4 september

har precis gått upp, ha inte kunnat sova på hela morgonen. har så himla ont i min mage. varför kan min mage aldrig vara bra? hur många prover har jag inte tagit för det här.. & vet ni vad mamma sa? när jag tog proverna sist för ett år sen, då kollade dom inte ens om jag var laktosallergiker! hur sjukt är inte det?! det är typ den vanligaste allergin om man har magproblem, men då kolla idioterna om jag har gluten, kan dom inte kolla laktos på en gång!? mamma sa att dom var riktigt dumma attt dom inte ollade laktos eftersom jag är så himla extremt rädd för nålat, prover & sprutor. stackars daniel var med förra året, sköterskan & mamma skrek att han skulle tvångshålla mina ben, han såg livrädd ut..
emma har ju också varit med en gång, och det hur det är haha..
funderade på att sjukanmäla mig idag från jobbet, men jag kan inte det, måste jobba.
imorn ska jag ialla fall till skolan halv nio, ha svenska till tio, sen matte till kvart i tre :O sen ska jag gå till yolla & fixa mina naglar! hem & ta det lugnt, ska ta åtta tåget till stockholm, ska dansa med en annan grupp & se vilken som känns bäst..
nej nu måste jag packa ihop min matlåda, hörs imorn!
CIAO


Kommentarer
Postat av: Emma

jag minns nog hur någon grät i rummet brevid när jag kollade på ordjakten i väntrummet..

2008-09-04 @ 21:09:54
URL: http://emmalona.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha ååh emma jag skrattar.. fan vad kul det måste låtit! & just att det var ORDJAKTEN haha, var alltid på i det där jävla väntrummet haha

2008-09-04 @ 22:19:08
URL: http://louisebj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0