4 januari

då ska jag skriva om mina senaste dagar:
måndag: jag åkte till sala & hade körlektion, gick jättebra & var jättekul! fick accelera upp till 70 & tvärnita, prova på hur man gör på halkbanan. det gick jättebra han sa att jag verkligen vågade sätta kopplingen & bromsen i botten som många tjejer inte våga. så bra jobbat louise! han sa även att jag så fort vi är klara med allal punkter är jag redo på halkbana & beställa tid för uppkörning & teori. mest fokus på teori nu. så det känns skönt! när jag kom till uppsala gick jag till farmor & tog det lugnt, åt god mat & hämta min hemmanyckel. tog halv åtta bussen hem som daniel satt på. när vi kom hem packade jag väskan, vi fixade, åt mat & duscha & såg på film!
tisdag: JAG FYLLER ÅR! går upp & äter fruskot, blir skjutsade till stan & hoppar på härjedalingen till fjällen. avr en dryyg lååång resa, DUBBELT så längre än till ljusdal vi åker till annars. fick heller inte sitta bredvid varandra på bussen. vi åt goda äggmackor & annat gott jag fixat i matsäck. jag satt & pluggade teori & läser om viltolyckor, precis när jag stänger boken springer en älg över vägen. IT'S A SIGN!!!!! men coolt för jag har aldrig sett en älg förutom på kolmården! vi var ialla fall framme vid hede runt tre tiden, var ute i stugan till halv fyra. när jag kom fick jag många gratulationer så det varkul! fick min favoritmat, TACOS!!! på kvällen kom familjen brolin över & hade glasskalas & skönt för mig så det var mys :) tack alla mina urgulliga vänner som smsade!!!
onsdag:NYÅRSAFTON! det var bara att glida upp i backarn.a självklart är jag & daniel anländer pajar liften. så daniel & alla började gå upp i backen för att åka, då glider vi andra upp på skooter, haha! jag hade en egen skidlärare, Micke, min svärfar, han lärde mig åka bra haha! micke fixade iallafall så jag fick åka uppis tora backen som var avstängd för tillfället pga liften. så vi fick åka skooter upp. snacka om status haha! men det lönade sig verkligen. jag kunde åka sen! men mot eftermiddagen frös det på & blev isigt & jag gjorde världens vurpa & gjode illa mig, så jag åkte inte mer. på kvällen fixade jag & emelie maten, förrätt toast skagen & huvudrätt pommes med fläskfilé.. efter det bastade jag & daniel & fixade oss. sen kom mangan & kollade på hockeyn. sen gick vi till storstugan & träffade hela hänget, var 24 personer alla tillsammans. det var trevlgit. så runt tolvslaget gick vi ut & kollade på rakterna i backen. ar jättefint. fick många gott nytt år pussar av min baby! vi gick väl hem runt halv ett, kollade på tv & tog det lugnt sen gick vi  la oss..
tordag: gled ut i backarna, första gången jag & daniel kunde åka liften ihop. gick itne så rba dagen innan haha, ramlade typ. så jag åkte mest med micke men sen funkade det.. jag bärjade dra om alla i backen! körde förbi alla, även om jag tyckte det gick för fort hhaa! gick in i cafeterian & drack varm choklad, var så sjukt kallt! åkte mycket iala fall & det var skitkul! på kvällen tog vi det lugnt, såg på film & så..
fredag: ut i bakcen igen! åkte itne så länge denna dag, avr så grymt kallt! vilken kyla alltså! vi gick in runt ett tiden & tog det lugnt tills vi åkte. packade & så.. vi började åka hem runt fyra tiden.. var så drygt, så långt att åka. kollade ialla fall på american pie 2 på daniels lilla moderna sak. vi stannade i gävle & käkade se var vi hemma hos mig runt tio tiden.. kollade på blood diamond & duschade, sen såg vi någon värdelös film med paris hilton, pledge this, hon må vara snygg men oduglig som skådis! vi gick ialla fall till sängs runt två tiden..
igår: vaknade runt elva & tog det lugnt, myste lite, låg faktiskt bredvid varandra! har sovit i våningssäng i fjällen. så var mysigt att vaknade bredvid varandra.. vi åt fruksot & kollade på top gun. sen skulle jag, mamma, pappa, ludde, fredrik & daniel in till stan & jag skulle köra. fredrik fick ligga i bagageluckan. det var lite pirrigt, daniel har aldrig åkt med mig & sen var det så många. men det gick riktigt bra! lämnade daniel hos dennis & grabbarna hos fredrik & jag åkte & träna. gick på spinning, fy satan vad skönt att vara igång! har bitit mig i naglarna för att jag itne tränat på ett tag men nu jävlar är jag igång igen! efter träningen duschade jag & fixade mig,  gick till kvarnen & kötpe massa exotiska frukter! åkte hem till pelin & åt middag med henne & savitri, var jättemys, åt kyckling & potatisgratäng!! fick present av pelin, tack gumman! perfekt, presentkort på indiska! vi åthela kvällen, mat, kladdkaka & massa frukter. hade köpt melon, jordgubbar, passionsfrukt, ananas, vindruvor & grapefukt. så det svullade vi i oss. mums! savitri gjorde så fint också med alla frukter, gulllunge! hursom helst pratade vi om allt, kul att träffa er igen tjejer! hursomhelst drog vi till donken sen haha & åt el maco, kan ju vara donkens godaste hamburgarem plus att den kommer bara en gång om året! så vi var där ett tag & pratade sen tog jag halv ett bussen hem..
idag: åkte in till stan as taggad för att gå på ett core  pass, bara mage! sjävlklart kolade jag fel, så det blev ingen tränig. åkte till ishallen & såg min brors match, träffade min daniel en snabbis. var med therese i ishallen & efter matchen åkte jag till pelin & savve, kollade på mamma mia. skulle åka till gränby & shoppa men det gick inte för savve var tvugnen att åak hem. så jag & pelin satt vid datan & pratade bara.. pappa hämtade mig runt sex.. när jag kom hem åt jag mat.. så nu är rebecca här & vi ahr kollat på victoria secret fashion show. vilka snygga tjejer!! ikväll blir det baar OC & mysa i min säng..
imorn ska jag in till stan & gå på spinning klockan tolv, sen till frisören klockan tre & sen träffa min daniel på kvällen :) så vi får se om jag skiver mer ikväll eller imorn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0