3 augusti

tiden rinner iväg & sommaren försvinner, men just idag är det väldigt fint väder!

vad har jag gjort dom sista dagarna? jag jobbade torsdag & fredag, efter daniels träning hämtade mia upp oss & åkte ut till singö..
helgen har varit lugn inte hänt ett dugg, åkte ut till singö för dom lovade fint väder, men jag fattar inte ens att det finns meteorologer som yrke, fan jag kan spå vädret bättre! men men..

igår så åkte jag daniel & fredrik med mormor & morfar hem till uppsala, vi tre gick på bio, sommaren med göran, var faktiskt riktigt kul film enligt mig, man kan inte fövänta sig så mycket mer av svensk film men helt klart min humor! efter bion blev det max haha. sen hem & se på filmen yes man med jim carrey, tål inte den mannens filmer eller humor, usch inte alls kul. men daniel & fredrik skrattade hela filmen. vi gick väl & la oss vid tolv tiden.. fredrik sov mellan mig & daniel haha. så det var lite varmt måste jag säga!

imorse kom mia & emelie & hämtade fredrik vid tio, farmor kom vid halv tio. så vi åt frukost & så..
pappa kom förbi med nya borsbenet, så ikväll ska min babe snickra ihop det!

nu är jag hemma i lövstalöt, jag & farmor åkte hit, så himla fint väder, så ska ut i bikinin & lägga mig! sen ikväll blir det mary kay kick off!

daniels data suger & jag kan inte gå in på internet med den, så kommer inte kunna skriva så mycket jag vill, men ska försöka! & alla egypten bilder är på gång!

den här veckan kommer bli härlig ialla fall tror jag!
jobba två dagar
träffa lisa & juni
savitri kommer hem, gud så jag saknat dig
fira elins 18 års dag
emma kommer hem till mig & daniel
stockholm i helgen som det ser ut nu

/ Louise


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0