24 november, snöoväder & snöstorm

i lördags vaknade jag upp till ett vinterland, jag blev så lycklig. kände mig som ett litet barn spå julafton. jag älskar vintern & snö, det är så himla vackert! när jag kom till stockholm mötte jag aurora vid tcentralen så jag & aurora hade sällskap till baletten, jag frågade hur många grupper hon hade & hon sa att hon hade två grupper efter vår grupp, den sista är lite svårare & hon frågade ifall jag ville komma & prova vara med där, blev så himla glad! jag sa att jag blev jätteglad för frågan men visste inte riktigt, tycker det går så bra nu & visst man ska träna med dom bästa för att bli bäst, men vet inte om jag är redo än, kanske till nästa termin :) det var ialla fall en grymlektion med tåspets! GOD I LOVE IT!!!!! efter baletten fick jag stressa som tusan! ta mig från rådmansgatan till tcentralen, från tcentralen till tekninska & sedan springa till norrtälje bussen, var precis på håret att jag hann! på bussen åt jag smörgåstårta & lyssande på musik :) mia & emelie hämtade upp mig vid norrtälje station, efter det åkte vi till rimbo & såg på fredriks poolspel sen hem till singö. vilekt oväder det blev! snöade som tusan & man såg ignenting, snorhalt på vägarna! när vi kom hem kom emelie på att vi kunde åka BOB, inte snowracer som dom  säger haha, efter minicrossen. så vi rang fanny & hon var självklart på! så jag, emelie & fanny raceade runt på vägarma på singö! fan så u det var, gud så vi skrattade när emelie ramlade haha & när hon körde med gasen i botten! efter ett tag gick vi in, kollade ltie på tv & åt. efter maten blev det bada bastu, emelie började & la i hårinpackning & såå, sen fredrik & daniel, eftersom det var så mycket snö gick dom ut & svalkade sig. då kom micke på att ja & emelie kunde myga ut & bomba dom med snöbollar. så vi gick ut, men gick inte så bra att smyga, dom hörde oss &kastade på oss först hha. men vi fick in bra träffar också! sen togjag mig in i bastun, jag & daniel satt där inne ett tag, inte direkt min starka sida att  basta haha. vi gick ialla fall ut & svalkade oss i snön med, riktigt härligt & Underbart! eftter det basta vi lite till & svalkade oss & duschade, sen somnade vi runt halv elva..
igår åkte vi från singör typ halv nio, var i uppsala till typ tio, daniel hade tränign mellan kvart ie lva & tolv. så jag emelie & svärmor åkte runt runt till olika affärer! det var, gina, jc, vero moda, lindex, intersport, stadium, jula, biltema & allt ni kan tänka er! hursomhelst hämtade vi daniel runt halv ett, åkte till siba i stenhagen, daniel köpte någon sak jag inte vet vad det heter, typ någon high tech ipod! jag hittade en kamera där jag vill ha! ska köpa en kamera imorn när jag får lön! efter siba åkte vi till ikea & åt köttbullar, potatis, grädddsås & lingonsylt, gud så gott! sen mötte vi mamma & pia på ikea så vi alla stod & pratade lite. jag. mamma & pia åkte & hämtade vår bil i sunnersta sen åkte vi & köpte peppearkaksdegs. när vi kom hem plockade vi upp emma, vi åkte hem till mig, kollade på DH reprisen& sen gjorde pepparkakor, så mysigt! verkligen julstämning! vi åt några sen var emma tvungen att gå hem & äta. men sen kom min älskling, viåt mat & kollade på tv hela kvällen med mamma & ludwig. kollade på bonde söker dru,  finalen av ensam mamma söker & sen wallander. sen sista delen av da vinci koden. sen somande vi!
imorse vaknade jag sex, var hur piggg som helst, sen ringer pappa till mamma & säger att all busstrafik var inställd!så ingen av oss skulle komma in. kunde inte sova sen så jag kollade på tv. uppland, roslagen 6 stockholm har det värsta ovädret. i öregrund har det blåst upp till 36 meter/sekund, det är orkan nästan! jag & daniel kunde iten sova så vi har legat hela morgonen & myst bara, var mysigt att höra hur det blåste utanför.. mamma rang ul sen, dom sa att all trafik var igång igen. så vi gick upp, åt frukost & så, sen skjutsade mamma & in daniel & ludwig till skolan! nu sitter jag här, börjar jobba tolv idag, så ska ta elva busssen in, vet inte vad jag ska hitta på nu tills dess, ligga & glo på tv bara tror jag!
slutar jobba nio idag, så efter jobbet ska jag gå till sub way & köpa middag till mig själv, daniel har match i stockholm ikväll & kommer hem sent. men jag åker dit & sover, ska upp till skolan & så imorn. HOPPAS monika är där, annars blir det tredje gånge jag åker dit utan att hon är där! på onsdag ska jag till frisören. ska bli ljusare, vet vad jag vill ha för hårfärg till i sommar, hoppas jag får den! jag vill absolut inte bara blond så man ser mig som blond, är less på det, har varit blond hela mitt liv, är jätteljus i min naturlig hårfärg, vill ha något mellan ting! så hoppas det blir precis som jag vill, vill ha som marissa & emelie haha!
nu vet ni lite om mina dagar :)
CIAO


utanför daniels hus på singö :)


utanför mitt fönster, vår pool :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0