19 december

idag är det ett år sen jag kom hem från thailand, helt sjukt!
imorse gick jag upp kvart över åtta & sminkade mig, känner mig helt dööd. känns som jag har grus i hela ögonen. men men det är bara för jag är så trött nu.. jag ska ta kvart över nio bussen in ttill stan, börjar jobba klockan 10.00 & slutar 19.30. ett helt okej pass! efter jobbetvet jag inte hur jag ska göra än, får se!

jag har ialla fall bestämt mig, det ska bli en STOR förändring, har redan börjat lite & ska fortsätta nu! kommer bli så bra så!

jag måste säga att jag älskar julen & vintern & allt, jag tycker det är supermysigt! men jag gillar aboslut iten det här trista tråkiga vädret! man blir bara  ledsen, irriterad & deprimerad! jag får ialla fall mycket snö när vi åker upp till fjällen!
hursomhelst har jag suttit & drömt mig bort, tillbaka till den underbara sommaren som var. den här sommaren ska bli MINST lika bra.jag längtar verkligen! håret solblekt, brun, man kan ha alal fina sommarkläder, man behöver itne frysa (inte lika mycket ialla fall, jag fryser alltid).. så nu längtar jag till sommaren. det bästa av allt är också att jag tror det kommer gå jättefort!
nej nu ska jag sluta skriva & klä på mig istället!
ha en bra dag så hörs vi senare!


älskling på båten hemma på singö, en av många båtturer under hettan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0