17 oktober

imorse åkte jag till skolan & träffade maria, men jag gick på en gång, harriet har inte  gett mig några nya instruktioner, så jag behövde inte vara där. så jag gick till monika, men kom på att hon inte börjar förrän tio på fredagar, så jag gick till biblioteket & tro det eller ej, men jag läste faktiskt ut en bok på 80 sidor på en timme. jag läste en bok som lars gustavsson skrivit, han var med om en svår olycka i sitt yrke som brandman, hans hud kokade i över 1000 grader.. boken var rörande.. jag kunde inte sluta läsa, och det är inte ofta jag känner så om en bok, eller överhuvudtaget läser..
efter jag läst ut den gick ja till monika & räknade, det gick jättebra! sen kom moa & hade matte, då satt vi mest & pratade.. jag började mitt prov, har ett tal kvar men gör det nästa vecka..  mamma & farmor kom & hämtade mig runt ett tiden, då åkte vi & handlade på gränby.. storhandla!
nu är jag hemma, har plockat undan på rummet & fixat & donat lite..
ikväll blir en lugn kväll, god mat! jag bestämde, det blir potatisgratäng med vitlöksostfyllda kycklingfiléer inlindat i bacon.. MUMS! sen blir det kolla på idol & fredag hela veckan! får se om min älskling kommer hit ikväll sen, hoppas det!
hörs sen! CIAO

 

Kommentarer
Postat av: Mimmi

svar: TAck! :)

jo, jag mår betydligt bättre än för bara någon dag sedan. Bulan känns men huvudet och hjärnskakningen är mycket bättre så det är skönt :) Hur är det själv?

2008-10-17 @ 16:06:50
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0