14 oktober, söndag

Dagen hos henrik & roger var jättetrevlig, massa gott & gott att dricka :) vid sex åkte vi vidare för middag hos stensson med mamma & pappa!

Där åt vi också jättegott & hade jättetrevligt. Vi pratade massa & sen blev det spel, alias, herregud så jag skrattade!! Jag, mamma & pappa vann ialla fall tillslut! Vi gick hem vid ett tror jag, så det blev en lång dag med massa god dricka därför slocknade jag på sekunden haha!

Imorse åkte vi vid nio, mötte upp micke & fredrik vid kungens kurva, sen hem till anita & sen körde vi dom till arlanda, dom åkte iväg till turkiet dom lyckostarna!

Efter det tog vi en runda i barkarby sen mot uppsala igen.. Där kikade vi runt i olika affärer, främst efter en sänggavel på mio som vi tror vi ska köpa sen!

Vid fyra mötte vi danne på gränby & sen hämtade vi emmilie från sin träning. Sen gick vi på bio, taken 2. Den var riktigt bra, var lite för kort tyckte jag..

Efter bion blev det max & prat om thailand.. Nu är vi påväg efter en lång men bra dag, hem & sooooova! Ska upp tidigt imorn..

Juste!!! När vi var på donken i stora wäsby idag så satt andreas carlsson & åt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0