25 november LÖÖÖÖN

gårdagen var nog kaotisk för hela uppland igår pga ovädret. det snöade & blåste hela dagen. tror aldrig jag sett så mycket stan i självaste city, på gågatan! det var en låång dag. tur i oturen att jag fick åka in tidigare, när jag klev på bussen sa cahuffören att det var den sista bussen på flera timmar som skulle köra in till stan. om jag inte börjat tidigare hade jag inte kommit till jobbet. men men. efter jobbet köpte jag med mig sub way hem. tog en lång varm skön dusch efter att ha lunkat fram i all snö.. jag hade köpt lite brieost också som jag smaskade på. daniel smsa & frågade ifall jag ville gå med han & dennis till donken & äta glass, men orkade inte.. så inatt vaknade jag av en  puss av daniel när han kom hem :)
imorse gick vi upp runt halv nio & myste lite.. daniel tog kvart över nio bussen, trodde han haha, den kom typ tio i tio. jag tog bussen som skulle gå fe, över vilket den gjorde. sen när jag går till busshållplatsen till boland ser jag min lilla älsklign stå där haha. stackarna han har nog haft som mest otur med bussana dom här två dagarna haha! så vi hade sällskap till skolan :) nu har jag räknat sista talen, har suttit & repeterat hos monika, ska göra provet om en kvart, då kanske jag är klar med hela matte b kursen om jag klarar det, så hoppas det!
efter skolan ska jag nog ner på stan & köpa en mysig mössa jag itne gjort ännu! gå förbi mammas jobb & äta :) ikväll ska jag gå på spinning med rebecca! sen se min brors match.
imorn ska jag jobba 6.50-15.30, hoppa in extra heal veckan typ. dom rang imorse men sa nej till idag..
nej nu ska jag sluta skriva här.
CIAO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0