mysig fredag

har jobbat hela dagen, har varit en riktigt rolig dag idag! har fått snälla kommentarer från flera kunder, alltid lika trevligt att höra! jag & lina har även bestämt oss att stå emot allt gottigottgott som bjuds uppe i fikarummet! så heja mig & lina!
efter jobbet sprang jag & skyndade mig, bytte itne ens om, så mycket skyndade jag mig till bussen, sen missade jag den precis. åh så arg jag blev! tog ialal fall åtta bussen till mormor & morfar. där hade momor gjort min favoritmat, porterstek, sååå himla gott, det & tacos, finns inget godare! var mysigta tt få träffa mormor & morfar :)
tog iall fall tjugo i tio bussen till rebecca, till stensson. där har jag varit hela kvällen tills nu, vi har ätit choklad & brieost & kollade på filmen awake, den var bra men blev arg! usch vilken hemsk film...
jsute! idag fick jag julklapp av min chef, en paradis chokladask & 300 kr presentkort på Hemköp, PERFEKT!
nu ska jag snart hoppa i säng, ska sova uuut imorn. för imorn ska jag åka in till daniel & julstäda, det ska vi göra tillsammans. efter det ska jag träna! daniel ska se sin brors poolspel & sen på kvällen kommer han till mig, äntligen en helg med min älskling! vi ska byta julkappar, får se om vi gör det här hos mig imorn eller tar med dom till singö på söndag..
nej, god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0