1 september

gud så tiden rinner iväg, det är inte klokt, redan september, hösten är på ingång om det märks. börjar bli kallt faktiskt hade på min skidjacka idag, 5,9 grader imorse kvart i sex..
imorse var det tugnt, hade klockan på ringning fem,  gick upp typ halv sex, drog på mig kläderna & drog iväg till jobbet. insåg ganska snabbt att jag hade låst in mitt kort så man kommer in bakvägen, men sån tur var så mötte jag karin så hon släppte in mig. det var bara sätta i gång, räkna varor, var jobbigt eftersom jag inte mådde bra & var så trött.
när jag väl slutade hade jag tänkt gå & sola, träna & springa iväg på lite ärenden, men jag hade ingen ork. kändes som jag skulle svimma. varför blir det alltid så? att jag blir helt svimfärdig & nästan svimmar så fort jag får ett jobb & stressar & allt. blir alltid så, och det är jobbigt, sen har jag även min mage som alltid gör ont, men men det är väl så hårt att jobba.
ialla fall så hade jag fått två gulliga sms av daniel, han skrev att ha också var hemma för han kände sig krasslig, så han bad mig komma & jah beslutade mig ganska snabbt för att det var en mycket bra idé att åka till daniel & vila istället för träna & sola..
när jag kom till daniel hoppade jag in i duschen & sminkade mig, sen gick vi till gränby & handlade, kom hem & la oss i sängen & kollade på mysteriet på greveholm, jag kan den utantill, så himla kul! vi gjorde lite mat sen & myste innan daniels match..
jag drog till pelin runt halv fem, åt lite mat dör, pratade, gick & köpte godis & pratade ännu mer, så himla mysigt att vara  med dig gumman, vi har så mycket att prata om & du har så mycket bra & vetiigt att säga.. tog halv nio bussen hem & nu sitter jag här :)
jag har bestämt mig idag, att när jag får lön ska jag köpa mig ett träningskort på friskis & svettis, nu jävlar ska jag börja träna igen! är så jäkla taggad på spinning, aerobics, danspass, step up, boxercize, allt! så det sk ajag köpa för min lön, & det menar jag!
trodde vi hade fått hem oc säsong 4 cd 2 idag, men det hade vi inte.. får stå ut några dagar till. har kollat alla säsonger sen i juni under sommaren, oc är beroende framkallande. DH, OC & GREYS är dom bästa serierna!

ska snart hoppa i säng, upp & jobba imorn & slita
vi hörs, CIAO


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Gumman då blir de du och jag på Friskis :D jag saknar dig !

2008-09-02 @ 00:01:43
URL: http://jennifersn.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja för fan det kan du lita på jag ska träna så fort jag inte jobbar! kanske hinner ses på onsdag, hör av mig imorn gumman :)

2008-09-02 @ 07:23:32
URL: http://louisebj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0