biomys med min tjej

ikväll blir det bio med min savitri! vi ska se på filmen Benjamin Buttons otroliga liv, vi båda har velat se den hela tiden så det blev ett självklart val! men först som sagt, om en halvtimme typ ska jag & mamma åka & kolla på luddes match, får se om pappa följer med, han är sjuk igen efter fjällen.. efter det åker jag ner på stan & möter upp savitri, får se om det blir mat innan bion :)
nu vet ni hur min lördags kväll ser ut!
HEJ DÅ



jag vill ha vår & sommar!




jag vill bara ha vår & sommar & värme & glada färger & ljusa tider just nu!

31 januari

gårdagens kväll var jättetrevlig. vi tog halv åtta bussen hem till mig & började med maten såfort vi kom hem. gjorde en jättegod tacogratäng som vi åt. vi satt & kollade på lets dance lite & sen hjälp. vi drack lite vin & satt & pratade & spelade kort. det var verkligen jättetrevligt! har inte så mycket mer att skriva äna tt det var trevligt..
hursomhelst så hadfe jag klockan på ringning imorse, jag ville så gärna åka men tänkte på min rygg & aurora skulle ändå inte låta mig dansa om jag varit hos en massör för smärtan.. så lika bra att stanna hemma. det låter täntigt, men måste säga att det känns tungt, dansen är en stor del av mitt liv & en av dom saker som får mig att må som bäst. men nästa vecka ska jag gå, måste vara bra då, då är det även tåspets! så känns lite depp idag att itne kunna dansa. men men.. ialla fall så gick jag upp först imorse, kollade på oc & gjorde fruskot till alla, sen satt vi alla & åt. camilla & johan tog ett bussen till stan & strax efter åkte min daniel iväg på match..
så nu sitter jag här, ska se på oc & försöka plugga lite sen kommer min familj hem om någon timme. man inser faktiskt hur mycket man älskar dom när dom först är borta! så ikväll ska jag se på min brors match & sen bara ligga hemma & umgås med min familj & ta det lugnt eftersom jag var hemma från baletten & ska upp imorn vid sju & jobba..
HÖRS!


we're back!

åh ikväll kommer camilla & johan hit, ska bli jättekul! var så länge sen sist! det har varit mycket under hösten men nu jävlar camilla är vi tillbaka!


30 januari

gårdagen var jättemys. daniel kom hit runt halv åtta när jag stod & stekte sista pannkakan & soppan var precis klar.s å vi åt på en gång. det var jättegott! efter maten kollade vi på tv bara, sveriges värsta bilförare, alltså något måste ju vara tillgjort, jag menar. om man får ett körkort så blir man mer & mer van som förare, inte sämre & sämre, pinsamt att vissa av dom precis fått körkort också, dom som godkänt dessa människor lär ju skämmas! men kul var det ändå haha. jag fixk som jag ville & vi badade sen.. vi tog lite ljus, brieost, vitlöksost, kex, ramlösa & mörkchoklad. kan det bli bättre liksom? & sen använde jag en av bomberna från lush jag fick av jennifer, det kom ut saker ur den, vattent blev rosa, jättefint! efter badet kollade vi på lite mer film & sen gick vi & la oss, var jättetrötta.
imorse gick daniel upp runt åtta, jag kunde iten somna om så jag la mig i soffan sen slocknade jag & nu har jah tvättat håret & ska sminka mig. ska jobba idag & känner mig inte alls bra, verkligen inte.. så får se hur dagen blir..
kvällen däremot kommer bli jätterolig! camilla & johan kommer hit, det måste vara närmar ett år sen vi var här & hade våra traditionella middagar. skaialla fall bli kul :) har saknat camilla så himla mycket!
nej nus ka jag lägg på ett kol & sminka mig, vi hörs när vi hörs!


haha man ser daniels fötter!

massage

kom precis hem från stan..
dagen har spenderats med paulina & massage. jag mötte upp henne runt halv två tiden, vi gick & åt på cupido, jag åt bakad potatis & skagenröra, mumma! vi satt & ctacha upp allt sen sist, kan knappt komma ihåg vi sågs sist, förutom tjejmiddagem var det i augusti. så vi satt & prata om det mesta . efter maten gick vi en runda på stan, jag köpte ett fint rosa nagellack & paulina hårsnoddar.. köpte hem sylt också till pannkakorna..
klockan fyra gick jag & fick massage av rosis, gud så underbart. har så så ont att jag inte kan böja mig fram. har inte könt mig bra under dessa dagar heller, trött & nästan lite febrig.. men hoppas det går över. efter massagen lämnade jag filmen på statoil & fick skjuts hem av mormor & morfar. nu sittter jag hör själv, blir det ockås förmodligen. jennifer kunde itne komma. men men.. ska väl försöka plugga teori & laga mat sen. vet inte när daniel kommer, om han kommer.. annars åker jag in till han om det blir försent att komma hit. jag vill ialla fall vara med min daniel! i love him!
kanske kryper ner & kollar oc sen okcså. är taggade för en riktig myskväll med bad & massa ljus & oljor, berättar sen om det slår in haha!
ha det gött!


29 januari

januari närmar sig sitt slut, gud så dagarna. veckorna & månaderna rinner iväg!
igår åkte jag ialla fall in till stan, det första vi gjorde var att gå & köpa te till monika, denna gång, januariblandningen som är supergod! vi gick  & kikade lite på stan, jag köpte nya hörlurar, hittade en assnygg mobil jag vill köpa! var inte så farlgit dyr, 3099 kr, kanske ska slå till, min mobil har bara varit/är trasig sen jag köpte den.. men men, vi mötte upp johan också. var in & hälsade på på jobbet & la undan en brämhults juice!
camilla & johan drog hem sen & jag åkte till daniel ett tag , sen gick vi till friskis & mötte upp jennifer, fanns tyvärr inga platser på spinningen så det fick bli gymmet, jag gymmade bara i en halvtimme sen gick jag på core! efter friskis åkte vi & handlade mat! när vi kom hem fick vi turas om om att duscha haha. vi åt ialla fall lax,klyftpotatis & romsås & god sallad :) sen kom savitri & lisa, vi hade en jättemysig kväll, kollade på björn gustavsson, jag satt & dregglade & skrattade hela filmen.. efter björn blev det the eye. sen kom elias förbi mitt i filmen & lknackade på dörren & skrämde livet ur oss alla haha! vi fick lite idéer så vi kom på att jennifer & savitri skulle sova hos mig & daniel. så vi åkte till savitri & lämande hennes bil, jag åkte med savitri & daniel med jennifer, vi frösökte tävla lite vid ett rödljus men jenfier & daniel vann, FAN haha! hrusomhelst ville daniel & savitri ha glass så vi åkte till jennifers max & köpte glass, jag köpte äppeljuice & en cheese. därefter åkte vi till staoil & hyrde gfilm, fools gold som ingen orkaade kolla på igår så vi gick & la oss vid två tiden,
imorse fick min stackars älskling åka till skolan medans alla låg kvar & sov. vi tjejer gick upp vid tio tiden & åt fruksot, sen har jag kollat klart på filmen, den var verkligen jättebra! brukar itne gilla äventyrsfilmer men både kate hudson & matthew mcconaughe ( eller hur han stavas) är mina favoritskådisar, bland dom bästa ialla fall!
nu är jag ialla fall färdigsminkad, ska ta bussen in till stan snart & möta upp paulina & bjuda henne på lunch! efter det ska jag till mammas massör & få min rygg masserad, den är helt paj.. så jag får varken träna innan eller efter  som jag hade tänkt, men men..
vi hörs kanske senare.. ikväll blir det ialla fall mys med jennifer & daniel. jag & jennifer ska göra pannkakor & soppa tills min baby kommer hem efter träningen!
PUSS


28 januari

igår blev det oc, hoppade in i näst sista skivan i säsong fyra, som jag missade sist haha! gick ialla fall & la mig runt ett tiden..
imorse så kom mamma & pappa & pussade mig, dom åkte till fjällen imorse runt sex tiden. så jag somande om & belv väckt i en underbar dröm där jag & jennifer var i grekland! hade precis börjat bli brun då daiel ringer & väcker mig haha! kunde inte somna om efter det så jag gick upp. nu har jag ialla fall sminkat mig & skrivit en inhandlingslista.. ska ta bussen in till stan & möta camilla halv ett. ska åka itll vår gamla kära bolandsskolan & hämta mitt slutbetyg & hälsa på vår älskade monika, så hoppas hon är i skolan idag! efter det blri det ner på stan för att äta lunch & umgås :) senare runt fyra fem tiden ska jag jennifer & daniel träna. jag & jennifer ska visa daniel vad vi sysslar med flera gångner i veckan, han är så störig & säger att han slår oss i det, men det kommer han inte göra! hoppas bara vi får platser! annars blir det gymmet. efter tränignen ska vi ialla fall åka & handla lite mat för dom kommande dagarna. sen åker vi hem & jag ska laga mat åt jennifer & faniel, lax med romsås, mums!sen på kvällen kommer savitri & lisa, vi ska ha filmkväll med massa gott! så den här dagen kommer bli perfekt med mina älsklingar! fattas bara pelin! men henne får jag förhoppningsvis träffa imorn!
nej nu ska jag inte sitta vid datan mer. ha en bra dag sverige!


27 januari

igår jobbade jag, kaos på jobbet hur mycket folk som helst! plus att jag heller itne mår bra, har jätteont i ryggen & känner mig hängig.hursomhelst smsade min älskling mig & ville sova med mig så mamma hämtadem ig efter jobbet sen körde jag & hämtade daniel & ludde vid ishallen. när vi kom hem tog vi det lugnt, åt mat, duschade & sen kollade vi på film & åt lite godis :)
imorse hade vi en underbar morgon, bara ligga & dra sig & bara ligga & mysa, sen åkte daniel in till stan & lånade mitt kort till friskis & gymmade med sin klasskompis. jag sminkade mig & drog till bussen. ännu en skitjobbig dag, har iten alls mått bra.. har inget sepciellt att säga om dagen. eller jo, min älskling har varit förbi mig idag två gånger på jobbet, han har även fixat klockan som avr ltie stor, sen på min rast gick vi & åt på sub way!. efter jobbet gick jag ialla fall & tränade, hur skönt som helst, gick på skivstång, träffade på jennifer som kikade på mig när jag tränade haha! när jag kom hem åt jag lite. har städat rummet nu & snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag antingen kolla på OC eller björn gustavsson.  om vi itne hörs mer ikväll så hörs vi imorn. imorn ska jag sooooova ut, inte ställaklockan, är så himla trött!
HEJ DÅ


26 januari

gårdagen var mysig, daniel kom hit vi kolllade på film & han fick sin klocka, han blev jättenöjd!
imorse åkte han iväg till skolan & jag somnade om. nu sitter jag här iarbetskläderna, ska gå till bussen om tyå 25 minuter ska försöka få i mig frukost! idag jobbar jag 12.00-20.00, förra veckan, denna vecka nästa vecka harj ag fått jätteudda tider, men men skönt, alla är kortare haha! men men, ha en bra dag allesammans!

tråkigt tråkigt

nu har jag ätit & pluggat lite.. väntar bara på att få köra in till stan & hämta min älskling & min lillebror, åker väl om typ en timme. på det viset är det. ska nog plugga lite till eller kolla på tv!

en typisk söndag

idag har det känts som en riktig söndag tycker jag! jag & mamma åkte & lämnade ludde vid ishallen,s sen åkte vi till ikea, men gick inte in där, var så himla mycket folk,men korv köpte vi såklart! vi gick ialla fall till stadium där jag kunde köpa mina träningsbyxor som var slut nere på stan, hittade även ett par jättesnygga & sköna nike tränignsskor som jag slog till med & köpte..efter det åkte vi till gränby & handlade mat. det är alltså avd vi gjort, flängt fram & tillbaka & jag har kört hela dagen, msåte börja läsa ltie nu också! jag vet inte om daniel kommer hit ikväll eller om han skulle vara kvar hemma på singö, men det lär vi märka haha! vill ialla fall ge han sin present som han iten fått av mig än, en riktigt snygg klocka! nej nu ska jag läsa lite teori på datan..
HEJ SVEJ


klockan som daniel ska få


mina snygga nya träningsskor

25 januari

gårdagen var jätterolig! jag körde in till stan, vi gick in på mitt jobb & hämtade en banankartong som jag lina hade lagt undan till mig & jag fyllde på min mobil, alla mina jobbarkompisar var avundsjuka för jag skulle festa & dom jobbade haha! hursomhelst hämtade vi upp lisa vid stationen sen åkte vi hem till pelin. vi hade så himla kul! vi åt pizza som hennes mamma hade gjort, åt gurka, morötter, chips & dip! pelin öppnade sina presenter & blev helt överlycklig, började nästan gråta.. hursomhelst så hade vi jättetrevligt, det var jag, lisa, savitri, jennifer, narine, emine & dylan, dom lärde oss dansa kurdiskdans, i ring, fy satan vad kul det var! jag & savitri är bjudna på bröllop i april, LÄTT ATT JAG GÅR! hursomhelst var det grymt kul & vi började fixa oss för att dra oss ner mot stan.. vi skulle till BJ, papap hade skrivit upp oss på listan. dom äldre tjejerna försökte först, men dom sa att det var 23 & spelar ingen roll om man står på listan. när jag klev fram & berätta vem min pappa var så kom vi in dirket & jag slapp betala, pelin med eftersom hon fyllde år. så status min pappa har & tack för du gjorde det för pelin! vi var inne strax efter tio, var lugnt men sen kom det massa folk, var inte så roligt, kände inte någon haha, avr mest äldre människor, var ju trots alls 23.. men men det var ändå kul! men roligast hade varit om vi fortsatt vara kvar i pelins vardagsrum & dansat kurdiskdans, det gillade jag! vi drog väl fråån BJ runt ett tiden efter lite om & men, det blev bäst så, vad gör man inte för sina vänner. hursomhelst gick ci till donken, jag köpte två cheeese sen tog jag med mig jennifer hem så hon sov här..
kvällen var verkligen jätterolig med min tjejer, verkligen!
imorse gick vi  upp runt halv elva tiden.. åt frukost, jennifer tog en dusch & sen stack hon till jobbet, stackarna haha! alla jobbar idag utom jag haha! så jag vet inte alls vad jag ska göra.. jag ska nog försöka plugga lite teori, måste ta tag i det här nu, tiden går & snart är det dags! jag ska nog ialla fall först & fräsmt nu borsta tänderna, ta en varm dusch, lägga i en hårinpackning & sminka mig & åka in till stan med mamma & handla mat & titta på träningsbyxor & köra lite!
HA EN BRA DAG ALLA SÅ HÖRS VI SENARE

här kommer några bilder från gårdagen




make up time!

nu har jag & jennifer varit inne i stan & fixat det sista. jag har hunnit sminka mig & är helt klar, ganska tråkigt ändå haha! men men ska fixa mitt hår sen & sätta på lösnaglar!
hursomhelst, nu kan jag passa på att berätta lite mer om gårdagen..
på min rast kom jennifer till mig & jag skulle hitta en kuvertväska, vilket jag gjorde! jag hittade en wera wang väska, jättesöt, men lite dyr! men det var det värt, den hade bra fack i som var jättebra så grejerna inte åker ur! så det var riktigt bra, plus att den var jättecool & såg ut som ett kuvert! under min andra rast var jag in på gina, nehe? köpte två jåättesöta bastoppar i vårens urläckra pastellfärger! ska bara skaffa lite bränna sen till våren så blir dom ännu snyggare!
idag i stan så köpte jag ialla fall min present till daniel, hoppas han gillar den! köpte även sista presenterna till pelin. så allt blev bra.. nu ska vi äta lite mackor & dricka te.. kvällen kommer bli kanon tror jag! med mina bästa tjejer!
ha en trevlig lördag allesammans!



24 januari

igår jobbade jag, igår avr en jätterolig dag på jobbet, alla var glada & bara allmänt glada haha! alex var så snäll att jag fick gå halv åtta & han slutade åtta istället! så jag & daniel tog åtta bussen hem. här hemma var mormor & morfar, vi alla satt & kollade på lets dance & det var ett jädrans liv haha! dom åkte hem runt elva tiden & jag & daniel gick upp & kollade på någon film & myste. mitt i allt när vi låg i sängen började daniel blöda näsblod som han kan göra ibland, lite kul ändå haha!
imorse vaknade jag runt fyra tiden igen & hade så himla ont i magen, låg i stort sett vaken tills sju då jag hade klockan på ringning för att åka till stockholm för att dansa. men det blev inget av med det, kunde iten åka. så kändes itne kul, för idag var tåspets ketion.. men men :) jag & daniel myste ialla fall under morgonen & låg & drog oss länge, sen gick vi upp & åt pangfrukost! daniel blev hämtad av timothy för dom ska ha match mot botkyrka borta..
jag har duschat & plockat lite i mitt rum. ska åka in till stan & möta jennifer, fixa det sista till pelins presetn & hämta en ska på jobbet vi ska ha till hennes present! köper kansek daniels present idag också :) efter stan ska jag & jennifer åka hit & fixa oss ltie sen ska vi dra vidare till savitri sen till pelin, kvällenkommer bli kanon!
hörs kanske senare när jennifer är här!
HEJ DÅ

23 januari

sitter här nu & är klar, ska gå till bussen om tio minuter, ska jobba mellan 11-00-20.00 idag. på raste idag kanske jennifer kommer in, vi ska gå & kolla på kuvertväskor, måste ha en! & idag MÅSTE jag byta min träningsbyxor jag köpte fel!
ikväll blir det ialla fall en lugn mysigkväll, daniel & jag ska hem till mig ikväll & sen kommer mormor & morfar på middag, så det blir jättemys! en lugn fredagkväll inför min tidiga balett på lördagen & inför firandet av pelin på lördag!
ha en bra dag allesammans!

åh typiskt, vilken hemsk start på denna dag, min lillebrorsa kollar på sista avsnittet där marissa dör, så nu sitter jag här med gråten i halsen & tårar, fan också! usch jag ryser..



jag älskar dig

22 januari

det har varit en låååång dag.
det började med att vid fyra tiden imorse vaknade jag & hade jätteont i magen & mådde piss. kunde inte alls somna om. betsämde mig på samma gång att åka in & överraska daniel halv sju på morgonen! vilket inte gick så bra haha. nör jag kommer in ser jag två par skor, inte daniels, två jättestora killskor. jag tänkte att hans klasskompisar sov där så jag vände haha. gick in en gång till meningen hörde eller märkte något. så jag gick hem till farmor, vilade & sov där. mådde iten bra lltså.. hursomhelst så rang daniel mig runt nio tiden. undrade vad jga gjorde & så. berättade att jag varit in hos han men ingen märkt något hah, han blev jättechockad & berätta att det var stefan, rebeccas pojkvän & hans kompis osm sov där hha. om jag vetat det hade jag gått in & skrikit: KUCKELIKU!!!!!!!!! haha men men..
hursomhelst jobbadejag mellan 9.30-19.15, + övertid..  udner dagen kom savitri  lisa förbi & hälsade på. fick lisa present, gud så fina, TACK! jag älskar halsduken! sen köpte vi present till pelin! camilla & jennifer kom & hälsade  på också.. efter jobbet gick jag & jennifer på spinning, askul att få träna igen!!
nu har jag varit hemma ett tag, har hunnit ätit thaiwok & tagit mig en varm dusch, nu ska jag fixa mig lite & sen lägga mig i sängen tror jag. är som sagt väldigt trött! ska upp & jobba imorn också!
GOD NATT!



den hårfärgen var skitsnygg!

GRATTIS MIN PELIN 20 ÅR

jag älskar dig tjejen, du är grym! grattis på födelsedagen, krya på dig!


älskade säng

nu ska jag hoppa ner i sängen. får se om jag orkar kolla på tv eller film, skulle sitta fint med lite oc men vet itenom min dvd orkar det, den är helt störd! har ialla fall pluggat lite, kollat på tv & ätit den där barnmaten, jättegott!haha..
god natt
ska  upp tidigt imorn & jobba. efter jobbet blir det spinning! har iten tränat på en vecka nu, PANIK! kryper i benen, men ibland hinner man tyvärr inte.men ska bli skönt att träna ialla fall, får träffa min söta jennifer pås amma gång.
nej nu kallar sängen!



21 januari

igår åkte jag & farmor till åland med viking line, det var jättetrevligt! åt mat, handlade i tax free, jag tog en drink, farmor en öl sen var jag tvungen att äta en räksmörgås såklart! när vi kom till uppsala var vi väldigt trötta så farmor åkte hem & jag åkte hem till daniel! där tog jag en varm dusch för jag var iskall. gick till ica & handlade lite att äta, rang savitri. sen kom daniel hem runt tio tiden. jag hade ordnat mys för min babe. hade tappat upp ett skumbad & där inne var det tända ljus, nötter, ett glas vin, ramlösa, kycklingklubba & hans favorit toscabulle! se så jag kan haha! vi hade ialla fall enjättemysig kväll :)
imorse skulle daniel på hg, men han sov kvar hemma med mig. så vi hade en låång morgon tillsammans, myys! daniel tog en tidigare buss än mig till skolan, sen åkte jag till jobbet. har som sagt jobbat idag & kom hem nyss. köpte med mig massa gott hem. köpte med mig lite gott hem, torkade bananer, torkad cantaloupe melon & lite annan frukt! & gissa vad jag köpte hem som jag tänkt på i flera dagar. sån där bebis desserter! mangopuré & periska med druva, så det ska jag äta i kväll! :) ska bli så gott! jag MÅSTE plugga teori ikväll, MÅSTE!!
hörs sen kanske!
KRAM


trött som fan!

kom precis hem, fick jobba över, har varit jättemycket folk idag, bara jobbigt! är helt slut & har haft ont i magen hela dagen. så dagen har varit lååång. pappa hämtade mig sen körde jag till ishallen & hämtade ludde  & skjutsade hem hans kompis. & nu sitter jag här hemma.. ska faktiskt krypa ner i sängen tror jag. ska upp tidigt imorn. ska åka in med mamma & pappa halv sju hem till farmor. jag & farmor ska åka viking  line imorn hihih! ska bli mys.& sen blir det spinning om jag hinner & det finns platser kvar!
beställde ny frisör tid idag!
daniel rang mig nyss, dom vann & han fick göra mål på sin födelsedag!
comviq är helt fucked up, går varken att skicka sms eller ringa eller prata!
IDIOTER!!!
GOD NATT

frukost

nu har jag precis ätit en rejäl fruksot innan jobbet. tror jag aldrig jag har gjort, kanske någon enstaka gång. det blev ialla fall, en macka med ost & skinka, två ägg & oboy :) ska gå till bussen fem över tio!
har även sminkat mig & tagit på min mysiga polotröja!
hörs ikväll!
KRAMAR

 



19 januari, GRATTS ÄLSKLING 19 ÅR


grattis på födelsedagen hjärtat

19 januari, min helg

i lördags fick vi spm sagt främmande, åt god förrätt & mat & fick springa till bussen! i stan gick jag till jobbet & köpte med mig massa gott hem till savitri! väntade på lisa inne i stan & sen tog vi bussen ut till sävja.. jag hade tagit med tre filmer & laddat upp, vi hade massa gott att äta, lite för mycket som vi alltid köper & aldrig orkar äta mer än hälften haha! hursomhelst satte vi igång  filmen The Holiday, en av mina favoriter, men vi kollade itne alls haha! vi bara satt & pratade hela kvällen. jättemysigt var det & trevligt, verkligen. sen visade savitri & lisa mig något äckligt & hemskt & läskigt. han kallas treeman, han ramlade som liten & har nu fått typ grenar som växer ur hans kropp, hans händer & fötter är som stubbar, det var bland det äckligastge/hemskaste/sjukaste jag sett! usch! hursomhelst kom elias & hämtade lisa & vi ahde ett roligt samtalsämne i bilen haha!jag mötte maarit vid bussen  så vit og samma buss hem. väl innanför dörren stupa jag i säng på en gång!
igår gick jag upp vid sju & tog halv åtta bussen in till jobbet, här tänker man vara en bra medarbetare & se till att vara där i tid. men min morgon var förstörd fårn första stund mobilen rag! jag hade vääärldens mensvärk, brukar itne ha det men det ar extremt att jag nsätan grät. tog mig ialla fall til jobbet. när jag kommer & ska gå in funkar iten mitt kort, tur nog står en tjej från cafét därinne & kan släppa in mig. väl inne på lagret, hissen funkar inte, åker ner till källaren, jag får gå er i vår stora källar(läskigt) ! provar åka därifrån, funark iten. får sitta på det kalla betonggolvet i typ 20 minuter, sen kommer bagerikillen ner, då hasr idioten på n¨got sätt lyckasts stanna den! jag som skulle upp & lägga mig & vila .. fick ligga i fem min! sen kommer dessutom han jag ska öppna med typ fem min sent! jag blir så irriterad!!! vilken morgon. gjorde det inte bättre av min mage heller, usch en sån start på dagen! jag jobbade ialal fall mellan 8.30-13.00, ett väldigt skönt pass ändå! hursomhelt hämtade mamma mig, jag körde till elgiganten & coop forum & biltema för att leta efter presenten jag ska köpa till daniel, fans självklart inte! eller jo men SVINDYR! hursohelst körde vi till max & köpte hamburgare & tog med till ishallen. där mötte vi pappa,morfar & daniel.. ludde hade macth, träffade therese så var med henne! efter amtchen skjutsade morfar oss till daniel, han skulle packa om sin väska. sen hämtade familjen upp oss & jag körde hem. underkvällen åt vi mat & låg & slappade vid tvn hela kvällen. en riktigt skön söndag faktiskt! daniel fick present av familjen, ett till lasse åberg ölglas! vi kollad epå filmen kid svensk igår, jättedepp film! sen kollade vi på en jättebra film, safe harbour! runt tio tiden gick vi ialla fall upp i söngen & myste & somnade.
imorse hade daniel ställt klockan på ringning halv ått, men övertala han att ta bussen som gick en kvart senare. bara för att ligga & mysa en stund på morgonen, det är helt underbart. sen gick han ialla fall till bussen, jättesöt på sin födelsedag! nu sitter jag här, ska sminka mig & försöka äta något. ska jobba idag mellan 11.00-20.00. daniel har match ikväll men får se om jag kollar tror inte det, hinner knappt. måtse hem & plugga!
vi hörs ikväll!
HA EN BRA DAG


massa gott att äta på tjejkvällen!



daniels present

tatuering

jag vill verkligen tatuera mig, men vet iten om jag vågar. jag är så extremt spruträdd att det finns inte, har gått i terapi för nålar m.m.  men jag vill verkligen, så vet inte vad jag ska ta mig till! jag vill ialla fall ha något litet i nacken eller något vid magen/ljumsken..


där men en mycket mindre & längre ner, typ där man ser sista blomman


och en där nedanför nacken

17 januari BALETT

imorse tog jag mig upp efter mycket om & men, var så himla trött! mamma skjutsade in mig till stan, tog 8.09 tåget som alltid, åt lite frukost på tåget & lyssnade på musik. älskar när man åkt förbi märsta & ser alla plan lyfta från arlanda, det är värsta känslan! mötte ialla fall aurora vid tbanan så vi gick tillsammans & pratade om julen & så..  sen hade vi lektion. det var helt underbart att var igång igen! vi dansade svansjön, så otroligt kul & fint! dock var det ltie tråkgit att vi bara var fyra anmälda, kansek inte får ha kavr vår grupp & måste gå ihop med andra gruppen, det vill vi inte! trivs i den här gruppen! & tjejerna var jätttetrevliga idag! pratade inte alls med dom förra terminen. så anmäl er!!
när jag kom tillbaka till uppsala mötte jag upp min faster, vi åt på cupido, jag åt bakad potatis med skagenröra, MUMS! sen började jakten efter något rosa! när vi precis går från cupido tvungen att smsa emelie haha! köpte en present åt mamma som hon ska ge till daniel när han fyller år! vi gick i alla butiker för att hitta ett snyggt rosa midjeskärp, hitta inget, jo på sista stället, MQ, var faktistk jättefint! men min faster hittade ingenting. hon har bestämt dress code: cocktail with a touch of pink. hon ångrar det lite eftersom itne hitta ETT enda rosa halsband haha! hon skjutsade ialla fall hem mig & jag har suttit här,t inna gick nyss, hon ar lånat klder av mig, haha hon tycker att kolla in i min garderob är som ett helt MALL haha! min älskling rang nyss också, han berättade vad han fått i present av släkten & att jag gick miste om värsta smörgåstårtan haha! men imorn får jag träffa honom!
vi får främmande om en timme typ. sen ska jag åka in till stan & ta mig ut mot sävja & ha myskväll med savitri & lisa!
hörs senare kanske!
KRAMAR

god natt

nu ska jag lägga mig, har  duschat & målat naglarna.. har kollat på prinsessans dagbok, en blogg, vilken vacker tjej! hon är höggravid & hon är så vacker, gud så fint det är att vara gravid!

16 januari

igår låg ju jag & kollade på oc hela natten, jag tyckte att jag missat en del avsnitt, trodde skivan var borta. sen kollar jag en gång till i fodralet, då ligger cd 3 där & jag kollade på cd fyra som öär den sista i säsong fyra. vem lyckas så bra förutom jag? så nu måste jag se om dom fyra avsnitten & komma in i det igen. men det har jag inget emot! anyway..
imorse gick jag upp, jättetrött & sminkade mig & tog bussen in till stan, innan jobbet sprang jag & köpte nya strumpbyxor som jag ska ha på baletten imorn & ett par till att ha som fin strumpbyxor! jobbade mellan 11.00-20.00, har varit hur mycket folk som helst heeeela dagen, typ kaos! på min rast gick jag & mötte mamma, köpte två nya träningsbyxor, as snygga & bekväma! men köpt ett par fel så måste byta imorn.. fick även ett jättesnyggt träningslinne av mamma från casall. byxorna var adidas & soc! efter jobbet hämtade ialla fall mamma mig, vi åkte till farmor & jag åt middag där, kollade på lets dance & sen kom brorsan! jag körde hem sen.. nu sitter jag här. msåte in i duschen & bli lite varm, låta håret torka & sen krypa ner i sängen! ska upp sju imorn, för imorn börjar äntligen BALETTEN igen!!!!!! jag tror dock inte
 det blir tåspets imorn eftersom vi inte tränat på över en månad, men tar självklart med dom i hopp om att få dansa med mian tåspets! tänkte inte skriva vad jag ska göra imorn på dagen & kvällen, blir inge mycket att skriva då imorn haha.
men ni får ha en fortsatt trevlig fredag!
I MISS MY DANIEL!


snart läggdags

då har vi haft främmande hela kvällen. har varit trevligt som alltid! mormor, morfar, farmor, sus & anders, pia & faster therese var här.. vi fikad & pratade massa skit! med andra ord skitkul!
nu har jag öegat & kollat på oc sen halv tio. är på säsong fyra, jordbävningen har precis varit, hemskt.. men bullit är med & jag älskar honom, kan vara en av dom skönaste i serien haha!
nej ska ner & kolla klart nu, ska kanske in & hämta brorsan i stan, får se om jag orkar köra..
GOD NATT


HALKBANA

då kom jag precis hem från västerås & sala! det var faktistk kul men läskigt måste jag säga haha!
jag, bosse & en kille åkte.. han körde till västerås & när vi kom dit samlades vi i ett rum. dom gick igenom vad vi skulle göra. sen begav vi oss ut i bilarna. jesper som körde med mig  bosse började, fick in värsta sladden var asläskigt!  kändes som när man skulle svimma, blev alldeles snurrig. men men haha! det gick ialla fall bra för mig men  jag tyckte det var läskigt.. efter en timme fick vi kolla på en liten film nsutt hur det blir när man krockar in i ett träd i olika hastigheter, hemskt att se men ändå bra.. efter det fortsatte vi köra & det gick jättebra. jag körde hem från västerås till sala & jag & bosse satt & prata & skratta hela tiden haha! jag tog fyra bussen hem. papap hämta mig i stan, vi hämtade farmor så körde jag hem. nu ska jag äta thaimat & vänta in gästerna för kvällen!
vi hörs senare!

15 januari

grattis mamma!!!

nu sitter jag här, ska strax in till stan & köpa mig en sallad & sen ta bussen till sala & sen åka till västerås för att köra halkbana, ska bli jättekul! hörs senare!
KRAMAR

1 år & 9 månader

jag älskar dig, Daniel


heeeelt slut

idag jobbade jag mellan 10.00-15.00, jätteskön tid! aurora kom & handlade av mig idag, var så himla kul, har verkligen saknat henne. hon frågade om jag var laddad för lördag, jag svarade självklart! efter jobbet gick jag till mammas jobb & gav henne henns favoritblommor,tulpaner,  tänkte hon skulle ha dom på sitt jobb imorn! efter det mötte jag upp jennifer på stan. vi gick & kollade  på present till daniel, hon försökte hjälpa mig med vad jag skulle köpa, har tre alternativ.. men men får se vilket det blir!vi gick ialla fall in på gina........INTE BRA! säger inget mer..
runt halv fem tiden gick  vi mot friskis, gick på spinnin klockan fem & step up klockan sex. alltså körde två pass irad! snacka om att man var liiiiite mör i kroppen haha. men skönt attt känna att man verkligen TRÄNAR! jennifer skjutsade ialla fall hem mig efter träningen.så nu har jag ätit spaghetti & köttfärssås & pappa hjäklpte mig fylla i en enkät om halkkörning för morgondagens halkbana. just nu kollar jag  på semestersvenskar. vårat hotell från thailand var med, coolt juh!
jag saknar min daniel jättemycket, att han alltid ska bli sjuk, han är fortfarande inte bra. men till helgen kanske han kommer hem!
får se om jag orkar plugga teori idag, borde göra det, får se, ska ialla fall ta en varm dusch & ladda för morgondagens HALKBANA!
n
ej ha en bra kväll alla! kanske hörs senare!
KRAMAR

träning & jobb

jag åkte in till stan idag & mötte upp savitri, vi gick & åt en baguette innan spinningen. spinningen var underbar som alltid! får värsta kicken av det! efter spinningen gick jag jennifer & savitri till gymmet & skulle strechta, vem var där? jo psykopaten!  sån tur var kom han iten fram.. efter friskis gick jag & savitr hem till farmor & tog det lugnt, sen gick hon ner på stan  & mötte en kompis. jag tog en dusch & la i en hårinpackning & sminkade mig. började knalla ner mot stan runt halv fyra tiden. började fyra.. det var kul att stänga idag, det var jag & lina! pappa kom ialla fall & hämtade mig efter jobbet så jag fick köra hem.. nu sitter jag här. ska ner & joina brorsan vid tvn ett tag innan jag  går & lägger mig.. ska upp & jobba imorn ganska tidigt..
vi hörs!
KRAMAR


13 januari

imorse smsa savitri mig & väckte mig haha! hon har tjatat & tjatat jag åker in tills tan tidigare så hon slipper vara själv. sen klockan tolv ska vi gå på spinning med jennifer! ska bli kul som alltid! efte det köper vi nog med oss mat till farmor & äter där, orkar inte ränna omkring på stan om jag ändå ska jobba sen.. börjar 16.00& slutar 22.15, stänging med andra ord, SUGER! men men jag är glad att jag har ett arbete ialla fall!
nej nu msåte jag fixa det sista och springa till bussen.
hörs kanske sent ikväll!´
KRAMAR


12 januari

då var jag igång med bloggen igen, datan har varit sönder.
skriver kort om min vecka.
tisdag: jag & mamma åkte till stockholm & gick på nötknäpparen, var jätteroligt & hade en mysig dag i stockholm & åt god mat & shoppade & åkte upp i sky bar & tog en drink. på kvällen hämtade jennifer mig i stan & vi åkte hem till henne & hade myskväll
onsdag: jag hade körlektion & tränade, provade på core passet, skitkul! åkte hem till daniel & hade myskväll, vi åt tacos
torsdag: jag hade körlektion & tränade
fredag: jag jobbade 6.50-16.00, tränade efter jobbet, spinning. efter träningen åkte jag & daniel hem & hade en myskväll med mamma.
lördag:kollade på daniels match & sen var på 60 årskalas
söndag: fick besök av timothy & runan, trevligt! jobbade mellan 15.45-19-30. körde hem & daniel följde med hem & hade myskväll..
idag: åkte till sala & körde. har halkbana på torsdag & bokade idag in teoriprov & körprov, så nu är det snart klart! OM jag klarar det, vilket jag hoppas!
gick till emmas salong & hon provade en uppsättning på mig som hon ska förbereda för sitt gesällprov. efter det mötte jag pelin, jag hjälpte pelin att shoppa, savitri kom & vi fixade en sak. sen åkte vi & åt på donken & hade kul & sen till ishallen.
nu sitter jag här. ska plugga teori, det enda jag ska göra nu framöver!!
orkar inte skriva mer utförligt just nu..
ha en bra kväll!




AS BRA LÅT!

The Ting Tings

Four little words just to get me along
It's a difficulty and i'm biting on my tongue and I
I keep stalling, keeping me together
People around gotta find something to say now

Holding back, everyday the same
Don't wanna be a loner
Listen to me, oh no
I never say anything at all
But with nothing to consider they forget my name
(ame, ame, ame)

They call me 'Hell'
They call me 'Stacey'
They call me 'her'
They call me 'Jane'
That's not my name
That's not my name
That's not my name
That's not my name

They call me 'quiet girl'
But i'm a riot
Mary, Jo, Liza
Always the same
That's not my name
That's not my name
That's not my name
That's not my name

I miss the catch if they throw me the ball
I'm the last chick standing up against the wall
Keep up, falling, these heels they keep me boring
Getting glammed up and sitting on the fence now

So alone all the time and I
Lock myself away
Listen to me, i'm not
Although i'm dressed up, out and all with
Everything considered they forget my name
(ame, ame, ame)

They call me 'Hell'
They call me 'Stacey'
They call me 'her'
They call me 'Jane'
That's not my name
That's not my name
That's not my name
That's not my name

They call me 'quiet girl'
But i'm a riot
Mary, Jo, Lisa
Always the same
That's not my name
That's not my name
That's not my name
That's not my name

Are you calling me darling?
Are you calling me bird?
Are you calling me darling?
Are you calling me bird?

5 januari

igår blev det OC hela kvällen, love it!!!!
idag gick jag upp runt tio, åkte in till stan & gick på spinningen klockan tolv, efter det duschade jag & sminkade mig. sprang in på ica & köpte lunch & fikabröd till mig & farmor, gick dit & åt. var där ca fyrtio minuter sen var det ner på stan igen! skulle till frissan klockan tre! jag blev jättenöjd, la i lite mer ljusa slingor. anna la i en pigmentering (eller vad det hette) så jag skulle få bort det guldiga.. så det blir ljusare & ljusare. jag blev riktigt nöjd! vill bara göra mer & mer slingor. lägger inte ut en bild på håret, ser mörkare ut på kameran.. efter frissan sprang jag till teknink magasinet & köpte något till kameran som man sätter i minneskortet i & för över bilder till datan. eftersom min kära pappa stäade & sen är min sladd vips borta! efter det skulle jag till bussen & gick in & hälsade på emma inne på hennes salong, så vi åkte samma buss hem :) nu är jag hemma & ska äta..  ska se oc ikväll & försöka plugga teori!
hörs senare kanske.
KRAMAR

4 januari

då ska jag skriva om mina senaste dagar:
måndag: jag åkte till sala & hade körlektion, gick jättebra & var jättekul! fick accelera upp till 70 & tvärnita, prova på hur man gör på halkbanan. det gick jättebra han sa att jag verkligen vågade sätta kopplingen & bromsen i botten som många tjejer inte våga. så bra jobbat louise! han sa även att jag så fort vi är klara med allal punkter är jag redo på halkbana & beställa tid för uppkörning & teori. mest fokus på teori nu. så det känns skönt! när jag kom till uppsala gick jag till farmor & tog det lugnt, åt god mat & hämta min hemmanyckel. tog halv åtta bussen hem som daniel satt på. när vi kom hem packade jag väskan, vi fixade, åt mat & duscha & såg på film!
tisdag: JAG FYLLER ÅR! går upp & äter fruskot, blir skjutsade till stan & hoppar på härjedalingen till fjällen. avr en dryyg lååång resa, DUBBELT så längre än till ljusdal vi åker till annars. fick heller inte sitta bredvid varandra på bussen. vi åt goda äggmackor & annat gott jag fixat i matsäck. jag satt & pluggade teori & läser om viltolyckor, precis när jag stänger boken springer en älg över vägen. IT'S A SIGN!!!!! men coolt för jag har aldrig sett en älg förutom på kolmården! vi var ialla fall framme vid hede runt tre tiden, var ute i stugan till halv fyra. när jag kom fick jag många gratulationer så det varkul! fick min favoritmat, TACOS!!! på kvällen kom familjen brolin över & hade glasskalas & skönt för mig så det var mys :) tack alla mina urgulliga vänner som smsade!!!
onsdag:NYÅRSAFTON! det var bara att glida upp i backarn.a självklart är jag & daniel anländer pajar liften. så daniel & alla började gå upp i backen för att åka, då glider vi andra upp på skooter, haha! jag hade en egen skidlärare, Micke, min svärfar, han lärde mig åka bra haha! micke fixade iallafall så jag fick åka uppis tora backen som var avstängd för tillfället pga liften. så vi fick åka skooter upp. snacka om status haha! men det lönade sig verkligen. jag kunde åka sen! men mot eftermiddagen frös det på & blev isigt & jag gjorde världens vurpa & gjode illa mig, så jag åkte inte mer. på kvällen fixade jag & emelie maten, förrätt toast skagen & huvudrätt pommes med fläskfilé.. efter det bastade jag & daniel & fixade oss. sen kom mangan & kollade på hockeyn. sen gick vi till storstugan & träffade hela hänget, var 24 personer alla tillsammans. det var trevlgit. så runt tolvslaget gick vi ut & kollade på rakterna i backen. ar jättefint. fick många gott nytt år pussar av min baby! vi gick väl hem runt halv ett, kollade på tv & tog det lugnt sen gick vi  la oss..
tordag: gled ut i backarna, första gången jag & daniel kunde åka liften ihop. gick itne så rba dagen innan haha, ramlade typ. så jag åkte mest med micke men sen funkade det.. jag bärjade dra om alla i backen! körde förbi alla, även om jag tyckte det gick för fort hhaa! gick in i cafeterian & drack varm choklad, var så sjukt kallt! åkte mycket iala fall & det var skitkul! på kvällen tog vi det lugnt, såg på film & så..
fredag: ut i bakcen igen! åkte itne så länge denna dag, avr så grymt kallt! vilken kyla alltså! vi gick in runt ett tiden & tog det lugnt tills vi åkte. packade & så.. vi började åka hem runt fyra tiden.. var så drygt, så långt att åka. kollade ialla fall på american pie 2 på daniels lilla moderna sak. vi stannade i gävle & käkade se var vi hemma hos mig runt tio tiden.. kollade på blood diamond & duschade, sen såg vi någon värdelös film med paris hilton, pledge this, hon må vara snygg men oduglig som skådis! vi gick ialla fall till sängs runt två tiden..
igår: vaknade runt elva & tog det lugnt, myste lite, låg faktiskt bredvid varandra! har sovit i våningssäng i fjällen. så var mysigt att vaknade bredvid varandra.. vi åt fruksot & kollade på top gun. sen skulle jag, mamma, pappa, ludde, fredrik & daniel in till stan & jag skulle köra. fredrik fick ligga i bagageluckan. det var lite pirrigt, daniel har aldrig åkt med mig & sen var det så många. men det gick riktigt bra! lämnade daniel hos dennis & grabbarna hos fredrik & jag åkte & träna. gick på spinning, fy satan vad skönt att vara igång! har bitit mig i naglarna för att jag itne tränat på ett tag men nu jävlar är jag igång igen! efter träningen duschade jag & fixade mig,  gick till kvarnen & kötpe massa exotiska frukter! åkte hem till pelin & åt middag med henne & savitri, var jättemys, åt kyckling & potatisgratäng!! fick present av pelin, tack gumman! perfekt, presentkort på indiska! vi åthela kvällen, mat, kladdkaka & massa frukter. hade köpt melon, jordgubbar, passionsfrukt, ananas, vindruvor & grapefukt. så det svullade vi i oss. mums! savitri gjorde så fint också med alla frukter, gulllunge! hursom helst pratade vi om allt, kul att träffa er igen tjejer! hursomhelst drog vi till donken sen haha & åt el maco, kan ju vara donkens godaste hamburgarem plus att den kommer bara en gång om året! så vi var där ett tag & pratade sen tog jag halv ett bussen hem..
idag: åkte in till stan as taggad för att gå på ett core  pass, bara mage! sjävlklart kolade jag fel, så det blev ingen tränig. åkte till ishallen & såg min brors match, träffade min daniel en snabbis. var med therese i ishallen & efter matchen åkte jag till pelin & savve, kollade på mamma mia. skulle åka till gränby & shoppa men det gick inte för savve var tvugnen att åak hem. så jag & pelin satt vid datan & pratade bara.. pappa hämtade mig runt sex.. när jag kom hem åt jag mat.. så nu är rebecca här & vi ahr kollat på victoria secret fashion show. vilka snygga tjejer!! ikväll blir det baar OC & mysa i min säng..
imorn ska jag in till stan & gå på spinning klockan tolv, sen till frisören klockan tre & sen träffa min daniel på kvällen :) så vi får se om jag skiver mer ikväll eller imorn!


RSS 2.0