20 september

har inte skrivit sen i torsdags.. i torsdags var jag ledig, & efter skolan åkte jag ner på stan, provade kjolen jag vill ha, INTE bra, betyder att jag förmodligen kommer köpa den på torsdag när jag får lön. hittade till & med två kjolar jag vill ha. efter stan åkte jag hem & träffa min älskling i cirka fem minuter, pussades & sen kom mamma & hämtade mig, åkte till ishallen & hjälpte henne stå i kiosken.
tog tio över sju bussen från ishallen, mötte upp paulina & gick & åt på o'connors, det är nog nästan min favorit resturang, är så mysigt där & himla god mat! vi åt club sandwich, så himla gott! pratade hela tiden, var jättetrevligt!
tog kvart i tio bussen hem till daniel , vi kollade på scary movie 2 & åt godis :) daniel somnade före mig & han snarkade som aldrig förr! jag kunde inte sova, fick sätta på tvn & kolla, men sen lugnade han sig & då kunde jag somna!
igår jobbade jag mellan 12-21, finns inte mycket att säga. säger bara, fan vilka människor det finns i vår stad alltså, så himla underliga människor. skakade hand med filip, han skrek att han ville skaka min hand för att tacka. så det var bara att göra som han sa haha. för er som inte vet vem filip är så går han & SKRIKER & säger lika som alla haha! när jag slutade tog jag & daniel bussen hem, åt mat & tände en massa ljus & gick & la oss i sängen & åt nötter, jag somnade runt halv elva, var så trött!
imorse gick jag upp sju, klädde på mig & åkte till stationen, tog 8.09 tåget. lektionen var helt underbar, kan inte beskriva hur känslan var att få dansa i tåspets, så fint, så vackert & så roligt!så nu är vi igång med tåspets!
efter lektionen strechtade jag snabbt, tog mig till stationen & tog 12.11 tåget hem, gick till farmor, fixade mig & duschade. lyxade till det, la i en hårinpackning, mitt hår blev helt silkeslent, ska nu mera göras en gång i veckan! gick ner & mötte jennifer på stan tre, vi gick till cupido & åt, var gott, gick & kollade på stan. jag var dum, köpte en tröja på rea, men var så himla fin har verkligen tänkt köpa en sån, sen halva priset, HALLÅ! ville köpa två saker till, får hoppas det finns kvar tills torsdag. annars ska jag & mamma kasnek gå på stan i stockholm efter min balett på lördag, kanske hittar något där!
när jag gick på bussen fick jag sms av daniel, han hade fått matchstraff, haha ovanligt!? han hade varit i slagsmål, men men haha!
IMORN BÖRJAR ANDRA AVENYN!
ikväll blir det en lugn mysig hemmakväll, skulle blivit fest i stockholm, men daniel har match imorn & ikväll så blir lugnt, anders & johan kommer :) SVENSSON SVENSSON!

     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0