louise & tinna


jag & tinna valborg 07

söndag

dagen har rusat iväg, vad har jag hunnit göra? jo jag har städat mitt rum, satt upp en julstjärna. kollat på desperate housewives, greys & bonde söker fru. bakat lussebullar.. hoppas emma kommer, hon skulle kanske komma förbi sen.. runt tio ska jag ialla fall köra in till stan, vi ska åka & hämta daniel. han ville bestämt komma hit & sova.
lite bilder från dagen!


min lillebror är väldigt duktig med mat



rebecca

i miss you girl <3

30 november, första advent

då var vi här i år igen då, första advent, gud så tiden bara rinner iväg!
igår åkte jag in till stan & mötte pelin på friskis, det var jätteskönt att få ses & släppa ut allt & bara prata, att få gråta på någon axel. det är bara mycket just nu.. efter vårt lilla samtal så tränade vi ett tag. sprang lite på rullbandet & körde lite styrka, blev ingen spinning, hade glömt mina skor hos daniel. så jag gick hem till farmor efteråt & tog det lugnt, duschade, fixade naglarna & åt lite pytt i panna. sen sminkade jag mig.. var hos farmor från fyra till åtta, så runt åtta tiden gick jag ner till stan & mötte savitri, vi gick & tog plats på terassen, sen kom pelin runt nio halv tio. hon skulle inte äta men ångrade sig sen & beställde in mat haha, det var verkligen jättegott & prisvärt! vi satt där i några timmar & tog det lugnt. tog en cider till maten. sen kom ullis upp på terassen & hälsade, hon var så snäll & hygglig & bjöd mig på en cider, gulliga ullis! efter ett tag kom mamma & hennes tjejgäng upp, men det fanns inte tillräckligt med platser där så dom vandrade vidare till oasis. jag & tjejerna kanske gick från terassen runt halv tolv, pelin skulle ta kvart i tolv bussen hem, så jag & savitri gick till mamma & gänget på oasis, gick dit för att hoppas få träffa emma haah men hon hade nog hunnit dragit haha.. så det var synd! hur som helst tog jag & mamma tolv bussen hem, när jag kom hem tvärslocknade jag!
imorse vaknade jag av en hemsk mardröm, vaknade i tårar & var alldeles galen.. usch usch...
idag ska jag ialla fall tilbringa dagen hemma med min familj & julpynta, sen hoppas jag min bästis emma kommer! jag & mamma ska även baka lussebullar, ville göra pepparkakshus, har inte gjortt sen vi var små för vi fick aldrig ihop det bra haha, jag vill försöka men blir nog en annan dag! jag kanske skriver lite mer sen, idag ska det bli jul i vårt hus!
GOD JUL!






my beautiful friends, reeeeeal friends

29 november

torsdags.. en hemsk dag, vill inte säga mer, var länge sen jag var så ledsen. jag har inget att skriva om det. men, uschm jag vill inte tillbaka till torsdag. jag höll på att bryta ihop, jag var ett nervvvrak. har inga ord, vet inte vad jag ska skriva..
igår jobbade jag, köpte julklapparna till daniel så nu är det gjort, ska köpa till familjen i veckan.
efter jobbet åkte jag hem till maarit & tinna på mor & dottermiddag, det var jättetrevligt. skönt att träffa er tjejer. som sagt allt är inte lätt just nu..det var iallafall jättetrevligt. vi satt & pratade med alla mammor & drack vin & cider, så det var vad jag behövde. vi gick hem runt elva tiden kanske. paulina skulle upp & jobba & jag har jobbat extra hela veckan, minst tio timmar om dagen. så jag är helt slut. när jag kom hem så somnade jag direkt.
idg ska jag inte dansa balett, vi ahr vikarie & jag orkar inte åka & dansa, dessutom är inte aurora där heller.så jag ska åka in till två ungfeär & gymma med pelin sen klockan fyra ska jag på spinning. efter det måste jag fixa mig & så, vet iten om jag ska åka till farmor & vara där eller åka hem emellanåt. men det visar sig. ikväll vet jag ialla fall att jag,pelin, savitri & lisa ska ut & äta på terassen om vi kommer in där. så det ska bli jättetrevligt & skönt att få träffa er.

jag kan passa på att srkiva, jag kan säga att just nu är ingen bra period för mig, jag mår inte alls bra & det är många tankar & saker runt mig jag måste ta itu med, så om jag kanske inte är lika glad i min blogg & skriver mycket & klagar, ge då fan i att läsa min blogg, för ni är inte tvungna!

här kommer bilder sen igår & sen i veckan







ge mig!!!!!!!

 

ge mig dom & många fler!!!!

27 november

i tisdags klarade jag provet, vilket betyder att jag är klart godkänd i matte b, hade kunnat få VG, men skulle gjort lite mer då & jag orkade faktiskt inte.. monika hoppades innerligt att jag skulle få IG.. så när vi rättade provet avr det lite sorgligt faktiskt. jag klarade provet iallafall, inte lika mycket poäng som på dom andra, men jag försökte ju faktiskt få IG haha. nej men monika börjadenästan gråta. alla som satt där inne fattade ingenting. men monika har hjälpt mig så fruktansvärt mycket & stöttat mig. så det var sorgligt. jag gav henne ialla fall te från mig & camilla. hon blev jätteglad, sa att hon fortfarande frågade efter juniblandningen vi gav henne förra året hihih.. jag gick därifrån till slut, men jag lovar att jag ska hälsa på monika!
efter skolan tog jag mig ner pås tan, gick till mammas jobb ett tag, sen rang jag pelin, så vi möttes pås tan & gick runt. jag köpte en kamera igår, en jättefin & bra kamera, gick på 1588 kr, men det var det värt! vi strosa omkring på stan, jag köpte ny mascara sminkborttagning & lite hudvårdsprodukter & ett mörkrött nagelllack. efter det övertalade pelin mig att smaka kebab, jag ljuger itne om jag säger att jag inte ätit det på minst sex år! soms agt, jag kom ihåg varför jag inte äter det, jag mår hur illa som helst! USCH, perfekt innan träning också haha..  efter maten gick jag & köpte massa naturgodis, mums! sen gick jag på spinningen & pelin in på gymmet! i tisdags var nog det roligaste spinningen passet! hon hade plockat ihop alla stora favoriter genom åren, ojojoj vilken taggning! efter spinningen hämtade mamma upp mig & vi åkte till ishallen & såg ludwigs match, mormor & morfar kom också då är det alltid kul! :) när ,matchen var slut fick jag skjuts till daniel, vi åt natirgodis & fixade ihop min kamera (daniel för jag kan inget om teknik haha).. sen skulle han bada, (nehe?!) & jag somnade haha..
igår började jag jobba 6.50, hade klockan på ringning kvart över fem, gick upp halv sex & fixade mig, var på jobbet till halv sju, så jag sat med några kollegor & småprata & åt lite frukost. dagen gick jättefort & jag älskar dom passen!min käre bror kom förbi mig på jobbet, jag gav han pengar till en powerking haha, på min första rast fick jag springa iväg på ett läkarebesök snabbt. det var lugnt, men det är inte kul det som hänt mig, usch .. men det är ingen fara..
under dagen kom mormor förbi mig & även min älskling :) sen kom savitri & stod vid min kasssa i en timme & vi pratade haha! när jag slutat sprang jag till Min Frisör, bokstavligen haha, eftersom salongen heter så haha. det blev itne så mycket, men ett antal slingor som ljusade upp mitt hår så jag blev jätttenöjd, vill bara tillbaka & göra ljusare & ljusare nu, för till sommaren ska jag ha färgen jag vill ha! efter frisören blev jag hämtad & skjutsad till farmor, farmor fyllde 62 igår :) åt smörgåstårta & drack vin med farmor, ingalill & therese :)  var där till kvarrt över nio. sen gick jag ner på stan & mötte jennifer, vi gick till  terassen & satte oss & tog en rosa pantern & lite chilinötter, hade tänkt sitta ett tag & bara prata ksit & umgås, men blev iten så länge för jennifers sista buss gick elva haha, blev typ en timme! efter det gick vi till max & åt, jennifer hade itne äätit. sen gick vi förbi people, daniel var där med dennis & grabbarna, men vi såg dom itnte haha, dom frågade ifallv i ville in men vi ville inte haha! bär vi komt ill busshålsplatsen ser jag en livslevande RÅTTA sitta mit på trottoaren, har aldrig sett en råtta. den var så äcklig & så jävla fu! den bor ju där vid bussen haha. aja..  var hemma runt halv tolv, gick & la mig på en gång var så jävla trött.
imorse vaknade jag typ halv nio av att daniel rang & väckte mig så vi pratade ett tag. sen kunde jag intte somna om. så nu sitter jag här & väntar på att få åka till jobbet, dryyygt! börjar 12 idag, 12.00-222.15, usch usch usch. skulle börjat 16. men men, pengar pengar får man tänka!
efter jobbet ska jag sova hos daneil ialla fall, imorn jobba 9.30 tilll 19.00 sen mor & dotter middag hos kallios!
nu ska jag fixa mig lite.
ha en bra dag :)
laddar upp bilder från gårdagen imorn!
min snygga kamera!


25 november LÖÖÖÖN

gårdagen var nog kaotisk för hela uppland igår pga ovädret. det snöade & blåste hela dagen. tror aldrig jag sett så mycket stan i självaste city, på gågatan! det var en låång dag. tur i oturen att jag fick åka in tidigare, när jag klev på bussen sa cahuffören att det var den sista bussen på flera timmar som skulle köra in till stan. om jag inte börjat tidigare hade jag inte kommit till jobbet. men men. efter jobbet köpte jag med mig sub way hem. tog en lång varm skön dusch efter att ha lunkat fram i all snö.. jag hade köpt lite brieost också som jag smaskade på. daniel smsa & frågade ifall jag ville gå med han & dennis till donken & äta glass, men orkade inte.. så inatt vaknade jag av en  puss av daniel när han kom hem :)
imorse gick vi upp runt halv nio & myste lite.. daniel tog kvart över nio bussen, trodde han haha, den kom typ tio i tio. jag tog bussen som skulle gå fe, över vilket den gjorde. sen när jag går till busshållplatsen till boland ser jag min lilla älsklign stå där haha. stackarna han har nog haft som mest otur med bussana dom här två dagarna haha! så vi hade sällskap till skolan :) nu har jag räknat sista talen, har suttit & repeterat hos monika, ska göra provet om en kvart, då kanske jag är klar med hela matte b kursen om jag klarar det, så hoppas det!
efter skolan ska jag nog ner på stan & köpa en mysig mössa jag itne gjort ännu! gå förbi mammas jobb & äta :) ikväll ska jag gå på spinning med rebecca! sen se min brors match.
imorn ska jag jobba 6.50-15.30, hoppa in extra heal veckan typ. dom rang imorse men sa nej till idag..
nej nu ska jag sluta skriva här.
CIAO

IRRITERANDE!

GUD SÅ IRRITERNADE! dom rang från jobbet, måste börja jobba elva istället, betyder att jag får jobba 10 timmar, gud så drygt! men men.. nu blev jag riktigt sur! måste skynda mig nu!
HEJDÅ

24 november, snöoväder & snöstorm

i lördags vaknade jag upp till ett vinterland, jag blev så lycklig. kände mig som ett litet barn spå julafton. jag älskar vintern & snö, det är så himla vackert! när jag kom till stockholm mötte jag aurora vid tcentralen så jag & aurora hade sällskap till baletten, jag frågade hur många grupper hon hade & hon sa att hon hade två grupper efter vår grupp, den sista är lite svårare & hon frågade ifall jag ville komma & prova vara med där, blev så himla glad! jag sa att jag blev jätteglad för frågan men visste inte riktigt, tycker det går så bra nu & visst man ska träna med dom bästa för att bli bäst, men vet inte om jag är redo än, kanske till nästa termin :) det var ialla fall en grymlektion med tåspets! GOD I LOVE IT!!!!! efter baletten fick jag stressa som tusan! ta mig från rådmansgatan till tcentralen, från tcentralen till tekninska & sedan springa till norrtälje bussen, var precis på håret att jag hann! på bussen åt jag smörgåstårta & lyssande på musik :) mia & emelie hämtade upp mig vid norrtälje station, efter det åkte vi till rimbo & såg på fredriks poolspel sen hem till singö. vilekt oväder det blev! snöade som tusan & man såg ignenting, snorhalt på vägarna! när vi kom hem kom emelie på att vi kunde åka BOB, inte snowracer som dom  säger haha, efter minicrossen. så vi rang fanny & hon var självklart på! så jag, emelie & fanny raceade runt på vägarma på singö! fan så u det var, gud så vi skrattade när emelie ramlade haha & när hon körde med gasen i botten! efter ett tag gick vi in, kollade ltie på tv & åt. efter maten blev det bada bastu, emelie började & la i hårinpackning & såå, sen fredrik & daniel, eftersom det var så mycket snö gick dom ut & svalkade sig. då kom micke på att ja & emelie kunde myga ut & bomba dom med snöbollar. så vi gick ut, men gick inte så bra att smyga, dom hörde oss &kastade på oss först hha. men vi fick in bra träffar också! sen togjag mig in i bastun, jag & daniel satt där inne ett tag, inte direkt min starka sida att  basta haha. vi gick ialla fall ut & svalkade oss i snön med, riktigt härligt & Underbart! eftter det basta vi lite till & svalkade oss & duschade, sen somnade vi runt halv elva..
igår åkte vi från singör typ halv nio, var i uppsala till typ tio, daniel hade tränign mellan kvart ie lva & tolv. så jag emelie & svärmor åkte runt runt till olika affärer! det var, gina, jc, vero moda, lindex, intersport, stadium, jula, biltema & allt ni kan tänka er! hursomhelst hämtade vi daniel runt halv ett, åkte till siba i stenhagen, daniel köpte någon sak jag inte vet vad det heter, typ någon high tech ipod! jag hittade en kamera där jag vill ha! ska köpa en kamera imorn när jag får lön! efter siba åkte vi till ikea & åt köttbullar, potatis, grädddsås & lingonsylt, gud så gott! sen mötte vi mamma & pia på ikea så vi alla stod & pratade lite. jag. mamma & pia åkte & hämtade vår bil i sunnersta sen åkte vi & köpte peppearkaksdegs. när vi kom hem plockade vi upp emma, vi åkte hem till mig, kollade på DH reprisen& sen gjorde pepparkakor, så mysigt! verkligen julstämning! vi åt några sen var emma tvungen att gå hem & äta. men sen kom min älskling, viåt mat & kollade på tv hela kvällen med mamma & ludwig. kollade på bonde söker dru,  finalen av ensam mamma söker & sen wallander. sen sista delen av da vinci koden. sen somande vi!
imorse vaknade jag sex, var hur piggg som helst, sen ringer pappa till mamma & säger att all busstrafik var inställd!så ingen av oss skulle komma in. kunde inte sova sen så jag kollade på tv. uppland, roslagen 6 stockholm har det värsta ovädret. i öregrund har det blåst upp till 36 meter/sekund, det är orkan nästan! jag & daniel kunde iten sova så vi har legat hela morgonen & myst bara, var mysigt att höra hur det blåste utanför.. mamma rang ul sen, dom sa att all trafik var igång igen. så vi gick upp, åt frukost & så, sen skjutsade mamma & in daniel & ludwig till skolan! nu sitter jag här, börjar jobba tolv idag, så ska ta elva busssen in, vet inte vad jag ska hitta på nu tills dess, ligga & glo på tv bara tror jag!
slutar jobba nio idag, så efter jobbet ska jag gå till sub way & köpa middag till mig själv, daniel har match i stockholm ikväll & kommer hem sent. men jag åker dit & sover, ska upp till skolan & så imorn. HOPPAS monika är där, annars blir det tredje gånge jag åker dit utan att hon är där! på onsdag ska jag till frisören. ska bli ljusare, vet vad jag vill ha för hårfärg till i sommar, hoppas jag får den! jag vill absolut inte bara blond så man ser mig som blond, är less på det, har varit blond hela mitt liv, är jätteljus i min naturlig hårfärg, vill ha något mellan ting! så hoppas det blir precis som jag vill, vill ha som marissa & emelie haha!
nu vet ni lite om mina dagar :)
CIAO


utanför daniels hus på singö :)


utanför mitt fönster, vår pool :)

fredag

då var jag hemma igen. har  varit hos emma under kvällen. var så himla skönt. allt var som förr. så mysigt. har suttit & pratat med kerstin i flera timmar, har faktiskt saknat henne! som hon sa: alla mornar vi kollade på fotboll där under VM & skrek. ojojoj.. härliga tider! fler myskvällar hos emma! fick äran att träffa morris, gud så söt! en väldigt vild liten kisse, busig! nu är jag hemma, såg att anna åkte ur, sorgligt, men ville hellre ha kvar johan. nu är det heja kevin, alice & johan, = robin åk ut haha! alla mina favoriter är kvar, jobbigt läge.. ska packa min väska nu, ska åka till stockholm imorn till balettakademien & dansa balett, tåspetslektion imorn, JAAA! efter det ska jag försöka hinna med 11.50 bussen till norrtälje. ska till singö imorn. så ni får ha en underbar helg!
GOD NATT!

21 november

i torsdags morse åkte jag in med mamma & pappa hav sju till stan. jag gick på ett gympapass kvart i sju! gud så trött jag var! efter passet åkte jag till daniel, tänkte överraska honom, när jag kom in hörde jag att han låg i badet. jag tänkte att jag skulle krypa ner i sängen. när han kom ut, torkade han sig, klädde på sig & la sig på sängen. jag undrade varför han inte hälsade. efter ett tag satte han sig vi datan. tillslut fick jag fråga:kul att du hälsar!
& daniel blev hur rädd som helst! haha han sa att jag var sjuk som skrämde honom sådär haha. stackarn hade inte hört eller sett mig haha. så, förlåt baby! daniel åkte till skolan & jag gick in i duschen & sov ett tag & fixade mig. åkte & jobba sen, 11.00-20.00! efter jobbet åkte jag till min faster therese, emma var där & färgade hennes hår! men dom var typ klara när jag kom, så det var synd, dom började tidigare.. men gud så snygg emma gjorde henne i håret! precis som jag vill ha till sommaren typ! efter det tog jag & emma bussen in till stan. jag åkte till daniel & sov. jag typ slocknade tio, var jättetrött! så vi gick & la oss runt halv elva.
imorse vaknade jag av att min älskling badade, GULLUNGE! han är typ beroende av att bada! vi låg & myste enstund i sängen innan vi börja plocka & dona. jag sminkade mig & så. daniel packade sin väska. vi tog en buss strax efter halv tio tillstan, sen åkte daniel hem til singö. jag åkte till skolan, laddad för mitt sista prov! självklart var monika inte där, hon var sjuk, typiskt! jag som släpat med mig camilla för vi skulle ge henne en present! så jag åkte ner pås tan & mötte camila, vi gick lite på stan & så, camilal tog halv tolv bussen & då gick jag förbi mammas jobb & sen till mr sandwich & sen åtket ill farmor. vi var där & tog det lugnt sen gick vi & handlade lite mat. gick för första gången in på myrornas idag. det var ingen höjdare haha! när vi kom tillbaka så rang therese, så hon hämtade upp oss sen åkte vi till henne. jag & farmor gick & hämtade amanda på förskolan. sen kom therese & mathilda hem. så söta små busfrön! jag höll på att kissa på mig när jag hörde det "nya" ordet. TYPAN! ahah ojojj så vi skrattade..var där till typ kvart över fyra sen tog jag bussen till stan. var nere kvart i, sprang till bussen för att hinna med kvart i bussen. självklart var den sen, kom prick iallafall, så kvart i bussen & prick bussen kom samtidigt! träffade jonna på bussen, var kul, hon hjälpte mig kan jag säga, hon fick mig att inse att det är naglar jag ska hålla på med, jag ska bli  nagelteknolog för det är sånt jag tycker om & alltid gillat, så tack jonna! hoppar på den utbildningen i höst, måste spara ihop lite pengar! när jag kom hem åt jag, mamma & ludwig smärgåstårta, mums! har duschat & haft hårinpackning i nu så jag är redo för en myskväll hos emma senare! maarit kommer sen också så det blir riktigt mysigt :) ska kika på idol & ta det lugnt..

pappa. du är bäst på alla sätt, hang on there and you'll be just fine! you're the greatest dad in the world! i belive in you

KRAMAR LOUISE

beslutsångest

jag ska ju till frisören på onsdag, vet inte riktigt vilken hårfärg jag vill ha, är svårt att förklara.men typ den här färgen som mischa har. mörkblont, lite guldigt! det ska se väldigt naturligt ut, som om det inte vore färgat alls!


bilder från igår :)












hemma

var en lugn dag på jobbet. blev ändrade planer. jag tränade inte efter jobbet haha, gick till donken med savitri istället haha! jag ska träna imorn, ska gå på 6.45 passet, medelpass! skönt, åker in med mamma & pappa sen åker jag till daniel & fixar mig..
när jag gick av bussen & gick hem för cirka en timme sen, jag bara fick ett sånt där lyckorus! det var massa snö här hemma än vad det var i stan, det såg ut som ett riktigt vinterland! jag lyssaden på kent-400 slag & jag kände mig så glad! vintern är snart här på riktigt, men det ska vara mycket mer snö! nu sitter jag här ialla fall. vi ahr fått tillbaka vår data. ska orka lägga in alla bilder & så. kollat lite på greys nu också, har provat en ny cider med mamma, cassis & lime, jättegod! & ätti nötter, mums :) sen ikväll ska jag se sista avsnittet på OC säsong två, ligga & gråta, sen kollar jag nog om.. jag & ludwig ska önska oss alla fyra säsonger i julklap. oc är verkligen det bästa som finns. jag & min bror bruakr säga: inanna OC kom hade jag inget liv, det är det bästa som hänt oss! typ sant haha!
nej nu ska jag inte skriva mer!
CIAO

19 november

igår efter jag varit på skolan & fick åka hem direkt haha åkte jag till pelin, hon fixade sig & så. sen fick jag sms av mormor, fick höra att mitt jobb var utrymt för bombhot, hela åhléns & forumgallerian. jag blev faktiskt orolig, var intekul att höra, jag skulle ha jobbat, min chef leena rang mig precis innan  dom hade fått utrymma, frågade ifall jag kunde ha jobbat. vad är det för idioter? i måndags hade dom lagt en bomb i kvarnen, igår hade dom rånat seb banken & slängt in en vsäka på åhléns där det stod "bomb" på, så alla fick utrymma. inte klokt alltså.. men men. jag, pelin & savitri tog oss ner mot willys & bussen, men vi undrade hur det skulle gå, såg allt som tecken haha. vi åkte ialla fall, det var våår kompis som körde oss igen, busschauffören ahha!  gud vilket väder det var igår alltså! gud så det snöade. på båten gungade det som fan, vi ramlade bokstavligen nöstan över bord & stolar, läskigt! det blev ingen buffé igår, var viltbord, vi åt bakad potatis & skagenröra :) jag köpte en champagne & ett rosévin på båten. & på tillbakavägen köpte jag & pelin en drink, blev min favorit, rosa pantern! vi satt i baren & drack dom & hade kul & skrattade. inte mycket folk alls!  121 personer bara.. efter det gick vi & köpte choklad & så sen gick vi & satte oss igen.. vi blev kompisar men underhållningsvärdarna. vi bad dom spela låtar så vi satt & sjöng med! gav dom lite utmaningar! på  vägen hem på bussen planerade vi lite saker, vi ska nämligen åka på havsbadens spa precis vid grisslehamn, det ska bli underbart! blir någon gång efter jul!
när vi åkte buss blev jag glad, såg att det ´var faktiskt ganska mycket snö som låg på marken, JULEN ÄR PÅVÄG!
när vi kom till uppsala sprang jag in på willys & köpte lite ost & kex. daniel kom & mötte mig. när vi kom hem så kollade vi på dr house, sen reprisen av andra avenyn. vi dukade upp med olika ostar, kex, choklad & champagnen. daniel föeslog att vi skulle ta den, skulle sparat den till nyår, men det är bara att köpa en ny :) så vi hade det riktigt mysigt. sen skulle daniel bada, jag tvärslocknade. så inatt vaknade jag med ett´ryck & undrade var han var, men han låg alldeles intill mig & sov :)
imorse runt halv åtta åkte daniel på HG,nu har jag gått upp, ska fixa mig & så snart, ska jobba idag mellan 11.00-20.00. blir nog inga mer bombhot ellerr utrymningar i uppsala på ett tag, tack & lov! efter jobbet ska jag gå på SM passet på friskis! sen åka hem & sova :)
imorn ska jag jobba 11.0-20.00, sen ska jag hem till min faster, emma ska dit & förga & klippa hennes hår, så det blir mys!

måste bara skriva. några citat igår som gjorde att jag nästan ramlade ihop av skratt. självklart sa savitri dom båda citaten haha! : ÅH HERREGUD JAG HAR INTE MITT PASS TJEJER!
savitri: haha ja kolla alla pankisar!
ni förstår inte & jag orkar inte skriva men gud så vi skrattade!
nej nu ska jag försöka orka sminka mig!
CIAO

18 november

imorse gick jag upp åtta för att fixa mig, daniel tog ett bad.. sminkade mig på typ nkvart & skyndade mig för vi skulle springa till bussen. när vi kom till skolan & jag skulle till monika. vad fan händer?! jo monika är ledig!? åååh det är inte sant! jag har stressat & tagit mig iväg hit för att gör amitt sista prov, så är hon på sin kurs, fan att jag hade glömt det totalt! hade kunnat sova några extra timmar, kunnat TRÄNA! nej så nu sitter jag här & skriver av mig lite.. ska åka till pelin snart & möta pelin & savitri där. sen ska vi åka med bussen från hjalmar brantings gatan klockan ett till grisslehamn & åka till åland över dagen. en mysig liten utflykt :) men det här vädret är ju vidrigt! snöbölandat regn & storm! vill itne ens tänka på hur det blir ute till havs. men men nu ska jag inte skriva mer, ska kika in lite bloggar!
ha en bra dag! :)

17 november

igår avr jag hemma & tog det lugnt. övningskörde till stan & hämtade ludwig, gick super! sen åkte vi ner till pia, mamma skulle in & hämta lite saker. då kom det en bil jag var tvungen att vända, mamma sa att jag skulle köra ner & släppa förbi bilen. så jag körde iväg själv med ludwig i bak, körde upp på en uppfart, la i backen, backade, första upp för uppförs backen, det var som om jag hade kört bil hela mitt liv! jag kan ju! körde helt själv, backade & allt. så det var jättecoolt!
när jag kom hem gjorde jag cheesecake, det gick däremot inte lika bra. skulle vara smart & lägga över en handduk över bunken så det inte stänkte, men då hände något, hela handduken virvlades in i vispen & den flög åt alla håll haha! emma skulle kommit men blev inte så sen. jag låg inne på mitt rum hela eftermiddagen & kollade på OC i mitt nystädade rum med massa ljus. daniel kom runt halv nio tiden. vi åt lite & Kollade på tv. runt nio tiden smakade vi min cheesecake, den var gudomlig, riktigt god! vi kollade på ladder 49 med ludwig, sen gick vi & la oss & myste lite..
imorse gick vi upp. var lite tidiga, så jag & daniel la oss nere i soffan & myste, sen åkte han till skolan & jag gick upp i sängen igen. gick upp runt halv tio tiden, drog på lite mascara & åkte in till jobbet.  jobbade 11.00-20.00. idag blev kvarnen bombhotade, lite läskigt.. & jag har sån besluts ångest men nu har jag ialla fall beställt tid hos anna, ska göra avfärgning. jag älskar min hårfärg, eller den violetta hårfärgen. men jag är less på allt det mörka nu ,vill ju bli ljusare.. men men.. efter jobbet åkte jag till isahellen, hann se sista perioden. almtuna förlorade. pratade med mija efter & påväg hem. nu har jag & daniel ätit potatisgratäng & rostbiff, mmm.. & hallondryck från brämhults, MMMM!! ska bada nu & så sen sova & mysa. imorn ska jag ha mitt sista provi matten, hoppas jag klarar det! sen blir det eckerö med mina söta tjejer pelin & savitri!
GOD NATT

16 november

i torsdags jobbade jag, gick bra var faktiskt kul, är alltid kul att jobba när man sitter i kassa 5, den kassan har man när man jobbar 11´.00-20.00. efter jobbet skulle jag möta upp rebecca & gå på spinning, men det blev itne så, rebecca missförstod mig haha. men vi ska träna i veckan som kommer :) jag gick ialla fall på spinning som började klockan åtta, det var inte lika roligt pass, musiken var inte bra alls! efter spinningen gick jag & strecthade, bytte om & mötte upp daniel, vi tog halv nio bussen hem, kom hem, åt & duschade& la oss i sängen & myste,
i fredags gick vi båda upp, myste lite & jag fixade mig. när vi gick till bussen såg vi pappa, så vi fick skjuts in till stan. jag & daniel hann kika runt lite på stan, när jag skulle gå till jobbet kvart i elkva kom jag på att jag var hungrig! så jag & daniel gick & köpte sub way, jag fick trycka i mig den & springa till jobbet haha. jag började jobba elva. dagen gick snabbt, blev sådär glad igen när  jag såg at tmin bror kom förbi bara för att vinka & le. på min rast gick jag & mamma på stan, gick till MQ & visade vad jag ville ha i julklapp. sen skulle vi gå till waynes coffe & ta en fika, där mötte vi anna, maarit, linn, wiola & jonna :) så jag & mamma slog oss ner :) savitri kom in & hälsade på mig också, sen kom pelin. & henne träffade jag på mig andra rast,vi gick till hm, jag köpte strumpbyor  & pelin söta mamma gav mig kokosboll för jag var hungrig, så söt! efter hm gick vi till donken & åt lite haha. har nog aldrig hunnit göra så mycket under mina raster tidigare haha.
hursom helst, efter jobbet mötte jag upp daniel & vi tog halv nio bussen hem. när vi kom hem var jag vrålhungrig, läängtade efter maten som skulle stå på bordet, slänga sig i soffan & se på idol.. självklart har pappa inte gjort mat. så jag & daniel fick ställa oss & göra mat typ nio på kvällen. blev gott ialla fall, kycklinfilé med kroketter & jag gjorde en härlig sallad bara till mig! vi kollade på idol, fredag hela veckan & en film som heter varg veum, en norsk, ganska bra faktiskt. blev sent, somnade runt ett..
därför var det inte alls kul att gå upp sju på igår, drog på mig kläderna & åkte in till stan, satte mig på tåget, läste solo & åt risi frutti. när jag kom till balettakademien sminkade jag mig. sen hade jag balett, alltid lika kuL! efter baletten bytte jag om, tåg tåget till uppsala, gick till farmor & skulle duscha. småtjejerna var där, men mathilda var sjuk, hade ont i öronen, så hon satt  faktiskt, kors i taket, helt stilla. efter jag fixat mig gick jag en på stan, gick till cupido & mötte upp savitri & lisa. vi hade en mysig lunch & satt & pratade. planerade vår eckerö resa vi ska göra på tisdag! avitri gick tidigare, hon skulle jobba. jag & lisa gick på stan & pratade massa, jättemys. jag vet nu ialla fall vad jag ska köpa till daniel i julklapp & present, men detkan jag inte skriva ifall han skulle läsa haha. runt fem tiden gick jag till farmor, sen kom mamma & pappa & hämtae mig, åkte & kollade på ludwigs match, dom mötte iron, är man ju bara tvungen att se!självklart vann almtuna, alla är MINST två år yngre, vissa fem år yngre, men dom slog iron med alla nittior & åttionior! daniel & dennis kom sen efter sin match till mig & mamma, lämnade äskan. dom skulle hem till dennis & äta pizza & se film. jag skulle kanske åkt till jennfier men blev så sent. så jag hade en myskväll med min familj & andra familj stensson, kunde inte bli bättre nästan. åt pizza, kollade på tv, åt ost & drack cider & pratade. sen kollade vi på en film som hette svensexan, var lite speciell, handlade bara om nakna tjejer haha! men mne, runt halv tolv kom daniel. anders saknade honom så  mycket haha. mamma & pappa gick hem runt tolv, jag & daniel satt kvar & pratade med sus & anders, var jättetrevligt. vi kom hem kvart över ett då mamma rang hem oss. när vi kom hem kollade vi på asterix & obelix, eller daniel jag somnade haha.
imorse vaknade vi elva, hade en såndär mys söndagmorgon! gick upp & åt frukost & kollade klart på filmen & myste. daniel åkte på träning runt ett tiden. nu sitter jag här, ska sanera mitt rum, göra cheesecake & bara ta det lugnt. får se om jag orkar åka in på spinnignen klockan sex. skulle var så kul & Skönt men vet inte om jag orkar, samtidigt vet jag att jag inte kommer kunna träna förrän på onsdag!
nu vet ni lite om min dag!
CIAO

 

13 november

har snoozat hela morgonen, skulle upp & smink mig, men jag orkar inte, känns som jag har ett kilo grus i ögonen nu. är så himla trött skulle kunna sova heeeela dagen. men nej det går inte, ska jobba mellan 9.30-19.30 idag, ett långt pass, men ändå ganska skönt. efter jobbet ska jag möte upp rebecca & sen ska hon prova träna med mig, vi ska gå på spinnging ikväll! efter spinningen ska jag & daniel sova hos mig.
nu vet ni lite hur min dag ser ut! :)
CIAO

sovdags

maarit gick precis hem från mig. vi har haft en myskväll :) jag & mamma dukade upp för oss tre med årets glögg, pepparkakor & chokladtryfflar & tände massa ljus. hade det jättemysigt :) satt & kollade på tv & pratade massa!
nu ska jag sova, ska försöka orka med att se ett avsnitt av oc ialla fall..
sov gott alla bakom dataskärmarna!
SOV GOTT




onsdagskväll

dagen har varit ganska jobbig. vet inte varför men den har bara varit det.. jag räknade matte i tre timmar ialla fall, har bara åtta tal kvar sen test sen prov så nästa vecka är jag nog klar med matten. känns faktistk sorgligt, att inte få ha mina pratstunder med monika, hon sa också att det var sorgligt. men mig blir du inte av med haha! efter matten åkt ejag hem till daniel & sov, var så himla trött. kvart över tre tog jag bussen till friskis. på friskis träffade jag sara, det var jättekul att se henne var så himla länge sen! klockan fyra körde jag spinning passet, det är så härligt! man blir så taggad av all musik också, idag var en jättebra låt som jag  & ludwig lyssnar på, man ger alltid lite mer när det kommer en favoritlåt!
efter spinningen strecchtade jag lite snabbt sen kom mamma & hämtade mig, övningskörde. vi åkte till statoil & skulle köpa glass & fylla på min mobil. mama gick in med nycklarna & jag satt kvar i bilen, sen kommer en stor stor långtradare och ställer sig mitt framför mig, trodde han väntade på något. jag satt & pratade i telefonen med rebecca, sen tuta han & blev jättearg, haha han väntade på mig. jag kunde ju inte göra något. hade inga nycklar, dessutom hade jag inte kunnat flytta på mig heller, jag får ju inte köra själv efter som jag övningskör! så mamma fick springa ut. var lite pinsamt men ändå kul! sen åkte vi hem & allt gick bra.. när jag kom hem åt jag pasta carbonara, en av mina favoriter! jag & mamma köpte hem två ben & jerrys, choclate fudge & en annan chokladglass med nötter, MUMS! kollade på DH som mamma spelat in till mig. nu ska jag hoppa in i en varm dusch, sitter med träningskläder & morgonrock & ändå hackar tänder.
ikväll ska jag nog vara själv, ta hand om mig själv, kanske lägger en ansiktsmask, ska ialla fall äta massa glass & kolla på bonde söker fru & greys & sen OC!
CIAO

ska ladda upp lite bilder som jag tagit


åt lunch med min faster i måndags :)


vill ha!!!!


efter jobbet


påväg till sala för första körlektionen

12 november

började dagen med ett tandläkarbesök, gick bra inga hål! efter besöket gick jag till pressbyrån & fyllde på mitt busskort & köpte en yoghurt, min lunch! nu sitter jag hos maria, har ändrat ännu mer på mitt PM & skickat in det nu igen.. men men..
ska till monika nu snart, har bara två lektioner kvar!
idag är en sån där dag då jag inte orkar med något eller någon.. är så less & irriterad idag har jag bara tänkt på allt som irriterar mig så himla mycket!!!! jag har ingen ork att vara arg, sur eller ledsen eller hatisk, så jag skiter i det, men blir ändå galen!! eftersom min dag är piss idag, bara äcklig & jobbig så ska jag gågå & träna klockan fyra, ska på spinning & cykla bort alla mina jävla tankar!
ha en bra dag!
CIAO

11 november

i söndags gick det jättebra att köra, känner att jag är på gång nu! hursomhelst så var det jättegott & trevligt hos mormor & morfar som alltid! var dock inte lika trevligt när jag skulle ta bussen in till jobbet. det var jättetråkgit att jobba eftersom det knappt var några folk. efter jobbet åkte jag till daniel, han var däremto inte hemma, han var hos dennis & grabbarna. så jag låg & kollade på mysteriet på greveholm hela kvällen & drack julmust, kom i lite julstämning! på tal om julstämning, jag drack årets första glögg i lördags, gud så gott det var! dessutom var det årets smak, blåbär/kanel, jättegod :) daniel var väl hemma runt tolv tiden, då lahan sig i badet & somnade, & jag somande i sängen med tvn på haha.. igår gick jag upp runt nio tiden, åkte till friskis & gymmade i cirka 1,5 timme, det var riktigt skönt! efter friskisgick jag till farmor & fixade mig & runt ett tiden mötte jag upp faster therese vid åhléns & vi gick raka vägen till cupido & åt! vi satt & pratade om allt mellan himmel & jord & skvallrade & berättade om senasate nytt haha! fick ett erbjudande som jag hoppas till hundra blir av! gäller bara att hålla tummarna nu till december/januari! efter maten gick vi till MQ, vilket visade sig vara en icke bra idé. där var vi i en halvtimme & provade massa fina klänningar & kläder..såg en jättefin kofta/tunika, en varm vintertröja med lite "norrland" mönster haha, den ska jag önska mig i julklapp ialla fall haha. sen provade jag en jättefin tubtop som jag ska köpa, men men har inga pengar just nu så vi får hoppas den finns kvar tills den 25! efter MQ gick vi till emma i salongen & hälsade på, therese ville ha råd & tips om sitt hår vilket hon fick så hon blev nöjd :) vi stod inne hos emma ett tag & småpratade lite. sen runt halvfyra tiden gick jag till jobbet. var tråkigt, behöver inte skriva mer.. var hos daniel till cirka elva. daniels mobil hade gått sönder så vi fick gå till farmor & hämta henns gamla, men det var bara skönt med en kvällspromenad! när vi kom hem gick vi i princip & la oss. imorse rang daniels klockan halv sju, han skulle ut & springa men valde att ligga kvar & mysa med mig i sängen. sen ringer jobbet & frågade ifall jag kunde jobba, men det kunde jag inte.. daniel åkte till skolan runt åtta. jag gick upp runt nio & sminkade mig & tog mig till stan & köpte lite mat. tog bussen till sala & var framme runt kvart över tolv. var jättenervös men jennifer & savitri lugnade mig. när jag väl träffade min körlärare, bosse så släppte all nervositet, han var jättebra! lektionen gick jättebra, fick en läxa att öva på tills nsäta gång, nästa gång är dock 1 december eftersom han ska resa bort i två veckor. men då är jag mer redo. jag ska försöka få körkort innan april, hoppas på det! jag tog halv tre bussen hem, daniel rang mig & kollade hur allt hade gått.. var iuppsala runt fyra tiden, då gick jag till friskis & gick på aerobics, var härligt! efter passet gick jag & strechtade i gymmet. när jag gick av bussen mötte jag rebecca, vi gick & köpte middag till mig på statoil. jag har duschat & så & nu har vi ätit nötter, brieost & ben & jerrys! en riktig tjejkväll :) kollar på andra avenyn nu & ska se film efter. daniel kommer väl hem sent, han är med grabbarna.. så jag & rebecca har en riktig tjejkväll. nu ska jag fortsättta vara social med min underbara rebecca! CIAO

9 november, fars dag

igår avr en trevlig kväll, satt & skrattade & åt gott.. min bror må vara gulligast med barn men igår ville inget gå haha. han försökte mata ville, men han missade munnen två gånger, hakan & bearnaise sås upp i näsan haha. så vi skrattade!
rack en glas rött & åt brie, det bästa som finns, visst rebecca ;) ?
aniel kom runt elva, gick ut & pratade lite med timothy, bjöd in han men han skulle hem & sova haha..
malm tog tolv bussen hem, jag & daniel kollade på någon värdelös film som vi fått hem.. sen gick ci & la oss, var jättetrötta.
imorse gick vi upp runt halv elva, låg & myste & sen hade vi en mysig fars dag fruksot hela familejn, pappa fick en ny klippmaskin av oss.. har legat & kollat på idol hela morgonen nu. jag tycker anna, alice, kevin & johan är bäst, men kevin borde vinna, han är mest värdig vinnare!
har precis duschat & lagt i en hårinpackning. ska åka iväg tillmormor & morfar & träffar kusin & så & äta fars dag middag :) sen ska jag jobbade ikväll, 17-00-22.15. sen åker jag nog hem till daniel & sover.
nej nu ska jag köra till mormor & morfar vi hörs. ha en bra fars dag & ta hand om era pappor!
CIAO

fantastiskt

tänk att två personer som älskar varandra, att kärlek kan skapa något så fint tillsammans, ett liv..



8 november

yttligare några dagar haha
i torsdags efter skolan mötte jag upp mamma & ludwig, vi gick & åt på rififi, gott men väldigt mättande, kunde inte äta upp allt haha. efter det gick vi lite på stan sen rang jag anna så jag åkte hem till henne. det var jättemysigt, vi drack te & pratade :) efter det träffade jag jennifer, vi gick in & hälsade på emma lite på salongen också. jag & jennifer kikade runt lite, & jag köpte äntligen min satin midjekjol på vila! så himla fin! fick ett par leggings & ett par örhängen på löpet, sen köpte jag ett par lila pärlärhängen! vi gick till cupido & åt, satt & pratade :) efter jennifer åkt hem rang jag rebecca, så jag träffade henne & stefan & tog med dom hem till daniel :) jag kollade på oc & stefan & rebecca försökte fixa daniels data. daniel rang runt åtta tiden, vi möttehan & så gick vi & handlade på willys. rebecca & stefan drog hem tidigt, jävla tillsyn haha! daniel la sig i ett bad & jag kollade på oc, vi båda somnade haha.. daneil så ut som ett russin haha.. så vi tvärslocknade tidigt haha.
igår jobbade jag mellan 11.00-20.00. igår var en rolig dag på jobbet, satt i kassa 5, ahha då är det alltid kul! tack alla kollegor som gör jobbet kul! under dagen kom ludwig förbi med ett leende & vinkade åt mig, det förgyllde min dag kan jag säga :) en sån gullig bror jag har! efter jobbet åkte jag till ishallen, hängde med gulliga agnes haha! sen gick jag & daniel hem, packade hans väska & sen hämtade mamma & pappa upp oss! vi åkte hemm & mamma & pappa hade köpt hem massa smått & gott från saluhallen. sen kollade vi på idol, fredag hela veckan & gothiKA, FAN VAD DEN FIL,MEN ÄR BRA EGENTLIGEN! somande runt ett tiden
imorse gick jag upp tidigt, skjutsade mig själv till stationen, övningskörde, gick jjättebra! ett motorstopp bara, efter jag backat ut skulle jag lägga i ettan, men la i trean, därför, annars gick det jättebra! så kul! är redo för körskolan på tisdag! på tåget lyssnade jag på musik & tog det lugnt.. hade balett sen, lika kul som alltid. hade tåspets idag, så himla kul! men stan så ont i fötterna jag fick! men men balett...
på tåget hem somnade jag, sen hämtade mamma mig vid stationen & skjutsade mig till ishallen, skulle jobba i kiosken. så stod där mellan 13.00-16.00, fick 200 kr, bra pengar! träffade en jätterolig tjej där. angelica :) detär mycket folk i ishallen, är 4 nations cup, sverige, finland, ryssland & tjeckien J20 lag..
kom hem nyss. ska städa på mitt rum nu.. malm kommer hit ikväll med sina två smågrabbar.. sen kommer kanske ove & karin ove rmed tvillingarna, har inte träffat dom på länge så hoppas dom kommer! :) om dom inte somnat haha..
daniel har match i stockholm ikväll så han kommer hit senare tror jag :)
ha det bra kanske skriver lite mer sen! :)




:D

har räknat lite nu, om två lektioner är jag klar med matte b! ska ner på stan nu & äta lunch med mamma & ludwig :)
see yah!


pelin du betyder mycket för mig

6 november

jah, då var man för tidigt i skolan, typiskt! maria & jag hade bestämt idag halv nio, men hon var tydligen på kurs. tänkte gå till monika ,men hon börjar inte förrän halv tio så jag får väl sitta här & hänga ett tag..
igår kom iallafall maarit till mig, vi satt & skratta åt massa konstiga roliga saker som jagh inte behöver skriva här hahah! hon gick väl hem runt tolv tiden.. efter det kollade jag på oc, typ två avsnitt, sen somnade jag runt halv två..
gick upp halv åtta imorse & sminkade mig & så.. skulle ta tio över åtta bussen från bälinge, självklart när jag kom till lilla berget ser jag bussen, så jag fick springa. vid bussen stod tinna & emma :)
så.. nu sitter jag här haha.. ska väl räkna matte någrat immar nu så jag blir klar om någon vecka! sitter väl kanske som längst till ett. sen åker jag nog till daniel & lämnar min väska, sen går jag till jennifers jobb & möter henne där- vi sak väl äta något & umgås!
mamma & pappa ville att vi skulle gå på bio med familjen, jag är lätt på, lite mysigt sådär, men jag vägrar se på bond filmen! alla som känner mig vet att jag hatar action! så om dom hittar på någon annan bio kanske jag följer med.. jag hade faktiskt tänkt träffa rebecca senare ikväll. har inte lekt med henne på länge & jag behöver henne verkligen! <3
i helgen ska jag ialla fall beställa några klänningar från en hemsida jag hittat, klänningarna är gudomliga!!!!
nej nu orkar jag inte skriva mer. ha det bra alla!!

älskling


idag ska jag få sova med min älskling <3 skriver mer sen. ska springa till bussen nu

i will...

I will run until my feet no longer run no more 
I will kiss until my lips no longer feel no more 
I will laugh until my heart it aches 
I will love until my heart it breaks
I will love until there's nothing more to live for

jobb & övninskörning

idag har jag jobbat, har varit jättetrött. men hostan har varit lugn idag, måste vara för nya medicinen.. så till på måndag ska jag nog kunna börja träna igen!
efter jobbet gick jag på stan i över en timme. väntade på att pappa skulle komma & hämta mig. var in på indiska & hittade en jättesöt klänning! FY LOUISE! blir galen hittar kläder hela tiden & jag fåååår inte köpa har ju för fan inte plats för mer kläder..den var ialla fall jättesöt, det var en spetsklänning. men jag har tänkt såhär. nu vill jag ha en kjol från rut m.fl. en kjol från vila & en klänning från indiska. jag väntar nog tills nästa lön & köper den som finns kvar. tror att jag kanske skippar kjolen från rutm.fl, eftersom den är ljusblå, en sommarkjol, har iten så mycket som passar till den.. så vi får se haha.. men kansek köper en nu iveckan, får se , men men..
var in på nya affären, stockhome, massa roliga saker, lite som designtorget.
strax efter sex hämtade pappa upp mig, vi skjutsade sus & mamma till kvantumkväll. sen körde jag i över en timme runt runt i stan, dock med automat bilen eftersom vi inte har vinterdäck på fården.  men det är bra att bekanta sig mer med trafiken. är så kul att köra! ojoj i sommar då jävlar har jag körkort! vi åkte ialla fall till ishallen & hämtade upp ludwig, skulle åka till sibylla & äta lyx mosbricka, men var stängt, så vi åkte till burger king vid gränby & åt. sen körde ludwig hem, gud´så jag skratta, han tvärnitar ju hela tiden! skratta så jag fick ont i magen, speciellt när han parkerade in på uppfarten!
rang ialla fall maarit nyss, hon kommer hit snart vi ska väl se på greys. maarit vill se lost & jag oc, så vi kommer inte ööverens, därför får det bli greys, jag lockade hit henne med lite choklad ;) jag får se på oc sen ikväll :)
imorn ska jag ialla fall till skolan ett tagsen ska jag träffa jennifer runt halv fem så ska vi ses & mysa lite!
senare på kvällen tänkte jag våldgästa rebecca!
men men nu ska jag sluta skriva & se på bonde söker fru! ha det bra! hörs senare kanske.,
CIAO

5 november

igår mötte jag upp pelin strax efter halv tre. vi varvrålhugriga & kom på idén att gå & äta kinabuffé! det blev lite stressigt eftersom den stänger tre, men när vi kom tid plockade vi på oss två tallrikar & satt & prata.. vi åt knappt upp en tallrik haha! vi satt & pratade mest, tack gumman för du ställer upp.. efter amten gick vi lite på stan, jag provade min kjol jag vill köpa, men ska nog vänta tills min nästa lön. hittade en annan kjol också, den jag rosa satin midjekjolen, men nu i svart, så den vill jag ha! köper den som finns kvar haha! vi gick till apoteket & skrev ut mina mediciner & sen tog vi bussen hem. på bussen planerade vi lite! ;) jag åkte ialla fall hem till faster therese där farmor & tjejerna  var vi var barnvakt för therese jobbade. & vet ni vad jag gjorde igår. beställde kläder ifrån hm katalogen spring season 2009! haha helt sjukt! farmor sa en sak till mig igår som gav mig vääldiga förhoppningar, så jag bara håller tummarna för det!!!!
runt kvart över sju tog jag bussen från murargatan til stan, mötte upp emma & vi gick till farmor.. emma klippte mig först, blev jättebra! sedan farmor.. & efter det kollade vi på DH & åkte hem.. när jag kom hem var jag väääldigt trött men jag skulle promptse på oc, så jag kollade ett & ett halvt avsnitt, orkade inte mer haha. imorse vakande jag halv nio, tänkte jag skulle sminka mig till jobbet, men jag orkar faktiskt inte det.. ska jobb amellan 10.0-17.00 idag, så det blir kort dag.
efter jobbet ska jag & pappa köra lite. måste öva nu inför körskolan!
 vi hörs senare!
CIAO

mammas jobb

var hos läkaren nyss. fick två nya mediciner, han ville sticka mig men icke! det kan han glömma! han sa att jag kanske skulle få inhalator om det inte blev bättre, men men..
när jag gick från monika såg jag min söta söta LILLEbror, han vinkade så glatt till mig :) blir alltid lika glad! han är verkligen världens bästa lillebror.
sen mötte jag maarit & linn & tjejerna vid bussen. maarit följde mig till doktorn hihi..
nu sitter jag ialla fall på mammas jobb, ska möta pelin snart för att äta lunch, mums! sen blir det väl hämta ut mina mediciner på apoteket sen kanske åka & vara barnvakt åt småtjejerna.. blir en mysigdag!
CIAO

falsk fasad

4 november

ojoj vad tiden går!
i fredags jobbade jag 6.50-16.00, jag hostade hela dagen! alla söta människor som finns bad mig krya på mig & sjukskriva mig.. men men jag har inte råd att bli sjukskriven igen.. efter jobbet skyndade jag mig till centralen, jag hann precis med 16.13 tåget till upplands väsby, där bytte jag till pendeln mot södertälje & hoppade av vid centralen & tog sen pendeln mot älvsjö & västerhaninge, jag kom rätt! gick av vid jordbro, där hämtade micke & mickis upp mig :) vi åkte till mickis & jesper, jag försökte få i mig en sallad, den smakade satan! jag satt ialal fall & hostade hela kvällen & nådde piss rent ut sagt! brita gav mig lite medicin haha. vi åkte till haninge ishall runt kvart över sju. hela thorin släkten var där nästan! hejade på daniel. efter tre minuter, daniel får 2 plus tio plus 2 min.. spelar lite i andra peiod, får 2 min utvisning. går ett tag till, han får 5 plus 20 min. slutspelat för daniel. jani, hockey? vad säger man? men men han insåg efter den matchen att han inte ska vara så argsint på planen. efter matchen åkte vi hem till singö, var hemma runt ett tiden, då gjorde daniel toast till mig, emelie & micke, mums!
i lördags vaknade vi ganska tidigt, daniel, fredrik & micke var ute hela dagen & fixade med gruset som dom gjort till en liten parkeringsplats. jag & emelie låg inne hela dagen & degade, riktigt skönt! på kvällen åt vi tacos, MMMM!! rökta räkor, brieost jag hade med mig (mitt nya beroende) & godis & chips, en riktig myskväll! sen skulle jag emelie & daniel se på the grudge, men vi alal avr för trötta & somnade efter halva filmen..
i söndags var också en väldigt slappdag, kollade på bonde söker fru, kalle & chokladfabriken & indianajones. en mysdag.. en lugn, men det har jag  verkligen behövt, har blivit sjuk igen nästan. jag har hostat hela helgen, kräkts för jag hostat så mycket.. vi tog ialla fall halv nio bussen hem, sen tog vi oss till kantorn, sov där.
igår jobbade jag 10.00-20.00. beställde körlektion i sala på alfa trafikskola på tisdag 12.40-14.00, dubbellektion. så nu börjar det! ska ta en lektion på onsdagen också tror jag! var en jobbig dag på jobbet.kände mig hängig, feber & allt. fick ialla fall en ny läkartid igår. många sa igår till mig av våra kunder: SJUKSKRIV DIG! haha.. efter jobbet åkte jag till daniel, hämtade hem lite kläder. vi beställde pizza från shima, tog hem & åt. mormor & morfar & mamma hämtade upp oss vi daniel. när vi kom hem åt vi, sen duschade jag, skrubba min kropp med handskar & peeling, vilken skillnad det blev,  min hud kändes mycket mjukare.. efter det kollade vi på tv ett tag sen somnade vi.
imorse väckte daniel mig halv nio & frågade ifall jag ville ta en dusch, så vi hoppade in i duschen, en underbar start på dagen, en dusch med min älskling! jag sminakde mig & sen gjorde vi toast, tog bussen in till stan. gick till jobbet & fyllde på mitt busskort, mötte emma där! :) sen möte jag rebecca & sen tinna på bussen haha!  nu sitter jag i skolan, har matte, går väl bra, bara det att jag hatar sannolikhet!
självklart ringer dom från jobbet bara för jag var in där & frågar ifall jag kan jobba. blir så less! men men. ska gå ifrån skolan runt kvart i ett, ska till läkaren då, sa vara där tjugo över ett, sak få en ny medicin utskriven & en ny av mollipect, den är slut. men inga prover, det VÄGRAR jag!! efter läkaren ska jag til mammas jobb ett tag. sen åker jag nog till faster therese där farmor är & är barnvakt till tjejer. så kanske jag får träffa mina småkusiner :) för ikväll kommer emma till mig & farmor, hon ska klippa oss, så blir en myskväll hos farmor med klippning & desperate housewives & mat! :)
nu vet ni lite om min dag & senaste dagar. kanske hinner skriva ikväll när jag kommer hem..
CIAO

RSS 2.0