17 december

igår åkte jag till sala med sju bussen, var helt slut, har ju blivit jätteförkyld, så tårarna bara rann.. blir så när jag är täppt i näsan. hursomhelst så sov jag hela bussresan. när jag mötte bosse såg han att jag inte var någe pigg. det märktes också när jag körde, fick två motorstopp. men men. dagens lektion gick ut på trafikregler speciellt högerregeln! på bussen hem somnade jag direkt!
när jag kom till uppsala jobabde jag mellan 12.00-19.00. var jättejobbigt, folk trodde jag satt & grät i kassan men det var ju bara min förkylning! jag blev förbjuden av mormor & mina kollegor att träna, så jag lyssnade på dom.
åkte hem till daniel & vi åt goda mackor med rödbetssallad & köttbullar. sen gick jag & köpte julskum & chokladdoppat julskum, mums! daniel la sig i badet & pluggade & jag låg & asgarvade för mig själv & kollade på white chicks, kan filmen utan till men skrattar alltid liak mycket! sen myste vi lite & kollade om filmen, sen somnade vi tydligen haha.. för jag vaknade inatt, eller runt fyra tiden av att tvn var på! så daniel åkte & hade hockey på morgonen vid halv åtta, jag somnade om & vaknade kvart över elva, fick panik & gick upp då! rang upp savitri & bestämde date med henne haha! efter det åt jag lite fruskot & kollade på hem till gården sen tog jag mig ner pås tan. träffade på rebecca & stefan inan jag mötte savitri. jag & savitri gick till mc donalds & åt.. sen kikade vi på stan i några timmar! tog bussen hem  & nus sitterjag här..
daniel rang mig nyss, har blivit ändraingar om fjällen. daniels dumma lag har tydligen träningsläger efter jul, så han kan iten åka upp till fjällen med oss. han kommer åka på tisdagen, på min födelsedag. så jag vet inte alls hur jag ska göra nu. har bestämt med släkten & allt när jag ska firas & tagit ledigt från jobbet. så jag kan lika gärna åka upp med daniels familj bara, skulle ändå vara skönt att komma bort bara! bort från hemska uppsala! så jag ska prata ltie med mamma & papap om hur jag ska göra. dessutom är planeran fr helgenhet ändrade. kommer åka till singö sent på söndag! på grund av denna jävla hockey som förstör! snälla det är jul låt grabbarna vara ledig! dom leder för fan serien!
aja, nu skajag sluta klaga & vara arg. ska till jennifer ikväll tror jag, ska bli mysigt :)
KRAMAR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0