12 oktober

igår åkte jag in & kollade på daniels match, träffade svärföräldrarna & fredrik där, vi satt & hejade! det gick riktigt bra för daniel, två mål & en assist, BRA JOBB ÄLSKLING! efter matchen åkte vi hem, träffade rebecca & stefan. jag bytte om & rebecca fixade min supersnygga blogg! TACK GUMMAN!
vi åt tacos & kollade film, alla var jättetrötta, så vi började med jag har aldrig spelet när vi insåg hur trötta vi var haha. så det underhöll vi oss med i några timmar haha! det var trevligt men jag var helt slut, har faktiskt varit hemma & varit sjuk i fyra dagar, är det nu med. jag hoppas jag kan åka & jobba imorn, men vet inte ännu..
imorse gick jag upp & kokade ägg till daniel & ludwig. jag & älskling hoppade in i duschen för att börja med en bra start på dagen :) timothy kom & hämtade daniel kvart i tolv,dom skulle på träning. sen låg jag & ludwig & kollade på andra avenyn repriserna.. mamma & pappa kom hem för ett tag sen..
jag skulle ut & övningsköra idag, men jag vet inte om jag orkar helt ärligt.. idag vill jag bara ha en dag framför tvn! jag & mamma åker nog in & hyr en film sen, ludwig & pappa ska iväg på hockey i flemingsberg. jag, mamma & daniel ska ligga här hemma i sofforna som tre stök & dricka milkshake (min världs goda) som mildar min hals.. & SEN VILL JAG HA PIZZA! men det får vi se hur det blir med det haha!
nu vet ni lite om min dag :)
CIAO

Kommentarer
Postat av: rebecca

Det var supermysigt igår gumman :) <3

2008-10-12 @ 14:25:13
URL: http://divinerebecca.blogg.se/
Postat av: rebecca

Det var supermysigt igår gumman :) <3

2008-10-12 @ 14:26:04
URL: http://divinerebecca.blogg.se/
Postat av: louise

tack detsamma gumman :) vi ses imorn ´på kalas hos johan ;)

2008-10-13 @ 10:22:16
URL: http://louisebj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0