20 april

i lördags myste jag & emma min bästis, vi åkte till ica flogsta & köpte godis & åkte hem hit & kollade på Björn Gustavsson & satt & skrattade haha..
igår åkte jag & hämtade upp emma vid halv elva sen åkte vi till friskis ultuna & körde stykra medel pass, passet var tråkigt för tjejen som höll i passet hade kass msuik, massa franska låtar, hon måste varit fransk haha, som om franska ballader skulle tagga en? haha.. hursomhelst hämtade vi upp pappa sen på hans jobb.. när jag kom hem åt jag lite snabbt sen gick jag, mamma & emma över till maarits tårtkalas. vi var först , lika bra fick mest fika då haha! vi var där ett tag, var jättemycket folk! sen åkte jag in till stan & mötte upp danne, vi kollade på daniels match i fotboll, grisslehamn/väddö mot unik.  gick itne så bra för grisslehamn/väddö haha. det blåste så jäkla kallt så jag & danne satt i bilen & kollade på matchen. sen kom daniel & vi gick in på maxi & handlade lite mys för kvällen..  åkte hem till daniel & fixa lite sen hem.. vi åt när vi kom hem sen kollade på tv & filmen ...och så  kom polly.. sen gick vi upp & såg andra avenyn reprisen & myste..
imorse vakande jag va värsta mardrömmen, det var jättehemskt. det blev krig i sverige, vi blev bombade & jag var i en bil  & det var invecklat & bilen slutade funka. jag vet inte men hemskt var det så jag kramade om daniel.. han tog ialla fall fem i åtta bussen. så nu ska jag äta fruksot sen ska jag in till emma & salongen & emma ska öva på mitt hår. klockan tolv är det spinning & sern hem till farmor & duscha & ta det lugnt innan jag jobbar. stänger idag, efter jobbet åker jag hem till min älskling & sover.
ha en bra dag alla!mys på klipporna på singö 11 maj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0