23 mars

fredagen var tung i början. men sen kom rebecca & stefan & var med mig hela dagen & kvällen. vi var hemma hos mig & kollade oc. sen gick vi till stensson för rebeccas, johans & markus mormor & morfar skulle komma till dom & wilma skulle följa med, deras super söta hund som jag inte träffat på flera år! gud så söt, älskar hundar, funderar skarpt på att köpa en när jag flyttar hemifrån. under kvällen var vi där, vi åt mat & sen fixade markus ett program till mig med körkortsfrågor, det dom har på vägverket, dom riktiga så jag blev jätteglad så ¨stefan & rebecca & jag gick hem till mig, jag fick med mig wilma hem till mig & vi myste hela kvällen hihih. stefan fixade in det dä rpå min data sen gick dom hem vid nio. jag gick & la mig runt elva tiden efter jag kollat på oc..
i lördags åkte jag till stockholm & dansade, vi hade tåspets. alltid lika kul.. aurora sa att min codipié (eller hur det stavas) är lika stor, fin & töjbar som proffsdansarna, itne många osm har det, snacka om attjag blev glad?! & ja jag får faktistk skryta om det! efter dansen åkte jag hem & väl hemma fixade jag mig, mamam hade tjejlunch så jag var med dom & åt sen kollade dom på australia & jag på oc, vad annars ? runt sexx tiden kom mormor & morfar & hämtade mig & vi åkte in till musikens hus. jag & mormor skulle se på Svansjön. det var helt fantastiskt fint. låter löjligt, men helt förtrollande. jag förstår inte hur något kan vara så fint. dans, balett speciellt är verkligen fascinerande. man skapar verkligen konst med sin kropp, alla mjuka rörelser, nej jag har inte ord. jag älskar baletten . dom som dansade är dom som åker runt & turnerar, en känd grupp från ryssland. aurora var avundsjuk på mig att jag skulle få se. men hon kan ju stegen utan & innantill eftersom hon varit huvudpersonen i savnsjön i många år. tröttnar aldrig på att fråga allt hon gjort. ojoj. hursom helst så var det helt fantastiskt, skulle kunna se det en gång till! så tack mormor!
när jag kom hem vid tio skulle jag se på film men jag somnade tio.
vaknade imorse halv sju & var klarvaken, nackdelen med att somna tidigt haha. hursomhelst  gick jag upp vid nio & fixade mig, jobbade elva till halv fyra. kom hem & åt middag sen hade vi firande av ludde idag. så vi har haft släkten hemma. nu är jag hos mormor & morfar. ska försöka ladda hem teoriproven. får min älskade bror har pajat vår data med trojanska hästar. så jag kommer inte kunna blogga mycket.. men men nu ska jag plugga. sen ska jag hem till min älskling ikväll. har saknat honom extra eftersom jag var så ledsen i fredags.
HEJDÅ



skit

känner mig helt värdelös & oduglig..

20 mars

dagarna har rusat förbi, har inte haft lust eller ork att skriva..
i måndags jobbade jag ialla fall till kvart över fem, sn åkte jag & daniel hem hit & pluggade..
i tisdags öppnade jag, slutade tre, åkte hem till jennifer där daniel & jennifer var´.. vi pluggade & hjälpte daniel med hans nationella prov han skulle ha på torsdag. savitri kom sen & vi ahde det jättemysigt! efter att ha pluggat sen halv fyra & klockan var tio åkte vi till donken & åt mat, efter det skjutsade vi hem min baby & jag savitri & jennifer sov hos jennifer, tog ut hennes madrass & låg i vardagsrummet kollad epå oc & sov.
i onsdags gick jag upp tidigt gjorde en sak  sen åkte jag till jobbet & jobbade till fem. efter det åkte jag & daniel hem med mamma. vi var här & jag hjälpte daniel med sin redovisning. killen är verkligen mart & kan inte låta bli att små le & skratta när han låter så seriös & smart.. hade en mysig kväll ialla fall. bakade en kaak, nytt recept, jättegod!
igår var jag hemma från jobbet mådde inte alls bra, kollade på oc från halv nio på morgonen till halv sju. farmor kom hit igår & åt smörgåstårta med oss på luddes födelsedag. senare på kvällen gick jag till stensson & träffade rebecca. var himla skönt, har saknat henne.. när jag kom hem skulle jag se på oc, men hade så ont i magen så jag fick lägga mig..
idag,f inns inte mycket att säga.. sitter här & deppar & är ledsen.. låter mobbat men har ingen att träffa, alla jobbar.
ska lägga mig & kolla oc & gråta.. vill bara tacka min underbara pojkvän, mina föräldrar & släkt & vänner för allt stöd & kärlek. ni är bäst.
hoppas ni får en trevligare kväll/helg än min..
är så jävla less på människor som tror att dom är så jävla perfekta & bra, skaffa ett liv för fan!
kan ha fått ihop det mest tråkigaste & derpimernade inlägg under min blogg tid, men nu är det bara en sån dag/period! så ge fan i & läs om det inte passar!

har ialla fall bilder jag vill bjuda på






jag & emma

rhodos sommaren 2007 med min bästa vän emma
även fast vi inte setts på ett tag, men vi ses på måndag



världens bästa lillebror

fyller 17 stora år idag, love you!


 

torsdag



åh jag vill gå & fixa mina naglar & börja nagelteknolog utbildningen, måste få ihop pengarna först!
vill vara brun också, ge mig sommar, sol & solblekt hår, oh i can't wait!

15 mars

gårdagen hos stensson var jättetrevlig. vi åt god mat & kollade på melodifestivalen. pappa, anders & daniel bojkottade melodifestivalen & stod ute hela kvällen & rökte haha.. jag, mamma, sus, ludde & johan var as taggade & satt & hejade. mina favoriter nämnde jag som sagt igår & en av dom vann! gud så nervös jag var i slutet, trodde af ugglas skulle vinna men tack & lov för att hon inte gjorde det, det gjorde operasångaren! & jag tror på henne för hon har en sån speciell röst & "kryddar" till i refrängen & det är det som gör låten speciell & egeb, så heja malena jag tror du klarar dig galant i eurovision! efter melodifestivalen satt vi & pratade resemål & jag & daniel gick hem runt elva, kollade på oc sen gick vi & la oss..
imorse gick vi upp runt nio, kollade oc & daniel lagade spaghettti & köttbullar till frukost innan matchen, han var jättenervös stackarn! idag har almtuna sin sista  match & dom måste vinna mot björklöven med fem mål i skillnad. jag hoppas dom vinner men vi får se, kan bli ganska tufft men självklart vill jag att dom vinner! jag, mamma, pappa & ludde ska in till stan snart & hätma upp farmor, hon ville med & kolla. sen kommer familjen reinvalds dit så jag ska träffa emelie, sen kommer kanske kjell & anita, så det blir kul! senare efter matchen blir det hem & ta det lugnt, äta god mat, vi ska lyxa till det rejält ikväll! så det blir mys, msåte plugga lite också!
ha en bra söndag

1 år & 11 månader

14 mars

igår kväll var inte så kul. grabbarna förlorade, almtuna var bättre! & min älskling, helt klart bäst under matchen vilken kämpe, även ifall dom förlorade & det avr tungt sa jag till daniel att han ska vara nöjd själv för han kan ha gjort sin bästa match under säsongen! efteråt väntade jag & ludde på daniel & timothy. matchen var slut nio, halv elva åkte vi därifrån, timothy stressar inte i onödan inte haha! när vi kom åt vi lite mackor & kollade på oc sen kröp vi ner i sängen..
imorse kan jag säga att det var väldigt tufft att gå upp. jag verkligen sov & inte halvsov, det var inte igår jag sov så djupt kan jag säga.. men det var bara bita ihop & åka till stockholm. dansen gick inte så bra, min rygg pallade inte. det är något stort fel på min rygg måste uppsöka läkare alltså, boka tid på ackis, har så ont att jag gråter. efter dansen åkte vi & firade morbror jonas som fyllde år igår.. var där & gammelmormor var med, det var lite kul :) pappa, ludde & jonas drog direkt på bandyn i stort sett. jag & mamma åkte tills tan sen, jag körde & vi hade jättehög musik & taggade för melodifestivalen ikväll, det är en så befrielse att köra bil & spela ashög musik!!! nu kommer daniel snart. kvällen blev itne alls som jag tänkt. men den blir bra ändå. familjen björklund ska på middag till stensson & sen blir det melodifestivalen. så heja:
MÅNS
ALCAZAR
MALENA
SOFIA


bara det inte bli caroline af ugglas är jag nöjd!
ha en bra kväll alla!

vad tiden rinner iväg

kollar på min bilddagbok på alla studentbilder, ojoj vilken underbar dag det var! underbar värme, lite väl varmt kanske, men en av dom bästa dagarna i mitt liv. tack vare, familj, vänner, klasskamrater, pojkvän & släkt..

här kommer några bilder:







i can't help it

jag kan inte låta bli att gråta, tårarna rinner.. av glädje. tänk att man kan vara så himla bra.
tiden går, åren går & du blir bara starkare & starkare, jag beundrar dig, you rock!

fredag den 13onde denna månad igen

jah, då var denna dag här igen som för exakt en månad sedan, hittills har ingenting hänt..
imorse vaknade jag & daniel vid tio tiden myste lite & gick ner & åt en rejäl frukost. sen har vi legat hela dagen vid tvn & pressat oc, en riktigt härlig ledig dag! daniel har varit lite småpirrig hela dagen för den viktiga matchen mot piteå ikväll. om dom inte vinner kommer dom itne gå vidare. så jag & älskling tog en lång varm mysig dusch så han fick samla nerverna lite.. daniel har till & med tackat nej till pizza,det är stort!! han gjorrde istället ordning spaghetti & köttbullar & åt inför matchen. så nu har han åkt, timothy kom förbi & hämtade honom. så nu ska jag försöka plugga lite & sen åker jag mamma, ludde & anders & kollar på machen. i ishallen ska jag möta upp emelie :)
så grabbarna måste vinna den här matchen ikväll & jag hejar på dom mer än någonsin, vore så himla kul för dom!

jahaja

nu sitter jag här & laddar för att jobba, usch usch.. inte kul alls. när jag gick ner låg ludde i soffan, gissa om jag blev rädd?!?! ungen har inte sagt att han kom hem haha.. men men.. vi hörs väl imorn :)

 

4 månader kvar...

...tills vi åker till egypten! god can't wait!


12 mars

igår efter jag pluggat lite, blev bara två prov haha. gick jag ner med mitt godis & skulle se på sex & the city filmen vi fått hem.jag har sett den förr men kollade ialla fall. kollade inte hela, blev för trött..
så imorse när jag vaknade vid halv tio gick jag ner & kollade klart på den & åt frukost. den filmen är väldigt bra faktiskt, längtar tills uppföljaren kommer! men jag kan ialla fall säga att jag suttit här vid datan sen typ halv tolv & gjort fem prov, har ett kvar, sen imorn ska jag plugga på "mina svåraste områden". jag måste verkligen klara det här dumma teoriprovet! jag vet att jag kan därför det är så drygt att plugga. bara att dom jäklaran lyckades lura mig med sina kuggfrågor, morr! men men ska göra det sista nu sen fixa mig & åka till jobbet. jobbar stäningning idag, drygt..efter jobbet ska älskling följa med mig hem. han ville sova här, han & jag är lediga imorn, han har tagit ledigt för han har kval till super elit serien i helgen. så jag ska ta hand om honom imorn! men men vi hörs väl imorn
ha en bra dag!


MIN TJEJ....

.. HAR TAGIT KÖRKORT IDAG! grattis min kära älskade bästa vackraste vän! jag visste att du skulle klara det, pelin kom in på mitt jobb innan hon körde upp & efter, så jag fick peppa henne & sen gratta henne. LOVE YOU HUN!


11 mars

i måndags efter jobbet åkte jag hem till daniel. vi åt middag, åt kyckling & gott till! skar en röd lök, aldrig varit med om en sån stark. så fort jag delade den så rann tårarna. när  jag kom tillbaka från köket trodde daniel att jag gråtit, var alldeles svart runt ögonen, satan så det sved! vi kollade på tv hela kvällen & myste sen blev det full frys, gud så sjuka dom är haha!
igår var jag ledig & kunde sova hur länge jag ville, självklart är jag klarvaken vid åtta tiden. så jag slog på tvn & kollade på nyhetsmorgon. det är ändå lite mysigt tycker jag hihih. daniel åkte ialla fall till skolan runt nio &  jag sminkade mig & tog mig ner på stan åkte till mammas jobb & hämtade träningsskor & matlåda sen åkte jag till sala. värsta slumpen, jag bara smsa pelin för skojs skull, hon var också i sala! så vi sågs & käkade lunch på liljas! efter det var jag med på pelins kärlektion. gud så kul det var, världens skönaste körlärare. pelin & savitri har gått på sala trafikskola & jag & jennifer på alfa trafikskola. vi skrattade & pratade hela tiden haha. efter det gick vi till alfa & plugga lite sen tog vi bussen hem till uppsala. sen åkte jag till jennifer, bytte om sen åtke vi & tränade med hennes mamma på ultuna, vi körde styrkemedel pass, var skitkul, har ju inte tränat på en månad :O men har varit så nu när jag satsat på körkortet. kommer nog inte träna något mer förrän jag skriver nästa vecka! jobbar ju så himla mycket också. efter träningen åkte vi hem till jennifer & hade "pluggkväll" jag pluggade teori & jennifer hjälpte daniel med muntlig redovisning till nationella proven. vi lagade mat också, lax med bulgur & grönsaker, mums underbart gott! jag kollade på DH & satt & skrattade för mig själv, sen tvärslocknade jag så vi gick hem runt halv tolv kanske. när vi kom hem till daniel duschade jag & vi kollade på full frys igen haha.
imorse vaknade jag av att min älskling låg & strök sin hand över mitt hår & gjorde lockar i mitt hår med sitt finger.. vi myste lite & sen åkte daniel till skolan. jag fixade mig & åkte till jobbet.. jobbet suger kan jag säga. är så mycket skit på jobbet.. eller ja, bara allmänt drygt. griniga jobbarkompisar & allt bara.. dessutom fick vi se fotot på oss som ska sitta inne på åhléns. hade ingen aning om att den var så enorm. jag ser kaos ut ialla fall haha, men hade en jobbig natt innan fotot så jag har en förklaring, men men.. nu är jag iallafall hemma, måste plugga, ska sitta uppe & göra minst fyra prov men jag har köpt lite godis så jag tror jag ska klara mig!
ska beställa min klänning idag! WIIIIEH!!!


mums måndags middag


middag hos jennifer igår


jennifer lyssnade ialla fall haha

9 mars

i lördags blev det ganska stressigt för mig & daniel. jag fick åka hem till han & hämta hans väska han skulle ha med sig hem. mén jag hann ialla fall, hoppade på bussen vid molngatan ialla fall & daniel vid gränby centrum. så vi hann efter mycket om & men! micke hämtade upp oss i grisslehamn, vi gick in & handlade lite på ica & när vi kom hem satt alla bänkade framför tvn, almtuna-växjö! satan vad spännande det var & almtuna vann, skitkul.. sen blev det tacos, mums! fjärde gången för mig i veckan men det gör inget för tacos skulle jag kunna leva på varje dag! sen blev det ialla fall melodifestivalen. jag har inte mycket att säga. den enda låt jag trodde på & som var bäst var amy & hon gick inte vidare så har inget mer att tillägga!! efter melodifestivalen blev det wallander som jag & emelie ville se, men hon somnade självklart haha! så hon gick upp & la sig sen spelade vi in employee of the month som daniel ville se & då somnade jag, var så himla trött! vi gick ialla fall & la oss runt ett tiden & var jättetrötta.
i söndags var det iten kul att bli väckt av fredrik. jag, emelie & daniel vaknar av att fredrik sitter & spelar gitarr på sitt rum & sjunger runt sju åtta tiden på söndag morogm, det var inte uppskattad för någon av oss. jag kan säga att det inte var vackert heller haha! lyckades ialla fall somna om sen. daniel gick upp lite tidigare än mig & sen när jag kom ner satt dom alla & spelade gutiar hero.. dagen var lång & skön, gjorde ingenting, sov mest i stort sett hela dagen. vi alla var på bus humör så vi retas hela tiden.. sen blev det middag & sen runt åtta skjutsade micke oss till hallsta för att ta halv nio bussen hem..  på bussen hem satt jag & älskling & planerade lite saker inför saker som kommer hända framöver. man blir så glad när man planerar & tänker för då kan man verkligen gå & ha någar att se fram emot! vi gick ialla fall av vid gränby där pappa & ludde hämtade oss, sen åkte vi förbi daniel & lämnade en väska sen hem & åt varmamackor & såg på becka. efter beck skulle vi duscha men vi kollade lite på filmen 28 veckor senare som vi var på på bio med tessan & timothy förut, den är verkligen hemsk, tycker den är obehaglig! hursomhelst tog vi en varm härlig dusch innan vi gick & la oss..
imorse åkte daniel till skolan & han missade bussen så han var lite putt haha! nu sitter jag här ska sminka mig & så ska ta bussen till stan om en timme. jobbar 11.00-20.00 ikväll, har varken lust eller ork att jobba. men men..
ha en bra dag allesammans

7 mars

kom precis hem från stockholm har haft balett nu på morgonkvisten, underbart, hade tåspets. kanon kul!
& tjejerna i min grupp är verkligen jättegulliga, eller vi veteraner sen  förra terminen, jättehärliga!
nu är jag hemma & ska duscha & fixa mig, sen ska jag in till stan om någon timme. jag & daniel ska till singö ikväll. alltid lika härligt, känns som man laddar om batterierna där, kanske känns så för det är så mycket skog? vet inte varför haha. men men ikväll blir det melodifestivalen ialla fall för min del! jag kan lätt säga att amy diamond är bäst av alla i år, sen är malena ernman & måns riktigt bra, men amy är bäst. hon är hur bra som helst, varit artist sen hon var barn & jag har alltid gillat hennes låtar.så heja amy!
ha en mysig lördag!

SKA HA!!!!

innan jag går & lägger mig måste jag dela med mig av denna skönhet, den här SKA JAG beställa över internet!
i just loooove it!



6 mars

i onsdags gick jag upp vid halv sex, tog bussen till sala & hade "uppvärmning" jag hade nämligen uppkörning i onsdags & jag KLARADE DET! jag må säga att jag var så sjukt nervös.jag pratar ju istort sett hela tiden & när jag blir nervös blir det ännu värre.s å jag fick ialla fall köra upp med en tjej, eller ja, ca 40 år ialla fall var hon. fick det jag minst ville göra, utåtvändig säkerhetskontroll. gick kalas bra men man känner sig lite halv löjlig när man springer fram & tillbaka & runt runt bilen & frågar ifall allt ser bra ut.jag trodde inte jag skulle klara det, tyckte jag körde för sakta, & hamande bakom en traktor & kändes inge bra. men tydligen så gick det bra för jag blev godkänd! hon tyckte till & med jag körde lite för fort haha, men jag kom på det själv snabbt & sänkte hastigheten. jag kna liksom inte förstå att den kvinnan vill släppa ut mig på vägen & jhon litar på mig & vet jag kan köra bil, helt sjukt jag kan verkligen! så UNDERBART!!!! sen finns det då ett ganska så stort men. jag klarade ej teorin första gången så har fått en ny tid , så jag måste klara det. jag kan allt bara det att jag bara pluggat på min data & inte på trafikskolan, blev kuggfrågor. jag kan verkligen teorin men måste finslipa nu! men jag SKA klara det sen är körkortet mitt! när jag kom tillbaka till uppsala träffade jag camilla, vi gick & åt lunch på cupido & sen kikade runt på stan. sen åkte jag till daniel & sen hätmade mamma & pappa oss & vi åkte hem. vi åt tacos, min favoritmat eftersom jag klarade uppkörningen. mormor & morfar kom förbi med blommor hihih. sen blev det bara en slappkväll med tv & lite godis. när vi skulle lägga oss blev daniel på dryg/bushumör & skulle hålla på & retas, är väl inte så värst kul men kan inte låta bli att skratta för han är så jäkla söt, & han tror jag skrattar för jag tycker det är kul så han slutar aldrig haha. tillslut fick jag ialla fall sova haha!
i torsdags vaknade vi & var jättetrötta, övertalade daniel att ligga kvar med mig i sängen ett tag, sen slutade det med att han inte åkte till skolan haha. men var mysigt med en lång morgon att bara mysa. vi tog ialla fall kvart över tio bussen in till stan, jag jobbade 11.00-20.00. efter jobbet kom älsakde jennifer till mitt jobb, vi köpte med oss tacos hem till henne & myste & gick till konsum & köpte godis. vi kollade på just like heaven eller just my luck, resse witherspoon var ialla fall emd i den. sen såg vi honey, gud hade glömt hur bra den är! apropå ingenting, smakade mango igår, har aldrig smakat bara frukten, var jöttegod, men tyckte den smakade lite morot haha! vi somande runt halv två & skule sova ialla fall, sen blev vi pigga & låg & pratade ett tag, men det var bara trevligt :)
imorse gick vi upp rutn tio & sminkade oss, båda börajde jobba elva så var bra. dagen har varit dryg. är så less på vissa arbetskamrater, att vuxna människor kan bete sig som barnungar, förstår inte. ialla fall efter jobbet gick jag till hotell härnan & träffade mamma, pappa, eva & pg. var trevligt, drack en cider & åt en jättegod slags toast men lyxigare haha. efter det åkte vi hem till stensson, drack ett gals vin med sus. mysig kväll, men nu är jag så himla trött så jag ska lägga mig. ska ju upp imorn tidigt & ivög till stockholm för balett. sen blir det singö imorn, ÄNTLIGEN! men är ledsen för jag inte hinner träffa tvillingarna, har ju blivit så stor nu! men men vi hörs imorn.
GOD NATT




3 mars

igår var jag i sala & körde, gick jättebra! när jag kom till uppsala åkte jag hem till min älskling. vi åt god mat & kollade på oc! sen åkte han på träning & jag  & mamma åkte ut & körde. vi åkte & hälsade på hos aronsson ute i sunnersta. vilket snöoväder det blev på kvällen! hursomhelst hämtade vi upp daniel efter det & vi åkte hem till daniel & kollade på oc & myste. jag åt jordgubbar igår, mums, men dom är självklart inte lika goda som på sommaren..
idag har jag jobbat 10.00-19.00, körde hem, mormor & morfar var här. har duschat & tagit det lugnt. kollat på DH som äntligen börjat igen! ska sova snart, är så himla trött.

jag blir så less, orkar inte höra! åh, saker & ting förändras man har helt enkelt ingen lust!'



JAG ÄLSKAR MIN DANIEL

2 mars hej älskade blogg!

dagarna har rusat iväg & jag har inte alls hunnit skriva.
torsdag: jag åkte in till stan & mötte lisa. vi gick till cupido & åt en god lunch, väl på cupido stöter vi ihop med paulina, det var ett tag sen, så det var kul. hon märkte inte lisas stora mage :O fast det är är klart när hon inte vet hihi. hursomhelst gick vi & kikade på stan, jag syndade..  vi var på stan jättelänge & strosade omkring & man får tänka på att lisa blir tröttare nu av att springa omkring så vi gick till cafe unico & delade på en biskvie & jag tog en iste. efter det fortsatte vi kolla runt & sen åkte vi hem. det var ialla fall en kanon dag med en av mina bästa vänner & hennes lilla sessa. efter det gick jag hem till farmor ett tag & Sen åkte jag & pappa & körde på kvällen, efter det åtke jag hem till daniel, han var dock på träning. så jag rang mina snyggingar stefan & rebecca, vi gick till ica & sen åkte dom hem. sen kom daniel hem & det blev mys. hade så himla ont i magen den kvällen!
fredag: jag & daniel had a lovely morning, éxtra mys när man inte sovit med varandra på några dagar. han gick till dennis runt ett tiden & jag börajde fixa mig & låg & kollade på tv. jobbade 15.00-19.30.. efter jobbet gick jag till east & city & mötte mamma, pappa & farmor, hon fick i present att äta ute med oss. så det var mys. efter det tog vi med mathem till daniel, han hann inte komma, så vi hämtade honom sen åkte vi hem. & när jag jobbade idag så fick jag värsta idéen, att jag skulle baka chokladmuffins med polly & dumle! så när jag kom hem  började jag baka. dom blev ganska kladdiga kan jag säga haha, så dom blev misslyckade,hade stora formar, men dom var ändå kanon goda, så nästa gång lyckas jag perfekt! jag & daniel myste bara framför tvn & så sen gick vi & la oss..
lördag: vi vaknar & kollar på filmen kärlek på menyn, jag har sett den många gånger men tycker den är härlig så vi kollade på den & åt en rejäl frukost. efter det åkte vi in med pappa till stan. sen mötte vi upp dennis & anna för en härlig lunch på cupido! självklart pratade vi massa om resan & drömde oss iväg.. det sak verkligen bli kanon, anna verkade på min delfinutflykt alla fall! hoppas vi hittar en utflykt för både koralldykning & delfiner. får se om jag vågar mig på dykning nu, gjorde iten det i thailand, tycker det är ltie läskigt med vatten & så..... ialla fall började vi planering av midsommar också redan haha! anna var tyvärr tvungen att åka ganska tidigt.. så jag & dennis & daniel knallade vidare till dressman där dom skulle köpa pikéer & chinos, men fanns inget snyggt! så vi åkte hem till daniel & han packade matchväskan sen gick vi till ishallen. daniel hade tänkt åka hem men dennis ville att daniel skulle med ut. gud så jag skrattade. i en timme försökte dennis & tillslut gick det, daniel blir ALLTID övertalad hahaha. jag var i ishallen & försökte få tag i hela min familj i över en timme. ingen svarade & alla har alltid sina mobiler på sig annars. sen kom timothy & pratade med mig, han berätta att han kommer avra med på sjukhuset när det börjar igen. han gjorde illa sig på deras match för två veckor sen, så det vaar coolt tyckte han haha, sen fick han faktiskt träffa ambulansjanne! efter en lång tid fick jag tag i mamma & pappa & kunde åka hem. var hemma kanske en halvtimme. bytte om sen åkte jag in till stan för att möta savitri för att äta en middag på max haha! sen handlade vi lite gott med oss ut till lisa. hemma hos lisa hade vi en myskväll med melodifestivalen! vi satt & pratade om allt mellan himmel & jord. vi skulle ta 23.14 bussen men missade den ahha. så vi fick vara kvar två timmar till. men det gjorde inget för vi hade så mycket mer att prata om. ska bli så mys när lisas lilla prinsessa kommer, vi längtar så efter henne! jag & savitri kände på lisas mage hela tiden. jag blev också kär i hennes hund rocky, så himla söt! bussen var däremot jättesen, typ en halvtimme. så jag förfrös mina kinder. inte nog med att bussen var  sen det var en grinig kärring till busschaufför också, åååh gaaah!  väl inne i stan väntade jag & savitri på hennes buss som gick halv tre. jag fick itne tag i daniel heller. efter mycket om & men ringer han mig, puckot hade glömt den hos dennis. så jag mötte han & dennis vid stationen. jag kan säga att dom båda var ganska fulla, men dennis mådde inte bra, det kunde jag då säga haha. vi tog ialla fall en taxi hem till dennis & sov där.. var ganska skönt att lägga sig i en varm säng kan jag säga! kudne knappt sova på natten för daniel skulle bestämt lyssna på lugna favoriter, det var tydligen " romantiskt" haha.
söndag: hade som sagt inte sovit så bra, men mysig var det ialla fall. gjorde inte så mycket,gick upp runt halv elva, kollade hur dennis mådde, inte så bra haha. jag åkte ialla fall & jobbade mellan 12-21. grymt tråkigt pass & dag, inga folk under hela dagen typ. jag kan ialla fall säga att jag tror på riktigt jag förfrös mina kinder. har massa röda fläcka i ansiktet, inte fint alls. usch.. efter jobbet hämtade vi upp daniel & åkt hem hit. körde förbi rinken där timothy, ludde & runan var, så daniel blev övertalad att stanna ett tag. så jag åkte hem & åt. sen blev det bara beck & lite gott & lite mys sen somnade vi..
imorse gick vi up typ halv åtta, daniel skulle till skolan. jag kunde inte somna om så har suttit här vi datan sen kvart i åtta. ska sminka mig snart & fixa mig. ska åka till sala & plugga & ha körlektion. efter det blir det hem till uppsala, kanske övningsgköra med mamma ikväll sen blir det hem till älskling att mysa & sova!
min helg har ialla fall varit jättebra!

här kommer  lite bilder från helgen

lunch i torsdags & lördags


mitt bakverk


mina älsklingar


så vacker, hon kommer bli världens bästa mamma


jag & rocky


mamma gjorde chokladpudding med vaniljsås till mig (tycker inte om grädde)

RSS 2.0