8 november

yttligare några dagar haha
i torsdags efter skolan mötte jag upp mamma & ludwig, vi gick & åt på rififi, gott men väldigt mättande, kunde inte äta upp allt haha. efter det gick vi lite på stan sen rang jag anna så jag åkte hem till henne. det var jättemysigt, vi drack te & pratade :) efter det träffade jag jennifer, vi gick in & hälsade på emma lite på salongen också. jag & jennifer kikade runt lite, & jag köpte äntligen min satin midjekjol på vila! så himla fin! fick ett par leggings & ett par örhängen på löpet, sen köpte jag ett par lila pärlärhängen! vi gick till cupido & åt, satt & pratade :) efter jennifer åkt hem rang jag rebecca, så jag träffade henne & stefan & tog med dom hem till daniel :) jag kollade på oc & stefan & rebecca försökte fixa daniels data. daniel rang runt åtta tiden, vi möttehan & så gick vi & handlade på willys. rebecca & stefan drog hem tidigt, jävla tillsyn haha! daniel la sig i ett bad & jag kollade på oc, vi båda somnade haha.. daneil så ut som ett russin haha.. så vi tvärslocknade tidigt haha.
igår jobbade jag mellan 11.00-20.00. igår var en rolig dag på jobbet, satt i kassa 5, ahha då är det alltid kul! tack alla kollegor som gör jobbet kul! under dagen kom ludwig förbi med ett leende & vinkade åt mig, det förgyllde min dag kan jag säga :) en sån gullig bror jag har! efter jobbet åkte jag till ishallen, hängde med gulliga agnes haha! sen gick jag & daniel hem, packade hans väska & sen hämtade mamma & pappa upp oss! vi åkte hemm & mamma & pappa hade köpt hem massa smått & gott från saluhallen. sen kollade vi på idol, fredag hela veckan & gothiKA, FAN VAD DEN FIL,MEN ÄR BRA EGENTLIGEN! somande runt ett tiden
imorse gick jag upp tidigt, skjutsade mig själv till stationen, övningskörde, gick jjättebra! ett motorstopp bara, efter jag backat ut skulle jag lägga i ettan, men la i trean, därför, annars gick det jättebra! så kul! är redo för körskolan på tisdag! på tåget lyssnade jag på musik & tog det lugnt.. hade balett sen, lika kul som alltid. hade tåspets idag, så himla kul! men stan så ont i fötterna jag fick! men men balett...
på tåget hem somnade jag, sen hämtade mamma mig vid stationen & skjutsade mig till ishallen, skulle jobba i kiosken. så stod där mellan 13.00-16.00, fick 200 kr, bra pengar! träffade en jätterolig tjej där. angelica :) detär mycket folk i ishallen, är 4 nations cup, sverige, finland, ryssland & tjeckien J20 lag..
kom hem nyss. ska städa på mitt rum nu.. malm kommer hit ikväll med sina två smågrabbar.. sen kommer kanske ove & karin ove rmed tvillingarna, har inte träffat dom på länge så hoppas dom kommer! :) om dom inte somnat haha..
daniel har match i stockholm ikväll så han kommer hit senare tror jag :)
ha det bra kanske skriver lite mer sen! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0