suck..

idag när jag åkte in till stan gick jag direkt till yolla & betalda för mitt senaste nagelbesök, vem sitter där? hahajo min jobbar kompis lina, vilken slump haha! den lyckosten var ledig haha, jag skull eockså varit ledig idag men jobbade extra. efter det gick jag en sväng frbi friskir & svettis, hörde mig för med priser & så. rakt ner på stan & köpte min skinnjacka!
sen var det bara sätta igång & jobba & ha nedräkning, skulle jobba från 11.00 till 13.45, alltså två timmar & fyrtiofem minuter, sen skulle jag shoppa! jag slängde imig maten på lunchen, sprang till hm, köpte, foundation & rouge. sprang till bik bok & provade leggings, köpte doM! tillbaka till jobbet & köpte hårinpackning & aceton.
dagen har gått fort, brukar faktiskt gå fort att jobba.
har längtat hela dagen efter att jag & jennifer ska gå  träna, skyndat mig på jobbet & gick lite tidigare för att hinna i tid till friskis. men självklart har jag fått ett sms, jennifer kunde inte. jag var så himla taggad på att träna, jag vet att jag kan träna själ, men just nu, när det var första gången ville jag ha med mig någon, så. jag blev irriterad & skulle ringa till mamma, då hörde jag inget i mitt headset. jag kan inte prata i telefonen, hörs inget ljud, något fel, kan bara prata i headset, men självklart fungerade inte ens det :O jag var så irriterad att jag skakade, plus att jag skulle få vänta på bussen en halvtimme, sen ser jag bussen stå inne, hade glömt busskortet så jag fick skicka ett sms som bussbiljett, självklart kom inte smset, men efter ett tag. jag var så arg! sen stängde jag av telefonen, fick itne igång den, typ efter hundra år! då funkade helt plötsligt mitt headset, då rang jag daniel & jag var så irriterad & sa allt jag kände! han bara skratta åt mig haha. pelin rang mig, på onsdag ska vi gå & köpa tröningskortet & göra första passet! då är vi båda lediga :)
när jag kom hem gick jag till stensson ett tag, & nu sitter jag här. ska hoppa in i duschen & ta hand om mig själv, göra hårinpackning & så :)
alltså, jag kan inte släppa det, jag vill göra mitt hår mörkt! någon stark färg, någon mahogny, som skiftar lite i lila eller rött! en mörkfärg, skulle var så fint nu till i höst, emma ge mig tips! tror jag ska överlåta mitt hår till dig, om du gör det i en mörk cool färg :)

CIAO

jag förstår inte, orkar helt ärligt inte.. förstår inte vad som händer.. men ska bli kul & se nu vad som händer..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0