9 mars

i lördags blev det ganska stressigt för mig & daniel. jag fick åka hem till han & hämta hans väska han skulle ha med sig hem. mén jag hann ialla fall, hoppade på bussen vid molngatan ialla fall & daniel vid gränby centrum. så vi hann efter mycket om & men! micke hämtade upp oss i grisslehamn, vi gick in & handlade lite på ica & när vi kom hem satt alla bänkade framför tvn, almtuna-växjö! satan vad spännande det var & almtuna vann, skitkul.. sen blev det tacos, mums! fjärde gången för mig i veckan men det gör inget för tacos skulle jag kunna leva på varje dag! sen blev det ialla fall melodifestivalen. jag har inte mycket att säga. den enda låt jag trodde på & som var bäst var amy & hon gick inte vidare så har inget mer att tillägga!! efter melodifestivalen blev det wallander som jag & emelie ville se, men hon somnade självklart haha! så hon gick upp & la sig sen spelade vi in employee of the month som daniel ville se & då somnade jag, var så himla trött! vi gick ialla fall & la oss runt ett tiden & var jättetrötta.
i söndags var det iten kul att bli väckt av fredrik. jag, emelie & daniel vaknar av att fredrik sitter & spelar gitarr på sitt rum & sjunger runt sju åtta tiden på söndag morogm, det var inte uppskattad för någon av oss. jag kan säga att det inte var vackert heller haha! lyckades ialla fall somna om sen. daniel gick upp lite tidigare än mig & sen när jag kom ner satt dom alla & spelade gutiar hero.. dagen var lång & skön, gjorde ingenting, sov mest i stort sett hela dagen. vi alla var på bus humör så vi retas hela tiden.. sen blev det middag & sen runt åtta skjutsade micke oss till hallsta för att ta halv nio bussen hem..  på bussen hem satt jag & älskling & planerade lite saker inför saker som kommer hända framöver. man blir så glad när man planerar & tänker för då kan man verkligen gå & ha någar att se fram emot! vi gick ialla fall av vid gränby där pappa & ludde hämtade oss, sen åkte vi förbi daniel & lämnade en väska sen hem & åt varmamackor & såg på becka. efter beck skulle vi duscha men vi kollade lite på filmen 28 veckor senare som vi var på på bio med tessan & timothy förut, den är verkligen hemsk, tycker den är obehaglig! hursomhelst tog vi en varm härlig dusch innan vi gick & la oss..
imorse åkte daniel till skolan & han missade bussen så han var lite putt haha! nu sitter jag här ska sminka mig & så ska ta bussen till stan om en timme. jobbar 11.00-20.00 ikväll, har varken lust eller ork att jobba. men men..
ha en bra dag allesammans

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0