19 maj, krasslig

igår var det jobbigt att jobba, mådde verkligen inte bra, många jobbarkompisar frågade hur jag mådde.. men men hade min underbara mikaela där som fick mig att orka! vi hade kul & pratade om vad vi skulle ha på oss på fredag, då hennes 20års fest är, ska bli riktigt kul! när jag kom hem var det bara mys med min älskling, han är verkligen världens sötaste som finns! vill bara äta upp honom! vi kollade på tv & sen på oc, men då somnade min älskling som ett litet barn, han ser verkligen ut som ett barn när han sover :)
imorse blev det mycket mys, älskar mornar med min daniel. han åkte ialla fall iväg till skolan. jag kollade ett avnitt på oc & tog mig sen ner mot stan & mötte upp hannah, fick tillbaka mina pengar äntligen som jag lagt ut för mary kay.. men nu är jag rik igen haha. sen gick vi & köpte in lite saker. trodde verkligen jag skulle svimma, är trots allt lite sjuk.så jagkände mig inge pigg alls, & hon bara pratade på kom aldrig iväg kändes det som haha. men men. sen köpte jag med mig en sallad & åkte till farmor & vilade.. farmor hade en hm katalog jag inte fått hem så hon besställer åt mig, en jättefin svart klänning med härliga blommor på! längtar till jag får den. nu har jag typ sju jättefina klänningar jag älskar & har köpt, perfekt att ha med alla till egypten, en för varje kväll haha. men jag vet att jag ändå kommer att ha en fullproppad väska & använda några enstaka, alltid ska man lyckas med det.. jag åkte ialla fall hem med mamma & pappa, innan gick jag in & köpte eurovision skivan! älskar den!!
fick höra idag att nu har min bil gått sönder igen, orkar inte med detta, varför ska allt i min omgivning sluta funka. bilen, datan, mobilen? vad kommer härnäst? blir så fruktansvärt irriterad!
aja , annars sitter jag här nu, blev jätteorolig för min daniel ,han rang mig & var lite virrig, trodde han skulle ramla ihop eller något men han rang sen & sa att det blev bättre, tack & lov! tur att han har dennis som tar hand om han när inte jag är på plats haha! annars blir kvällen lugn, är ju lite hängig. så det blir tv ikväll, är ju DH som jag inte sett på år & dar, ska köpa alla boxar sen! äta massa glass ska jag göra pga min halsont!
hörs senare kanske


kolla in skönheten! & en liten bränna till det & solblekt hår, lovely!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja. Han ser faktiskt ut som en storvuxen bebis.

2009-05-20 @ 19:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0