16 oktober

igår morse gick jag upp runt nio tiden, sminkade mig & tog det lite lugnt, försökte ladda upp inför mitt läkarbesök.. så jag kollade på tv & fixade & donade.. när jag väl kom till min husläkare så ställde jag mig i kö för att betala för besöket, då kommer hon ut, kvinnan, eller snarare häxan! gissa vad hon säger: kom in här så ska jag få sticka dig i fingret..
mitt hjärta börjar på en gång dunka trippelt så snabbt. jag går in i rummet, blundar hårt & kollar in i vägge, vill inte se något i det där rummet.. hon määrker hur jag får panik. jag säger det att jag aldrig varit där själv & tagit prover för jag har sån himla fobi.. hon sa bara att det går fort. hon har tagit prover på migi alla år & vet vilken kalabalik det blir,så har hon inte ens minsta lilla samvete att visa medlidande.. jag frågar ifall jag får sätta på musik så jag slipper höra ljudet. hon tar tag hårt i mitt finger & drar det mot säg, automatsikt av rädsla försöker man ju kämpa emot lite. då är hon som alltid, bara grinig & suckar åt en. jag tycker att det ingår för fan i det arbete som sjuksköterska att ha lite förstående  för människor som har extrema fobier & tycker sånt här är jättejobbigt, men nej det har hon inte, hon är inte mänsklig när det kommer till den punkten! blir så förbannad! hursomhelst, gick det väl ganska bra, men jag började gråta, kände att jag kan itne ställa till en scen där helt ensam, skulle bara bli pinsamt. men när jag väl var klar & skulle betala & stod i kö, då var den någon jävla mupp som stod & prata i hundra år, & eftersom jag hade varit så nervös, så vek sig mina ben, jag ramlade nästan omkull, hann ta tag i en hylla. men jag svimmade nästan av all nervositet, allt bara släppte. så jag satte mig ner & försökte ringa daniel, men han svarade inte.. sen rang han upp, men då kom precis läkaren.
det var inte min husläkare, var någon annan, men det var bra det, för den här läkaren var jättebra! han lyssande på mina lugnor & så, han sa att jag var jättesvullen i hela bröstpartiet & hade som massa rivsår i halsen för all hosta.. men efter hans bedömning så ansåg han att jag absolut inte var frisk så han sjukskrev mig i fem dagar till! det första jag tänkte: åh nej chefen, hon kommer bli arg..  men men inte mycket att göra, om man blir sjukskriven av en läkare så är det för att man inte är frisk & måste vara hemma & vila.. så jag gick därifrån med mitt läkarintyg.. gick förbi mammas jobb en snabbis. när jag kom till jobbet sen var det ltie pirrigt att prata med chefen, men men, vad ska hon göra. hon suckade väl & sa att hon fick mycket att göra, ringa in folk & så, menmen jag kan ju inte göra något.. efter det gick jag & hämtade ut min medicin & köpte några AD vitamin olja som småbarn äter, det skulle tydligen vara bra för min hals.. sen gick jag & köpte mat till mig & daniel sen åkte jag hem till daniel & la mig & vilade.. jag hade tråkgit, så jag gick & handlade mat & lite gott att ligga & knapra på.. självklart kollade jag på white chicks. finns nästan ingen bättre film, kollar alltid på den hos daniel, skrattar alltid lika mycket varje gång man ser den! andra avenyn reprisen började tjugo i tre så det kollade jag på..
daniel kom väl hem där runt den tiden.. jag hade köpt lite fika till oss som vi åt :) & daniel hade köpt.... JULMUST!!! så jag har längtat efter julmust, men nu är det gjort, årets första julmust eller vad man säger blev den 15 oktober, gud så gott det var! sen var vi tvungna att ta oss till ishallen, daniel skulle hämta sina skridskor, vi gick från i daniel till ishallen, tog buss från ishallen & gick av vid kvarntorget, efter det gick vi till någon cykel city butik fär han skulle lämna skridskorna på slipning.. efter det gick vi till bussen, tog bussen till stan, väntade på bussen i stan till farmor, åkte till farmor, hämtade tvätten, gick till bussen & åkte hem, jävlar vilken resa haha! när vi kom hem slängde vi oss framför tvn & åt våra sallader.. runt sex tiden kom mormor & morfar & hälsade på, så jag satte på kaffe, te & värmde bullar. sen kom mamma hem runt halv åtta nästan.. så vi satt & fikade.. efter det åkte mormor & morfar hem. jag & daniel kollad epå room service, helt otroligt porrigt rum! precis som dom ville ha det! precis den här harem/orientaliska känsla jag försökt med i mitt rum, men jag tycker faktistk jag lyckats bra själv haha! jag & daniel tog en dusch innan efterlyst & sen gick vi upp & la ossi sängen & öppnade vår roséchampagne, den var jättegod.. det blev en lugn  väldigt mysig kväll, men jag antar att jag måste ta det lugnt nu  när jag är sjukskriven..  kvällen var ialla fall helt kanon!
imorse vaknade vi tidigt jag & daniel så vi låg & myste i sängen, daniel tog en senare buss bara så vi kunde få ligga i sängen & ta det lugnt.. självklart kunde jag inte somna om sen.. så nu hamnade jag här.. har inget att göra, ska väl kolla på DH, bonde söker fru & oskyldigt dömd som jag spelade in igår.. finns inte mycket mer att säga nu, vi hörs väl senare antar jag!
CIAO

   

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Godmorgon! :)

svar: Usch då, det låter inte som en bra start. Hoppas du kryar på dig och blir bättre snart! Vad mysigt, och grattis till 1,5 år! :)



Igår var det skola för min del, mådde grymt dåligt eftersom jag har hjärnskakning. Så när jag slutade åkte jag hem, pysslade runt lite och tog det lugnt fram tills pojken kom hem till mig och myste :) så dagen slutade väldigt bra!

2008-10-16 @ 09:50:18
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: SARA

Vilken bitch till sjuksköterska! :O

2008-10-16 @ 09:55:33
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: Det var på idrotten i måndags, fick en knuff och ramlade bakåt och slog i huvudet i golvet :/ inte kul.!

Ja de gör de verkligen och när man mår som sämst kan de få en att må så bra! :)

kram,

2008-10-16 @ 10:02:19
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: caroline

vad roligt, då tycker jag du får lämna någon kommentar då och då också, så att jag kan kika in din tillbaka också, och jag vet att du är vid liv :)

2008-10-16 @ 10:03:14
URL: http://carolinejagbrant.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: Ja, den är inge vidare faktiskt och inte heller min bula jag har :/ haha.

Kram,

2008-10-16 @ 10:08:33
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Bea

åå tack så mycket :D va jobbigt, hoppas din helg blir bättre då.

men grattis till 1,5 år!

jag är sjuk så jag blir sängliggandes hela dagen :(

2008-10-16 @ 16:14:17
URL: http://beaa.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej! Vrf tycker du min blogg är så fin?

2008-10-16 @ 17:34:19
URL: http://livetenligtmeej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0