17 november

igår avr jag hemma & tog det lugnt. övningskörde till stan & hämtade ludwig, gick super! sen åkte vi ner till pia, mamma skulle in & hämta lite saker. då kom det en bil jag var tvungen att vända, mamma sa att jag skulle köra ner & släppa förbi bilen. så jag körde iväg själv med ludwig i bak, körde upp på en uppfart, la i backen, backade, första upp för uppförs backen, det var som om jag hade kört bil hela mitt liv! jag kan ju! körde helt själv, backade & allt. så det var jättecoolt!
när jag kom hem gjorde jag cheesecake, det gick däremot inte lika bra. skulle vara smart & lägga över en handduk över bunken så det inte stänkte, men då hände något, hela handduken virvlades in i vispen & den flög åt alla håll haha! emma skulle kommit men blev inte så sen. jag låg inne på mitt rum hela eftermiddagen & kollade på OC i mitt nystädade rum med massa ljus. daniel kom runt halv nio tiden. vi åt lite & Kollade på tv. runt nio tiden smakade vi min cheesecake, den var gudomlig, riktigt god! vi kollade på ladder 49 med ludwig, sen gick vi & la oss & myste lite..
imorse gick vi upp. var lite tidiga, så jag & daniel la oss nere i soffan & myste, sen åkte han till skolan & jag gick upp i sängen igen. gick upp runt halv tio tiden, drog på lite mascara & åkte in till jobbet.  jobbade 11.00-20.00. idag blev kvarnen bombhotade, lite läskigt.. & jag har sån besluts ångest men nu har jag ialla fall beställt tid hos anna, ska göra avfärgning. jag älskar min hårfärg, eller den violetta hårfärgen. men jag är less på allt det mörka nu ,vill ju bli ljusare.. men men.. efter jobbet åkte jag till isahellen, hann se sista perioden. almtuna förlorade. pratade med mija efter & påväg hem. nu har jag & daniel ätit potatisgratäng & rostbiff, mmm.. & hallondryck från brämhults, MMMM!! ska bada nu & så sen sova & mysa. imorn ska jag ha mitt sista provi matten, hoppas jag klarar det! sen blir det eckerö med mina söta tjejer pelin & savitri!
GOD NATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0