7 maj

igår åkte jag in till stan till emma & övade uppsättning. blev jättebra, gick bara på en timme! efter det mötte jag upp pappa & hämta upp mitt 8.90 kg tunga mary kay paket! efter det gick jag lite på stan,  köpte äntligen min bikini jag gått & väntat på fram & tillbaka i två veckor. men den här är bra, den sitter bra & det ät huvudsaken, enkel hel svart med några fina slags stenar som hänger i mitten.. efter det skulle jag till swedbank, gick till stora torget, frågade efter kvinnan jag skulle träffa. dom sa att jag var fel & skickade mig till kungsgatan, börja bli lite stressad, skulle träffa henne klockan två & det var hon nu. väl där väntar jag ett tag, sen ser jag älskar anders stensson namnskylt vid ett rum! han sa att jag var fel & här fanns ingen kvinna jag skulle träffa.. så jag ringer hannah i paink, hon säger att det är torbjörnstorg, japp.. det var ganksa självklart att jag skulle bli ganska så sen. så anders hjälper mig att få tag i denna kvinna & säger att jag blir sen. jag möter upp lisa & vi åker dit. allt gick ialla fall bra tillslut. vi köper kyckling & åker hem & gör kycklingsallad. underbart gott. sen gick vi igenom alla mina produkter om dom stämde, vilket dom gjorde.. sen ville lisa ha fransk manikyr, söt som hon är & frågar! sen gjorde jag en god efterrätt. eller ja, haha glass & jordgubbar med chokladrån! efter det skjutsade jag hem lisa & fick se deras lägenhet, jättefint! verkligen :)  sen skulle jag ner på stan & leta parkering (min bil är lagad nu), gick inte så bra, åkte fyra varv för att hitta någon, alla andra bilar hann före mig haha.. mötet med hannah & dom två andra tjejerna var helt okej, ganska långtråkigt i slutet haha. var slut till nio & då åkte jag & hämta upp daniel sen åkte vi till dennis & danne för att lämna lite saker. sen förbi gränby snabbt & sen till älskade savitri på max haha!
väl hemma så duschade vi & gick & la oss..
nu ska jag ialla fall ta det lugnt, se på lite oc & kanske skjutsa ludde till skolan sen, förbi gränby & köpa något, ska hem till alice idag! var huuur länge sen som helst men idag blir det av ialla fall & ska bli jättekul! :)
ha en bra dag!



Kommentarer
Postat av: Emma

haha vet du louise. jag får inte köpa produkter från dig, för jag har redan min konsult, elin sa det till mig igår :O ? ..

2009-05-07 @ 15:24:17
URL: http://emmalona.blogg.se/
Postat av: Josie

Säljer du Mary Kay? Funderade på att börja med det förut, men det var så jä-la dyra produkter så ingen skulle köpa av mig, haha. ;) Går det bra för dig? :)

2009-05-07 @ 17:58:17
URL: http://josiieliive.blogg.se/
Postat av: Josie

Aha, vad kul! :) Hade du tillsammans med någon först? Jag ska börja sälja aloe vera produkter, och då ska jag ha två gånger med en annan först, eller att hon har åt mig. Går det till så där med? :)



Jo, det är sant, man får väl hoppas att mammas vänner köper, och kanske äldre släktingar och sånt. Jag har i alla fall två vänner som jobbar, så dom kanske har råd att köpa i alla fall, hehe. :)

2009-05-07 @ 18:41:47
URL: http://josiieliive.blogg.se/
Postat av: Mirry

Anmäl din snygga blogg till Veckans Blogg, vinnaren belönas med en länkning!



www.arntyochmirry.se

2009-05-07 @ 20:31:51
URL: http://www.arntyochmirry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0