26 februari

blev en lång natt med oc igår, gick & la mig vid två..
imorse vaknade jag av att swedbank, jag har börjat pensionsspara nu! haha helt sjukt..
efter samtalet gick jag ialla fall ner & fortsatte kolla på oc med mamma & ludde. har  inte gjort så mycket, har duschat & fixat mig, ska ju åka in & träffa lsia på stan :) jag ska övningsköra med pappa idag också sen ikväll ska jag hem till min älskling & mysa!
nu vet ni hur min dag ser ut
HA DET BRA

i väntan på oc...

jag väntar på att mamma ska avlägsna sig från soffan så jag kan börja pressa oc.. under tiden har jag fotat min lillebror, stekarn själv!


LÖÖÖÖNING

vilket betyder att jag har shoppat idag! jag åkte in till stan & gick till apollo & betalade in handpenningen, kändes så härligt! efter det gick jag till hm, fick någon såndär kupong. så jag köpte en jättefin enkel rosa kofta till sommaren & en grön enkel tröja, med flätad krage typ.. & två par strurmpbyxor & ett nagellack till rebecca. hela kalaset gick på 220 kr, jättebra pris, plus att jag hade presentkort så det blev jättebra! sen kilade jag till jobbet, var tvungen att göra ett test, säker i butik, tog en timme, haha jättetråkigt.. på min rast sen så sprang jag & köpte en ny kamera! den var svart,men den verkar jättebra! fick en liten väska till som ska skydda den nu! den här ska INTE gå sönder!
när jag slutade, halv åtta, kom mamma & hätmade mig, jag körde till statoil & fick tanka för första gången. efter det åkte jag ialla fall hem till min snygging rebecca hos stensson. där var det kalas! så hela kvällen har jag hängt med rebecca & stefan ,alltid lika kul! rebecca var snäll & gjorde en fin header till mig som ni kanske ser! gick ialla fall hemdärifrån runt kvart över tio. sen när jag går hem så glider en stor fet, as fin limo förbi mig, i mitt lilla samhälle där jag bor, stannar vid grannhuset. smågrabbarna hade åkt så dom skrek LIMOLIMOLIMO haha. nu är jag ialla fall hemma, laddar min kamera & väntar på att alla ska lägga sig så jag kan gå ner & kolla på Oc, kollade hela natten igår! men men. jag ville sdå hemskt gärna åka till stockholm imorn & köpa min klänning & gå & shoppa & äta god lunch, men inga av mina vänner har pengar :( så det blir en underbar härlig dag med lisa på stan, lisa & magen! :)
hörs kanske senare annars imorn!

här är mina två nya sommarplagg tagna med min nya kamera!


25 februari, GRATTIS REBECCA

nu har jag verkligen sovit ut känner jag, vaknade av mig själv & kände mig utvilad vid halv nio, sen har jag legat & tagit det lugnt i sängen ändå, så härligt! jag ska ialla fall sminka mig & så ska ta en buss in till stan om ett tag & betala in handpenningen på vår resa! wiiiie!!! efter apollo ska jag till jobbet & göra ett slags test jag inte gjort, sen jobbar jag mellan 13.00-19.30 sen ska jag till stensson & fira rebecca som fyller 17 år idag, love you sweetie!
nu vet ni hur min dag ser ut, hörs ikväll!

min snygging 17 år idag!

love

I famnen hos dig vill jag alltid vara,
där känner jag mig trygg och älskad.
Dina smekningar mot min hud
känns som blixtar i mitt sinne.
Du är min storm, min våg,

Att somna och vakna tillsammans
är en gåva.
Att mötas igen och se in
i dina ögon är att komma hem.
Att känna dina armar
och din kropp tätt intill min,
det är högsta lycka...
så mycket kärlek strömmar genom mig.
Du är min älskade är den som får mig
att tro på en framtid.




FÖRLOVNING!

tänka sig att det blev förlovning mellan kronprinsessan Victoria & Daniel Westling, jag tycker det är helt underbart! jag älskar kungafamiljen & tycker att det här var på tiden! helt underbart helt enkelt!
bröllop sommaren 2010


ännu en dag

hej hej
imorse åkte jag & träffade jennifer, vi sågs ett tag, sen skildes vi åt, hon släppte av mig hos farmor. precis när jag kom till statoil mötte jag farmor, hon åkte precis iväg med sin syster inga-lill. så jag gick upp där själv,  blev inte alls länge, jag var där kanske tjugo min sen traska jag ner mot stan & savitri hämtade upp mig. vi skulle åka & hämta pelin på hennes jobb & savitri körde vilse, ville inte lyssna på mig vart vi skulle. gud så jag skrattade. sen fick jag tillbaka, sa att vi skulle raktfram, men där var det återvändningsplats haha..hursomhelst åkte vi till gränby centrum & käkade lunch på burger king. hann inte kolla så mycket i affärer. efter det skjutsa dom mig till massören. jag kan bara säga att det itne var det minsta avkopplande för fem öre, ville bara därifrån! dom hämtade ialla fall mig efter det & då åkte vi & skjutsade daniel till dennis & danne.så jag hann få lite pussar idag! efter det hade vi inget att göra, så vi åkte till gränby igen, provade massa kläder. gud vad gränby centrum är fint nu! på torsdag öppnar alla nya affärer också! efter gränby åkte vi till jennifer, savitri & pelin hade inte varit där så vi var hos henne någont imme & myste. sen hämtade pappa & ludde mig så jag körde hem. när jag kom hem var mormor & morfar här hemma, trevlans! nu ska jag bara ta det lugnt. ska se på andra avenyn klockan nio & sen bara mysa. kanske plugga om jag orkar..
det har ialla fall varit en underbar dag med min brudar <3
hörs kanske senare

älskade savitri vid ratten



såhär gör vi tjejer om vi är rädda att få böter, bevisar genom teoriboken att vi FÅR stå här





24 februari

har gått upp & fixat mig, ska in till stan nu..
ska träffa jennifer idag & gå till idrottsskadecentrum för att kolla min rygg.
hörs senare!

KUNGLIGT BRÖLLOP?!

det står på expressens löpsedalar idag att kronprinsessan Victoria & Daniel ska förlova sig! jaag hoppas det är sant, vi får veta det senare i eftermiddag. gud så kul för sverige med ett kungabröllop. då ska jag sitta bänkad vid tvn den dagen!


delfiner

enda sen jag var liten har jag älskat delfiner, jag hade massa tavlor & en jättefin delfinlampa jag samlade ihop pengar till & köpte själv. när jag var liten åkte vi till kolmården för jag ville se delfiner, i fyra dagar, varje show var jag därinne för jag ville få åka bakom delfinerna,sen sista dagen så sa delfinskötarna att dom sett mig där varje dag & jag fick prova, men då vågade jag inte, äkta jag som liten, fegis haha! därför vill jag åka dit i vår eller sommar när jag fått körkort!
& i sommar när vi åker till egypten vill jag åka på någon utflykt så jag kan få förverkliga min dröm & bada med delfiner, så det är ett måste för mig som jag vill uppleva där nere, vet att det finns mycket delfiner i röda havet & just i egypten, så det ska jag absolut göra.

nu ska jag ialla fall sova strax, god natt


BOSSE

åh min körlärare bosse rang mig nyss. vi har inte setts sen jag gjorde halkbanan den 15 januari, han frågade om allt gått bra med mitt plugg & körning till mitt teoriprov & min körning. vi bokade en sista repetiotionslektion innan min uppkörning. jag vill som sagt inte skriva datum när jag skriver & kör upp, även fast dom flesta vet så vill jag inte, blir så jobbigt då haha. men jag kan säga att det är mycket snart! han ville ialla fall önska mig lycka till!
det tyckte jag var jättesnällt!

23 februari

lördagen hos jennifer var jättekul! jag åkte in till stan & laura & jennifer mätte upp mig. vi gick hem till jennifer & fixade oss lite & hade jättekul & löljade oss, ialla fall jag & laura som var livrädda för en tant som gick fram & tillbaka utanför jennifers lägenhet. alla grabbarna kom väl runt nio tiden & sen var det igång. vi ahde jättetrevligt, pontus  spöade mig i vänd tia, till & med efter att markus hjältpe mig, gav mig dom bästa korten så förlorade jag haha! daniel rang när han kommit hem från matchen, han hade börjat förkrökat med dennis så han var full & glad efter att ha gjort tre mål på matchen! hursomhelst gick daniel vilse så jennifer sprang ut i bara strumpbyxor & klänning & hämtade in han haha.. kvällen var ialla fall rolig & jennifers lägenhet var så himla fin! men efter rödvin & en rolig kväll blir man alltid trött tillslut. så jag & daniel knallade hem till honom vid halv två tiden. & stackars min älskling, han är så snorig så han hade tagit nässpray (han kan inte ta det för han börjar alltid blöd) & det gjorde han, så han fick gå med tampong i näsan, folk trodde säkert han hade varit i värsta slagsmålet haha. när vi kom hem somnade vi stort sett på en gång.
igår vaknade vi upp & var väldigt trötta, sov faktiskt till halv tolv, är inte vanligt för min del! vi åt ialla fall lite frukost & tog det lugnt, jag sminkade mig & sen gick vi till ishallen, daniel skulle ha träning & min bror hade sin sista elitmatch för säsongen. var jättespännande! gud så jag skrek & hejade på! ludde var ialla fall jätteduktig & gjorde en assist & ett mål. efter matchen väntade vi tills daniel träning var slut. sen körde jag  hem. på kvällen kom mormor & morfar på middag & det var jättetrevligt! kvällen var mysig & vi kollade på beck. innan vi gick & la oss tog vi en varm härlig dusch, sen när vi kom upp kollade vi lite på tv & började se på dawn of the dead. men har sett den förr så vi sov istället.
imorse gick vi upp runt åtta för daniel skulle tillskolan, låg ett tag is offan & tog det lugnt. sen åkte han.. jag sjukanmälde mig till jobbet, känner mig inte alls pigg. så jag har hunnit pluggat teori idag.. har kollat på oc i pauserna. ska göra tre prov till.. har gjort fem.. vi hörs kanske senare..

GAAAAH!

jag blir tokig, gissa vad jag gjorde dag? hade sönder min kamera helt & hållet måste köpa en ny, starkt jobbat louise! så går det när man är stressad & ska fyltta på saker. men köper en ny på måndag eller onsdag när jag får lön!
hursomhelst har jag ialla fall köpte present till jennifer & lägenheten, jag & mamm har ätit kinabuffé & vi har åkt till gränby & handlat & jag har övningskört. nu ska jag försöka göra ett till prov på datan om jag orkar. sen ska jag väl fixa lite inför kvällen & sen bege mig in mot staden till jennifer.så det blir inga bilder för ikväll, känns skittråkigt! men men så blir det om man är lika klantig som mig!
hörs senare kanske!

det här hann bli den sista bilden på min fina rosa kamera, dagens/kvällens outfit. svart klänning från gina & grå kofta hm



BABYLYCKA!

VÅR ÄLSKADE UNDERBARA LISA SKA BLI MAMMA!
elias & lisa ska få en flicka den 20 juni. jag är så himla glad för er skull. när jag, lisa, savitri & pelin har våra tjejträffar/middagar framöver kommer lisa vara tjock & till sommaren kommer vi ha en bebis med oss. jag blev så glad att jag började gråta. försåt att vi faktiskt växer upp, en av mina bästa vänner ska bli mamma & jag är så glad för hennes skull! vi tjejer finns med dig genom det här till hundra & jag är inget annat mer än JÄTTEGLAD!



21 februari

gårdagen på jobbet var lång & tråkig. var kul när jag fick besök av emma på jobbet hihi.
efter jobbet handlade jag lite gott för kvällen.. daniel kom till mitt jobb &  mötte mig sen tog vi halv tio bussen hem. när vi kom hem hade ludde börjat med maten, det blev en sen men god middag, kyckling med pommes! sen var det bara hugga i mer av allt det goda! chips & dipp & godis, vi satsade!  senkollade vi på film & sen gick vi upp & la oss.
imorse vaknade vi & hade en supermysig morgon! i really love you! hade ingen balett idag, fick sms av balettakademien igår att aurora var sjuk.. synd, för nästa vecka är det inget för stockholm har sportlov.. hursomhelst var det en mysig morgon med min älskling. vi åt frukost sen & daniel fick prova göra lite teorifrågor, gick ju kalas för han, så dom åkte in för ett tag sen till stan, pappa, ludde & daniel. hockey you know?
nu sitter jag här, pluggar lite, ska fixa mig snart efter lite plugg. ska in till stan & möta mamma, äta lunch & köpa inflyttningspresent till jennifer. ska på hennes inflyttningsfest ikväll ska bli så skoj! hoppas jag hinner träffa emma ikväll också!
nej nu ska jag sluta skriva.
hörs senare!


20 februari

då är man vaken & redo att åka iväg & jobba.. blir en låång dag idag med det hemska passet. 12.00-21.00. dagen är så himla lång! sen är det fredag. betyder att det kommer hänga massa småskitar & väsnas på hemköp& se en massa fyllon som köper cigg & laddar upp för fest haha. jag ska ialla fall träffa daniel efter jobbet tror jag, får se om jag sover där eller om vi åker hem hit..
så, ha en bra fredag alla, & alla småskitar som går i skolan, ha en sista bra LOVDAG haha!

teori & mah bitches!

i panik rang jag mina brudar & bad dom komma hit & hjälpa mig plugga, pelin har också teori prov snart & savitri tog körkort i höstas. så dom kom hit & vi jgorde fyra prov, hade två fel från alla rätt på alla fyra prov, eller lite sämre på det fjärde, men ändå godkänt! kändes så himla skönt! hälften av proven kvar! vi satt ialla fall & plugga i tvi timmar nästan, sen drog vi oss nertill köket & drack te, eller jag, dom andra drack kaffe. sen började vi äta. alltså, gud så kul jag har med er tjejer, det är verkligen helt sjukt! i love you guys! you're my best!
pratade med min älskling nyss också, han sa att han kanske skulle åka med mig hem imorn efter jobbet, så hoppas!
får se om jag orkar plugga mer, alltså göra fler prov, eller om jag bara ska läsa i boken.jag ska nog ialla fall ta en dusch kanske innan jag läggger mig & sen fixa mina naglar också!
så, god natt om vi inte hörs mer!´






vill bara ladda upp en jättefin bild på mina föräldrar, ni är så fina & jag älskar er det vet ni!



19 feburari

jag kom hem för en timme sen ungefär. har haft det jättemysigt i stockholm!
tisdag: jag jobbade hela dagen, 9.30-19.00, dagen gick ganska snabbt, direkt efter jobbet spragn jag tills tationen & mätte upp daniel, vi satte oss på upptåget mot upplands väsby. under hela vägen till väsby berättade daniel om massa forum han hade läst i om vårt hotell. var tydligen jättebra & alla gäster var nöjda! väl i väsby bytte vi pendeln till centralen & därefter mot västerhaning. vi kom väl fram till mickis & jesper runt nio tiden då vi slängde oss i soffan & värmde oss & myste med chips & dipp & kollade på sällskapsresan snowroller. efter det kröp vi i säng :)
onsdag: vaknade & hade en underbar morgon med min älskling, inte så många gånger i veckan vi kan/hinner vakna upp i varandras armar,så det var kanon! vi låg & myste & tog det lugnt. gick upp runt tio toden & fixade oss & strax efter elva kom brita & mickis & hämtade oss. vi åkte till haninge centrum & åt på taco bar, har aldrig ätit där så det var kul, jättegott för den delen, jag som älskar tacos! efter lunchen strosa vi omkring i haninge centrum, kollade i massa affärer, det tyckte jag, mickis & brita var kul, men inte daniel haha. vi blev ltie rastlösa efter ett tag så vi tänkte att vi skulle åka atill kungens kurva, heron city & gå på bio. när vi väl kommer dit så går det bara en bio klockan två, australia, men det var bara jag som ville se den, ingen annan haha, så vi gick & handlade mat.. efter det åkte vi & hälsade på mia på hennes nya coop i västberga, så nu vet vi hur hon jobbar! efter coop blev det skogås & se på den mest värdelösa film någonsin. handlade om en cola flaska, säger ju allt! jag & daniel somnade till den, så bra var den! sen blev det middag som daniel önskat & sen pkte vi tillbaka hem till mickis. jesper kom hem runt halv sju tiden. resten av kvällen blev bara en filmkväll. vi kollade på cast aways sen på tv bara. gick & la oss runt tolv tiden..
idag: imorse vaknade vi upp tillsammans igen, lovely! vi åt frukost & fixade oss sen åkte vi in till stan. daniel gick & mötte dennis så vi fyra gick på stan sen. hittade två jättefina klänningar! en från saint tropez förr 900 &  en på gina för 300, jag säger bara..LÖNING PÅ ONSDAG! hursomhelst har vi gått & käkat på donken, vad annars med grabbarna? sen gått & kollat i massa affärer. jag & mickis höll mest ihop för vi ville shoppa! blev dock inget för min del.. jag daniel & dennis tog ialla fall tio över två tåget hem till uppsala. jag  sprang till bussen & missade den, typiskt! åkte hem till farmor & hon var it
inte hemma, tur att jag har nyckel till henne. hon kom hem sen ialla fall så vi hann fika..
jag har haft några jättebra dagar med min älskling i stockholm med massa mys! var så skönt att komma ifrån uppsala & bara var med varandra eftersom jag jobbar så mycket & daniel tränar. så perfekt med att han hade lov & att jag var ledig från jobbet! vi båda sa att vi måste försöka komma iväg snart igen så tiden inte bara försvinner! men snart är hockeyn slut, tre matcher kvar, sen är det kval & sen får vi se om vi lyckas komma iväg :)
nu sitter jag ialla fall här hemma. ska försöka plugga lite teori ikväll, får se hur det går!


trött trött

man kan ju säga att det märks att det är sportlov i uppsala, vara massa skitungar & fjortisar som springer in & ut på åhléns  skriker & tror dom är jättevuxna & coola. gud så jobbigt!
kom ialla fall hem för ca en timme sen. har hunnit duschat & nu harjag gjort ett teoriprov på datan. ska plugga lite mer.
daniel rang mig efter jag slutat, han sa att han var ledig från hockeyn imorn också, så imorn blir det åka till singö eller stockholm. ska bliskönt att åka iväg med min älskling, är så sällan vi har tid  med varandra haha, han har sin hockey & sola & sina grabbar, jag har jobb,träning & mina tjejer. men vi ses så mycket vi kan, därför blir det skönt att åka iväg nu i två dagar! nej nu ska jag försöka plugga ltie mer, ska upp tidigt imorn, hyffsat iallafall, runt åtta om jag orkar sminka mig! annars gör jag det på jobbet.. imorn ska ja köpa en helt vanlig vit kofta på hm också!
GOD NATT


jag längtar

det är sjukt vad jag längtar kan inte tänka på annat just nu! älskling rang mig nyss, han var med dennis, han berättade hur dom planerade att leva fattigt nu tills vi åker, euroshoppers ravioli, haha dom är bra roliga dom!
men gud så jag längtar! nu blev jag på bättre humör! jag räknar till & med ner, vi åker om 20 veckor & sex dagar, alltså 146 dagar!!
här är informationen om vårt hotell som finns på apollo:

Giftun Azur Resort



Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Hotell med stor uppvärmd pool, separat barnpool samt separat solterrass med gratis solstolar, parasoller och handdukar. Poolbar. Hotellet har också en egen strand som är en av de bättre på orten. Här finns en snackbar som serverar enklare rätter. Många faciliteter såsom tvättservice (mot avgift), gym, tennis, squash och volleyboll. Bastu och jacuzzi. Dag- och kvällsunderhållning flera gånger i veckan. Lång shoppinggata framför hotellet och ca 5,6 km till Sekkala centrum. Begränsad trafik.

Rummen

Dubbelrum och familjerum. Alla rumstyper har telefon, satellit-TV samt kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp som fylls på dagligen med gratis läsk och vatten. Bad/dusch och wc. De flesta rummen är belägna i separata längor och dessa har markterrass. Övriga rum finns i huvudbyggnaden och har balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.




Måltider

All Inclusive. Jul- och nyårsmiddag.

All Inclusive

Specifikation All Inclusive

- Frukost, lunch och middag. På à la carte restaurangerna får alla All Inclusive-gäster rabatt på mat.
- Obegränsat med förfriskningar, lokala drinkar/öl och vin, kl 11.00-24.00, (ej room service).
- Glass till barnen.
- Många dag- och kvällsaktiviteter.
- Eftermiddagste/kaffe och kaka.

Som identifikation är det obligatoriskt för gäster att bära hotellets armband.


Övrigt

Deponering finns endast i de rum som ligger i huvudbyggnaden.


16 feburari

imorse ringer sjävlkalrt min chef & väcker mig klockan åtta!!!!!!!!!!! frågar ifall jag kan stänga (22.15) istället för till 21 som jag skulle jobba visst det är en timme så spelar inte så stor roll. dom som skulle stänga var båda sjuka & eftersom jag jobbar till 21 blir jag tvungen, åh blir så less! kan man aldrig få ha en vanlig normal tid som är satt! så nu är jag lite småirriterad!
nu ska jag ialla fall ner & äta frukost. börjar två så ska in med ett bussen!
ha en bra dag, missar min älsklings viktigaste match nu ikväll också pga av detta!
MORR!

snälla...

jag hoppas att ryktena om att forever21 kommer till sverige, här är lite av vad jag vill ha därifrån!



egypten, hurghada

här ska vi bo i en vecka & ha det helt underbart!
några bilder från apollos hemsida: http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Egypten/Hurghada/Hurghada/Hotel/Giftun+Azur+Resort.htm?Search=True&



1 år & 10 månader

idag har det varit du & jag i ett år & tio månader

15 februari

gårdagen var härlig!
mamma & pappa kollade på min balett & eftre den gick vi ner på stan, var in på sturegallerian, herregud vilka kläder jag hittade, så sturegallerian nästa vid löning! vi gick & åt lunch på en italiensk resturang som hette vapiano, hade jättegod mat! jag åt pasta carbonara, vad annars? efter vi ätit  gick ut mötte jag katrin schulman(vet ej vad hon heter nu), hon var jättesöt & log & ursäktade sig för att komma in i resturangen.. vi gick & gick & pappa tyckte nog inte det var så kul att gå i alla affärer. men men så är det att åka med tjejer till stockholm! vi åktei alla fall sen mot mormor & morfar, jag körde från norrtälje till älmsta & sen till husvagnen.  var där ett tag & kollade på snow dogs, jättebra film! sen kom micke & daniel & hämtade mig. vi åkte till singö & mia hade gjort jättefin tre rätters middag! sen blev det melodifestivalen, måns & amy var bäst! efter det bruce den allsmäktige, sen blev det wallander sen stupade jag & daniel i säng jättetrötta!
imorse hade vi det mysigt. vi hade ju inga pengar så vi sa att vi itne skulle ge något till varann. men vi båda tänkte lika & gav varann en ask med geléhjärtan haha. sen fick han lite lappar av mig hihih. under dagen har vi itne gjort så mycket, var själva på hemma för dom andra åkte på hockey i arlanda. så jag & daniel kollade på film & myste & duschade. mormor & morfar kom & hämtade mig vid två tiden, efter det åkte vi till gammelmormor en snabbis. var väl hemma till fem & sen kom savitri & pelin hit, vi ska ha myskväll! ska åka & köpa mat snart, sen hoppas jag på en dansfilm!

& vet ni vad jag gjorde nyss. beställde en resa till egypten!!!!!!
den 12 juli åker jag, daniel, dennis & anna till egypten!!!!!!!!!!!


Alla Hjärtans dag

då var denna romantiska dag kommen.
gårdagen var mysig med savitri, blev bara hon & jag, vi gick till o'connors & åt mat.

nu har jag ialla fall precis gått upp, ska klä på mig sen åker jag mamma & pappa till stockholm. dom ska nämligen se mig dansa balett idag, är lite pirr eftersom jag inte tränat på ett tag & har ont i ryggen.men det ska nog gå bra, är ju tåspets också!! efter baletten ska vi äta lunch någonstans i stockholm & sen tar jag tre  bussen från tekniska till norrtäöje, sen från norrrtälje till älmsta & möter daniel. sen blir myskväll med melodifestivalen & mys med emelie!
ha en fin dag alla, ge mycket kärlek idag!


...

fredag den 13onde, right? självklart..
jag älskar min rebecca <3



fredag den 13onde

imorse gick jag upp vid halv sju tiden, åkte in med mamma & pappa. dagen har gått ganska snabbt, menvarit väldigt jobbig. jag tror helt ärligt att jag fått ryggskott. jag har haft så ont att jag fått gå iväg på toa & samlat mig för att inte gråta pga smärtan.. men jag pinade mig genom dagen.. åkte ialla fall hem med pappa.
min älskling rang nyss, han har varit i stockholm under dagen & klippt sig, nu var han med micke & norrtälje. jag berättade om min rygg, han sa att jag nog blir tvungen att uppsöka en kiroporaktor eller naprapat ( vet ej skillnaden), jag kan nästan inte gå. jag hoppas det går över under natten så jag kan åka & dansa imorn, åker dit oavsett! ska prova dansa oavsett smärtan..
nu ska jag ialla fall försöka vara snäll mot min rygg & ta en varm dusch & proppa i mig fler tabletter & smörja in mig med voltaren.. ikväll blir det pizza med mina änglar <3

jävla blogg!

hur segt somhelst, går knappt att skriva ett inlägg.
här kommer neggot nummer ett.. dagen har varit helt värdelös & jag vill bara sova! efter jobbet gick jag förbi stensson,.ville leka med rebecca men hon skulle leka med stefan. såjag gick hem & gjorde hemmagjord pyttipanna, jättegott! pratade med savitir & daniel sen kollade jag på knutby serien, var heltvärdelös! åklagaren dom nämnde känner jag, coolt!
nu väntar jag bara på att familjen ska komma hem, ludde har haft match. sen ska kajg pysa ner is ängen. ska upp vid sex imorn, öppnar imorn..
jag längtar verkligen till helgen. för imorn jobbar jag öppning, vilket betyder jag slutar tidigt, fyra. sen ska jag hem ett tag & läsa teori sen in till stan & möta upp mina pinglor för att äta. sen på lördag blir det balett & tåspets sen till singö & träffa familje reinvalds som jag saknat! ska försöka vara med emelie, har saknat henne. kanske hinner träffa fanny med! sen ska jag självklart mysa med min älskling. vet inte när vi åker hem, om det blir söndag eller måndag. alla småskitar har ju soms agt sportlov nästa vecka haha! men jag kommer säkert skriva det här imorn igen haha. men men nu är jag törstig så jag ska ner & dricka!
GOD NATT


ursäkta mig....

för mitt tidigare inlägg haha, nu är jag lite lugnare. fick som sagt prata med daniel & sen smsade  vi & han fick mig lite lugnare haha. som sagt savitri haha, agroutbrott? haha. men men.
jag lyssnade på radion medans jag sminakde mig, har kommit på en lysande idé jag ska GÖRA till daniel & ge i present eftersom jag inte har några pengar.. måste bara klura ut några saker til den, men börjar med den ikväll när jag kommer hem! nu ska jag ner & kolla på tv & äta lite lunch.
hörs ikväll!
hejdååå

12 februari ARG

helvetes dag är så jävla arg så jag vill bara slå någon..
dagen började bra, jag fick sova ut ialla fall! jag gick upp& åt frukost med ludwig sen gick jag raka vägen upptill datan & satte mig & pluggade teori, har gjort det i två timmar nu ungefär. har inte ens gjort hälften av allt jag skulle göra. sen ringer jobbet. måst ein & jobba 15.45-19.30, alltså jag blir sp irriterad! jag avr att jag kan säga nej men fanns inga andra men det är alltid mig dom ringer i första hadn verkar det som! dessutom öppnar jagimorn. & gud sp arg jag är! itne nog med det, sen ska jag fräscha upp mig då är varmvattnet slut, får duscha iskallt! tack gud för denna dag! blir synd om daniel är jag ringer han & får ur all min ilska, men men det är han van med haha. saknar bara daniel jag orkar inte vara ifrån honom längre! men men, på lördag får jag träffa han, & då har vi varit utan varann sex dagar, men men,är ju ialla fall alla hjärtans dag då. blir inge speceillt. ingen av oss har pengar, köper väl en chokladkaka bara, men det är sällskapet som räknas & hur vi viäljer att spendera den. aja nu ska jag sluta gnälla & sätta igång, glömde ju att jag ska åka & jobba?!?!?!
HEJ DÅ

11 februari

stockholm med lisa & savitri var jättemysig! vi gick & åt på kungshallen på en gång, var så himla hungriga. efter det gick vi & kikade runt på stan ett bra tag. blev lite shopping trots allt! blev klänningen från hm jag velat skicka efter, sen fick man 20% rabatt på alla hm så jag var ju bara tvungen att köpa den! sommar sommar sommar skriker den & jag älskar den! så det kändes jättebra.. sen gjorde världens klipp! vig ick in på cubus & jag hittade ett par jättefina shorts som var ljusbeiga med guld i typ, har kollat på liknande på åhléns för över 1000 kr, & gissa avd jag gav för dom här på rean på cubus. 30 kronor?! det var ju som hittat så jag köpte dom! jag blev riktigt nöja med mina inköp, lisa köpte likadana shorts. stackars savitri hittade inte sina skor på hm hon ville ha, vi var på alla, typ fem stycken, ojoj vad vi letade, hamnade till & med på samma hm två gånger haha.. vi var ialla fall hemma i uppsala till sju tiden. tack tjejer för en jättemysig dag! i uppsala mötte jag upp camilla, vi åkte hem till mig & lagade mat, kyckling, tog en timme tills den var klar, vi tinade den inte tillräckligt haha.men gott var det sen ialla fall. vi kollade på andra avenyn & sen kom rebecca hit :)
på kvällen kollade jag & camilla på björn gustavsson & skratta så vi grät, alltid lika kul & söt. sen gick vi & la oss runt halv ett :)
imorse gick vi upp runt nio & åt frukost sen åkte jag in & jobbade. min älskling kom förbi mig på jobbet & fick sitt busskort, han skulle åka hem för han är sjuk.. igen.. dagen har varit seg..  men vad skulle jag göra utan mikaela på jobbet? hon är alldeles för söt! körde iallfall hem efter jobbet, när jag skulle parkera fastnade jag i en snödriva, så pappa fick putta på bilen haha.. nu skriker ludwig på mig om datan, bäst att flytta sig. jag ska äta iallafall.
ha en bra kväll.
PUSS

hoppas mer än allt att detta blir av nu, skulle vara så himla kul, vet förhoppningsvis efter helgen, håller mina tummar!

min fina klänning & mina fina shorts




10 februari

igår kväll blev det bara sex & the city sen sova. pratade med en väldigt nära vän, vill inte skriva namnet, men tror hon förstår. du är en av dom som ligger närmst om hjärtat, du & jag förstår varann på ett sätt som många andra inte gör. jag finns med dig hela tiden & det hoppas jag att du vet. du kan alltid höra av dig. jag älskar dig min vän
idag blir det ialla fall stockholm med mina udnerbara lisa & savitri, vi ska åka bort från uppsala bara, skönt som fan! blir så less på uppsala. vi ska gå äta lunch & titta lite. jag tror att jag skulle vilja gå till gamla stan idag, var så himla länge sen jag var där. men nu ska jag böraj dra mig, ska gå snart till bussen. vi hörs senare!
förresten, idag är en härlig dag, alldeles vitt ute av all snö utan blask, det här gillar jag!
KRAM


jag är aldrig någon som tar "dagens outfit", nog för att jag skulle vilja, men förstår inte hur man kan få en sån bra hel bild & ett bra kort i spegeln utan att bilden blir ljus eller suddig. aja haha. här är ialal fall min outfit för dagen. en tröja från gina, chinos från min pojkvän(lite stora)

hängig

dagen på jobbet har gått snabbt, men har inte känt mig någe vidare pigg, har mått illa hela dagen & känts som om jag ska ha kräkts hela tiden. sen har jag varit jättetrött, men det får jag skylla mig själv för eftersom jag somnade så sent..  har fått jätteont i halsen, trodde det bara var tillfälligt, men vet inte.. hoppas jag kan träna imorn ialla fall & att det finns platser! efter jobbet tog jag mig till ishallen, kollade på daniels match, träffade svärfar där & stod & tjattra lite..ludde kom & satte sig med mig sista minuterna innan vi skulle åka hem, då hamnade daniel i värsta bråket, dom mötte järfälla, daniels gamla lag, så järfälla föräldrarna satt & prata om han haha, på ett roligt sätt alltså.  pappa hämtade ialla fall mig & ludwig & hjag fick köra hem.. min älskling rang precis när jag kom hem, han gick & letade efter mig i ishallen men jag hade hunnit dra haha! nu ikväll ska jag bara se på massa tv, tror det blir oc!! vad annars liksom haha?!
vi hörs imorn..
KRAM


9 februari, underbar helg med mina älskade

fredagen var helt kanon! alla hade kommit för att fira savitri, till & med daniel haha. kvällen var jätterolig med massa skratt, underbar människor & gott att äta såklart! det var verkligen helt kanon, kan inte säga så mycket mer. hursomhelst blev det utgnån för vissa, jag, daniel, matilda, savitri, petra & några till ( kommer iten ihåg namnen) drog till bj, pappa hade fixat in mig plus fyra, sen hade matilda en lista. det var inte så kul på bj, men jädrar var med folk det var! daniel drog så småningom vidare till people till sin klasskompis & försökte få med mig, men jag stannade kvar på bj tills jag skulle hem. satt & pratade med en jobbarkompis flickvän, jättetrevlig tjej! hrusomhelst gick jag väl vid ett tiden till wermlands nation & åktehem med pappa. när jag kom hem slockande jag direkt. kvällen var helt kanon!
på lördagen
gick jag upp halv åtta & klädde på mig, mamma skjutsade mig till tåget. hade så fruktansvärt ont imagen & mådde illa, kände mig hur bakis som helst, fast jag inte ens blev berusad under fredagen! när jag kom in på station sågjag en kille springa ifatt en tjuv som snott hanss väska, dom slogs men han kyckades få tillbaka sin väska & tjuven sprang iväg, tänkte på white chicks när han snor hennes prasda väska, hahaojoj! träffade aurora vid tbanan, så söt fick en kram för vi inte setts & hon undrade hur jag mådde. jättekul att vara igång med dansen igen, men det märks att man inte tränat, utåtvridningarna är iten som dom ska. har fått tre nya tjejer i gruppen, jättetrevliga.. väl hemma i uppsala hämtade pappa mig & jag åkte hem & duschade & fixade mig på en gång, sen bar det iväg till kalas på slottet, min syssling fyllde 15 & hans mamma 40! det var trevligt & god smörgåstårta! när vi skulle åka letade vi dock efter pappas nycklar som jag lyckats slarva bort, hittade runt ett tiden på natten sen i mammas väska!
jag åkte ialla fall hem tíll min faster, tog ett glas vin & vi var fyra stycken som fixade oss där. sen kom annelie, thereses granne, hon är höggravid, så hima vacker! vi tog ialla fall ner till plcok där vi blev bjudna på middag, det var jättetrevligt! vi satt & åt & drack gott & pratade massa tjejsnack, mycket naglar om min nagelteknolog  utbildning jag ska gå i höst..
vi beställde iallfa fall in gudomliga jordgubbsdrinkar, får en bara att tänka på sommaren! längtar! tjejerna drog ut på flustret, men jag orkade verkligen inte så jag gick skjuts hem av annelie till daniel. när jag kom dit myste vi & åt lite mer haha. kollade på film & la oss ganska sent. underbart att vakna upp igår på söndagen, daniel var tyvärr tvungen att kila iväg på träning, efter hans träning gick vi till max & åt, jennifer jobbade så det var lite kul, har aldrig sett henne jobba! efter det tog jag bussen hem, lyckas alltid få konstiga människor att prata med mig, så drygt men är man trevlig så är man haha! tog ialal fall tre bussen hem & var väldigt irriterad & frussen, mina skor avr dyngblöta & fötter iskalla. familejn & daniel kom runt fyra tiden. under kvällen t vi & jag & daniel gick till rebecca, gud så jag har saknat dig gumman!!!! trodde jag skulle färga rebeccas hår, men hon hade inte köpt färg, så det blev bakning istället! kladdkakemuffins, mums! daniel & markus spelade gutiar hero fast med trummor, daniel ville knappt gå därifrån sen, han så söt när hans att där & slog, såg ut som ett ltiet barn på julafton! vi gick hem i första pausen till beck, efter beck blev det oc & en underbar helt mysig kväll med min daniel. helt underbar..
imorse var vi väldigt trötta eftersom det blev sent igår, har börjat plocka undan mina kläder men hinner itne mer nu, gör det ikväll när jag kommer hem! idag ska jag ialla fall jobba, 10.00-19.15. hoppas det finns platser kvar på spinningen ikväll, ska dit & kolla! älskling har match ikväll men vet itne om jag ska kolla, tränar nog om det finns plats. men men..
jag har iala fall haft en kanon helg!
jag älskar er mina väner & min daniel






6 februari

jag har inte skrivit på flera dagar för jag inte haft lust & har varit annat i mitt huvudet som tagit upp mina krafter..
men nu är jag tillbaka, har ändå bara jobbat hela veckan så har inte gjort något mer..
igår åkte jag ialla fall hem till daniel, hade en riktig myskväll, badade med grejerna från lusch jag ficck av jennifer, luktade gudomligt & blev jättefint rosa vatten med rosor som kom ut.! sen kollade vi på the guradian, eller jag, daniel låg kvar & plaskade i vattnet som alltid tills han somnade. sen kom han upp & då kollade vi på scary movie 2. sen somnade vi..
imorse gick vi upp runt halv elva tiden & åt frukost, sen åkte jag & tränade & daniel gick till kiropraktorn. jag gick på skivstång pass, kul men gud så  jobbigt! hinner knappt träna längre så man märker att man inte tränar lika mycket längre haha. men minst två gånger i veckan lyckas jag med! efter träningen gick jag ner på stan & mötte upp mamma, köpte present till savitri & sen åkte vi till ikea & jag köpte korv, sen förbi familjen aronsson, man skrattar alltid där, dom är så galna haha! nu är jag ialla fall hemma & har fixat mig, jennifer är här. vi ska fira savitri ikväll som fyller 20 år! så nu ska vi bränna en skiva & ta med, kanske hörs sen!
PUSS


2 februrari

då var vi inne i februarimånad!
filmen i lördags var ganska bra, den avr lite seg eftersom den var 2 ´timmar & 45 minuter lång. efter filmen gick vi till donken & väntade på bussen, sen tog jag halv ett bussen hem..
igår tog jag åtta bussen in till jobbet. gud så jobbigt det var att gå upp var så himla trött! dagen går så snabbt & det är skönt med söndagar, inte alls lika mycket folk. jag jobbade ialla fall 8.30-12.40 så det avr skönt! sen kom mikaela & det är alltid kul, vi sitter alltid i kassorna mittemot varann & snackar skit haha! efter jobbet gick jag & gymmade i en timme, mamma hämtademig & vi kollade på en jättebra film, love in manhattan, daniel kom också. jag & mamma låg & grät, den var jättebra men väldigt sorglig.. under kvällen sen åt vi middag & sen började jag & daniel att kolla om oc säsong ett,s kulle bli ett avsnitt men blev fyra, man kan inte sluta kolla när man är igång! även fast det är typ hundrade gången man ser det haha. efter det tog vi en varm dusch sen blev det beck, ciao bella & sen advokasterna, blev en jävla film dag , but i love it!
vaknade imorse av att min boss leena rang & väckte mig, frågade ifall jag kunde börja klockan tio istället för tolv. (Skulle jobba12-21) men nu blir det 10.00-20.00, skönare! ikväll blir det hem & plugga teori måste verkligen det drar ihop sig men förstår inte hur jag ska klara det! men mne
vi hörs senare
PUSS


RSS 2.0