22 december, dan före dan före dopparedan

igår efter amandas kalas skjutsade pappa mig till gränby centrum för att möta upp daniel vid busssen. så daniel kom & sen hoppade vi på bussen. på bussen satt vi bara & skratta, daniel löjlade sig haha! när vi kom hem till daneil så blev jag bjuden på jucie, dom har fått en juicemaskin, så det var jättegott! färskpressad jucie, mmmm, kan vara bland det godaste som finns! vi åt ialla fall mat & tog det lugnt, grabbarna kollade på narnia 2 & jag & emelie på mamma mia, jättebra film, har sett den en gång men den är så bra! jag & emelie sartt & sjöng med hela filmen.. filen var precis slut itll näsra, heartbreak hotel. vi kollade på den & skrattade haha, den är på ett sätt väldigt dålig men ändå jäkligt bra! när den var slut så tog jag & daniel en macka  var uppe ett tag. sen gick vi upp & skulle spela ett spel jag gav min älskling i julklapp... men vi hade inte alla saker till spelet, så vi bestämde oss för att göra det en annan kväll :) så vi myste lite & somnade snabbt efter..
imorse vaknade vi runt elva, så skönt att få sova ut! vi gick upp & fick färskpressad apelsinjucie & ett smakprov av ananasjucie, supergott! dagen var väldigt lugn.. gjorde ingenting i stort sett, såg på hancock. jag var väldigt anti, trodde det bara var pang pang film, såna där action jag hatar, men den var riktigt bra & inte alls som jag trodde.. vi åkte ialla fall till hallstavik runt fyra tiden, fredrik skulle ha hockeyträning & daniel skulle vara med & spela lite mot brorsan. så jag tog 17.25 bussen hem. det har verkligen varit tre underbara dagar med dig hjärtat. saknar dig redan nu, får se dig först på fredagkväll efter jobbet... så det känns lite tungt.
jag gick av vid gränbycentrum, gick in & köpte sista julklappen till mamma & pappa & sen mötte jag dom inne på kvantum, vi köpte korv & åkte hem,. jag & pappa körde, eller jag körde haha.. när vi kom hem rensa vi ur hela kylskåpet & lassade in all mat, ojoj vilket proppat kylskåp. såhär inför jul & mitt kalas. sen åt vig od mat. & nu sitter jag här.. ska bara ta det lugnt ikväll. ta enlång varm dusch, se på saltkråkan, sunes jul eller någon bra film på tv... ska ialal fall bra ta hand om mig själv ikväll. ska inte bli så sent heller. ska upp imorn ganska tidigt & åka till sala & ha körlektion..
vi kanske hörs sen. annars hörs vi imorn!
GOD JUL





Kommentarer
Postat av: Emma

Saknar dig också, vi får ses innan du fyller år <3

2008-12-22 @ 21:17:30
URL: http://emmalona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0