29 december

då har yttligare en helg rusat förbi..
i fredags jobbade jag, var en jobbig dag, började en timme tidigare, tio, var lugnt hela dagen, mellandagsrean var igånn, inte dock på hemköp så där var det stendött haha! farmor kom förbi precis när jag fick rast så vi gick ut på stan snabbt,köpte mig en fin stickadtröja på åhléns i märket FRK.. när vi skulle stänga belv det kaos, väktarna hade missat att vi stngde åtta, så det strömma in folk efter åtta. det var inte något jag & tanja uppskattade, ville bara hem!så jag fick ropa ut ett kundmeddelande.. var ifrån jobbet strax efter halv nio, ganska försenat! när jag kom hem åt jag masssa massa tacos! kollade OC & somande..
i lördags gick jag upp ganska tidigt & fixade mig sen fick jag skjuts in till stan & tog 10.20 bussen till hallstavik, där hämtade mormor & morfar upp mig, sen åkte vi ut till husvagnen. det var mysigt, jag kollade ltie på OC & sen gick vi ut & grillade hamburgare med några andra.. ärannorlunda att se hur allt ser ut på vintern. annaras när man är där är det sommar & sol.. nu är det snö överallt. men fint är det.. runt femt iden åkte vi till älmsta för att hämta upp daniel, dennis & anna & sen ut mot singö. när vi kom in började vi med mat.. kvällen var jättetrevlig, vi spelade spel & kolade på resor för sommaren. grabbarna bastade & jag & anna satt & pratade en hel del.. det blev lite mycket för dennis & daniel, speciellt för daniel hah. vi kom i säng runt tre tiden tror jag & gick & la oss & myste.
igår vaknade vi upp & hade en underbar morgon. vi städade & fixade sen kom morfar runt kvart över två tiden & skjutsade oss till hallstavik. anna tog en buss till norrtälje. jag & daniel & dennis sprang in & skulle köpa frukost, men fanns typ inga färdiga mackor. jävla bonnhåla haha!
vi var ialla fall i uppsala till kvart över tre typ, då gick vi in på gränby & käkade på burger king! efter maten skulel grabbarna till inter sport. där skildes vi åt, ville iten tvinga med dom in på rean på gina. så jag gick till gina & köpte ett spetslinne jag har redan, fast i marinblått, & en rosa tunika jag har. men det är ju så sjukt billigt & bra plagg! efter gränby tog jag mig hem till farmor, vilade & sminkade mig. tog mig ner mot stan & träffade pelin, vi gick in på mitt jobb & jag köpte brieost sen tog vi bussen till savitri. där hemma var en söt liten simba, en jättesöt chiuaua,så han fick följa med ut när vi skulle köpa pizza. när vi åt satt vi bara & prata & skratta. jag ick öppna en present som söta savitri hade köpt till mig, jättefina ljus från INDISKA såklart haha! sen fcik vie tt ryck & åkte ut hem till mig.. det var galet i bilen vi satt & hade allsång på hög nivå! när vi kom hem till mig kollade vi björn gutavsson & fikade massa gott.. vi satt & skratta så vi fick ont i kinderna haha. så det var riktigt kul! tack tjejer för en jättemysig kväll lisa, pelin & savitri :) sen när tjejerna hade åkt hem så kollade jag på OC & sen somande jag..
imorse vaknade jag av att jobbet rang mig 07.13. men jag svarade inte, sen rang hon HEM till oss. drygt.. men jag kunde ändå inte jobba, jag ska åka & ha körlektion idag. så nu ska jag väl fixa mig & äta frukost sen ta mig in till stan. vet inte om jag hinner skriva mer sen idag, för jag ska packa & dona sen kommer daniel hit :) så vi får se.. annars åker jag imorn till fjällen med bussen härjedalingen som går 08.50 från willys, på min födelesdag ska jag sitta på en buss hela dagen haha! nej men det ska bli kul! vi alla ska skratta när jag åker skidor haha..
ha det bra alla!
KRAMAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0