6 september

igår när jag kom till ludwigs match så träffade jag therese, var så himla kul att träffa dig gumman! vi pratade om allt som hänt under sommaren & så, har saknat dig vännen, får ses snart igen :) jag åkte hem tidigare, innan matchen var slut. daniel rang & sa att timothy hade köpt ny bil & vi var tvungna att åka den, så timothy & daniel kom & hämtade mig, var en fin bil, sån där cool bil där dörren öppnas uppåt haha!
när vi kom hem sen duschade jag & daniel, ludwig & daniel åt tunnbrödrulle, sen gick vi & la oss :)
imorse hade jag klockan på ringning kvarta i sju, snoozade till tio över sju då jag gick upp & klädde mig för baletten.. när jag väl kom till stationen så var det stängt där man köper biljetter, jag tänkte det är inte sant, men självklart var det det. jag skille därför prova ta ut biljett i en såndär automat, men mitt kort godkändes inte. så jag fick åka hem, kom inte till stockholm på något sätt. så jag åkte hem & sov , har ätit frukost & sitter här nu & deppar. alltså, balett, dans överhuvudtaget jag behöver det, dans för mig att må bra. så nu är det bara att längta tills nästa vecka, ville så gärna dansa idag, har ju längtat, skulle börja med tåspets idag. men har ändå ont i ryggen, då hinner jag vila upp mig tills nästa lördag :) nu ska jag ialla fall slänga ihop en väska, åka in till stan & sola & sen tänkte jag åka till farmor & var med henne :) hon är så söt, hon smsade mig igår & frågade om något hade hänt eftersom jag inte varit där på nästan två veckor.. så dit ska jag idag :)
måste abra säga, har varit inne på svts hemsida & kollat, vill veta när andra avenyn börjar, men står inget, så snälla, om någon vet, säg det till mig då :) LÄNGTAR till andra avenyn & desperate housewives!!!
hörs sen kanske, ha en bra dag alla!
CIAO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0