10 juli

ojoj vi har inte lyckats med daniels data så jag har inte kunnat skriva under hela veckan, känns konstigt & tråkigt att inte få skriva.. men nu är jag ialla fall hemma hos mamma & ludde..

veckan har varit bra. vi har trivs jättebra i lägenheten, den har blivit jättefin! har fått upp hyllor, speglar& nattbord & lite smått..  veckan har ialla fall gått jättefort..

i måndags åkte jag & famor runt & köpte lite småsaker till lägenheten sen hämtade jag upp anna så vi gick på gränby hela dagen & shoppade inför egypten!åkte & åt lunch på ikea sen kom daniel så vi åkte till gränby igen..
inget mer har hänt speciellt, har jobbat hela veckan & jennifer har kommit & myst med mig & daniel varje kväll. eftersom min kära sambo lägger sig så tidigt behöver jag sällskap haha!

igår efter jobbet så åkte jag ialla fall hem till lisa, elias & lilla juni, det var verkligen en liten ängel. så söt & bedårande att jag nästan blev lite tårögd att se den lilla krabaten. att lisa & elias har skapat den fina lilla tjejen är så underbart! jag vågade inte hålla i henne ibörjan, var så rädd att göra henne illa, blir alltid så nojig haha, men sen kunde jag nästan inte släppa henne. så jäkla söt liten tös alltså! &så snäll, bara glad hela tiden. gullunge!
på kvällen blev det middag hemma med familjen, tacos, mums! efter sju skjutsade pappa hem oss, hämtade upp jennife rpåvägen. hade oc kväll & stod ut med speedade daniel, när killen är trött är han inte att leka med haha..

för övrigt känns allt bra med lägenheten, börjar vänja sig nu & den är jättefin. & jag & daniel klarar av det galant att vara sambos på riktigt, visst har bara gåt en vecka men känns riktigt bra.

idag blir det fixa lite saker med mamma inför resan, tabletter & så.. sen ska jag jobba ikväll , jag stänger, men min söta mikalea är där så dett blir kul! hinner säga hej då också då..
eftersom jag förmodligen inte hinner skriva mer innan jag åker så kan jag säga:

imorn kommer dennis & anna runt elva tiden. blir massa att fixa, hanndla lite, växla pengar, hämta grejer av hannah, packa, se sällskapsresan & äta pizza. men morgondagen är den del av resan, ska bli så kul!

söndag åker vi hemifrån halv fyra typ, pappa skjutsar oss, sen... EGYPTEN HERE WE COME!
så nu hörs vi inte på någon vecka. ha de bra alla!


underbara juni

jag & juni


Kommentarer
Postat av: elin

du får gärna komma på kalas hos mig den 7nde augusti när jag fyller 18, hihi :) ps, hoppas ni hade det bra i egypten ;D

2009-07-27 @ 21:56:45
URL: http://sooeet.blogg.se/
Postat av: elin

ingen speciell tid, lite drop-in på kvällen :)

2009-07-30 @ 12:36:16
URL: http://sooeet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0