29 december

då har yttligare en helg rusat förbi..
i fredags jobbade jag, var en jobbig dag, började en timme tidigare, tio, var lugnt hela dagen, mellandagsrean var igånn, inte dock på hemköp så där var det stendött haha! farmor kom förbi precis när jag fick rast så vi gick ut på stan snabbt,köpte mig en fin stickadtröja på åhléns i märket FRK.. när vi skulle stänga belv det kaos, väktarna hade missat att vi stngde åtta, så det strömma in folk efter åtta. det var inte något jag & tanja uppskattade, ville bara hem!så jag fick ropa ut ett kundmeddelande.. var ifrån jobbet strax efter halv nio, ganska försenat! när jag kom hem åt jag masssa massa tacos! kollade OC & somande..
i lördags gick jag upp ganska tidigt & fixade mig sen fick jag skjuts in till stan & tog 10.20 bussen till hallstavik, där hämtade mormor & morfar upp mig, sen åkte vi ut till husvagnen. det var mysigt, jag kollade ltie på OC & sen gick vi ut & grillade hamburgare med några andra.. ärannorlunda att se hur allt ser ut på vintern. annaras när man är där är det sommar & sol.. nu är det snö överallt. men fint är det.. runt femt iden åkte vi till älmsta för att hämta upp daniel, dennis & anna & sen ut mot singö. när vi kom in började vi med mat.. kvällen var jättetrevlig, vi spelade spel & kolade på resor för sommaren. grabbarna bastade & jag & anna satt & pratade en hel del.. det blev lite mycket för dennis & daniel, speciellt för daniel hah. vi kom i säng runt tre tiden tror jag & gick & la oss & myste.
igår vaknade vi upp & hade en underbar morgon. vi städade & fixade sen kom morfar runt kvart över två tiden & skjutsade oss till hallstavik. anna tog en buss till norrtälje. jag & daniel & dennis sprang in & skulle köpa frukost, men fanns typ inga färdiga mackor. jävla bonnhåla haha!
vi var ialla fall i uppsala till kvart över tre typ, då gick vi in på gränby & käkade på burger king! efter maten skulel grabbarna till inter sport. där skildes vi åt, ville iten tvinga med dom in på rean på gina. så jag gick till gina & köpte ett spetslinne jag har redan, fast i marinblått, & en rosa tunika jag har. men det är ju så sjukt billigt & bra plagg! efter gränby tog jag mig hem till farmor, vilade & sminkade mig. tog mig ner mot stan & träffade pelin, vi gick in på mitt jobb & jag köpte brieost sen tog vi bussen till savitri. där hemma var en söt liten simba, en jättesöt chiuaua,så han fick följa med ut när vi skulle köpa pizza. när vi åt satt vi bara & prata & skratta. jag ick öppna en present som söta savitri hade köpt till mig, jättefina ljus från INDISKA såklart haha! sen fcik vie tt ryck & åkte ut hem till mig.. det var galet i bilen vi satt & hade allsång på hög nivå! när vi kom hem till mig kollade vi björn gutavsson & fikade massa gott.. vi satt & skratta så vi fick ont i kinderna haha. så det var riktigt kul! tack tjejer för en jättemysig kväll lisa, pelin & savitri :) sen när tjejerna hade åkt hem så kollade jag på OC & sen somande jag..
imorse vaknade jag av att jobbet rang mig 07.13. men jag svarade inte, sen rang hon HEM till oss. drygt.. men jag kunde ändå inte jobba, jag ska åka & ha körlektion idag. så nu ska jag väl fixa mig & äta frukost sen ta mig in till stan. vet inte om jag hinner skriva mer sen idag, för jag ska packa & dona sen kommer daniel hit :) så vi får se.. annars åker jag imorn till fjällen med bussen härjedalingen som går 08.50 från willys, på min födelesdag ska jag sitta på en buss hela dagen haha! nej men det ska bli kul! vi alla ska skratta när jag åker skidor haha..
ha det bra alla!
KRAMAR

en lugn kväll

då har jag kollat på OC hela kvällen sen jag skrev sist & bonde söker fru haha.. ätit räkmacka, mums :)
nu är det lite ändrade planer för helgen.. som dom ser ut nu så får jag träffa min daniel på lördag! jag, anna, dennis & daniel ska nämligen vara hos daniel, äta gott & basta & ha det supermysigt! vi sover kvar & åker hem på söndag för då har våra pojkvänner hockeyläger! åker nog till mormor & morfar tidigt på lördagen ut till husvagnen på väddö & sen skjutsar dom ut mig mot kvällen till singö :) ska bli jättekul att få träffa anna igen, var ju någon måan sen sist. så det ska bli jättekul!
nej nu ska jag ta bort mitt smink & krypa ner i sängen, fortsätta kolla på OC & sen lägga mig när jag blir trött haha!
imorn ska jag jobba 11.00-20.15, stängning imorn! så det blir skönt, dubbelt OB hela dagen!
imorn ska jag också våga mig ut i all mellandagsrea. vet vad jag vill ha, på MQ eller åhléns, så önska mig lycka till haha!
GOD NATT


BALETT

tänk att jag äntligen ska få se dom två stora klassiska balettföreställnignarn jag velat se ett bra tag. & tänk att min underbara balettlärare Aurora har världsturnerat som en prima ballerina & varit den stora stjärna & haft huvudrollerna i alla dessa stora klassiska baletter! & just nu längtar jag verkligen till abletten börjar igen, kan itne bärga mig tills att få ta på mig mina tåspetsskor! 17 januari!!!
här är en från Nötknäpparen. hitta inga bra på Svansjön.


Nötknäpparen


19års kalas

då har mina släktingar precis åkt hem. det har varit en jättebra & rolig dag med mina släktingar & min familj. jag har fått jättefina & bra presenter! men den bästa av allt var nog..... SVANSJÖN BILJETTER av mormor & morfar!! alltså det är svårt att förstå hur mycket jag älskar baletten, jag ser allt det fina i den & jag tycker det är så vackert att jag itne har ord. så biljetten till Nötknäpparen & Svansjön är nog dom bästa av alla. så tack för alla presenter!

det här var vad jag fick i present:
*två par björn borg trosor
*300 kr sminkrådgivning på Body Shop
*presentkort på 300 kr som man kan handla på massa butiker, mat, kläder, elektronik etc.
*Svansjön biljetter
*smink, två masacaror
*hudprodukter
*en tröja, en tunika
*ett jättefint halsband med ett rosa hjärta
*ett jättefint album av mamma & pappa som hon börjat till mig med massa bilder från studenten
*en brieost haha (är galen i det)


jättebra & fina presenter, så tack så jättemycket!
vi har ialla fall ätit god mat & alla har suttit & kollat på Björn gusvatsson & skrattat så vi gråtit!
ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, ska bara varahemma & ta det lugnt, får se om jag orkar träffa någon. blir nog jag & OC skulle jag tro haha. ska ialla fall se på bonde söker fru klockan åtta!



25 december

igår började jag på säsong tre av OC, men min dumma dvd hackade så kollade bara två avsnitt.. fortsatte kolla imorse lite när jag vaknade. good i loooooove OC!
hursomhelst åt jag väl frukost & sen städade & sen hoppa in i duschen & provade mina nya coconut produkter från body shop. het underbara, gjorde pelling & använde en duschcreme med kokosolja i, bra för min torra hud! så jag kändes helt len & muk efter peelingen & sen med mitt bodybutter. det bästa är att det luktar sommar, ååh längtar!!! sen sminkade jag mig. & nu är jag klar & har fixat ostbomben där nere. får främmande idag. vi ska fira mig eftersom jag åker till fjällen på min födelsedag.. så idag/ikväll blir en kväll med släkt & familj :)
pratade med daniel idag också, vi kommer nog inte hinna ses förrän på måndag kväll först. känns lite jobbigt. men vad fan det går! jag ska jobba, träna & vara med mina underbara vänner!
jag älskar verkligen er mina underbara vänner, ni vet vilka ni är :)
nej nu ska jag sluta skriva & göra nytta!


min skitsnygga kjol jag fick av mormor & morfar!

24 december, JULAFTON

jag har världens bästa släkt/familj

igår kväll
kollade hela familjen på Björn Gustavssons dvd. jag kan säga att det var bra länge sen jag skrattade så himla mycket. skrattade så tårarna rann. jag haritne sett så mycket av henne innan,, bara melodifestivalen. så jag höll på att skratta ihjäl mig haha..
imorse så gick jag upp runt nio tiden & fiaxde mig, mamma skjutsade in mig till jobbet. dagen var lugn emellanåt & väldigt stressig emellanåt.. men det var helt okej ändå.. har fått jättemånga fina julhälsningar idag! TACK, men har haft svårt att skicka iväg. hursomhelst så kom jag till famor runt halv fem, efter pappa hämtat mig. där böev det julklapps utdelning nästan på en gång. jag fick jättefina presenter! amanda & mathilda var helt speedade! ojoj vilka tjejer haha. efter farmor åkte vi till mormor & morfar, slängde in sakerna påvägen förbi bara. hos mormor & morfar tog vi det lugnt, jonas, anna & ebba kom runt åtta tiden.. då började vi kolla på tomten är far till alla barn, haha, den är bra rolig & spårad haha! hursomhest öppnade vi klapparna där hganska snabbt. sen åt vi & har umgåtts hela kvällne. en riktigt mysig julafton. även fast jag hade noll julkänslor imorse, åkte till jobbet,d et var grått, kändes som en vanlig vardag, men sen när jag satt i kassan, såg jag ut att det faktiskt snöade, då  blev jag jätteglad & fick lite julkänsla!
det har annars varit en kanon jul! jag fick jättefina presenter. men presenten som slår allt är att mamma köpt biljetter till mig till NÖTKNÄPPAREN! har velat se den sen i våras & nu får jag se den den 6 januari. tack mamma du är bäst!
nu ska jag ialla fall krypa ner i min säng & kolla på OC!! vi fick alla fyra säsonger. ska fortsätta på trean där jag är!

här är dom julklappar jag fick som jag kommer ihåg för stunden:
*ett par satin shorts
*en jättefin volangkjol
*en fin spetsbolero
*ett tränigsnkit med flaska & handduk till spinningen av min bror
*biljetter till Nötknäpparen
*fleecejacka
*alla fyra säsonger av OC
*rött nagellack
*fransk manikyrkit
*DKNY delicious night
*Coconutkit från bodyshop med peeling, hudkräm & showercream
* ny foundation  & rengöringslotion från Mary Kay


det är vad jag komemr ihåg just nu. men det var kanon!
har nu en trevlig fortsatt julafton, inte mycket kvar!

KRAMAR LOUISE



23 december,SILVIA 65 ÅR, DAN FÖRE DOPPAREDAN!

igår kunde jag inte somna, jag släckte runt tolv. lpg & fred mig i sängen. sen kollade jag på klockan, då var den fyra, sen vred jag mig ännu mer & försökte sova, då var klockan halv sex, sen sju.. kunde iten sova vet itne varför. hade också en jättehemsk dröm så jag var helt förtvivlad när jag vaknade! usch hatar det & det händer tyvärr ganska ofta..
hursomhelst tog jag nio bussen till sala. var tung trafik i sala idag men det gick jättebra! när jag kom till uppsala hämtade mamma mig, vi åkte & slängde i oss sallad hos farmor där småtjejerna var & sen iväg till salbackar för en titt på en lägenhet. lägenheten var väl fin, men en jätteliten tvåa.. har inte bestämt mig hur jag ska göra. jag kunde fått nycklarna idag på plats. men allt handlar om pengar.. sen kanske jag faktiskt har en annan på gång. såv i får se helt enkelt. måste ge svar ganska snabbt..  efter en titt på lägenheten skjutsade mamma mig till friskis, jag gick å skivstång passet, var skönt men jobbigt haha! sen åkte jag med pappa hem.. när jag kom hem var mormor & morfar här, alltid llika mys. blev jätteglad, jag kommer få träffa dom imorn! men senare på kvällen efter farmor. runt åtta nio tiden :)
här hemma har vi ialal fall ätit mat & satt upp julgranen & jag & pappa har gjort knäck som vi alltid gör. nu har jagprecis duschat & vet inte vad jag ska hitta på. ska nog se på björn gustavssons film, vi gav den till ludde idag så vi kan se den! ska itne bli så sen ikväll ialal fall, ska faktistki upp imorn,. ska ju jobba på julafton, 10.00-16.15. men det känns ganska okej. får se imorn när jag kommer dit. jag får ialla fall träffa mina släktingar & familj, så det blir mys!
men ni alla får ha en underbar julafton imorn!
GOD JUL!

just det, ett stort grattis till vår älskade vackra dottning Silvia som fyller 65 år idag!


jag älskar dig daniel & saknar dig


julmys

då har jag tagit en varm skön dusch, ätit lussebullar & druckit julmust & hunnit prata med min älskling & sett på saltkråkan. haha jag vet helt sjukt, julmys med saltkråkan, värsta sommarfilmen. men vi lånade dom filmerna av småtjejerna & ville så gärna se dom.. så nu längtar man ännu mer till sommaren. jag tänker bara på hur underbar sommaren kommer bli om allt går som det ska :) & nu vill jag bara bli av med denna mörka färg i håret, blir tokig! men tar nog någon månad innan det blir ljust..  men men.. vill vara jättebrun också! men nu längtar jag först & främst till jul, min födelsedag & fjällen.
det är mycket som oroar mig just nu, men ingen idé att skriva här... men om det inte blir bättre med ngåot utav det får jag ringa min husläkare.. men hoppas det går över.. nu ska jag snart hoppai säng.. ska upp halv åtta imorn & fixa mig, sen ta tio över åtta bussen in till stan & sen nio bussen till sala!
så nu får ni ha det så bra under morgondagen så hörs vi imorn kväll!
imorn ska jag åka & kolla på en lägenhet!
GOD NATT





22 december, dan före dan före dopparedan

igår efter amandas kalas skjutsade pappa mig till gränby centrum för att möta upp daniel vid busssen. så daniel kom & sen hoppade vi på bussen. på bussen satt vi bara & skratta, daniel löjlade sig haha! när vi kom hem till daneil så blev jag bjuden på jucie, dom har fått en juicemaskin, så det var jättegott! färskpressad jucie, mmmm, kan vara bland det godaste som finns! vi åt ialla fall mat & tog det lugnt, grabbarna kollade på narnia 2 & jag & emelie på mamma mia, jättebra film, har sett den en gång men den är så bra! jag & emelie sartt & sjöng med hela filmen.. filen var precis slut itll näsra, heartbreak hotel. vi kollade på den & skrattade haha, den är på ett sätt väldigt dålig men ändå jäkligt bra! när den var slut så tog jag & daniel en macka  var uppe ett tag. sen gick vi upp & skulle spela ett spel jag gav min älskling i julklapp... men vi hade inte alla saker till spelet, så vi bestämde oss för att göra det en annan kväll :) så vi myste lite & somnade snabbt efter..
imorse vaknade vi runt elva, så skönt att få sova ut! vi gick upp & fick färskpressad apelsinjucie & ett smakprov av ananasjucie, supergott! dagen var väldigt lugn.. gjorde ingenting i stort sett, såg på hancock. jag var väldigt anti, trodde det bara var pang pang film, såna där action jag hatar, men den var riktigt bra & inte alls som jag trodde.. vi åkte ialla fall till hallstavik runt fyra tiden, fredrik skulle ha hockeyträning & daniel skulle vara med & spela lite mot brorsan. så jag tog 17.25 bussen hem. det har verkligen varit tre underbara dagar med dig hjärtat. saknar dig redan nu, får se dig först på fredagkväll efter jobbet... så det känns lite tungt.
jag gick av vid gränbycentrum, gick in & köpte sista julklappen till mamma & pappa & sen mötte jag dom inne på kvantum, vi köpte korv & åkte hem,. jag & pappa körde, eller jag körde haha.. när vi kom hem rensa vi ur hela kylskåpet & lassade in all mat, ojoj vilket proppat kylskåp. såhär inför jul & mitt kalas. sen åt vig od mat. & nu sitter jag här.. ska bara ta det lugnt ikväll. ta enlång varm dusch, se på saltkråkan, sunes jul eller någon bra film på tv... ska ialal fall bra ta hand om mig själv ikväll. ska inte bli så sent heller. ska upp imorn ganska tidigt & åka till sala & ha körlektion..
vi kanske hörs sen. annars hörs vi imorn!
GOD JUL





GRATTIS

jag blev rörd när jag hörde det. ett stort grattis. nu tar vi nya tag & ser framåt & längtar. nu ska det bli bra & i augusti välkomnar vi dig! jag längtar....

21 december, fjärde advent

igår gick jag till rebecca & stensson. där var det full håll i gång. rebecca gjorde biskvier. efter biskiverna börjaade vi göra marsipan figurer & skulle sedan doppa i mörkchoklad.. daniel kom väl till halv nio tiden. så då fikade vi, biskvierna var gudomliga rebecca! så vi svullade i oss lite gott &sen gick vi & körde eye toy, det var jättekul & jöttejobbigt, som värsta träningspasset! så jag skrattade när rebecca, markus & daniel stod & spelade.. vi var där ett tag  hade kul ialla fall, gick väl hem runt tio tiden. då flyttade hela familjen till sofafn & åt massa gott! sen var jag,ludwig & daniel uppe till typ halv två. låg & pratade om ALLT, kollade på någon dålig film samtidigt.. men det var kul att ligga & prata en massa haha.. sen gick vi & la oss, jag & daniel öppnade våra julklappar, han lurade mig att han iten köpt något, så jag blev jättesur, men han skojade ju såklart! jag fick ett par jättesöta örhängen.. supersöta! daniel blev nöjd med sina klappar, han fick två spel av mig, ett ölspel  & ett annat spel som bara är till mig & daniel haha..sen fick han en till liten sak som han önskat sig.. sen hade vi en underbar & mysig natt..
imorse vaknade jag runt tio tiden, var jättetrött. men jag & daniel gick upp & åt fruksot med mamma & pappa runt elva tiden. mysigt med min pojkvän vid frukosten fjärde advent måste ha varit fem helger sen vi var med varann sist.. vi kollade ialla fall på filmen Tre systrar & en mamma, eftersom tvn hackade igår & kunde itne se den.. sen har vu sett ltie på harry potter, daniel åkte på träning runt kvart i ett. jag har duschat & fixat lite.. ska packa min väska snart, ska itne ha mycket med mig till singö, ska ju hem imorn igen, men lite smååsaker ska jag packa ner.. hoppas jag kan få övningsköra ltie idag.. vet helelritne vilkenbuss jag & daniel hinner med, hoppas vi hinner 16.20. annars blir det så sent.
kansek hörs senare. annars hörs vi imorn!
hoppas jag hinner iväg till min stora kusin som f yller 6 år idag! åker om en halvtimme typ :)
GOD JUL






20 december

imorse vaknade jag runt elva tiden, åt frukost & sen kom mormor & morfar förbi ett tag, lämnade tjockbyxor till fjällen.. jag satte på mig tränignskläder sen körde jag in till stan till daniel. där julstädade jag & daniel hela hans rum, blev jättefint & fräscht! först bråkade vi om vem som skulle göra vad, ingen ville gära något, sen började vi bråka om vem som skulle göra mest för det var kul att städa, haha galna vi är! sen kom mia & emelie, dom sa att det avr riktigt rent & snyggt, luktade fräscht, dom skulle bara veta hur vi slet innan dom kom haha.. efter det gick jag till friskis, hade tänkt på på skivstång passet  klockan tre, men det var inställt. det var ett spinningpass istället, ännu emr perfekt! jag som äääälskar spinning!så jag gick på spinningen. det avr underbart har inte tränat på en och en halv vecka på grund av min svåra förkylning. men jag gav järnet & det kändes härligt att vara igång igen!  efter spinningen hämtade pappa mig så körde jag hem.. när jag kom hem städade jag & vi åt italienskt. ska ladda upp bilder sen. men nu har ludde snott med sig kameran tills tensson & skryter om sin fina uppläggning haha! jag har ialla fall duschat & fixa mig nu. ska slå in daniels julklappar & sen springa över till rebecca. sen kommer daniel runt åtta tiden tror  jag.. sen blir det mys med rebecca & daniel.
jag älskar er

ha en bra kväll!

jag orkar inte med allt, låt det bara vara, jag orkar inte bry mig alls, så snälla. låt mig vara & välja själv.. det blir bara värre än vad det är & jag blir bara mer ledsen, så snälla, sluta..

MIN TJEJ

innan jag går & lägger mig msåte jag skriva ett enskilt inlägg till min älskadde rebecca.
jag har aldrig träffat en människa som är så stark & sjävlständig. tjejen är bäst & klarar av precis allt! bara för att hon är den hon är idag & för hon är så jävla cool! rebecca, har funnits med mig sen i våras, det är svårt att tänka sig att vi var i thailand tillsammans i två veckor & knappt pratade, kom hem & var med varann en kväll & har varit vänner sen dess. rebecca är en av få som jag verkligen berättar allt för, då menar jag allt, som jag litar på till 110 % tio gånger runt jorden & tillbaka, du har lyssnat hela tiden. jag har tänkt på dig så mycket under dessa dagar & du klarade det precis lika bra som jag hade trott! önskar jag hade varit med dig under dagen när det var som tuffast. men du vet att jag alltid är med dig. glöm inte att du faktistk är min bästa vän & ingen annan lik (på ett bra sätt hihi). så ta åt dig av varje ord jag skriver/säger.
för du är guld värd tjejen & allt det bästa.
 YOU'RE MY BABAYGIRL!
keep hanging in there!


mysig fredag

har jobbat hela dagen, har varit en riktigt rolig dag idag! har fått snälla kommentarer från flera kunder, alltid lika trevligt att höra! jag & lina har även bestämt oss att stå emot allt gottigottgott som bjuds uppe i fikarummet! så heja mig & lina!
efter jobbet sprang jag & skyndade mig, bytte itne ens om, så mycket skyndade jag mig till bussen, sen missade jag den precis. åh så arg jag blev! tog ialal fall åtta bussen till mormor & morfar. där hade momor gjort min favoritmat, porterstek, sååå himla gott, det & tacos, finns inget godare! var mysigta tt få träffa mormor & morfar :)
tog iall fall tjugo i tio bussen till rebecca, till stensson. där har jag varit hela kvällen tills nu, vi har ätit choklad & brieost & kollade på filmen awake, den var bra men blev arg! usch vilken hemsk film...
jsute! idag fick jag julklapp av min chef, en paradis chokladask & 300 kr presentkort på Hemköp, PERFEKT!
nu ska jag snart hoppa i säng, ska sova uuut imorn. för imorn ska jag åka in till daniel & julstäda, det ska vi göra tillsammans. efter det ska jag träna! daniel ska se sin brors poolspel & sen på kvällen kommer han till mig, äntligen en helg med min älskling! vi ska byta julkappar, får se om vi gör det här hos mig imorn eller tar med dom till singö på söndag..
nej, god natt!

19 december

idag är det ett år sen jag kom hem från thailand, helt sjukt!
imorse gick jag upp kvart över åtta & sminkade mig, känner mig helt dööd. känns som jag har grus i hela ögonen. men men det är bara för jag är så trött nu.. jag ska ta kvart över nio bussen in ttill stan, börjar jobba klockan 10.00 & slutar 19.30. ett helt okej pass! efter jobbetvet jag inte hur jag ska göra än, får se!

jag har ialla fall bestämt mig, det ska bli en STOR förändring, har redan börjat lite & ska fortsätta nu! kommer bli så bra så!

jag måste säga att jag älskar julen & vintern & allt, jag tycker det är supermysigt! men jag gillar aboslut iten det här trista tråkiga vädret! man blir bara  ledsen, irriterad & deprimerad! jag får ialla fall mycket snö när vi åker upp till fjällen!
hursomhelst har jag suttit & drömt mig bort, tillbaka till den underbara sommaren som var. den här sommaren ska bli MINST lika bra.jag längtar verkligen! håret solblekt, brun, man kan ha alal fina sommarkläder, man behöver itne frysa (inte lika mycket ialla fall, jag fryser alltid).. så nu längtar jag till sommaren. det bästa av allt är också att jag tror det kommer gå jättefort!
nej nu ska jag sluta skriva & klä på mig istället!
ha en bra dag så hörs vi senare!


älskling på båten hemma på singö, en av många båtturer under hettan

yttligare en ny favoritlåt...

.... Pussycat Dolls - I hate this part. jag tycker den är så himla fin!
idag beställde jag ialla fall tid hos min frisör anna, 5 januari, lägga i lite mera slingor! jag vet vad jag vill ha för hårfärg, men vet absolut inte hur jag ska få den eller få den förklaraad! men det löser sig nog...
alla dom här färgerna är fina, så någon i den här nyansen:






18 december

det har varit en lång dag men den har ändå gått ganska snabbt. hade världens surkärring ikön idag jag bara ville spotta på! åååh vad jag var tvungen att samla mig för att inte gör mig olycklig på kvinnan! men men. slutade nio sen kom pappa & hämtade mig, jag körde hem, körde mitt i stan, körde upp vid karolinabacken!
när jag kom hem åt jag ialla fall en god räksallad som mamma hade köpt till mig!
ja.. har egentligen inte så mycket mer att skriva. ska väl se om det är någon bra film,annars ska jag nog så småningom hoppa i säng. ska upp runt åtta imorn. måste sminka mig imorn! har inte runnit lika mycket från ögonen idag! skriber lite mer sen kanske. det här blev ett tråkigt inlägg!
KRAMAR

less på det här!

sitter här framför datan & dricker blåbärsoppa! daniel rang & väckte mig imorse, ville ha svar hur jag skulle göra med fjällen. jag åker upp med daniel. micke var jättesnäll & lovade att han & fredrik skulle aldrig lämna mig & lära mig åka på riktigt däruppe, jättegulligt! men jag är kvar här hemma, tar ,min sista körlektion & åker upp till husvagnen med mormor & morfar. blir mysigt! så jag & daniel kommer åka upp till fjällen på min födelsedag!
hursomhelst mår jag piss för övrigt! äe så less på denna förkylning! jag har istort sett varit sjuk hela hösten! jag är inte i skick att jobba, men jag kan inte sjukanmäla mig, är bara fel. så jag måste ta mig till jobbet ialla fall! har värsta passet också, 12-21. jag orkar verkligen inte. men men, är bara imorn sen jobbar jag inte förrän på julafton! alltså fem dagar, då lär jag hinna kurera mig!
sen i helgen åker vi inte till singö förrän på söndag. så vi får se om jag & daniel byter julklappar här hemma eller på singö!
nej nu ska jag sluta skriva. ska ner & kolla lite på tv & få i mig lite mer frukost!
GOD JUL

hemma

jag skjutsade som sagt mimn bror & hans kompis till gimo, det gick jättebra, gick in på en snabbfika också, väldigt trevligt! sen rullade jag & pappa iväg mot wattholma! gick strålande bra! väl hemma hos jennifer satt jag & kollade igenom alla studentbilder, åh härliga tider! sen kollade vi på bonde söker fru & drack te :)
runt halv tio åkte vi in till stan & hämmtade upp daniel, åkte till max & åt lite mat. satt där till kvart över elva typ, sen skjutsade vi hem daniel & sen hem mig. ska sova alldeles snart. var jättekul att träffa jennifer!
nej, vi hörs imorn!

måste bara skriva. jag har tittat på blondinbellas nya miniserie, tv dagboken. jag tycker den är jättebra! jag följer alltid hennes blogg. i början tyckte jag hon verkade helt blåst, men jag tycker hon är en rolig söt tjej! hon gör programmen jättebra! så, bra jobbat bella!

GOD NATT & GOD JUL

mys med jennifer & köra bil

nu har jag precis duschat! ska snart in till stan, jag ska köra. vi ska hämta ludwigs kompis vid ishallen, sen ska jag skjutsa dom till gimo & sen köra mig själv till jennifer ute i wattholma! så det blir kul!
hörs kanske senare!

17 december

igår åkte jag till sala med sju bussen, var helt slut, har ju blivit jätteförkyld, så tårarna bara rann.. blir så när jag är täppt i näsan. hursomhelst så sov jag hela bussresan. när jag mötte bosse såg han att jag inte var någe pigg. det märktes också när jag körde, fick två motorstopp. men men. dagens lektion gick ut på trafikregler speciellt högerregeln! på bussen hem somnade jag direkt!
när jag kom till uppsala jobabde jag mellan 12.00-19.00. var jättejobbigt, folk trodde jag satt & grät i kassan men det var ju bara min förkylning! jag blev förbjuden av mormor & mina kollegor att träna, så jag lyssnade på dom.
åkte hem till daniel & vi åt goda mackor med rödbetssallad & köttbullar. sen gick jag & köpte julskum & chokladdoppat julskum, mums! daniel la sig i badet & pluggade & jag låg & asgarvade för mig själv & kollade på white chicks, kan filmen utan till men skrattar alltid liak mycket! sen myste vi lite & kollade om filmen, sen somnade vi tydligen haha.. för jag vaknade inatt, eller runt fyra tiden av att tvn var på! så daniel åkte & hade hockey på morgonen vid halv åtta, jag somnade om & vaknade kvart över elva, fick panik & gick upp då! rang upp savitri & bestämde date med henne haha! efter det åt jag lite fruskot & kollade på hem till gården sen tog jag mig ner pås tan. träffade på rebecca & stefan inan jag mötte savitri. jag & savitri gick till mc donalds & åt.. sen kikade vi på stan i några timmar! tog bussen hem  & nus sitterjag här..
daniel rang mig nyss, har blivit ändraingar om fjällen. daniels dumma lag har tydligen träningsläger efter jul, så han kan iten åka upp till fjällen med oss. han kommer åka på tisdagen, på min födelsedag. så jag vet inte alls hur jag ska göra nu. har bestämt med släkten & allt när jag ska firas & tagit ledigt från jobbet. så jag kan lika gärna åka upp med daniels familj bara, skulle ändå vara skönt att komma bort bara! bort från hemska uppsala! så jag ska prata ltie med mamma & papap om hur jag ska göra. dessutom är planeran fr helgenhet ändrade. kommer åka till singö sent på söndag! på grund av denna jävla hockey som förstör! snälla det är jul låt grabbarna vara ledig! dom leder för fan serien!
aja, nu skajag sluta klaga & vara arg. ska till jennifer ikväll tror jag, ska bli mysigt :)
KRAMAR


helt slut

då var denna dag avklarad. har jobbat & slitit hela dagen, nysit mig genom dagen haha! tårarna har runnit för jag är så förkyld, förstår inte hur jag blivit så förkyld? måste vara daniel som smittat mig!
slutade klockan nio i alla fall & satt på jobbet & väntade på pappa, pratade med lina & iza :)
pappa & ludwig kom & hämtade mig typ kvart i tio, så körde jag hem, körde förbi daniel & hämtade hans busskort jag ska låna imorn till sala. tyvärr är inte min daniel hemma, han är på match i stockholm..
nu är jag ialla fall hemma. ska köra matlåda för imorn.
ska ta sju bussen till sala, har lektion mellan 8.40-10.00, sen ska jag jobba mellan 12.00-19.00, sen gå på skivstångasset klockan åtta! efter det åker jag nog hem till daniel & äter mat och myser!
nej nu ska jag snart sova
god natt

15 december

1 år & 8 månader, 20 månader


igår var mys! rebecca & stefan var hos stensson också :)
daniel åkte till skolan för 45 minuter sen, har tvättat håret. ska jobba idag, börjar tolv, slutar nio. usch

14 december, tredje advent

vaknade halv tio imorse & gick ner & såg en  film med mamma, he's the girl. var faktiskt bra men som dom flesta filmer. mormor & morfar kom  förbi ett tag med choklad från spanien,mums!  sen åt vi en god frukost. jag sprang upp & fixade mig ganska snabbt. jag & mamma skulle in till stan, så jag körde. var typ ingen bensin kvar så jag fixk tanka för första gången, gick bra! sen åkte vi ut till stadium & ikea. kollade på en fleecetröja jag ska ha till fjällen. sen gick vi in på ikea& köpte ltie småsaker & Sen en french hot dog. kilade även in på coop & handlade ltiet ill middagen & sen gick vi in på lindex dör jag hittade bhar, ÄNTLIGEN! sen även på kappahl kollade vi lite. så det har varit en mysig dag med mamma. körde även hem. måste säga att det går verkligen jättebra att köra, nu är det mest fokus på teorin!
kom hem nyss, nu kollar jag & mamma på reprisen av DH, ska börja med middagen, sen kommer pappa, ludde & daniel hit. ikväll ska vi över till stensson & dricka glögg & mysa, blir en lika bra & mysig advent som förra söndagen! hoppas ni får en bra tredje advent!
GOD JUL




13 december, snart 14 december

imorse när jag vaknade runt elva tiden åt vi en god frukost, åt rödbetssallad macka & äggröra, mums! efter det gick jag ut till lokalen & körde igenom schemat för dúttas 50 års kalas. efter det gick jag hem & duschade & gjorde mig klar, sen åkte jag & mamma till gränby, jag körde, gick jättebra. så vi gick till stadium & åhléns inne på gränby sen åt jag en baguette på burger king! körde hem gick också strålande. när jag körde kom låten  just dance, jag skruvbade upp på högsta volym nästan! så härligt att ha hög musik & köra bil, ojojoj! när vi kom hem städa jag undan lite på rummet & gick ut till lokalen & fixade i ordning för festen. festen var verkligen jättelyckad, trevlig & rolig! mycket skratt! blev mycket teater & överraskningar under festen haha! jag gick & gosade en hel del med världens sötaste saga! finns det något gulligare än bebisar? man vill bara pussa sönder dom & lukta på dom för dom luktar så himla gott!
kom ialla fall hem nyss, ska sova när jag laddat upp alla bilder på bilddagboken! har haft en jättebra kväll! hörs imorn!
KRAMAR






två gamla bilder


jag & emma vinter 06


anna, mamma & jag göteborg 06

KEVIN!!!!!

kevin vann idol, så jävla bra! låten är helt fantastisk, blir tårögd av låten! han var verkligen en värdig vinnare!

rebecca rang mig tidigare under kväll, frågade ifall jag kunde göra slingor på henne så jag gick dit & slingade hennes hår. hon blev nöja & då blev jag nöjd! så under kvällen har jag varit hos stensson med sus & rebecca & sett på idolfinalen. nu är jag hemma. ska se på någon film & sen sova. mår intebra alls, ont i magen, huvudet & mår illa, men det är väl typiskt.........


INFÖR 2009

läste nyss elins blogg & kom på att jag ska börja klura på några av mina kommande nyårslöften. här kommer några jag kommit på just nu.

* fortsätta vara aktiv  min träning
* inte köpa massa onödigt för min lön, spara mer än att slösa om jag får pengar över
* HÖGST ett plagg i månaden, helst inget alls, kläder om något har jag
* tro på mig själv mer
* ta en dag i taget
* bli ljusare i håret, inte blond, men näst intill, mörkblond/sandré
* tänka på mig själv lite mer


önskelista

i år har det varit svårt att komma på vad jag önskat mig, men har en liten lista på kylskåpet jag fyllt i såfort jag kommit på något.. det tråkiga är att jag vet det bmesta jag ska få, men men, julen är främst till för barenen, jag tycker bara det är trevligt att umgås med mina släktingar. det jag har önskat mig ialla fall är:

* DKNY delicious night

* pengar till nagelteknolog utbildningen

* bodybutter cocos

* alla säsonger av OC



* kläder jag pekat ut


i år blir det en bra jul tror jag. nästa helg åker som sagt jag & daniel till singö & har minijulafton tillsammans & sen ska vi ju åka till fjällen som jag bara lääängtar till! är borta över min födelsedag & nyår.


fredagskväll...

då har man precis ätit middag. gjorde jättegod sallad till maten, mums! mat är så tråkig utan sallad..
ikväll ska jag ialla fall ta det lugnt eftersom jag är hemma & är sjuk, eller, ja inte mår bra! så vi ska se på idol finalen med stensson & rebecca. så det blir mys att träffa rebecca ikväll!
jag har "hejat" på alice från hennes första uttagning, men på sista veckorna har jag börjat gilla kevin. ändå tror jag jag tycker kevin ska vinna. så heja båda med mest kevin haha!


12 december

i onsdagskväll kom maarti  över hit, lurade henne att kolla på bonde söker fru, inte omtyckt för maarits del. sen fick hon som hon ville ialla fall till slut,v i kollade på hannibal, den var värdelös men maarit älskade tydligen den. kämpade med att hålla mig uppe när hon var här, var så jävla trött! hursomhelst gick hon hem efter halv tolv någno gång när filmen var slut.
i torsdags gick jag upp sex, var faktiskt inte trött alls, konstigt nog.. jag, mamma, pappa & farmor åkte halv sju hemifrån. släppte av farmor hemma & sen skjutsade mig till jobbet. det var en låång dag, men det gör inget, är så skönt attjobba 6.50-16.00 passet! efter jobbet hämtasde svaitri, pelin & jennifer upp mig, var kul att åka med savitri! hon var så duktig! vi åkte ialla fall till mc donalds & åt middag haha, mitt gamla jobb. efter maten rullade vi vidare mot vår gamla underbara älskade skola! mot DANSEN! där träffade vi, johanna, sanna, laura, gunilla & alla gulliga tjejer som vi hade kramkalas med! vi hängde runt där & minglade, sen kom åsa & vi gjorde värsta gruppkramen! aurora kunde inte komma, hon hade patient, men jag träffar henne varje lördag ändå :) julshowen började sju, gud så grym den var! fick rysningar! gud vad jag saknar dansen & allt det där med uppvisningarna! ni var helt grymma tjejer! efter julshowen fick jag skjuts av jennifers mammatill ishallen.kom precis i tid till sista perioden. i ishallen träffade jag danne så hade sällsakp med han! vi hade jättekul åt min daniel, min lilla älskling har ju skadat sig så han fick ha amerikanska footballsskydd på sig så han hade axlarna upp vid öronen. haha oj oj vad vi skrattade! efter matchen gick jag, daniel, dennis & danne hem till dom först. sen gick vi till max, jag skulle bjuda min älskling på mat efter det var hans namnsdag! jag köpte också mat haha, men åt kanppt hälften så det fick daniel! vi sastt på max & hade kul & skrattade & pratade i två timmar, från elva till ett, sen fick vi för oss att dom stängde. sen när i kom ut stod det att dom stängde två, så vi stod utanför & pratade till typ två. vi planerade vår sommar, vi ska åka utomlands, jag, dennis, anna & daniel & danne om han hinner skaffa tjej, vilken ingen tror han gör haha! när vi kom hem la sig daniel i badet  pluggade, var hemma halv tre. han låg & diskuterade med sig sjävl om kolet & vattnetskretslopp haha. efter det så mycte vi lite, hade en liten överraskning till han på hans namnsdag. vi somnade runt fyra tror jag..
imorse vaknade jag, mådde inte bra alls, låg kvar med daniel & tänkte det skulle blir bättre, myste & tog hand om varandra. men hade fortfarande ont i amgen & huvudet, så när daniel åkte till skolan runt halv tio så rang jag jobbet & sjukanmälde mig, jag orkade inte. vet inte vad som är fel. men måste ta tag i det här nu. jag kan inte hålla på såhär, något stämmer inte. men har tagit så många prover redan, vill inte ta fler.. usch , men men..
jag sov ialla fall till halv två då pappa kom & hämtade mig förstå att louise inte mår bra då, sover liksom till åtta på helger annars.. så mamma handlade sen åkte vi hem. nu väntar mamma på mig,  vi ska äta blåbärssoppa med biskvier & se på massa filmer! mys! min älskling åker till singö ikväll, jag ´kan tyvärr iten åka med, fjärde helgen utan min daniel. ussch. men nästa helg, omen vecka ska vi båda åka ut till singö, ha lite minijulafton hela helgen, får se vilken dag jag åker hem. så jag längtar tills om en vecka!
hörs senare.
GOD JUL

garderobstädning

nu är jag & farmor klara, har hållt på i två timmar! min garderob är jättefin nu & alla kläder ligger vikta & sorterade i vilken sorts plagg det är. får ser hur länge det håller i sig haha!
här kommer ialla fall lite före&efterbilder :)


alla kläder inslängda före


alla kläder på sängen


alla kläder i garderoben efter, kan säga att jag slängt en heeel del!

10 december

igår efter jag hade gått på spinnignen mötte jag pelin av en slump på friskis, vi gick upp & strechtade & tog det lugnt. efter det gick jag & handlade lite & köpte hem mat åt daniel.. när jag kom dit tog jag det lugnt, duschade & fixade mig lite.. kollade på 27 dresses, som jag alltid ser på haha.. men den är mysig :) daniel kom ialla fall runt halv sex tiden. jag hade fixat lite mys eftersom inte inte hade setts på en vecka. min magekänsla hade total fel. vi hade en jättemysig kväll, drack lite cider, åt mat & sen la vi oss i ett varmt varmt bad. badade i en timme nästan, var jätemysigt. sen la vi oss under våra varma täcken & kollade på barnhemmet, den var helt värdelös! så sorrry rebecca, håller itne med dig haha. efter filmen kollade vi på daniels nya favoritprogram, erik & mackan haha. det var faktiskt väldigt bra. vi osmnade väl runt halv två tiden tror jag.
imorse åkte daniel på hg & blev hämtad av robin. jag sov till halv elva idag, OJOJ det är i ten ofta louise sover så länge. när jag vaknat gick jag upp & fixade mig & fick i mig två mackor. skulle ringa & föra över pengar till mitt konot, då tar pengarna på mobilen slut, efter en kvart kö la luren på, pengarna tog slut, louise blev arg! chanasade & gick till staoil & skulle fylla på min mob, nej inga pengar! så louise fick GÅ till stan, asjobbigt! så jag gick till mammas jobb & förde över pengar, gick & fyllde på mitt busskort & köpte med mig mat  från Mr. Sandwich. sen smsa ssavitri, skrev att hon kuggade på uppkörning, skrev värsta fina smset att hon klarar det nästa gång. sen ringer muppen upp 6 säger att hon SKOJJA. MIN SAVITRI HAR KÖÖÖÖÖÖRKOOOOORT!!!!!!!! åh gumman du är bäst! jag lovar att jag ska ta det så fort som möjligt!
hursomhelst gick jag hem till farmor & åt mackorna, sen tog vi tre bussen hem, så nu ska vi sätta igång med att RÖJA min garderob, jag lovar, utan att övedriva, har säkert 50 plagg jag itne ens använder, ska ta före & efterbild haha.
daniel rang mig, han sa att julshowen inte var så bra alls iår, han ville se mig på scenen, det var inte bra utan mig. ahh han fick till en riktigt smörreplik så alla grabbarna skrek toffel i bakgrunden haha!
nej nu ska jag & farmor sätta igång, hörs sen!


9 december

igår var jag uppe jättesent för jag ville se på underbara älskade som började halv ett, jag höll mig vaken & såg den. jag tycker filmen var jättebra, grät i stort sett hela filmen..
vaknade tio imorse, har druckit min smoothie nu & ska in till stan snart, ska gå på spinning klockan tolv! efter det ska jag ner på stan & fixa lite ärenden,s en hem till daniel & fixa mig & så.. sen ska jag träffa daniel.
har en dålig magkänsla som jag inte haft förr ...

julkänsla

Sitter & laddar hem lite julmusik. favoriterna är såklart:
Mariah Carey - All i want for christmas is you
George Michael - Last Christmas
Mariah Carey - Oh holy night


8 december köra-bil-dag

då var jag hemma efter en dag med bara köra bil!
imorse skjutsade pappa in mig till stan till elva, tog bussen till sala, satt & läste lite teori påvägen dit & lyssnade på britneys nya skiva, den är grym alltså, favoritlåtarna är womanizer, out from under, if you seek amy, hot as ice, circus!
under körlektionen var dagens fokus parkering, vi parkerade hela tiden haha, sen ville jag träna mer på starta i backe & backa i kurva, det gick ju stråålande! på bussen hem mötte jag danne, så vi satt & pratade hela resan, käändes bra att prata med danne.
när jag kom till uppsala hämtade mamma mig, åkte hem & åt tacos, mums! sen tog jag & papap bilen & körde ut, så nu har jag jag varit ute & kört yttligare två timmar, det är jättekul & går jättebra! kte förbi farmor med massa tvätt. sen åkte vi ut mot östhammar, skulle hälsa på jonas & anna & ebba, men dom var itne hemma, så vi åkte hem.. får se om jag orkar åka in sen igen & hämta ludwig från träningen :) annars ska jag bara vara hemma & ta det lugnt ikväll, kolla på tv  & äta glass! kanske hörs senare!
GOD JUL

<3


min rebecca är guld värd! tack <3
jag har också världens bästa föräldrar, dom ser rakt igenom mig när jag är ledsen & stöttar mig igenom allt <3


andra advent

jag fick skjuts in til stan av mamma, mötte upp pelin. vi gick på stan i två & en halv timme. jag köpte ialla fall julklapp till mamma & pappa! & ett nagellack till mig själv! det var en riktigt mysig dag idag kom jag fram till. det var mycket folk på stan & mycket julkänsla! pelin &  jag åt sallad på cupido ialla fall. sen gick vi på stan ett tag till för att smält maten. sen tog vi pepparkakor som några delade ut gratis, jag drack glögg & pelin kaffe. riktigt mysigt! massa julkänsla, sånt gillar jag. efter stan gick vi ialla fall till friskis & tränade, var där fyra, så vi hoppade in på tattis a1 pass! men vi var med på halva bara sen gick vi till gymmet istället. och när vi ska in i gymmet ser vi, psykopaten som försökte bjuda ut mig sist! vi förstod vad som väntade oss.. hursomhelst tränade vi i typ två timmar i gymmet, när vu strechtade kom idioten, jag bad han gå ifrån mig på en gång! sen kom han igen efter ett tag: visst ha vi setts förr? ingen av jag & pelin svarade. sen gick det ett tag till sen skulle han gå & sa: synd att det blev som det blev sist. men ni får ha det bra. inget svar fick han då heller. vilken idiot kan man bli  mer dissad, NEJ?! sen står han & kollar upp på mig med valpögon & ser ledsen ut, IDIOT!!!!!!!
pappa hämtade mig ialla fall runt halv jsu sen åkte vi hem, har ätit tacos. min favoritmat, men åt inget typ, hade så himla ont i magen.
just det, på vaksalatorg har dom gjort is runt en julgran, så himla mysigt som i new york haah!

har legat i sängen nu & varit jätteledsen, fy fan säger jag bara. jag orkar inte, allt bara allt åt helvete! skaialla fall träffa rebecca & få vara ledssen på riktigt, tack rebecca! jag vet inte vad jag ska skriva, vill iten skriva för mycket & klaga. men ge fan  i att läsa om ni tycker det är jobbigt!

nu ska jag ialla fall hoppa in i duschen sen gå till stensson & träffa rebecca.



7 december

då har man precis fixast sig, ska in till stan & träffa pelin, ska köpa lite julklappar om vi hittar några. sen ska vi gå & träna :) ja, det är det enda jag kan säga just nu, så jag skriver mer sen!


circus

Britney Spears nya album är grymt bra! jag har alltid gillat henne & hennes musik! synd att jag missade hennes dokumentär igår! hon är grymt vacker också!

trött tröttare tröttast

imorse tog jag mig upp, men det var på gränsen. satte mig på tåget, åt en macka & lyssaden på musik. kom till balettakademien runt kvart äver nio tiden som vanligt. satt & somande nästan. var bara tre stycken på lektionen, men var baara skönt. blir mer fokus på var  & En. det var en jätterolig lektion, mycket nya saker & svårare. & sen tåspets, så kul, jag har verkligen inte ord! en perfekt avslutning på terminen ialla fall! måste boka in mig till nästa termin inom snarast! efter baletten tog jag mig till uppsala, gick till mammas jobb & hämtade lite saker, sen åkte jag till faster therese & tjejerna & farmor. där var det bakning för fulla muggar! mathlifa har fått glasögon. hon var så jäkla söt så det var inte sant! hon var rädd om dom emellanåt haha. kul att  vara där, mysigt att träffa tjejerna även fast dom kan bli väääldigt jobbiga, men men, dom är systrar & 4 & 6 år haha. runt halv fyra tiden hämtade mamma mig & körde mig till jobbet, började klockan fyra. jag jobbade & hade min rast kvart i sju till halv åtta. & ikväll var det personalfest/julbord så jag fick äta julbord på min rast, inte så tokigt! hur som helst gick det ganska snabbt sen. drygt bara att jobba stängning. är så less påa tt jobba så det finns itne. efter jobbet sa min chef att jag vann på lotteriet, vann någon dålig film om världens föroreningar haha & några fler saker. i julklappsbytet fick jag godis & två tomtar! pappa & PG hämtade mig sen, vi åkte ut till rasbo & var där ett tag, var där till elva typ. vi satt & pratade & hade trevligt ett tag. sen åkte vi hem & jag körde hem :) nu sitter jag här & ska sova. imorn får jag sova ut för första gåmngen på fleeeera dagar!
så..
GOD NATT

lite bilder på mig & min supersöta guddotter!





5 december

imorse åkte jag in med mamma & pappa till daniel han ville att jag skulle komma, så jag åkte dit & sov där på morgonen, sen började jag jobba klockan tio. vad ska man säga? kaos på jobbet, så himla mycket folk alltså! man blir helt slut i huvudet. på rasten mötte jag rebecca, gumman, du vet vad jag sa & jag finns vid din sida & stöttar dig oavsett <3. hursomhelst så gick vi till hm sen & jag köpte en jättesöt spetsbolero! sen jobbade jag till halv åtta, efter det gick jag till farmor, mamma skulle komma dit, men hon blev sen. så jag åt där & sen åkte vi istort sett hem. gick till statoil & köpte med oss glass hem, ben & jerrys raspberry bohemian, ganska god. & vanlig texas pecannöt.
nu sitter jag här.. känner mig deppig såhär nu när jag väl är ensam & alla tankar far omkring i huvudet. & snälla jag orkar inte.. jag menar det så sluta bara.. det är mycket just nu & jag är väldigt känslig, så, bråka inte..vet inte vad jag ska skriva mer än att jag bara inte orkar ta itu med en massa nu, måste tänka på mig själv för en gångs skull! det enda jag vill göra är att ligga under mitt täcke hela dagarna!
imorn ska jag ialla fall upp tidigt igen, ingen sovmorgon på hela veckan, jo på söndag! men imorn är det sista balettlektionen för den här terminen, sen är det inte förrän i januari. får ialla fall ha tåspets sista lektionen! när jag kommer tillbaka till uppsala går jag nog bara till farmor & tar det lugnt innan jobbet. börjar jobba fyra, sen slutar jag tio halv elva, beror på hur snabb vi blir klara. men sen åker jag nog till rasbo till therese :)
nu vet ni lite om in helg.
förresten! min mormor & morfar åkte till spanien imorse, så smsade moror att hon satt bredvid... BJÖRN GUSTAVSSON på planet, inte LITE lyx mormor haha?!
GOD JUL

jag förstår inte..

snälla, hur orkar du? lägg ner ingen bryr sig

4 december

imorse åkte jag in med mamma & pappa halv sju, sminkade mig & fixade mig på mammas jobb. gick til sationen runt tjugo i åtta, tog bussen till sala runt åtta tiden. på bussen la jag mina strumpor & stövlar på tork på elementet haha, & det blir torrt & bra haha! under tiden på bussen så läste jag lite teori, ska börja med det nu & läsa igen! var framme i sala runt halv tio, bussen var jättesen! men det var pågrund av all snö vi vaknade upp till idag igen! sååå fint & mysigt med  massa snö! jag märkte ialla fall av ute på vägarna när jag körde att det  var halt! oj oj oj! men det gick jättebra ändå & var jättekul, dagens övningar var att starta i uppförsbacke med parkeringsbroms & fotbroms, gick jättebra! backa i en  korsning & runt en trottoarkant, gick så bra & var så kul! BRA JOBB LOUISE! på bussen hem rang savitri mig, hon har klarat teoriprovet, GRATTIS GUMMAN! när jag kom till uppsala gick jag till mammas job & hämtade matlådan & gick & jobba. jobbade mellan 14.00-19.30..
efter jobbet gick jag till friskis & körde spinning, UNDERBART! när spinningen var slut hämtade pappa mig & vi åkte till ishallen  & såg ludwigs match, therese rang så var med henne :) nu är jag här hemma.s ak ta en varm dusch, äta lite & sen gå & krypa ner i min stora mysiga varma säng! kanske ska öppna min chokladkalender mamma köpt till mig, har inte hunnit öppna den än haha!
imorn ska jag ialla fall jobba 10.00-19.30, sen får vi se vad jag hittar på på kvällen, blir nig lugnt eftersom det är sista balettlektionen på lördag, inte förrän i januari sen!
nej nu ska jag sluta skriva.
GOD JUL

3 december, blommor

i måndags åkte jag till sala & hade min andra körlektion, det gick jättebra & var jättekul! dagens lektion gick ut på att köra på trånga vägar i villamoråden, lära sig parkera & så vidare. riktigt kul ialla fall! jag kom till uppsala runt halv fyra tiden, då gick jag till jobbet & handlade mat till tacos! sen gick jag till mammas jobb, mamma & papa skjutsade mig till daniel, fick slänga in grejerna & byta om till träningskläder, åkte ner till stan & mötte rebecca & Sen gick vi på spinning! det var kul att gå på spinning med någon , ingen annan vill det än jag haha! efter spinningen tog vi & alldeles svettiga & slutkörda hem till daniel, han var i ishallen.. när vi kommer in så ser vi en bukett blommor. daniel hade köpt blommor till mig & skribit på en lapp:"älskar dig mitt allt, alltid vi två" både rebecca & jag bbörjade nästan gråta, tussen då! hursomhelst var vi vrålhungriga så vi gjorde tacos, men med grillade kyckling, MINST lika gott! så vi satt & svullade i oss framför tvn & mööööööös ! vi åt så vi mådde illa haha,sen åt vi lite ben & jerrys, cookie dough, MMMM! daniel kom runt halv tio kanske & gjorde oss sällskap.. rebecca gick runt elva tiden tror jag..hade iallaf all en kanon dag/kväll !
igår åkte jag in till stan & mötte upp farmor, vi åkte till gränby centrum där vi mötte upp m ormor. så jag hade en underbar dag med min mormor & farmor, älskar er! vi gick runt & kikade lite i dom nya affärerna, åt på caféet. jag köpte en lax & spenat paj, den var helt okej men mormors focaccia var helt gudomliga! det ska bli nya mat i fortsättningen! vi gick ialla fall in på gina tricot, hittade två plagg jag ville ha som mormor ska ge mig i julklapp, men jag ahr glömt bort vad det var (?!) efter gränby åkte vi till öb, köpte julklapp till jobbet, vi alla ska byta. efter det skjutsade mormor hem mig & farmor till farmor. var vaken i någon timme, sen tvärslockande jag . var så himla trött! hur som helst vaknade jag till runt sex tiden & drig mig ner till stan runt halv sju tiden till friskis & gick på spinningen. när jag hade tränat klart var jag helt slut! åkte hem till daniel & tömde kylskåpet på maten så den inte skulle bli gammal. sen tog vi båda ett låångt varmt bad. det var så avkopplande. verkligen vad jag behövde. massa mys, levande ljus & nackmassage, kunde iten blivit bättre. efter vi legat i badet ett tag gick vi & la oss & myste i sängen & somnade.
imorse gick jag upp runt kvart i åtta, åkte in till tandläkaren, det var hemskt, skulle ta bort tandsten. trots att jag har en mamma som i princip är tandläkare tycker jag det är hemskt! spänner mig så himla mycket & tycker det är jätteobehagligt! USCH! efter tandläkaren avr det bara att rusa till jobbet, slänga i sig frukosten & sätta igång & arbeta! et var en låång dag, så sjukt mycket folk nu inför jul! men ändå kul att jobba! efter jobbet gick ajg på skivstång passet på friskis, jättekul men jättejobbigt! nu sitter jag här, ska slänga i mig mat & hoppa in i duschen..
imorn ska jag upp tidigt, åka till sala & ha körlektion mellan 9.20-10.40, sen jobba 14.00-19.30, sen spinning 20.00-21.00.!! LÄNGTAR!!!!!
HA en bra kväll
GOD JUL!





1 december

njuter att skriva december. julmånaden är här! det är ny det är pynt överallt!
igår görde jag in till stan runt tio för att hämta daniel, gick jättebra, ville dock inte köra när vi skulle hem. hemma kollade vi klart på wallander, åt lite & sen sov vi, båda var jättetrötta.
imorse hade daniel ställt klockan på ringning vid sju. han frågade ifall jag ville hoppa in i duschen med han. så det gjorde jag. gud så underbart det är när man står där inne, men när man ska ut, gud så man fryse, hackar ju tänder så varenda jävla tand hoppar ur munnen! daniel tog ialla fall bussen runt åtta till skolan.
jag gick & la mig i en timme till. så nu har jag gått upp & fixat mig, ska ta tio bussen in, ska åka till sala idag & ha dubbel körlektion, ska bli riktigt kul! efter körlektionerna ska jag gå på spinning sen, med eller utan rebecca det visar sig haha!
ska ialla fall sova med daniel ikväll, han måste sitta i sekretariatet under deras matct först. sen tänkte vi äta något gott, hade tänkt tacos, men blir försent, blir nog köttbullemackor med rödbetssallad, MUMS!
nej nu ska jag inte skriva mer, vi hörs!
GOD JUL

RSS 2.0