25 oktober

i torsdags gjorde jag klart mitt prov, jag fick 20 av 24. monika blev så glad att hon nästan började gråta haha! vi blev alla så glada & jag fick så mycket beröm. jag känner för första gången i mitt liv att matte är kul & jag KAN! så det var jättekul.. började med sannolikheten som är det sista jag har nu..  träffade harriet & gick igenom uppgiften.. när jag & mirja hade ätit pannkakor gick vi ute & då hör jag, louise är det du? då var det min älskling. det var så ul för vi visste inte att vi var på skolan samtidigt, så det var en såndär glad överrasknign när det pirrar till lite extra i mage.. vi tog bussen ner tillsammans till stan, daniel åkte hem, jag gick till mamma & sen mötte pelin, vi gick på stan & strosa sen gick vi till jalla & åt, jag åt en god sallad, verkligen prisvärd! men lite för mycket mat, till & med för min del :O orkade verkligen inte äta upp..efter det gick vi till friskis, vi gymmade från fyra till halv sju! träffade värsta läskiga typen. började pratade med mig & pelin.. för att göra en lång historia kort, killen bjöd tillslut ut mig på dans & en kopp kaffe, mitt bland alla som satt & pumpade armarna! guud så jobbigt, han var en sån typ som jag trodde skulle typ hugga kniven i mig för jag inte ville gå ut på date, jag sa att jag hade pojkvän & då gick han knallröd i ansiket ut & kom inte tillbaka.. ojoj säger jag!
klockan sju gick vi på aerobics, det så jävla kul! efter träningen, fyra timmar åkte jag hem till min älskling & hade myskväll.
igår jobbade jag mellan 11.00-20.00, var huuuuu rmycket folk somhelst hela dagen, löning! jag gick ut med mamma & maria på lunchen, köpte mina söta lila skor, ett par leggings & kneeover.. efter jobbet tog jag & daniel halv nio bussen hem, hade myskväll med brorsab till typ två haha!
imorse gick jag upp sju, trött som satan! klädde på mig & åkte iväg till stockholm. mötte aurora vid tunnelbanan, gick & pratade påväg till baletten, hon är så söt! lektionen var jättekul, synd att vi inte hade tåspets idag bara. kul var det ialla fall! efter baletten tog jag & amanda tunnelbanan ihop, jag gick av vid centralen & åkte hem, gick till hm & köpte en lila tröja :) nu sitter jag här, nyduschad & ska piffa till mig. alla planer för idag/ivkäll har blivit ändrade.. så vet ej hur det blir. vi hörs sen kanske. ska ialla fall sitta i sekretariatet på ludwigs lags match, får pengar!
CIAO
                                                              
på balettakademien


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0