1 december, älskade julmånad, min månad

JAG SER DET SNÖA UTANFÖR FÖNSRTET! det är helt underbart, första julmånaden är här & det snöar & jag ska baka lussebullar ikväll :)

i söndags blev det lite adventsmys hemma med daniel :)
igår jobbade jag hela dagen, fick roliga nyheter, min chef frågade ifall jag ville ha ett vikariat efter en som gick i pension i fredags, till maj någong gång. så det var kul :) då får jag äntligen ett fast schema men kan iten ta ledigt hursomhelst som jag kunnat göra fram tills nu .. men det ska bli kul att prova på!
mamma kom förbi ett tag igår hem till mig & daniel medans hon väntade på pappa..

imorse skjutsade jag daniel till jobbet. kul att se vart han jobbar & så. måsdte skjutsa han diretk till ishallen sen, han har match :)
var hemma strax efter halv sju igen. pigg som en nötkärna! kunde inte somna så jag tog en varm dusch & la mig i sängen. somande till ett tag.
hämtade upp farmor vid åtta, åkte hem till mamma & pappa.
har hämtat min kamera & så :)

ska in till stan vid elva & möta mamma, ska växla pengar till haag på torsdag :)
sen ska jag leka med lisa & juni, sen ikväll kommer emma hem till mig :) vi ska baka lussebullar & jag ska göra mat till oss, ikväll blir det bara spaghetti bolognese :)

har pratat med min gamla klasskompis emelie här på morgonen, hon går en nagelterapeut utbildning som jag tänkte gå förut :) så nu blir jag sugen igen haha! men men hon ska göra mig nyårsfin & till min födelsedag :)

nu ska jag ner & lägga mig vid tvn :)

/ Louise


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0