Världens grymmaste

Idag hade Filippa en magnetröntgen inbokad, det är en rutinkontroll kan man säga när man kommer in i puberteten väldigt tidigt som Filippa gjort.

Det började med att hon skulle sätta slang i handen så hon ska kunna få i kontrast vätska, hon satt bara & titta hur sköterskan gjorde, inte alls brydd, medans jag höll på att svimma haha.

Sen hade vi tid på magnetröntgen, jag följde med Filippa in.
Jag kan säga att jag var väldigt nervös för hur det skulle gå.

Hon gjorde det med bravur kan man lugnt säga, nästan en timme totalt fick hon ligga alldeles stilla utan att röra sig, fast vid huvudet & en stor hjälm/mask över huvudet.

Vid ett tillfälle tryckte hon på larmknappen för hon var kissnödig, jag såg att hon började andas väldigt tungt & snabbt, man såg att hob fick lite lätt panik en stund.

Men hon var duktig & tryckte på knappen, så en kisspaus blev det.
När hon kom ut ur tunneln såg jag att det hade runnit tårar, då sa det riktigt aj i mig & jag ville bara bryta ihop & be Daniel gå in sista stunden, men jag tänkte att jag får fan bita ihop, det är Filippa som gör det jobbiga & inte jag.

En extra bild fick dom ta då hon rörde sig lite, men wow, att hon gjorde det där, så så stolt & jag var så blödig efteråt.

Vår stora älskade modiga tjej.

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0