på något så småningom!





16 juni

igår jobbade jag, min söta mikaela jobbade också så då var det kul! efter jobbet åkte jag & tankade & hämtade upp mamma & pia från bion. vi köpte hem & smakade nya marabou, limited edition med frystorkade jordgubbar i, den var JÄTTEGOD! smakar som något annat men kan inte komma på vad haha, daniel tyckte däremot att den inte var god.. igår tog vi det lugnt & gick upp & la oss, har blivit en vana att jag kollar på sex & the city varje kväll innan jag somnar..
imorse gick jag upp vid tio tiden. har ätot frukost inte gjort så mycket mer, har ringt & pratat med hannah & försökt fixa min dosa genom banken, men det funkade inte. så får gå in med den till anders istället. nu vet jag inte vad  jag sa göra.. ska nog städa mitt rum på riktigt, bara det att det är så mycket saker i mitt rum, daniel har två väskor här också eftersom han har varit tvungen att bo här nu innan vi får lägenheten. & jag tycker det är jobbigt att bara jobba kvällar hela tiden. alla i familjen går upp vid sex tiden & åker halv sju, när dom slutar åker jag till jobbet & är hemma vid tio. inge kul alls, känns bara tråkigt just nu med jobbet.. jag vill bara ha söndag 12 juli nu så jag får komma iväg ett tag & sen när jag kommer tillbaka igen är det slut på sommaren & jag får normala tider igen!
idag innan jag börjar jobba ska jag gå & byta klänningen jag köpte på vila, känns som att den inte var värd 200 kr.. tror nästan det är första gången jag lämnar tillbaka ett plagg, men men, någon gång måste vara den första..


längtan

nu har jag ätit en god lunch, en sallad! har kollat lite på oc under tiden. beställt en klipptid nästa fredag.. har tänkt på lite saker. jag har mycket att se fram emot nu.
* närmst kommer midsommar på fredag, oavsett hur det blir älskar jag den högtiden!
* flytten den 1 juli, jag & min älskling får en egen lägenhet
* 12 juli egypten med anna, dennis & min älskling

ja det är väl dom största grejerna. ska bli så himla kul! känns inte så kul med jobbet nu  när jag jobbar så lite & så kort pass endast kvällar. ska försöka hitta ett heltidsjobb efter sommaren, innan nagelteknolog kursen. men men. nu måste jag klä på mig, jag tar bilen in till stan istället!
ha en bra dag!

vill inte städa

haha kommer på mig själv med att göra allt för att inte städa. går & tar fram tavlor jag vill ha i lägenheten, funderar & klurar över midsommar, kollar på tv i mitt rum & kollar in lite bloggar på datan. nej skärpning nu louise! vi får se hur det går haha, ska ta bussen till stan om två timmar, ska hinna städa, äta lunch & sminka mig, see yah!
hoppas att vi åker ut sådär på en ö som vi gjorde förra året, hoppas anna kan det skulle vara underbart!

jag & min bror

hitta den här bilden på mig & ludwig på min student :)

15 juni, en helg som chaufför & bio

idag är det 2 år & 2 månader med min Daniel

i lördags
åkte jag in & hämtade upp jennifer. min brorsa & hans kompisar skulle ju på maskerad. så vi hjälpte dom klä ut sig, fick ta lite saker av mig bara hahah. klockrenast var martin i min korsett! hursomhelst skjutsade vi dom, jag & jennifer fick ta varsina bilar & skjutsade dom.. vi var väl hemma igen vid kvart it iolv, hann se ett avsnitt av oc, sen hämtade mamma & pappa & sen grabbarna igen. vi var väl framme & skulle hämta grabbarna runt jvart i två tiden. var bråk där & alla äckliga fulla människor sprang runt & skrek att dom skulle döda någon som slagit en kille. jag skulle hämta min bror & hans kompsiar. men det tog ett tag, jag & jennifer försökte i tjugo minuter sen fick dom komma ut. idioter det finns! äcklig bönder-.. när vi skulle in till stan satt ganksa så onyktra max, smarthuvet tappa ut mibilen, i 90 km/h. vi stanna & skulle leta, han hittade den konstigt nog haha. enda som itne var med var minneskortet, jäävla tur haha! in mot max, sen ut mot sunnersta & gottsunda för att lämna grabbarna. jag jennifer & ludde var hemma runt fyra tiden. jag & jennifer tvingade oss att kolla på ett avsnitt av oc, men vi somnade haha!
igår vaknade vi runt tio tiden. kollade oc & mamma gjorde en god frukost med amerikanska pankakor & bacon.. jag skjutsade in jennifer till jobbet & åkte förbi daniels gamla rum, han hade besiktning. han klarade det haha. hemma fixade jag mig & åt is tort sett. in till stan igen, hämta grejer hos hannah, släppa av daniel till dennis & sen till jobbet. jobbade mellan kvart i fyra till kvart i nio..  sen gick jag älskling dennis & jennifer på baksmällan. kan säga som alla andra. den roligaste film jag sett, man skrattar verkligen hela filmen! efter det var det hem & sova & mysa!
idag, ja , nu sitter jag här, vaknade elva. ska försöka städa mitt rum. tvn funkar itne, måste vara ödet att den inte funkar så jag ska bli tvungen att städa. aja får väl försöka! ska jobba ikväll mellan halv fyra till åtta, sen hem & mysa med min älskling! ha en bra dag om vi inte hörs mer!






måste bara skriva om en sak. mordet på therese. jag har verkligen löst allt om det & följt det. det är så hemskt att svartsjuka kan leda till mord. att någon kan "pusha" på en. låt dom lida för all framtid dom är inte värda ett skit. dom döda en oskyldig tjej pga att "mördaren" flirta med denna ugna söta oskyldiga tjej. fan de tär din pojkvän du ska vara arg på inte tjejen han är på! jag blir så arg. dom är 15 år.  dom får ialla fall leva med detta i deras liv, de tär väl ganska plågsamt. men ni är inte värda ett skit!
jag hittade therese blogg, bilddagbok & hennes vänners bloggar hemskt att läsa..´

13 juni

igår åkte jag & daniel till singö efter jobbet, innan blev det middag på donken haha. träffade pelin, en snabbis, var kul, var ett tag sen jag träffa henne! vi hinner aldrig ses med tanke på jobbet.. men men.. jag & daniel lyssnade jättehög musik i bilen & hade allsång haha! vi var framme vid tio tiden. kollade på en film som handlade om ett flygplan som blev kapat, var faktiskt bra.. sen somnade vi,,
imorse gick vi upp & tog det lugnt, skjutsade daniel till bussen, han skulle till dennis & fira hans student med dennis pappa, så jag passade på att åka ut till mormor & morfar på väddö till husvagnen. det är alltid mysigt i deras husvagn & kul med mormor & morfar! jag & mormor åkte till ica & köpte en jättegod pastasallad jag älskar! när vi åt kollade vi på sjukhuset. det var avsnittet där timothy blev hämtad i ambulans efter en match & min älskling var med i några sekunder, såg direkt att det var han hihi! hursomhelst åkte jag hem runt ett tiden, åkte till gränby & mötte upp mamma. köpte en klänning & lite underkläder, sen köpte mamma lite inflyttningspresenter till mig & daniel. två jättefina lampor & stora härliga handdukar! när vi kom hem åt vi pizza & kollade på oc. skjutsade mamma & pappa till en inflyttningsfest. ska in & hämta jennifer snart. vi ska skjutsa ut min bror & hans kompisar på fest. så vi behöver två bilar. så jennifer & jag ska vara chaufförer hela kvällen & sen hinna ha oc marathon & äta fruktsallad. en fullspäckad kväll helt enkelt haha!
ha en fortsatt trevlig lördag!


redo att rulla iväg

nu har jag ätit en kanonfrukost! meed ägg, smörgås, & massa färsk anans, mums!
jag & min brrosa är klara nu ska åka in & hämta upp mamma. kanske åker & kollar på lite handdukar till lägenheten, ska till farmor innan jobbet ett tag, hörs imorn.
KRAM!

12 juni

min klass igår gick faktiskt bra, fick en del sålt så det var kul!
efter det hämtade vi upp daniel & åkte hem & myste..
idag ska jag jobba, halv fyra till åtta. sen ska jag & daniel åka ut till singö & sova där. ska försöka umgås lite med emelie. var länge sen vi verkligen gjorde det.. blir dock en kort vistelse ska hem på lördag dag igen, men mysigt att komma iväg. jag längtar tills måndag & nästa vecka, den kommer gå snabbt & sen är det midsommar! längtar!
nej nu ska jag ner & duscha & fixa mig, ska in till stan runt ett med bilen & lämnatill mamma. kankse ska åka & kolla på lite grejer till lägenheten. är så kul att leta saker! jag & daniel ska skriva en änskelista till vår inflyttningsfest vi ska ha sen också :) helt ärligt, så tycker jag att det ska bli lite läskigt att flytta.  men känns säkert så nu bara,
vi hörs imorn!: )

11 juni

igår träffades jag, savitri & hannah på waynes & åt lunch. pratade lite mary kay & efter det gick jag & savitri till donken & åt glass. sen jobbade jag mellan 17-21. missade sverige matchen. jennifer & daniel var på o'learys & åt middag& kollade, så jag fick alla resultat & sverige vann!!!! efter det mötte jag upp dom, jag åt middag på donken haha, bara för att få ett sånt där coolt cola glas! efter det åkte vi hem & gick & la oss..
idag har jag inte gjort något, förberett mig lite för kvällens spaklass för mammas jobbarkompisar. så vi får se hur det går, känner mig inte så jättetaggad. men men blir säkert kul sen.. efter det ska vi hämta upp daniel & åka hem & mysa.
ha en bra dag nu!

10 juni

om en halvtimme ska jag åka in till stan & möta upp savitri & hannah, savitri kanske ska bli mary kay konsult  :) så vi ska äta lunch & prata. jag måste prata med hannah inför morgondagen.. sen blir det jobba mellan 17-21.. den här veckan blir lite jobbig, jag & daniel hinner inte ses, vi går om varann, han jobbar 7-4, sen börjar jag jobba & är hemma till halv tio. han ville gå på bio ikväll, premiären av baksmällan, men det får nog bli på söndag :) nej nu ska jag klä på mig & ta mig neråt, ska in till stan snart, måste hitta något att ha på mig :)
hejdå!


naglar

nu har jag pratat med naglar.com. jag var så inne på att göra det nu i augusti, men jag tror inte jag hinner, med tanke på att jag har ledig en vecka in i augusti. måste hinna jobba. men nu visade det sig att det finns en kurs som börjar i november. det är perfekt! så den tror jag att jag kommer att ta! hinner få ihop lite mer pengar & fixa mer i lägenheten då. så nu känns det bra, känns som att jag kommer köra på det! nu idag har jag hunnit plock undan lite kläder, har inte orkat mer, har så himla ont i huvudet. så nu ska jag äta lucnh & titta på oc. har kollat runt lite på internet på olika saker, hitta ett par jättefina panellängder till vardagsrummet som passar till fondväggen, men måste såklart höra med min älskling också, vi är två som ska bo i lägenheten hha..
ha en bra dag!

just det, vet ni vad! min pappa träffa peter forsberg när han vaktade på sverige matchen på råsunda i lördag, fattar ni hur coolt det är, självklart fixade pappa autograf. VI HAR FOPPAS AUTOGRAF!!!!! INTE LITE COOOOOOOLT VA?!


9 juni, studenten, mottagningar

nu har jag inte hunnit skriva sen i fredags men nu blir det skriva!
fredag: jag & mamma & ludde åkte in till doktoron, kollade lite snabbt på min rygg & levefläck.. efter det åkte vi till intersport & senare till boland. mötte upp familjen reinvalds plus mormor, morfar & moster thorin!  kan säga att det var bra kyligt i luften inte alls som när vi tog studenten förra året, då var det närmare 30 grader! runt halv tolv sprang min älskling ut, är så stolt över att han tagit studenten! massa söta saker fick han runt sin hals, där stod vi & minglade ett tag sen gick vi till maarit & grattade henne! gick med daniel till hans flak & vinkade av honom & hans klass. när han stod där tänkte jag verkligen: FAN VAD SNYGG MIN MAN ÄR!
haha hursomhelst åkte dom iväg & vi skulle åka hem, jag körde, var helt kaos på vägarna, en väg som normalt tar 30 sek tog ca 10 min haha. när vi kom hem åt vi en pizza, var så himla hungriga! runt två tiden slängde vi oss in i bilen till stan igen hem till daniels studentrum, där åt vi kladdkaka & umgicks lite. daniel var ganska så hes efter flaket haah! runt fyra tiden rullade vi hem till annas mottagning, hon kom lite senare men gud så vi skrattade när hon kom, tror hon var lite på pickalurven haha, efter anna åkte jag & mamma hem & gick på maarit & saras mottagning. det var trevligt där, vi gick ut till den stora granen, ett ställe vi alltid lekte vid när vi var små, tog ltie kort. jag blev inte fin på ett enda därför laddar  jag inte upp några haha, bara på maarit & sara :) efter det sprang jag hem & snygga till mig lite sen tog jag, sara, maarit & saras pojkvän bussen till stan. jag mötte upp daniel & vi gick til stadsparken & öppnade en champagne & skålade sen runt kvart i tio gick vi in på bj, var så jäkla kallt ute! vi gick ialla fall in gratis, papap såg till att vi stod på listan. kvällen var väl ganska lugn. kändes som att alla var på skaris. det var liksom jag, daniel & robin som hängde hela kvällen. så vi hade ganska kul men sen blev det lite för mycket av det goda så timothy & jennifer kom & hämtade mig & daniel vid ett tiden, vi åkte hem till jennifer & skulle ha efterfest men studenten själv slocknade & jag var bra jäkla trött, jennifer sprang runt & levde liv haha! så vi somnade väl runt två, timothy åkte ner på stan igen..
var ialla fall en grymt rolig dag! GRATTIS ALLA STUDENTER!
lördag: jag & daniel gick till bussen vid sju tiden, gick förbi donken & köpte fruskot & drack mjölk, smakade underbart kan jag säga! micke hämtade oss kvart över åtta i hallsta sen var det hem & sova i några timmar. gick upp vid halv tolv tiden. var tvungna att fixa till oss för allt främmande som skulle komma! så runt två tiden kom alla. daniel fick massa bra presenter,han fick massa saker till vår lägenhet så nu har vi ltie grejer, & det bästa, allt matchar ihihhi! det var lite kul att mangan började ta saker förgivet när han fick höra att jag & daniel skulle flytta ihop, han trodde vi skulle skaffa barn inom ett år ahha, men då fick vi lugna ner han lite haha! dagen var ialla fall jättetrevlig, god mat & jag åt ost & kex & drack röd vin, underbart! när alla åkt hem drog familjen reinvalds ner till familjen ek & kollade på fotboll. blev så irriterad när sverigen förlorade! usch! etrt jävla skitmål fick danskarna släppa in & vi hade världems chanser.. efter matchen gick vi ialla fall hem & kollad epå patrik 1,5, jag somnade tyvärr haha var så himla trött. gick upp lite före min baby & la mig..
söndag: vi satt ute i solen var faktistk riktigt varmt i söndags! gjorde ingenting, åkte till uppsala runt två tiden & tömde daniels rum, det tog väl några timmar. efter det åtke vi hem & åt mat, åt färskpotatis för första gångem gud så jävla gott det är alltså! när vi ätit åkte vi in & träffade dennis, åkte till max & åkte & kollade på vår lägenhet & åkte till gränby. när vi kom hem gjorde vi inget gick typ & la oss. har ju varit en sån intensiv helg!
igår: jag , pappa & daniel åkte till jobbet vid halv sju. jag jobbade till tre sen satt jag & väntade på daniel, vi skulle ta spruta igår. fick inte tag i han sen var han ialla fall nere på mitt jobb & fick låna mikaelas mobil ahha. inte undra på att jag inte fick tag på han han hade glömt den hemma hos mig ahha. vi gick ialla fall & tog spruta, jag bad daniel hålla min hand & när han var påväg mot mig & skulle hålla min hand så  stack hon in den bara, så jag hann inte börja gråta. fattar ni alla som känner mig hur stort det är?! jag grät inte. men jag tyckte fan änd att det gjorde lite ont. men efteråt berömde jag henne & sa att hon var diuktig på att ta spruta, då skrattade alla bara..älskling tyckte jag var så duktig som itne började gråta så han skulle bjuda mig på glass men hade inga pengar haha.. savtiri hämtade oss sen & vi åtke hem till mig, slängde i oss mat & sen in på mary kay möte. savitri tyckte det var intressant & jag tror hon skulle passa som konsult &det skulle gå bra för henne så nu är en intervju inbokad på ondags, spännande! vi hämtade upp daniel på vägen hem & är vi kom hem somande min älskling på en gång. hans första arbetsdag. det känns verkligen bra nu, min älskling har börjat jobba, vi ska flytta ihop, vi ska ut & resa, till hösten om jag lyckas spara mina pengar & inte allt går till lägenheten kan jag gå min nagelteknolog utbilding i höst, annars får den bli i vår, men hoppas i höst! lisa ska få en liten bebis som vi alla längtar efter, allt känns så himla bra just nu!
ikväll jobbar jag 17-21- nu ska jag ner & äta lite frukost & kolla oc sen blir det storstädning i mitt rum!
kanske hörs senare!


bilder från helgen

jag & maarit

jag & anna

granen <3

saras pojkvän, sara & jag & maarit påväg in till stan

på bussen


 

5 juni, studentdagen

imorse vid sju åkte jag in till daniel & dennis, kunde inte sova, sen skjutsade jag min älskling till skolan, kändes som att jag ville göra det en sånhär dag :) han var så stilig så! hann ta en bild så här komemr den!
ska in till läkaren nu sen är det full rulle hela dagen! hoppas det bara kommer någon skvätt regn, skulle bara komma någon skur. men men ha en bra dag alla studenter!

4 juni, underbar dag igår

gårdagen med savitri & jennifer var jättekul! vi åkte först till barkarby, där köpte vi oss varsina skor, skitsnygga, jag köpte ett par gladiatorsandaler! vi blev inte kvar där så länge så vi åkte vidare mot kista. där åt vi lunch i stort sett på en gång, var så himla hungriga! jag åt jättegod pasta med räkor, vitt vin & saffransås, jättegott med var hur mycket som helst & jag orkade inte äta upp, då är det mycket om inte jag orkar haha! jag köpte ialla fall present till daniel, blev en snygg enkel adidas tröja bara. vi gick & strosade omkring. köpte den där söta klänningen jag skickade efter, men blev något fel så jag köpte den ialla fall i butiken! efter kista bar det av till vällingby! där skulle alexander rybak uppträda  men vi hann tyvärr ej se han, vi åt ialla fall jättegod glass :)  när vi åkt hem blev det jättefint väder så självklart var det dags för högsta volym & düm tek tek & nervevade rutor!! väl hemma i uppsala skjutsade vi hem den lilla sju sovaren savitri, hämtade upp daniel & åkte & kollade på lägenheten. jag kan säga att lägenheten var bara för fin för att vara sann! det kändes som hemma så fort man klev in i den. fint vardagsrum med fondvägg, jättegulligt kök & stort fint sovrum & ett härligt badrum med badkar. uteplats sådet kändes som ett radhus. det var alldeles perfekt så jag längtar tills vi flyttar in dit! efter lägenheten åkte jag hem & packa väska. körde hem jennifer & daniel. hämtade savitri & sen lisa. sen åkte vi till tzatziki & bjöd lisa på mat, en av hennes presenter :) var jättemysigt vi satt & åt & pratade. när vi hade släppt av savitri på vägen hem från sävja blir jag stannad i poliskontroll :O jag blev så himla nervös men jag samlade mig & körde in till kanten haha. han ville se körkort & bad mig blåsa.. vad tror ni jag ställer för fråga? : ska jag blåsa in eller ut? polisen skrattar & fråga mig om man kan blåsa inåt. men men kände mig lite dum men han var trevlig & var snäll mot mig haha.blev lite nervös haha..
efter det släppte jag av lisa & åkte & hämtade min baby, vi åkte & hyrde film & stötte på hannah på statoil :) vi hyrde allt flyter, den var helt värdelös kan jag säga, somnade dessutom haha! hade ialal fall en sen myskväll med min älskling, sista natten i studentrummet..
imorse var det tungt att gå upp, jag öppnade men så himla skönt att få sluta tidigt vid tre ändå så det är värt det! åkte till lisa ett tag & fikade, elias var också hemma så vi satt & pratade & tog det lugnt :) så ycigt hemma hos lisa! efter det  har jag fixat & donat massa med daniel inför imorn.. jag dennis, danne, daniel & någon mer  åkteialla fall till burger king & gränby. väl hemma fick jag åka in igen & hämta ludde, ta sista turen med saaben, vi lämnar bort den imorn  i väntan på vår nya fina volvo! när jag kom hem kom rebeca hit, hon lånade en klänning av mig & sen gick vi till henne ett tag. nu sitter jag här & ska fixa lite för imorn. imorn är en stor dag. min älskling tar studenten!

kan skriva morgondagens planer för jag kanske ej  hinner skriva imorn:

* 10.00, husläkaren, kolla leverfläck & rygg
* 11.30, min älskling springer ut i världen!
* mottagning på hans studentrum
* 16.00 annas mottagning
* efter det saras & maarits mottagning
* träffa daniel i stan & förfesta
* 22.00 utgång BJ

bilder från igår:


lunch i kista galleria

savitri gjorde fin fläta på mig

middag på tzatziki

girls you make me laugh, blir så glad av att vara med er

sötisar

vår goda mat

:)

3 juni, shopping, middag & visning

den här dagen ska bli så himla bra & rolig! om några minuter ska jag ta bilen in till stan, hämta jennifer, tanka bilen, hämta savitri & sen ska vi åka till barkarby, vällingby & kista & shoppa :D om vi hinner i tid till vällingby så kommer vi se eurovision vinnaren alexander rybak uppträda där, så det hoppas jag vi hinner!
runt sex tiden ikväll ska vi åka & kolla på lägenheten, hoppas daniel hinner med tanke på hans träning.
senare vid åtta tiden ska jag & savitri bjuda lisa på mat på tzatziki, en av hennes presenter, den här dagen kommer bli underbar! ha en bra dag!

GRATTIS LISA 20 ÅR!

du är en av min absolut närmaste vänner Lisa, du är helt underbar! & denna vackra människa kommer bli en kanon mamma!



2 juni

igår kväll efter jobbet köpte jag med mig sub way till daniel, fick bli min middag. jag hade köpt lite gott eftersom det kanske var sista kvällen där. vi kollade på oc & myste hela kvällen..
imorse vaknade jag av att det regnade, låter så mysigt.. men sen lät det lite väl mycket tyckte jag haha.. idag har jag ialla fall betalat vår resa, så nu är det verkligen våår resa!  efter det åkte jag hem, mötte emma på bussen.. när jag kom hem kollade jag på oc & åt sub way,gud så underbart! åkte in runt ett tiden & lämnade mina gamla böcker på boland. hämtade upp min älskling på samma gång. sen åkte jag, dennis & daniel till gränby & mätte jennifer. sen åkte jag & jennifer hem till mig & kollade på film & pratade lite :) jag har jobbat ikväll ockås, sex till nio. hemma nu & har ställt in GPSen för morgondagens schema! jag, jennifer & savitri ska åka till barkarby, vällingby & kista imorn & shoppa! eller, jag ska nog mest titta hihih. köpa studentpresent till min älskling.
skriver lite mer imorn bitti innan jag åker om hur hela dagen ser ut, morgondagen ska bli kanon!
nu ska jag ner & mysa under en filt & dricka te & ta något & äta & se på filmen bröllopsduellen :)


1 juni, sommarmånaderna är här!

igår blev det massa mys med min älskling, i really love you!
idag har jag legat ute i solen, ätit lunch. tänk vilken underbar & ärlig & rolig vecka jag har framför mig! jag rang apollo & frågade lite om delfinutflykter. & det fanns, min dröm kommer att slå in! jag kommer att få träffa en delfin familj & bada lite med dom. man åker onsdag eller fredag 7.30 på morgonen & är tillbaka till 17.00, allt kostar bara 35 dollar, är ju ingenting för att få en dröm att gå i uppfyllelse. så nu längtar jag ännu mer!
sen rang ialla fall min chef, jag blir sp irriterad, jag ska jobba 17-21. den tiden innebär alltid att man får börja tidigare eller sluta senare. hon rang mig först & frågade ifall jag kan börja 4, visst okej tänkte jag. sen förstod jag att hon skulle ringa igen & be mig jobba stängning, vilket hon gjorde, slog vad med mig själv när jag gick upp imorse att hon skulle ringa, hon rang till & med två gånger! åh blir så less påå sånt,ge mig iså fall tiderna på en gång! men men.. orka tänka på det mer nu.. efter jobbet ska jag ialla fall hem till min älskling & sova
& imorn ska jag gå & betala in resan, jippi!!!!! så vi hörs imorn gott folk, ha en fortsatt solig dag!

RSS 2.0