10 december

igår efter jag hade gått på spinnignen mötte jag pelin av en slump på friskis, vi gick upp & strechtade & tog det lugnt. efter det gick jag & handlade lite & köpte hem mat åt daniel.. när jag kom dit tog jag det lugnt, duschade & fixade mig lite.. kollade på 27 dresses, som jag alltid ser på haha.. men den är mysig :) daniel kom ialla fall runt halv sex tiden. jag hade fixat lite mys eftersom inte inte hade setts på en vecka. min magekänsla hade total fel. vi hade en jättemysig kväll, drack lite cider, åt mat & sen la vi oss i ett varmt varmt bad. badade i en timme nästan, var jätemysigt. sen la vi oss under våra varma täcken & kollade på barnhemmet, den var helt värdelös! så sorrry rebecca, håller itne med dig haha. efter filmen kollade vi på daniels nya favoritprogram, erik & mackan haha. det var faktiskt väldigt bra. vi osmnade väl runt halv två tiden tror jag.
imorse åkte daniel på hg & blev hämtad av robin. jag sov till halv elva idag, OJOJ det är i ten ofta louise sover så länge. när jag vaknat gick jag upp & fixade mig & fick i mig två mackor. skulle ringa & föra över pengar till mitt konot, då tar pengarna på mobilen slut, efter en kvart kö la luren på, pengarna tog slut, louise blev arg! chanasade & gick till staoil & skulle fylla på min mob, nej inga pengar! så louise fick GÅ till stan, asjobbigt! så jag gick till mammas jobb & förde över pengar, gick & fyllde på mitt busskort & köpte med mig mat  från Mr. Sandwich. sen smsa ssavitri, skrev att hon kuggade på uppkörning, skrev värsta fina smset att hon klarar det nästa gång. sen ringer muppen upp 6 säger att hon SKOJJA. MIN SAVITRI HAR KÖÖÖÖÖÖRKOOOOORT!!!!!!!! åh gumman du är bäst! jag lovar att jag ska ta det så fort som möjligt!
hursomhelst gick jag hem till farmor & åt mackorna, sen tog vi tre bussen hem, så nu ska vi sätta igång med att RÖJA min garderob, jag lovar, utan att övedriva, har säkert 50 plagg jag itne ens använder, ska ta före & efterbild haha.
daniel rang mig, han sa att julshowen inte var så bra alls iår, han ville se mig på scenen, det var inte bra utan mig. ahh han fick till en riktigt smörreplik så alla grabbarna skrek toffel i bakgrunden haha!
nej nu ska jag & farmor sätta igång, hörs sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0