20 augusti, jobb & jobb

i tisdags hade jag en supermysig dag med lisa & juni igen.
mindre mysigt var det när jag skulle cykla hem, blev dyngsur då med haha.. ställde mig ialla fall i en jättevarm dusch när jag kom hem..

igår öppnade jag, var så himla trött, slutade vid två, efter jobbet åkte jag & famor till ikea, hon köpte en ny fin lampa till oss & lite småsaker. när vi kom hem, började jag med maten, det blev köttfärssås, jättegod. daniel var hemma igår, hann inte till träningen, så det var lyx att få vara med sin pojkvän en eftermiddag + kväll. jag & farmor cyklade iväg & köpte fika sen. sen gick vi igenom min garderob & fixa ordning. så nu är det organiserat alltihopa!
efter det hade jag & daniel myskväll, kollade lite på baksmällan igen, guuuud så rolig den är haha..

imorse var det upp tidigt igen, inte så svårt att vakna av daniels nya hemska alarm, man står ju fan upp i sängen haha.. den är verkligen hemsk den låten! det var bara att trampa iväg till jobbet..
har varit en lång dag, men mikaela jobbade idag så det var kul!

nu är jag hemma i lövstalöt & ska äta middag. daniel har jättesen träning ikväll, dennis ska sova hos oss. så dom leker nu, låter dom vara själva.. så jag åker hem senare ikväll någon gång..

imorn blir det jobb..
idag har jag bokat in mig på spinning två gånger nästa vecka, vet inte riktigt hur jag jobbar. men ska bli riktigt kul, är taggad nu! balett & spinning, i löööööööv it!

just det, köpte två snygga nagellack idag, svart & mörklila!


en sliten louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0