5 oktober

i fredags var en lång & tråkig dag behöver inte säga mer! jobbade i 10,5 timmar!!!
efter jobbet skulle jag springa & köpa pizza på jalla, men dom stängde precis, typiskt! så jag & daniel köpte hem sub way istället. pappa & ludwig hämtade oss, när vi kom hem kollade ja,da niel & ludwig på idol. helt bäst av alla är johan palm, han är bäst av alla! anna, johan & alice, heja!
igår morse gickjag upp tidigt & tog mig till stockholm, när jag väl sitter på tåget så hittar jag inte min mobil. så jag ber en äldre dam ringa mig, & jag hörde den inte, hade tappat den i bilen.. spelade ingen roll, var bara gamla nokian, lämnade in min andra mobil igår..IGEN! men men..
baletten varhelt underbar som alltid, dansade med tåspets, det går inte beskriva känslan att sfå dansa i tåspets, ialla fall inte för mig, som älskar baletten & tycker den är helt fantastisk..
 jag har ialla fall fått en kompis i min grupp haha, hon frågade ifall vi kunde gå & shoppa nästa vecka efter baletten, jag tänkte fan vad kul! grejen var att hon ville itne shoppa i stockholm, utan i uppsala, haha hon tycker vi har jättebra shopping här, dessutom har hon en farmor & en farfar här som hon skulle till sen, så det blir nog kul om det blir av :)
efter baletten, gick jag & amanda & bytte om & tog oss till centralen där vi skildes åt. jag satte mig på tog hem, sprang i på salong panczel & hälsade på emma! efter det till cupido & köpte en sallad,hem till farmor & sminkade mig, från farmor till ishallen. där träffade jag emelie, fredrik, micke, kjell & anita, daniel hade match mot nacka. det var hur spännande som helst! almtuna hade hela matchen, 18-5 i skott på mål. det blev sudden death, till slut vann almtuna! vilekn match alltså, men det är så hockey ska vara ;)
efter matchen gick jag & daniel till kantorn, hämtade min hårfärg, sen kom timothy & hämtade oss. när vi kom hem gjorde vi mat, fläskfilé med potatisklyftor & världens  godaste sallad. vi kolladepå svensson svensson & såg på stjärnor på is & på sing a long, en helt perfekt myskväll! åt massa nötter! och självklart, KANELBULLAR MED MJÖLK! det var ju faktiskt kanelbullens dag igår, kvällen var jättemys!
imorse varknade jag med min älsklings stora armar runt mig, det är bara en gång i veckan vi kan vakna tillsammans & verkligen ha sovit ut, så söndags mornar är speciella, extra mysiga. vi åt frukost med mamma & pappa, sen skulle dom till lidingö & se på ludwigs match. så jag & älskling låg i min säng & myste & såg på sista skivan på sista säsongen av oc, kollar nu också på sista avsnittet, avsnittet med jordbävningen, så hemskt, jag bara gråter av oc, det är ju så grymt bra! men nu har jag bara ca tjugo minuter kvar på sista säsongen, ska nog börja om från säsong ett sen haha! får aldrig nog.
jag ska ta 12.40 bussen in till farmor, ska äta lite lunch & mysa. sen kommer emma runt två tre tiden, hon ska färga mitt hår & klippa mig & farmor! ska bli så spännande! hoppas färgen blir bra, men det tror jag absolut :) ska även se reprisen av desperate houswives idag som jag missade i veckan! efter det sesn ska jag ner & träna på friskis, & efter det ska jag & min älskling gå på bio, arn, så idag blir en kanon dag!
en annan, sak jag är helt beroende av naturgodis, finns det något godare?! torkad banan, chokladdoppade bananer, pistagenötter, cashewnötter, japansk mix, torkad cantaloupemelon, MUMS säger jag bara!
nej nu ska jag klä på mig & dra iväg snart :) ha en bra söndag alla!
CIAO




Kommentarer
Postat av: emelie

haha har faktist tagit mig tid för att läsa för en gångsskull haha.. håller med natur godis är så jävla gott!! haha puss gumman :D

2008-10-05 @ 16:09:00
Postat av: louise

haha härlgit att höra gumman! puss puss gumman <3

2008-10-06 @ 09:09:45
URL: http://louisebj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0