onsdagskväll

dagen har varit ganska jobbig. vet inte varför men den har bara varit det.. jag räknade matte i tre timmar ialla fall, har bara åtta tal kvar sen test sen prov så nästa vecka är jag nog klar med matten. känns faktistk sorgligt, att inte få ha mina pratstunder med monika, hon sa också att det var sorgligt. men mig blir du inte av med haha! efter matten åkt ejag hem till daniel & sov, var så himla trött. kvart över tre tog jag bussen till friskis. på friskis träffade jag sara, det var jättekul att se henne var så himla länge sen! klockan fyra körde jag spinning passet, det är så härligt! man blir så taggad av all musik också, idag var en jättebra låt som jag  & ludwig lyssnar på, man ger alltid lite mer när det kommer en favoritlåt!
efter spinningen strecchtade jag lite snabbt sen kom mamma & hämtade mig, övningskörde. vi åkte till statoil & skulle köpa glass & fylla på min mobil. mama gick in med nycklarna & jag satt kvar i bilen, sen kommer en stor stor långtradare och ställer sig mitt framför mig, trodde han väntade på något. jag satt & pratade i telefonen med rebecca, sen tuta han & blev jättearg, haha han väntade på mig. jag kunde ju inte göra något. hade inga nycklar, dessutom hade jag inte kunnat flytta på mig heller, jag får ju inte köra själv efter som jag övningskör! så mamma fick springa ut. var lite pinsamt men ändå kul! sen åkte vi hem & allt gick bra.. när jag kom hem åt jag pasta carbonara, en av mina favoriter! jag & mamma köpte hem två ben & jerrys, choclate fudge & en annan chokladglass med nötter, MUMS! kollade på DH som mamma spelat in till mig. nu ska jag hoppa in i en varm dusch, sitter med träningskläder & morgonrock & ändå hackar tänder.
ikväll ska jag nog vara själv, ta hand om mig själv, kanske lägger en ansiktsmask, ska ialla fall äta massa glass & kolla på bonde söker fru & greys & sen OC!
CIAO

ska ladda upp lite bilder som jag tagit


åt lunch med min faster i måndags :)


vill ha!!!!


efter jobbet


påväg till sala för första körlektionen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0