22 juni, midsommarhelg

i fredags på midsommarafton
så kom bertil, brita & martin, familjen brolin & jag träffade för första gången daniels farbror tony. det var inte direkt härligt väder, regnade inte men var regn i hela luften så ändå fuktigt & lite kallt.. men vi tog oss ner mot midsomamrst¨ngen för det är ju bara ett måste. sen åkte vi hem & dukade upp för midsommar mat. jag tror faktiskt jag lärde mig tycka om sill denna midsommar, äntligen! vi hade det trevlgit & satt & skratta & pratade. dom flesta drog vid sex tiden, men thorin & vi fortsatte! hade så himla kul, jag, daniel & mia gick ut på promenad, ca 100 meter, svårt att förklara men kul var det gud så jag skrattade! när vi var tillbaka blev det tårta & champagne! hursomhelst så kom vi väl ialla fall i säng hyffsad tid, var så himla trött! emelie kom upp & prata med mig, var kul, var ett tag sen sist vi verkligen var ensamma som vi alltid var förut.
på lördagen tog vi det lugnt, var ganska fint väder, daniel  & emelie gjorde iordning båten. vädret var fint, men kom lite regn på eftermiddagen..   vi åkte ialla fall in till grisslehamn  & skulle spela minigolf, men var så mycket folk så vi köpte glass & gick lite vid hamnen..  på kvällen skulle vi tävla vem som avr uppe längst. jag vann! kollade på "jag vet vad du gjorde förra sommaren" , emelie somnade & daniel & dom kollade nere. sen somnade daniel när vi skulle börja se "jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren". så vi gick & la oss..
gårdagen söndag, gjrode ingenting, kollade klart på filmen & sen kollade vi på fucking åmål, ahah gud så dålig den är hade glömt. men någon film jag vill se är sanning eller konsekvens.. dagen rann iväg & vi åkte hem runt sju tiden.. när vi kom till uppsala så åkte vi in & sa hej då till savitri på max. satt med henne & pratade ett tag. sen åkte iv hem, kollade film & sov..
imorse åkte vi alla in till jobbet, jag öppnade, skulle vart ledig, men ställde upp för min vän mikaela. sirekt på morgonen kände jag att jag mådde illa. så jag fick ringa & be någon sätta sig i kassan,sprang upp & kräktes, trodde det var lugnt, sen höl jag ärligt på att kräkas på en kund, men fick springa upp & låta det komma ut igen. har hänt några gånger nu på sistone när jag öppnar att jag mår illa, konstigt.. allmänt varit en dryg dag, har verkligen insett hur känslig jag är. började gråta när jag kräktes, vet inte varför, började nästan gråta när en kund, döv, dum pensionär höjde rösten till mig.. usch hemska dag.. efter jobbet gick jag & mamma & köpte italiensk glass på martina. åkte & fixa pass till mig. sen förbi hem till anna & karin & fiakde & hämtade en tv & tvbänk till lägenheten :) efter det köpte vi med oss kinamat hem. så nu sitter jag här & ska snart skjutsa in ludde på träning & hämta min älskling.. ikväll blir det beck & mys..
imron blir det upp vid femtiden,ska skjutsa mamma & pappa till arlanda imorn! sen jobb.
vi hörs imorn!


fick smörblommor av min älskling under promenaden  haha

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej



Jag tror att du är gravid :). Man brukar må jätte illa och är super känslig då. Det brukar man vara extra mycket början.



2009-06-25 @ 03:53:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0