3 oktober

nu ska jag skriva en del om mina senaste dagar!
i tisdags jobbade jag, det var en låååång dag.. anyway, orkar inte skirva om jobbet är tråkigt. iall fall på morgonen åkte jag in till stan med samma buss som emma, hon sa att bussen gick tio tjugo över åtta, så jag tänkte sätta mig vid datan & blogga lite, tänkte, går in på ul & kollar när bussen går, SJÄLVKLART går den tjugo över från GRÅALSVÄGEN! :O ojojoj det var bara att springa satan! hur som helst hann jag, men var helt slut haha. jag & emma åkte till hennes salong, hon visade färgerna hon skulle lägga i mitt hår, ska blanda en färg som heter deep plum & medium blonde, tror det blir riktigt bra! så det inte blir för svart. så jag köpte färgerna & var skitglad resten av dagen!
när jag slutade tog jag bussen till daniel, rebecca mötte mig vid bussen, vi gick hem & jag lagade en jättegod mat faktiskt :) med laxfiléer och en sås med schalottenlök, gräslök, paprika, gul lök & champinjoner & västa grönsalladen med citron, GUD SÅ GOTT! vi kollade ialla fall på idol. daniel kom väl hem runt nio halv tio, han hade varit i norrtälje med grabbarna & haft värsta grabbdagen. vi låg ialla fall & kollade på tv & sen sov :)
i onsdags gick jag upp väääldigt tidigt haha. tog sju bussen ner till stan, gick in på jobbet & fyllde på min mobil. åkte till willys, där bussen går, tjejerna var lite sena haha, men men bussen kom & vi var taggade & skulle åka utomlands haha!
vi måste ha haft världens skönaste busschaufför, gud så vi skrattade haha. han s ahelt sjuka saker. pratade en massa på bussen, så himla skönt att prata med er tjejer :) vi som åkte var ialla fall jag, pelin, svaitri & lisa :)
vi kom ganska snabbt på båten, det första vi skulle göra på båten, gissa? ÄTA haha. så vi gick runt & kluraade vad vi skulle ha, jag fick vara guide eftersom jag åkt båten så himla många gånger, efter mycket klurande var det självklart, VI SKA HA BUFFÈ! så vi åt & pratade, riktigt mysigt :) sen var det efterrätten, chokladmousse, helt ärligt finns det något godare? jag har aldrig gillat tårtor eller något för det är så mycket grädde, men satan vad gott det är med chokladmousse! efter vi ätit gick vi till tax free & handlade, sen var vi i princip framme på åland. så vi gick av & på haha!
sen var det tillbaka resan, vi gick & satte oss i baren, jag beställde in en kaffedrink, baileys coffee cream, jättegod! men jagkom på varför jag slutat dricka kaffe, får så himla ont i magen av det! men god var den haha, pelin & savitri drack p2, en jättegod drink! sen gick vi till tax free igen, pelin köpte typ tre parfymer haha, jag köpte mascara & nötter :)
sen var vi typ hemma i sverige. bussresan var jätterolig, jag var så himla trött, så jag vart helt cp & skrattade åt allt haha. men men kul var det. när vi kom hem till uppsala skulle jag åka hem & byta om, för jag & peli skulle träna. så jag åkte hem & bytte om & åkte ner på stan igen. vi gick till friskis, jag har köpt mitt kort nu, JIPPI! vi körde step 1 passet, jätteroligt! efter det körde vi aeorobics2, det var så mycket hip hop så jag  tyckte inte det var så kul.. efter det strecthade vi rejät & åkte hem :) när ag kom hem så bestämde vi oss för att äta.....PIZZA haha, var faktiskt min idé, lagom efter man kört dubbelpass haha, så rebecca & stefan åt med oss på shima, ligger precis utanför daniels port. så vi satt där & åt pizza & kollade på idol. efter det gick vi hem, jag & daniel tog ett varmt bad, daniel masserade mina axlar & min nacke, kände vilken träningsvärk jag skulle få, så vi hade en myskväll & såg på americas got talent.
igår, torsdags, jobbade jag, 11.30-20.00, jättedryg dag!!!!!!!! ville bara hem igår. ialla fall, efter jobbet sprang jag till bussen, där stod emma så vi pratade :) Emma fråade mig tidigare under dagen ifall jag ville vara hennes långhårs modell på hennes gesäll prov, hon ska göra en uppsättning, jag sa ja, jättekul ju! daniel hoppade på bussen efter polishuset så vi satt & pratade på vägen hem. emma & jag preliminär bestämde att hon kanske ska fräga mitt hår på söndag & klippa lite, hoppas det! i så fall efter ska vi gå & träna!
när vi kom hem igår gjorde jag & daniel tacos & hade myskväll, kollade på lyxfällan. & jag HATAR det programmet, för jag känner igen mig i det :/ men men. sen kom familjen hem, ludwig hade haft match, mot aik, förlorade med 0-6.
sen gick jag & daniel upp & kollade på en film som heter ond aning, den var ganska dryg i början, men sen vart den bra, när daniel somnade haha. alltså, jag låg & grät som en gris , men ärligt, den var faktiskt bra!
imorse gickvi upp åtta, daniel skulle ta 8.10 bussen från bälinge, nu sitter jag här, ska  nog skynda mig lite, ska sminka mig & så, ska ta 9.40 bussen, börjar 10.30 & slutar 21, KUL DAG! så fan heller. aja, hörs sen kanske!
CIAO




Kommentarer
Postat av: alice

Vist=) Call me =) kiss!

2008-10-03 @ 23:27:53
URL: http://aliiicia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0