19 feburari

jag kom hem för en timme sen ungefär. har haft det jättemysigt i stockholm!
tisdag: jag jobbade hela dagen, 9.30-19.00, dagen gick ganska snabbt, direkt efter jobbet spragn jag tills tationen & mätte upp daniel, vi satte oss på upptåget mot upplands väsby. under hela vägen till väsby berättade daniel om massa forum han hade läst i om vårt hotell. var tydligen jättebra & alla gäster var nöjda! väl i väsby bytte vi pendeln till centralen & därefter mot västerhaning. vi kom väl fram till mickis & jesper runt nio tiden då vi slängde oss i soffan & värmde oss & myste med chips & dipp & kollade på sällskapsresan snowroller. efter det kröp vi i säng :)
onsdag: vaknade & hade en underbar morgon med min älskling, inte så många gånger i veckan vi kan/hinner vakna upp i varandras armar,så det var kanon! vi låg & myste & tog det lugnt. gick upp runt tio toden & fixade oss & strax efter elva kom brita & mickis & hämtade oss. vi åkte till haninge centrum & åt på taco bar, har aldrig ätit där så det var kul, jättegott för den delen, jag som älskar tacos! efter lunchen strosa vi omkring i haninge centrum, kollade i massa affärer, det tyckte jag, mickis & brita var kul, men inte daniel haha. vi blev ltie rastlösa efter ett tag så vi tänkte att vi skulle åka atill kungens kurva, heron city & gå på bio. när vi väl kommer dit så går det bara en bio klockan två, australia, men det var bara jag som ville se den, ingen annan haha, så vi gick & handlade mat.. efter det åkte vi & hälsade på mia på hennes nya coop i västberga, så nu vet vi hur hon jobbar! efter coop blev det skogås & se på den mest värdelösa film någonsin. handlade om en cola flaska, säger ju allt! jag & daniel somnade till den, så bra var den! sen blev det middag som daniel önskat & sen pkte vi tillbaka hem till mickis. jesper kom hem runt halv sju tiden. resten av kvällen blev bara en filmkväll. vi kollade på cast aways sen på tv bara. gick & la oss runt tolv tiden..
idag: imorse vaknade vi upp tillsammans igen, lovely! vi åt frukost & fixade oss sen åkte vi in till stan. daniel gick & mötte dennis så vi fyra gick på stan sen. hittade två jättefina klänningar! en från saint tropez förr 900 &  en på gina för 300, jag säger bara..LÖNING PÅ ONSDAG! hursomhelst har vi gått & käkat på donken, vad annars med grabbarna? sen gått & kollat i massa affärer. jag & mickis höll mest ihop för vi ville shoppa! blev dock inget för min del.. jag daniel & dennis tog ialla fall tio över två tåget hem till uppsala. jag  sprang till bussen & missade den, typiskt! åkte hem till farmor & hon var it
inte hemma, tur att jag har nyckel till henne. hon kom hem sen ialla fall så vi hann fika..
jag har haft några jättebra dagar med min älskling i stockholm med massa mys! var så skönt att komma ifrån uppsala & bara var med varandra eftersom jag jobbar så mycket & daniel tränar. så perfekt med att han hade lov & att jag var ledig från jobbet! vi båda sa att vi måste försöka komma iväg snart igen så tiden inte bara försvinner! men snart är hockeyn slut, tre matcher kvar, sen är det kval & sen får vi se om vi lyckas komma iväg :)
nu sitter jag ialla fall här hemma. ska försöka plugga lite teori ikväll, får se hur det går!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0