21 november

i torsdags morse åkte jag in med mamma & pappa hav sju till stan. jag gick på ett gympapass kvart i sju! gud så trött jag var! efter passet åkte jag till daniel, tänkte överraska honom, när jag kom in hörde jag att han låg i badet. jag tänkte att jag skulle krypa ner i sängen. när han kom ut, torkade han sig, klädde på sig & la sig på sängen. jag undrade varför han inte hälsade. efter ett tag satte han sig vi datan. tillslut fick jag fråga:kul att du hälsar!
& daniel blev hur rädd som helst! haha han sa att jag var sjuk som skrämde honom sådär haha. stackarn hade inte hört eller sett mig haha. så, förlåt baby! daniel åkte till skolan & jag gick in i duschen & sov ett tag & fixade mig. åkte & jobba sen, 11.00-20.00! efter jobbet åkte jag till min faster therese, emma var där & färgade hennes hår! men dom var typ klara när jag kom, så det var synd, dom började tidigare.. men gud så snygg emma gjorde henne i håret! precis som jag vill ha till sommaren typ! efter det tog jag & emma bussen in till stan. jag åkte till daniel & sov. jag typ slocknade tio, var jättetrött! så vi gick & la oss runt halv elva.
imorse vaknade jag av att min älskling badade, GULLUNGE! han är typ beroende av att bada! vi låg & myste enstund i sängen innan vi börja plocka & dona. jag sminkade mig & så. daniel packade sin väska. vi tog en buss strax efter halv tio tillstan, sen åkte daniel hem til singö. jag åkte till skolan, laddad för mitt sista prov! självklart var monika inte där, hon var sjuk, typiskt! jag som släpat med mig camilla för vi skulle ge henne en present! så jag åkte ner pås tan & mötte camila, vi gick lite på stan & så, camilal tog halv tolv bussen & då gick jag förbi mammas jobb & sen till mr sandwich & sen åtket ill farmor. vi var där & tog det lugnt sen gick vi & handlade lite mat. gick för första gången in på myrornas idag. det var ingen höjdare haha! när vi kom tillbaka så rang therese, så hon hämtade upp oss sen åkte vi till henne. jag & farmor gick & hämtade amanda på förskolan. sen kom therese & mathilda hem. så söta små busfrön! jag höll på att kissa på mig när jag hörde det "nya" ordet. TYPAN! ahah ojojj så vi skrattade..var där till typ kvart över fyra sen tog jag bussen till stan. var nere kvart i, sprang till bussen för att hinna med kvart i bussen. självklart var den sen, kom prick iallafall, så kvart i bussen & prick bussen kom samtidigt! träffade jonna på bussen, var kul, hon hjälpte mig kan jag säga, hon fick mig att inse att det är naglar jag ska hålla på med, jag ska bli  nagelteknolog för det är sånt jag tycker om & alltid gillat, så tack jonna! hoppar på den utbildningen i höst, måste spara ihop lite pengar! när jag kom hem åt jag, mamma & ludwig smärgåstårta, mums! har duschat & haft hårinpackning i nu så jag är redo för en myskväll hos emma senare! maarit kommer sen också så det blir riktigt mysigt :) ska kika på idol & ta det lugnt..

pappa. du är bäst på alla sätt, hang on there and you'll be just fine! you're the greatest dad in the world! i belive in you

KRAMAR LOUISE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0