16 januari

igår låg ju jag & kollade på oc hela natten, jag tyckte att jag missat en del avsnitt, trodde skivan var borta. sen kollar jag en gång till i fodralet, då ligger cd 3 där & jag kollade på cd fyra som öär den sista i säsong fyra. vem lyckas så bra förutom jag? så nu måste jag se om dom fyra avsnitten & komma in i det igen. men det har jag inget emot! anyway..
imorse gick jag upp, jättetrött & sminkade mig & tog bussen in till stan, innan jobbet sprang jag & köpte nya strumpbyxor som jag ska ha på baletten imorn & ett par till att ha som fin strumpbyxor! jobbade mellan 11.00-20.00, har varit hur mycket folk som helst heeeela dagen, typ kaos! på min rast gick jag & mötte mamma, köpte två nya träningsbyxor, as snygga & bekväma! men köpt ett par fel så måste byta imorn.. fick även ett jättesnyggt träningslinne av mamma från casall. byxorna var adidas & soc! efter jobbet hämtade ialla fall mamma mig, vi åkte till farmor & jag åt middag där, kollade på lets dance & sen kom brorsan! jag körde hem sen.. nu sitter jag här. msåte in i duschen & bli lite varm, låta håret torka & sen krypa ner i sängen! ska upp sju imorn, för imorn börjar äntligen BALETTEN igen!!!!!! jag tror dock inte
 det blir tåspets imorn eftersom vi inte tränat på över en månad, men tar självklart med dom i hopp om att få dansa med mian tåspets! tänkte inte skriva vad jag ska göra imorn på dagen & kvällen, blir inge mycket att skriva då imorn haha.
men ni får ha en fortsatt trevlig fredag!
I MISS MY DANIEL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0