20 september, mys med tjejerna & daniel

igår var jag hos lisa vid tre tiden, vi åkte & handlade lite inför kvällen..
vi bara pratade & tog det lugnt, sen kom savitri runt sex tiden.. viå t is stort sett på en gång sen hade vi en myskväll bara. pratade & kollade på spice girls på youtube, gud vad dom verkligen är bra fortfarande, låtarna håller i sig! vi började svulla i oss godis direkt efter maten, så vi orkade inte äta det godaste, glass & bär, haha typiskt oss! savitri åkte hem vid nio. men jag var kvar till efter tio. jag & lisa pratade massa gamla minnen & om allt mellan himmel & jord. lisa du är verkligen äkta..

när jag kom hem blev det mys med min älskade daniel, massa bus & oc & sen sova, jag älskar att få ligga i din stora varma famn varje kväll..

jag vet inte vad det är med mig men sover jättedåligt nu för tiden, vakna runt fyra tiden varje natt & sen somnar om någon timme, sen kan jag inte sova, så halv nio beslutade jag mig imorse för att åka & handla lite frukost.
när jag kom hem tog jag en dusch & gjorde en bra frukost tll mig & daniel, han har träning & match idag så han behöver en rejäl frukost!

jag åkt hem till mamma & pappa med bilen runt tolv tiden. har kollat på tv & ätit lunch, nu sitter jag här vid datan & ska ta mig in till stan om ett tag. jag jobabr till halv åtta idag..
sen efter jobbet blir det mys vid tvn, daniel är väl hemma runt tio tiden..

/ Louise


tacos á la Lisa

Juni i sin thailanddress


Kommentarer
Postat av: emma

sötnosen dåå

2009-09-20 @ 21:21:22
URL: http://emmalona.blogg.se/
Postat av: Rebecca

alltså fyfan vilken söt bebis! jag vill oxå ha :(

2009-09-20 @ 23:31:01
URL: http://divinerebecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0